IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> kolejny raz scena...., czyli topic z dupy
falubaz
post 12:27, 12 04 2004
Post #61

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

wlasnie przestancie (słowo na p)ic a grajcie co sie wam nie podoba to ignorujcie i juz biggrin.gif a jak dalej wam sie nie podoba to zmiencie gre bo jak mi sie nie podoba kanal tv to zmieniam kanal.
Te wszystkie niby rozlamy klotnie sa bezsensowne , sztuczne i jak sami widzicie nic nie zmienia, a co jedynie pogorsza wiec wyluzujcie biggrin.gif

Z dyngusowym pozdro
Go to the top of the page

+Quote Post
LoLeQ
post 20:37, 12 04 2004
Post #62

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1392

No tak - najlepiej przestac w to grac jak jest nienajlepiej i czekac az ktos inny to zrobi ,co nie ?Coz,mi sie ta gra podoba ,ale glownie poprzez najrozniejsze osoby z tej sceny,wiec mi zalezy by ta scena dalej instniala,ale i tak nic nie zrobie i nie mam nic do gadania smile.gif.Coz,nie kazdy exRTCW masta@#!e,a Ci co masta@#!a to po prostu dupki - co z tego ze sa pr0 w ET skoro sa idiotami ?smile.gif.

+Quote Post
AciD
post 20:44, 14 04 2004
Post #63

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 488

blink imho masz racje tak mniej wiecej wyglada scena tylko ze sa tzw whinerzy ze to i tamto im nie dziala i sa inni ktorzy maja swoje poglady, moze i takie ze grali w rtcw i ci ktorzy graja dopiero od ET sa gorsi czego doswiadczyli na meczach/ffa z nimi, i nie probuja oplakac i krytykowac wszystkiego na tej pozalowania godnej scenie tylko graja swoje i ich podejscie do tego wygladu sceny jest raczej obchodzone z ironia...
Moze niektorzy nie wrocili do RtCW dlatego ze stwierdzili ze w ET idzie im lepiej, ze teraz kto inny jest meczony na ffa bo oni maja juz za soba pewien staz, ktory czyni ich lepszymi od tych ktorzy dopiero zaczynaja z wolfem, a na scenie ET pojawilo sie ich wiele, moze nie wrocono do RtCW dlatego ze za duzo ludu sie przenioslo na ET i nie bylo by juz tego samego czaru, scena RtCW i tak juz powoli umierala poniewaz z tego co pamietam stala sie bardzo zamknieta nie bylo juz nowych nabytkow sceny thx to wysmiewanie byly tylko osoby ja opuszczajace, to nie tylko ET przesadzilo o opuszczeniu RtCW...

+Quote Post

4 Stron V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi