IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Jak zachęcić kobiety do ET ?, Czy niemożliwe jest możliwe :>
Go��_nicola
post 13:16, 6 04 2004
Post #21

Goście

Mnie tam nie trzeba namawiać do pykania... cool.gif Lubiem latać ze strzykawą i ratować bezbronnych facetów biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
NieMieC_PL
post 19:19, 8 04 2004
Post #22

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1470

Ja jeszcze nigdy nie widziałem kobiety grajacą w jaką strzelalinke. Poza tym u mnie w et jest duzy tłok, więc wedłóg mnie nie czeba kobiety grajaca w ET biggrin.gif

+Quote Post
Remol
post 22:00, 8 04 2004
Post #23

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 769

j a na matkę to zadziała? tongue.gif bo mi ostatnio odpina myszkę inie chce dać myszki i nie mogę grać w wolfa biggrin.gif co mi radzicie? kupić jej słabszy komp? nauczyć ją grać? Proszę o pomoc.

+Quote Post
Sagitarius
post 11:43, 9 04 2004
Post #24

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 513

CODE
sily? ja nie wiem co ty masz za mysz ze musisz wkladac tyle sily w klikanie
A zdziwic sie mozesz jeszcze...np jak mam 2 splowki przy 4 poziomi light wepons to nie strzelam tak jak wszystcy..wiekoszsc playerow po prostu trzyma klawisz..sa lepsze sposoby,to dziala po prostu trzeba szybko klikac bardzo szybko celnosc sie przy tym zmniejsza ale szybkosc jest wieksza przynajmniej ja tak lubie grac :unsure:Chyba nie gralas kobieto calej nocy i zdziwic sie mozesz ze reka ci juz moze odpadac i jeszcze przy tych waszych delikatnych paluszkach biggrin.gif A pozatym ja lbuie kobiety "normalne" bo np.przez pol roku bende z dziewczyna ktora gra w et i o tym glownie tocza sie rozmowy..pozniej sie to skonczy bendzie nastepna dziewczyna nie interesujaca sie grami komputerowymi i zonk...nei bendzie wspolnych tematwo itp..Imo kazdy moze grac w et ale nie kazdemu to wychodzi na dobre dry.gif wink.gif

+Quote Post
MPM
post 12:23, 9 04 2004
Post #25

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 233

więc wedłóg mnie nie czeba kobiety grajaca w ET 

Oj nie ładnie dyskryminowac kobiety

Niemiec uwazaj bo jeszcze bana dostaniesz smile.gif

+Quote Post
Go��_nicola
post 19:08, 9 04 2004
Post #26

Goście

hmmm... jezeli sie nigdy nie widziało grających kobiet, to skad stwierdzenie ze nie są potrzebne? unsure.gif Może należałoby napisać, "obawiam się że bedą lepsze ode mnie (co jest niedopuszczalne, bo ja musze byc lepszy od baby) i dlatego są zbędne laugh.gif Dziwne rozumowanie smile.gif

+Quote Post
Shynshylla
post 19:52, 9 04 2004
Post #27

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1333

QUOTE (nicola @ 12:16, 6 04 2004)
Mnie tam nie trzeba namawiać do pykania... cool.gif Lubiem latać ze strzykawą i ratować bezbronnych facetów biggrin.gif

Mojej panny też nie muszą namawiać do pykania.... rolleyes.gif gorzej z graniem w et laugh.gif

+Quote Post
sparrow88
post 22:38, 9 04 2004
Post #28

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 328

z zachęcaniem dziewczyn mogąś byc problemy jedna nie lubi przemocy, jeszcze inna uważa gry za zabawę dla małych dzieci, a jeszcze inna uważa strzelanki, za rozrywkę , zarezerwowaną tylko i włączniie dla męskiej częsci graczy,

+Quote Post
Sagitarius
post 10:17, 10 04 2004
Post #29

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 513

nicola->> a mnie cieszy wycinac w pien nie umiejeac strzealac z automatu baby laugh.gif

+Quote Post
xyvec
post 12:00, 10 04 2004
Post #30

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1599

Są też takie które wogóle nie umiałyby grać w żadną strzelankę (niektórzy faceci też zresztą są tacy - co by nie posądzili mnie o dyskryminację biggrin.gif )

+Quote Post
Amfisia
post 10:37, 16 04 2004
Post #31

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 662

QUOTE (Sagitarius @ 9:43, 9 04 2004)
Chyba nie gralas kobieto calej nocy i zdziwic sie mozesz ze reka ci juz moze odpadac i jeszcze przy tych waszych delikatnych paluszkach biggrin.gif A pozatym ja lbuie kobiety "normalne" bo np.przez pol roku bende z dziewczyna ktora gra w et i o tym glownie tocza sie rozmowy..pozniej sie to skonczy bendzie nastepna dziewczyna nie interesujaca sie grami komputerowymi i zonk...nei bendzie wspolnych tematwo itp..Imo kazdy moze grac w et ale nie kazdemu to wychodzi na dobre dry.gif wink.gif

Czemu zaraz twierdzisz ze nie gralam? owszem nad et nie zdarzylo mi sie przesiedziec nocy ale za czasow rtcw nie raz kladlam sie spac rowno ze wschodem slonka tongue.gif
I nie rozumiem dlaczego twierdzisz ze teamty rozmow takiej pary sa zwiazane tylko z wolfem? Wierz mi ze tak nie zawsze jest. Ja tam takich problemow nie mam. I monotematyczna nie jestem. Za to znam stado facetow ktorzy w towarzystwie pieknych kobiet potrafia gadac tylko i wylacznie o wolfie przez dlugie godziny tongue.gif to dopiero jest nudne tongue.gif bo dla mnie wolf to rozrywka a nie zycie i dlatego nie uwazam ze nalezy rozmawiac tylko i wylacznie o nim tongue.gif to po prostu nudne

+Quote Post
Shynshylla
post 13:28, 16 04 2004
Post #32

Feldwebel
Ikona Grupy

Może niektóre panny nie lubią strzelać z automatu , bo wiedzą że automat służy do prania ??? biggrin.gif

Bez obrazy wspaniałe ET kobiety smile.gif

+Quote Post
Amfisia
post 13:49, 16 04 2004
Post #33

Gefreiter
Ikona Grupy

kazda kobieta wie do czego sluzy automat tongue.gif za to wiekszosc facetow boi sie pralki tongue.gif jak by to jakis kosmita byl albo co :> to nie gryzie moi panowie a pranie to nie wielka filozofia tongue.gif wystarczy nie mieszac bialych z kolorowymi tongue.gif

+Quote Post
Go��_Guest
post 14:39, 16 04 2004
Post #34

Goście

Troche zejde na offtopic ale imo PRALKA to sejf ktory potrafia otwierac tylko kobiety [u mnie nawet takie pokretlo bylo]
Czarna magia:>

Jak zachecic kobiety do ET? Dopuscic do kompa :>

+Quote Post
Shynshylla
post 14:51, 16 04 2004
Post #35

Feldwebel
Ikona Grupy

QUOTE (Amfisia @ 12:49, 16 04 2004)
kazda kobieta wie do czego sluzy automat tongue.gif za to wiekszosc facetow boi sie pralki tongue.gif jak by to jakis kosmita byl albo co :> to nie gryzie moi panowie a pranie to nie wielka filozofia tongue.gif wystarczy nie mieszac bialych z kolorowymi tongue.gif

Ja tam uważam żeby nie pomylić szarych z beżowymi smile.gif

+Quote Post
Amfisia
post 16:15, 16 04 2004
Post #36

Gefreiter
Ikona Grupy

QUOTE (Guest @ 12:39, 16 04 2004)
PRALKA to sejf ktory potrafia otwierac tylko kobiety [u mnie nawet takie pokretlo bylo]

a probowales kiedys instrukcje czytac? to nie boli tongue.gif

+Quote Post
iilka
post 9:20, 17 04 2004
Post #37

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 232

QUOTE (Guest @ 12:39, 16 04 2004)
Troche zejde na offtopic ale imo PRALKA to sejf ktory potrafia otwierac tylko kobiety [u mnie nawet takie pokretlo bylo]

Jak zachecic kobiety do ET? Dopuscic do kompa :>

Mysle ze dopuszczenie kobiety do kompa wystraczy tongue.gif ale tak off topic to skoro dopuszczenie do kompa wystarczy to mysle ze jak by faceta do pralki dopuscic tez by wystrczylo laugh.gif a noz by mu sie spodobalo i wtedy to by byla jazda biggrin.gif wiec panowie proponuje Wam spacerek do lazienki i zapoznanie sie z nowa kolezanka ma na ime pralka i bardzo moze Was zakrecic biggrin.gif
Ps. mi sie dopuszczenie kojarzy tylko z jednym tongue.gif ciekawe co by wyszlo z tego biggrin.gif pamietajcie being perverse is bad!!!!!

+Quote Post
Amfisia
post 11:32, 17 04 2004
Post #38

Gefreiter
Ikona Grupy

tylko pamietajcie by przeczytac wpierw instrukcje :> nie jest dluga a mozna w ten sposob uniknac wielu klopotow biggrin.gif

+Quote Post
iilka
post 11:51, 17 04 2004
Post #39

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 232

QUOTE (Amfisia @ 9:32, 17 04 2004)
tylko pamietajcie by przeczytac wpierw instrukcje :> nie jest dluga a mozna w ten sposob uniknac wielu klopotow biggrin.gif

Amfi mow no po polsku im ze moga sie ustrzec przed wpadka biggrin.gif inaczej nie zrozumieja tongue.gif

+Quote Post
Amfisia
post 12:42, 17 04 2004
Post #40

Gefreiter
Ikona Grupy

i pamietajcie by nie mieszac bialych z kolorami chyba ze lubicie rozowe gatki smile.gif

+Quote Post

4 Stron V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi