![]() ![]() |
15:07, 27 03 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 48 Dołączył: 28-12-2003 Nr użytkownika: 993 |
Witam,
jestem szczesliwym posiadaczem myszki Logitech MX-500 oraz IceMata |
|
|
|
20:29, 27 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 194 Dołączył: 25-09-2003 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 305 |
omg...ale topic
O ile mi wiadomo icemat jest zrobiony ze szkła więc oczywiste jest to, że do czyszczenia powinieneś używać odpowiednich środków do mycia szklanych powierzchni (czuje się jak gospodyni domowa - dawać kobiece porady Aaaaa i jeszcze coś - nigdy tego nie robiłem, ale wydaje się być dobrym sposobem - spróbuj po umyciu icemata przejechać go jeszcze szmatką zwilżoną nabłyszczaczem ( taki płyn do zmywarek co daje połysk naczyniom i powoduje, że woda nie osiada na gładkich powierzchniach i szybciej spływa) - powinno pomóc. Uuuufffff. W następnym wydaniu poradnika domowego Jędras opowie nam jak umyć kaski axisom co by sie błyszczały EDIT: Tak sobie myślę, że trzeba było dać ten topic do działu dla kobiet |
|
|
|
21:03, 27 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Half ProPlay0r Postów: 167 Dołączył: 14-11-2003 Skąd: wawa Nr użytkownika: 729 |
Hmmm czytalem gdzies ze mycie IceMata roznorakimi plynami do naczyn mu szkodzi
W kazdym razie najlepiej jest skorzystac z dobrodziejstwa szmatki porzadnie nasaczonej woda, to powinno wystarczyc. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |