![]() ![]() |
22:53, 14 04 2004
|
|||
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 37 Dołączył: 25-03-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1599 |
A co? Masz lepsze? Wątpię... :C |
||
|
|
|||
15:36, 15 04 2004
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 54 Dołączył: 29-01-2004 Skąd: Salusa Secunda !;o Nr użytkownika: 1181 |
LOL OMG xyvec i ty jestes z Warszawy i nie wiesz na jakiej ulicy jest sejm :/ Załączam obrazek: ![]() |
||
|
|
|||
22:36, 15 04 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 262 Dołączył: 28-09-2003 Nr użytkownika: 328 |
no sorry, ale ja nie jestem za obniżaniem diet stwierdzam tylko, że to nie pieniądze jakie sie dostaje ciągną za sobą przekręty, tylko stanowisko, czytajcie dobrze zanim skrytykujecie i twoje pomysły wiekszego sensu nie mają xyvec to poprostu utopia niby jakim k#!@a cudem ustawa , która diametralnie ogranicza ich swobody i prawa, nabierasz sie na gadki leppera, któy właśnie naiwym ludziom obiecuje gruszki na wieżbie |
||
|
|
|||
17:53, 16 04 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 37 Dołączył: 25-03-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1599 |
---> MastaBlasta
Boshe, coś zażartować i już się czepiają ---> sparrow88 1. W sprawie rozumienia tekstu A czy ja napisałem gdzieś, że jesteś za obniżaniem diet? I kto tu nie czyta stanowiska zanim skrytykuje? 2. W sprawie utopii Tak, najlepiej nic nie robić, i pozwolić żeby wszystko rozkradli, wywieźli, sprzedali itp. 3. W sprawie Leppera Nigdy nie wierzyłem Lepperowi. W ogóle skąd masz takie podejrzenia? Może jest on potrzebny, ale tylko w opozycji, żeby wytykał innym przekręty. Ja na niego nigdy nie zagłosuję. A poza tym wątpię, żeby chciał on obniżenia diet (nawet zbytnio go nie słucham). Tak więc twoje stwierdzenie, że nabieram się na jego gatki jest dla mnie obraźliwe 4. W sprawie ortografii Nie chciałbym się czepiać, ale wierzba raczej piszę się przez rz, a nie przez samo ż (jak ty napisałeś). Pamiętaj o tym na przyszłość |
|
|
|
0:41, 21 04 2004
|
|||
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 6-10-2003 Nr użytkownika: 392 |
Nie wierze......... Swięty ty chyba tak mówisz bo masz go w rodzinie czy jak?????? Ten człowiek-koń nie jest głupi??????????????????? k#!@a jaki tam człowiek - to neandertalczyk.... i do tego ostry wałkarz |
||
|
|
|||
20:28, 21 04 2004
|
|
|
Bo Giertych NIE JEST GŁUPI. Nie popieram go, ale nie twierdzę, żeby był głupi, gdyż trzeba być dosyć inteligentnym by utrzymać się przez 4 lata na stanowisku przewodniczącego LPR-u i nie doprowadzić do rozpadu partii. Poza tym jak, według Ciebie, neandertalczyk mógł zrobić taką karierę?
PS. na przyszłość pisz mniej bluzgowato i obraźliwie, i wysuwaj jakieś dobre argumenty, a nie tylko, że jest głupi bo jest Giertych. |
|
|
|
0:28, 22 04 2004
|
|||
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 6-10-2003 Nr użytkownika: 392 |
Dla mnie wystarczyło przeczytać, posłuchać kilka wywiadów z tym gościem o twarzy konia żeby sobie wyrobic o nim zdanie. Dla mnie to kompletny idiota i zyczę ci prywatnej ojczyzny rzadzonej przez tego popaprańca. to raz. Dwa - jakbys sprawdził i miał jakiekolwiek pojęcie o tym neadertalczyku - to bys wiedział że toczy sie przeciwko niemu prokuratorskie postepowanie w sprawie wyprowadzenia (czytaj : chamskiego wyłudzenia) ciężkiej kasy z banku rolniczego. a pisał będę tak jak mi sie podoba mistrzu |
||
|
|
|||
16:50, 22 04 2004
|
|
|
Chamstwo i głupota to dwie zupełnie inne rzeczy. Giertych jest chamem i szerzy chorą ideologię, ale nie jest głupi. A co do pisania"jak mi się podoba" to rób tak dalej... może nie dostaniesz bana.
|
|
|
|
21:19, 22 04 2004
|
|||
|
ale za to może, dostane banana! |
||
|
|
|||
21:50, 22 04 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 352 Dołączył: 16-04-2004 Skąd: Telefonia Dialog Nr użytkownika: 1724 |
Dziwczyny nie gryźcie sie
To nie jest sejmowa mównica żeby rzucać bluzgi na wszystkich dookoła. Nie zachwujcie sie jak Lepper z głośnikem |
|
|
|
19:38, 23 04 2004
|
|
|
-----> Master Flamaster
Jakie dziwczyny? A poza tym to kto jak kto, ale ja bluzgów nie rzucam. -----> Letkas Specjalnie dla ciebie letkas cały kosz
|
|
|
|
13:10, 24 04 2004
|
|||
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
chyba mikrofonem mi tam osobiście świat polityki wisi, jak widac błazeństwa Leppera wyniosły jego partie na sam szczyt, mało tego ludzie chcą wstąpić do unii, a wybierają partie przeciw wstąpieniu |
||
|
|
|||
13:31, 24 04 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 352 Dołączył: 16-04-2004 Skąd: Telefonia Dialog Nr użytkownika: 1724 |
Lepper to guru dla idiotów.
A swoich ludzi dobiera według jednego kryterium:czy mają IQ poniżej 80. Przecież nie może otaczać sie ludzmi mądrzejszymi od siebie Lepper wprowadzi takie zmiany że państwo stanie na drodze kryzysu ekonomicznego. A o jego mega przemianach poczytajcie sobie tutaj Wywiad |
|
|
|
21:00, 24 05 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 264 Dołączył: 19-03-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1539 |
Ten Hyde Park coraz bardziej mi się podoba, sa tu takie sxtra topiki że oczy aż dymia od czytania.
Widze że ostatnim który napisał odpowiedz do tego topicu jest pan Adi-0. Na wstepniaku powiem że polityka mnie zabradzo nie ineteresuje ale jak jest mozliwośc do pośmiania sie z tych patałachów sejmowych którzy biora ciężkie pieniądze za same afery to odrazu ją wykorzystuje. Nawiązująć do poprzedniego nie zgodze się z opinia że Lepper jest najgorszym politykiem w naszym kraju. W słowach tego gościa widze duzo prawdy, mianowicie że wyprzedali wszystkie nasze banki, sprzedawali fabryki i robili takie przekręty któe jeszcze nie zostały jeszcze rozwikłane (buhahaha--obecna a nawet juz przeszła sprawa Rywina--grupy trzymającej władze NIEMA) !!! Także zatym że Lepper to nie jakiś tam polityk z łapanki świadczy to że wysypywał importowane zboże na tory, albo że kilka razy "okupował" sejmowa mównice i podczas tego zajścia gdy mu wyłączyli mikrofon -był przygotowany i miał swój mikrofon oraz głośnik!!!!!!! Jednym zdaniem o Lepperze- polityk przygotowany na karzdą okazje !!! |
|
|
|
23:22, 24 05 2004
|
|||
|
Ka..ż..dy. Przez "ż". A co do CheLeppera - hmm - najlepszym określeniem tego człowieka jest słowo - "populista" - on po prostu wie co wmawiać za przeproszeniem "rodakom" - to co chca usłyszeć. Nie daj Boże żeby ten mistrz aikido karate kungfu w kockboxingu wziął w swoje łapska władze - (ja już w razie czego walizki wyjąłem z pawlacza) - skończy sie to w najlepszym razie jakąś wojną domową. Ci którzy wierzycie temu burakowi - czy wy wiecie ile projektów ustaw wprowadziła SamaBrona na obrady sejmu??? 3? 4? 50? 100? Żadnej k#!@a!!! Więc serdeczne życzenia dla CheLeppera i jego zwolenników - oby was zaraza.... |
||
|
|
|||
17:10, 11 08 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 34 Dołączył: 18-07-2004 Skąd: Wrocław Nr użytkownika: 2334 |
OMG gryziecie sie za przeproszeniem jak politycy
Ja nie wiem na kogo bym głosowal, a spowodowane jest to duzym rozproszeniem parti i zamieszaniu jakie powoduja media i oni sami. Wola sie pokłoci niz konstruktywnie porozmawiac. W USA i UK sa dwie parie i tak powinno byc tez w polsce... Tym któzy chca głsowac na Lepera/Giertycha polecam przedstawienie w Teatrze Telewizji pt"19 poludnik" o tym jak taki Lepperogiertych przejmuje władze w polsce...grrrr |
|
|
|
18:43, 11 08 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 35 Dołączył: 14-07-2004 Nr użytkownika: 2299 |
IMO bardzo fajny temat, w końcu coś zaczyna się dziać. edited sry, źle napisałem o Jurczyku. Miało być, że był on działaczem podziemia, a nie, że mocno zasłużył się dla państwa. Pomyliły mi się osoby. |
|
|
|
22:11, 11 08 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 66 Dołączył: 31-07-2004 Skąd: z Pola Bitwy Nr użytkownika: 2463 |
Głos w ankiecie oddałem na SLD, gdyż moim zdaniem nie jest to taka zła partia chociaż mogłaby wprowadzić kilka zmian. Reputacje straciła przez afery kilku jej członków, ale to samo będzie gdy jakaś inna partia obejmie rządy. Zgadzam się z sparrow88: nie wyobrażam sobie kraju rządzonego przez Giertycha, to była by "bida z nędzą"
|
|
|
|
23:11, 16 08 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 21 Dołączył: 3-08-2004 Skąd: Jelcz Laskowice Nr użytkownika: 2489 |
Nie martwcie sie o swoją przyszłosc. Mój kumpel, jush uklada nową konstytucje, wymyśla jakiś taki system który ma z wszystkiego najlesze rzeczy wyłowione. I On to wszystko na serio robi, chce zrobić revolte, wpaść do prezydenta, przystawić guna do głowy i każe mu podpisać swoją konstutucje. I to nie jest ajkiś zart moim zdaniem on to zrobi. Jush chce isc do szkoły oficerskiej żeby kilku ludzi w wojsku przekonał o swoich poglądach i bedzie miał soldierów.
Ja osobiscie jestem za anarchią, co to k***a ma być że ludzie nie mają co jest bo nie mają papierka z podobizną jakiegoś króla ? Jush mi sie nie chce o tym pisać bo o tym za dużo krzyczałem ostatnio... |
|
|
|
23:55, 16 08 2004
|
|
|
Taa, a ciebie zrobi anarchistycznym bananowym królem
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |