![]() ![]() |
12:27, 12 04 2004
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
wlasnie przestancie (słowo na p)ic a grajcie co sie wam nie podoba to ignorujcie i juz
Te wszystkie niby rozlamy klotnie sa bezsensowne , sztuczne i jak sami widzicie nic nie zmienia, a co jedynie pogorsza wiec wyluzujcie Z dyngusowym pozdro |
|
|
|
20:37, 12 04 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 165 Dołączył: 6-03-2004 Nr użytkownika: 1392 |
No tak - najlepiej przestac w to grac jak jest nienajlepiej i czekac az ktos inny to zrobi ,co nie ?Coz,mi sie ta gra podoba ,ale glownie poprzez najrozniejsze osoby z tej sceny,wiec mi zalezy by ta scena dalej instniala,ale i tak nic nie zrobie i nie mam nic do gadania
|
|
|
|
20:44, 14 04 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 152 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 488 |
blink imho masz racje tak mniej wiecej wyglada scena tylko ze sa tzw whinerzy ze to i tamto im nie dziala i sa inni ktorzy maja swoje poglady, moze i takie ze grali w rtcw i ci ktorzy graja dopiero od ET sa gorsi czego doswiadczyli na meczach/ffa z nimi, i nie probuja oplakac i krytykowac wszystkiego na tej pozalowania godnej scenie tylko graja swoje i ich podejscie do tego wygladu sceny jest raczej obchodzone z ironia...
Moze niektorzy nie wrocili do RtCW dlatego ze stwierdzili ze w ET idzie im lepiej, ze teraz kto inny jest meczony na ffa bo oni maja juz za soba pewien staz, ktory czyni ich lepszymi od tych ktorzy dopiero zaczynaja z wolfem, a na scenie ET pojawilo sie ich wiele, moze nie wrocono do RtCW dlatego ze za duzo ludu sie przenioslo na ET i nie bylo by juz tego samego czaru, scena RtCW i tak juz powoli umierala poniewaz z tego co pamietam stala sie bardzo zamknieta nie bylo juz nowych nabytkow sceny thx to wysmiewanie byly tylko osoby ja opuszczajace, to nie tylko ET przesadzilo o opuszczeniu RtCW... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |