IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Orientacja Polityczna, Czyli kto ma rządzić polską
Jaką partię polityczną popierasz?
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 51
Goście nie mogą głosować 
xyvec
post 22:53, 14 04 2004
Post #41

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1599

QUOTE (falubaz @ 20:47, 14 04 2004)
Widac po twoich z!@#anych i bezsensowynych pomyslach :C

A co? Masz lepsze? Wątpię... :C
Go to the top of the page

+Quote Post
MastaBlasta
post 15:36, 15 04 2004
Post #42

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1181

4. A jeśli to by nie poskutkowało to ja już nie wiem co zrobić z tym burdelem na ulicy Miejskiej M-->W

LOL OMG xyvec i ty jestes z Warszawy i nie wiesz na jakiej ulicy jest sejm :/

Załączam obrazek:

user posted image

+Quote Post
sparrow88
post 22:36, 15 04 2004
Post #43

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 328

QUOTE (xyvec @ 12:36, 13 04 2004)

Kombinujecie z tymi pensjami (sparrow88, blinkkin) jak

no sorry, ale ja nie jestem za obniżaniem diet
stwierdzam tylko, że to nie pieniądze jakie sie dostaje ciągną za sobą przekręty, tylko stanowisko, czytajcie dobrze zanim skrytykujecie

i twoje pomysły wiekszego sensu nie mają xyvec

to poprostu utopia
niby jakim k#!@a cudem ustawa , która diametralnie ogranicza ich swobody i prawa,
nabierasz sie na gadki leppera, któy właśnie naiwym ludziom obiecuje gruszki na wieżbie

+Quote Post
xyvec
post 17:53, 16 04 2004
Post #44

Gefreiter
Ikona Grupy

---> MastaBlasta
Boshe, coś zażartować i już się czepiają mad.gif . Dobra, oficjalnie stwierdzam, że wiedziałem i wiem, że SEJM kraju zwanego RZECZPOSPOLITĄ POLSKĄ jest na ulicy WIEJSKIEJ!! Czy tego oczekiwałeś, MastaBlasta?

---> sparrow88
1. W sprawie rozumienia tekstu
A czy ja napisałem gdzieś, że jesteś za obniżaniem diet? I kto tu nie czyta stanowiska zanim skrytykuje?
2. W sprawie utopii
Tak, najlepiej nic nie robić, i pozwolić żeby wszystko rozkradli, wywieźli, sprzedali itp.
3. W sprawie Leppera
Nigdy nie wierzyłem Lepperowi. W ogóle skąd masz takie podejrzenia? Może jest on potrzebny, ale tylko w opozycji, żeby wytykał innym przekręty. Ja na niego nigdy nie zagłosuję. A poza tym wątpię, żeby chciał on obniżenia diet (nawet zbytnio go nie słucham). Tak więc twoje stwierdzenie, że nabieram się na jego gatki jest dla mnie obraźliwe dry.gif .
4. W sprawie ortografii
Nie chciałbym się czepiać, ale wierzba raczej piszę się przez rz, a nie przez samo ż (jak ty napisałeś). Pamiętaj o tym na przyszłość wink.gif

+Quote Post
LETKAS
post 0:41, 21 04 2004
Post #45

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 392

QUOTE (Swiety @ 12:35, 5 04 2004)
Giertych nie jest głupi.

Nie wierze......... Swięty ty chyba tak mówisz bo masz go w rodzinie czy jak?????? Ten człowiek-koń nie jest głupi??????????????????? k#!@a jaki tam człowiek - to neandertalczyk.... i do tego ostry wałkarz

+Quote Post
xyvec
post 20:28, 21 04 2004
Post #46

Gefreiter
Ikona Grupy

Bo Giertych NIE JEST GŁUPI. Nie popieram go, ale nie twierdzę, żeby był głupi, gdyż trzeba być dosyć inteligentnym by utrzymać się przez 4 lata na stanowisku przewodniczącego LPR-u i nie doprowadzić do rozpadu partii. Poza tym jak, według Ciebie, neandertalczyk mógł zrobić taką karierę?

PS. na przyszłość pisz mniej bluzgowato i obraźliwie, i wysuwaj jakieś dobre argumenty, a nie tylko, że jest głupi bo jest Giertych.

+Quote Post
LETKAS
post 0:28, 22 04 2004
Post #47

Gefreiter
Ikona Grupy

QUOTE (xyvec @ 18:28, 21 04 2004)

PS. na przyszłość pisz mniej bluzgowato i obraźliwie, i wysuwaj jakieś dobre argumenty, a nie tylko, że jest głupi bo jest Giertych.

Dla mnie wystarczyło przeczytać, posłuchać kilka wywiadów z tym gościem o twarzy konia żeby sobie wyrobic o nim zdanie. Dla mnie to kompletny idiota i zyczę ci prywatnej ojczyzny rzadzonej przez tego popaprańca. to raz. Dwa - jakbys sprawdził i miał jakiekolwiek pojęcie o tym neadertalczyku - to bys wiedział że toczy sie przeciwko niemu prokuratorskie postepowanie w sprawie wyprowadzenia (czytaj : chamskiego wyłudzenia) ciężkiej kasy z banku rolniczego. a pisał będę tak jak mi sie podoba mistrzu

+Quote Post
xyvec
post 16:50, 22 04 2004
Post #48

Gefreiter
Ikona Grupy

Chamstwo i głupota to dwie zupełnie inne rzeczy. Giertych jest chamem i szerzy chorą ideologię, ale nie jest głupi. A co do pisania"jak mi się podoba" to rób tak dalej... może nie dostaniesz bana.

+Quote Post
LETKAS
post 21:19, 22 04 2004
Post #49

Gefreiter
Ikona Grupy

QUOTE (xyvec @ 14:50, 22 04 2004)
może nie dostaniesz bana.

ale za to może, dostane banana!

+Quote Post
AdI-O
post 21:50, 22 04 2004
Post #50

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1724

Dziwczyny nie gryźcie sie mad.gif
To nie jest sejmowa mównica żeby rzucać bluzgi na wszystkich dookoła.
Nie zachwujcie sie jak Lepper z głośnikem smile.gif

+Quote Post
xyvec
post 19:38, 23 04 2004
Post #51

Gefreiter
Ikona Grupy

-----> Master Flamaster
Jakie dziwczyny? A poza tym to kto jak kto, ale ja bluzgów nie rzucam.

-----> Letkas
Specjalnie dla ciebie letkas cały kosz biggrin.gif :
user posted image

+Quote Post
blacktyger
post 13:10, 24 04 2004
Post #52

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

QUOTE (Master Flamaster @ 20:50, 22 04 2004)

Nie zachwujcie sie jak Lepper z głośnikem smile.gif

chyba mikrofonem biggrin.gif

mi tam osobiście świat polityki wisi, jak widac błazeństwa Leppera wyniosły jego partie na sam szczyt, mało tego ludzie chcą wstąpić do unii, a wybierają partie przeciw wstąpieniu smile.gif ten kraj jest chory, ale jaki ciekawy tongue.gif

+Quote Post
AdI-O
post 13:31, 24 04 2004
Post #53

Hauptmann
Ikona Grupy

Lepper to guru dla idiotów.
A swoich ludzi dobiera według jednego kryterium:czy mają IQ poniżej 80. blink.gif
Przecież nie może otaczać sie ludzmi mądrzejszymi od siebie
Lepper wprowadzi takie zmiany że państwo stanie na drodze kryzysu ekonomicznego.
A o jego mega przemianach poczytajcie sobie tutaj Wywiad

+Quote Post
D!z3l
post 21:00, 24 05 2004
Post #54

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1539

Ten Hyde Park coraz bardziej mi się podoba, sa tu takie sxtra topiki że oczy aż dymia od czytania.
Widze że ostatnim który napisał odpowiedz do tego topicu jest pan Adi-0.
Na wstepniaku powiem że polityka mnie zabradzo nie ineteresuje ale jak jest mozliwośc do pośmiania sie z tych patałachów sejmowych którzy biora ciężkie pieniądze za same afery to odrazu ją wykorzystuje.
Nawiązująć do poprzedniego nie zgodze się z opinia że Lepper jest najgorszym politykiem w naszym kraju. W słowach tego gościa widze duzo prawdy, mianowicie że wyprzedali wszystkie nasze banki, sprzedawali fabryki i robili takie przekręty któe jeszcze nie zostały jeszcze rozwikłane (buhahaha--obecna a nawet juz przeszła sprawa Rywina--grupy trzymającej władze NIEMA) !!! Także zatym że Lepper to nie jakiś tam polityk z łapanki świadczy to że wysypywał importowane zboże na tory, albo że kilka razy "okupował" sejmowa mównice i podczas tego zajścia gdy mu wyłączyli mikrofon -był przygotowany i miał swój mikrofon oraz głośnik!!!!!!! Jednym zdaniem o Lepperze- polityk przygotowany na karzdą okazje !!!

+Quote Post
LETKAS
post 23:22, 24 05 2004
Post #55

Gefreiter
Ikona Grupy

QUOTE (DIZEL (PL) @ 19:00, 24 05 2004)
Jednym zdaniem o Lepperze- polityk przygotowany na karzdą okazje !!!

Ka..ż..dy. Przez "ż". A co do CheLeppera - hmm - najlepszym określeniem tego człowieka jest słowo - "populista" - on po prostu wie co wmawiać za przeproszeniem "rodakom" - to co chca usłyszeć. Nie daj Boże żeby ten mistrz aikido karate kungfu w kockboxingu wziął w swoje łapska władze - (ja już w razie czego walizki wyjąłem z pawlacza) - skończy sie to w najlepszym razie jakąś wojną domową. Ci którzy wierzycie temu burakowi - czy wy wiecie ile projektów ustaw wprowadziła SamaBrona na obrady sejmu??? 3? 4? 50? 100? Żadnej k#!@a!!! Więc serdeczne życzenia dla CheLeppera i jego zwolenników - oby was zaraza....

+Quote Post
Dud
post 17:10, 11 08 2004
Post #56

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2334

OMG gryziecie sie za przeproszeniem jak politycy tongue.gif

Ja nie wiem na kogo bym głosowal, a spowodowane jest to duzym rozproszeniem parti i zamieszaniu jakie powoduja media i oni sami. Wola sie pokłoci niz konstruktywnie porozmawiac. W USA i UK sa dwie parie i tak powinno byc tez w polsce...

Tym któzy chca głsowac na Lepera/Giertycha polecam przedstawienie w Teatrze Telewizji pt"19 poludnik" o tym jak taki Lepperogiertych przejmuje władze w polsce...grrrr

+Quote Post
Aaron
post 18:43, 11 08 2004
Post #57

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2299

biggrin.gif Co do partii, za którą jestem nie wypowiem się, bo swojego zdania nie mam. W każdej z nich dzieje/działo się coś złego. Jak to w polityce obiecują, a potem tego nie wypełniają. Pan Andrzej Lepper- temat godzien napisania pracy magisterskiej. Każdy ma o nim osobne zdanie. Moje jest takie, że nie wszystkie jego pomysły to z kolei taka porażka. Owszem, najwyraźniej lubi być osobą medialną i gromadzić wokół siebie uwagę ludzi. W moich oczach polityk ten zgnębił się jednak najbardziej swoim pięknym występem w programie Michała Wiśniewskiego(aj, fuj, ble), kiedy to obaj panowie na prawdę pokazali swój POZIOM. Trudno jest też przeboleć to, co działo się ostatnio w Szczecinie(moje rodzime miasto, inaczej o nim bym nie pisał cool.gif ). Odwołanie Mariana Jurczyka- temat równie mocno kontrowersyjny. Za komuny mocno się zasłużył dla państwa, a jeden błąd w postaci(o ile pamiętam) odwołania się od decyzji sprzedaży terenów miejskich pod następny hipermarket(co i tak moim zdaniem było posunięciem nie takim najgorszym, gdyby nie ta strata w kasie miasta sad.gif ) co prawie odsunęło go od stołka prezydenta miasta... Jego zagorzali przeciwnicy oczywiście wyczaili moment i zwołali referendum, które znowu uszczupliło budżet... i co?? Jurczyk dalej jest prezydentem. Co do niektórych polityków naszego nękanego problemami państewka, czasami chce mi się śmiać. A to któregoś siłą zdejmują mównicy, inna pani polityk prawi coś o tym, jak bardzo koń lubi owies( rolleyes.gif laugh.gif )
IMO bardzo fajny temat, w końcu coś zaczyna się dziać. biggrin.gif

edited smile.gif
sry, źle napisałem o Jurczyku. Miało być, że był on działaczem podziemia, a nie, że mocno zasłużył się dla państwa. Pomyliły mi się osoby.

+Quote Post
hiwer
post 22:11, 11 08 2004
Post #58

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2463

Głos w ankiecie oddałem na SLD, gdyż moim zdaniem nie jest to taka zła partia chociaż mogłaby wprowadzić kilka zmian. Reputacje straciła przez afery kilku jej członków, ale to samo będzie gdy jakaś inna partia obejmie rządy. Zgadzam się z sparrow88: nie wyobrażam sobie kraju rządzonego przez Giertycha, to była by "bida z nędzą" sad.gif .

+Quote Post
GiNgEr
post 23:11, 16 08 2004
Post #59

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2489

Nie martwcie sie o swoją przyszłosc. Mój kumpel, jush uklada nową konstytucje, wymyśla jakiś taki system który ma z wszystkiego najlesze rzeczy wyłowione. I On to wszystko na serio robi, chce zrobić revolte, wpaść do prezydenta, przystawić guna do głowy i każe mu podpisać swoją konstutucje. I to nie jest ajkiś zart moim zdaniem on to zrobi. Jush chce isc do szkoły oficerskiej żeby kilku ludzi w wojsku przekonał o swoich poglądach i bedzie miał soldierów.

Ja osobiscie jestem za anarchią, co to k***a ma być że ludzie nie mają co jest bo nie mają papierka z podobizną jakiegoś króla ? Jush mi sie nie chce o tym pisać bo o tym za dużo krzyczałem ostatnio...

+Quote Post
AdI-O
post 23:55, 16 08 2004
Post #60

Hauptmann
Ikona Grupy

Taa, a ciebie zrobi anarchistycznym bananowym królem ohmy.gif

+Quote Post

4 Stron V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
4 Użytkowników czyta ten temat (4 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi