IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Prywatne FFA ?????????
trzosik
post 13:32, 8 04 2004
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1671

Klan =DeaD= często gra na publicznych serwerach BOOMTOWN i często jest tak, że robią sobie tam treningi, a inni niemogoą normlanie pograć poniewaz DeaD kickują wszystkich po kolei - nie dziwie się jak by grali tam spara, ale graja tam sami i wywalają każdego - LAMERSTWO i SKANDAL !!!
Go to the top of the page

+Quote Post
eFeCT
post 13:38, 8 04 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 561

To trzeba na ten temat zakladac posta na forum i zasmiecac je ? blink.gif

+Quote Post
VISTORANTE
post 13:57, 8 04 2004
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 568

QUOTE (eFeCT @ 11:38, 8 04 2004)
To trzeba na ten temat zakladac posta na forum i zasmiecac je ? blink.gif

Tak, bo lamerstwo trzeba tępić.

+Quote Post
Switch
post 14:07, 8 04 2004
Post #4

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 737

własnie u jednego gracza z despair widze opis na gg ze dead sie tam rządzi
wchodze tutaj zaciekawiony tym tematem a tu o to samo chodzi.
przeciez jest tyle serverow mozna grac gdzie indziej, mi to nie przeszkadza
i nie wiem po co ten wątek

+Quote Post
evil_lord
post 14:27, 8 04 2004
Post #5

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 952

Imo jak nasza scena ma się rozwijać bez nowych klanów? Przecież każdy klan (no prawie) jak zaczynał to nie miał serva. Ale treningi muszą chyba być !! Więc wchodzą na server lockują i kickają.......moim zdaniem nie ma w tym nic złego, byle nie był to server zbyt często uczęszczany. Wiem, można pożyczyć serv od klanu, który go ma, ale nie wydaje mi się, aby było to możliwe np. 2 razy w tygodniu. I jeszcze jedno: jak nasz klan nie miał serva, to jak ktoś wszedł, mówiliśmy " czy możesz wyjśc, mamy tren".......80 % mówiło GL i wychodziło........ wink.gif

+Quote Post
Slash-PL
post 14:32, 8 04 2004
Post #6

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1575

Hmm... ja się zgadzam, że to lamerstwo! Nie wiem czy śmiać się czy płakać, że takie lole na polskiej scenie są blink.gif. Według mnie już prościej by było poprosić jakiegoś admina i wypożyczyć serwer niż robić takie lamerskie rzeczy blink.gif. Według mnie DeaD powinni się przez to stać tacy jak ich nazwa ph34r.gif. Nie, że źle im życze wink.gif.

+Quote Post
SoH|Apollo13
post 15:00, 8 04 2004
Post #7

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1649

laugh.gif ... w sumie jesli maja tam refa, to moga robic co chca. Jestem pewnien, ze kickowanie nie odbywa sie na zasadzie, wyrzucania bez uprzedniej prosby o wyjscie. Jesli ktos nie slucha i nie chce wyjsc, kick jest ostatecznoscia. Z drugiej strony powinienes ich zrozumiec, tez chca trenowac. Pozdrawiam

+Quote Post
xanax
post 15:22, 8 04 2004
Post #8

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1673

Ja wam powiem że mój klan tez jak zaczynał nie miał serwerka ale nie kickowaliśmy ludzi na chama tylko prosilismy o wyjście. Niektórzy byli nawet tak inteligentni ze pytali sie czy to tren mecz i wychodzili sami zycząc powodzenia DeaD mogłoby być bardziej wyrozumiałe dla graczy. Wchodze na serwer nie zdążam wejść do Limbo a juz widze vote o kicka, no cóż szkoda

+Quote Post
SoH|Apollo13
post 15:47, 8 04 2004
Post #9

Gefreiter
Ikona Grupy

QUOTE (xanax @ 14:22, 8 04 2004)
Ja wam powiem że mój klan tez jak zaczynał nie miał serwerka ale nie kickowaliśmy ludzi na chama tylko prosilismy o wyjście. Niektórzy byli nawet tak inteligentni ze pytali sie czy to tren mecz i wychodzili sami zycząc powodzenia DeaD mogłoby być bardziej wyrozumiałe dla graczy. Wchodze na serwer nie zdążam wejść do Limbo a juz widze vote o kicka, no cóż szkoda

Ehhh... skad wiesz na jakiej zasadzie odbywalo sie kickowanie ludzi.. Moze poprostu autor tego postu nadinterpretuje biggrin.gif

+Quote Post
VISTORANTE
post 16:29, 8 04 2004
Post #10

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 568

QUOTE (SoH|Apollo13 @ 13:47, 8 04 2004)
Ehhh... skad wiesz na jakiej zasadzie odbywalo sie kickowanie ludzi.. Moze poprostu autor tego postu nadinterpretuje biggrin.gif

Na to wskazuje logika:

Jak sie ma refa to sie daje hasło na ser.

Jak sie refa nie ma i sie po prostu bezczelnie przejmuje server to sie votuje na kicki dla wszystkich graczy.

+Quote Post
Thoro
post 16:36, 8 04 2004
Post #11

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

To ze masz refa nie oznacza, ze mozesz ustawic pass na serwer. Zeby ustawic pass na serwer musi miec haslo na rcona.

Nie sadze, zeby mieli refa na Boomtown. Po prostu maja przewage liczebna i kazdy vote przejdzie.

A co do tematu. Ile masz serwow w Polsce ... w Europie ..... na swiecie ....... ??? Jest ich mnostwo. To dlaczego pchasz sie akurat tam, skoro widzisz, ze tam jest duzo ludkow z jednego klanu?? Mozesz polaczyc sie na kazdy inny, ale ty akurat chcesz wbic do nich, zeby im na zlosc zrobic or sth blink.gif . Poza tym Boomtown to tak shitowe serwy, ze nie ma nad czym plakac imo tongue.gif

+Quote Post
SoH|Apollo13
post 17:19, 8 04 2004
Post #12

Gefreiter
Ikona Grupy

Thoro... jestem dokladnie tego samego zdania co ty... Jest milion servow, a ty wybierasz akurat ten i do tego zakladasz post po jednym kicku biggrin.gif

+Quote Post
LoLeQ
post 17:20, 8 04 2004
Post #13

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1392

LOL.Koles sobie siedzi na servie i gra zalozmy z 5 innymi.Wpierdziela mu sie 10 klanowiczow i ich kickuje.Poza tym w Polsce jest malo servow na ktorych (przynajmniej dla mnie) sa dobre pingi,a z obcokrajowcami grac za bardzo sie nie chce.Moze akurat oni mieli na boomie gut ping ?

+Quote Post
Mordor
post 18:54, 8 04 2004
Post #14

Schutze

Nr użytkownika: 806

Brak serwera to faktycznie problem..tez tam czasem na boomie gramy treny ... i tez kickamy ludzi ktorzy proszeni w delikatny sposob nie chca wyjsc... Chociaz ostatnio wieksza uwage zwraca sie kogo sie kicka ... bo kiedys na beszczela wywaliliśmy gościa który się okazał adminem serwera biggrin.gif .... Na szczęście był wyrozumiały i pozwolił nam zostać pod warunkiem że zagramy z jego klanem... Więc reasumując jeśli jakiś klan nie mający serwera chce trenować i zajmuje sobie jakiś publiczny serwer to chwała im za inteligencję ...

+Quote Post
falubaz
post 19:26, 8 04 2004
Post #15

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

lol. Jak macie problemy z tym klanem bo was kickuje to idzcie do admina a nie na takiego boarda :C
Zapewne jest podany e-mail lub www to podbijacie i mowicie o co cho. Admin(lub -ka) ma zapewne logi to pobanuje, pokicka i problem z glowy IMO.
A z drugiej strony nie bede powtarzal co powiedzial Thoro na temat ilosci serkow...
Pozdro

+Quote Post
esto
post 11:12, 9 04 2004
Post #16

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 889

QUOTE (VISTORANTE @ 12:57, 8 04 2004)
Tak, bo lamerstwo trzeba tępić.

buauhahaha, wezcie sie sami wytepcie, po co w ogole ten temat ?? pffffffff... to forum z dnia na dzien jest coraz bardziej beznadziejne :C kolo ma problem z dupy bo widzial 10gosci z dead na serwie, widzi ze nie ma nikogo innego to po ch.uj sie wbija na ten serw ?? ale vis oczywiscie pojazd, no bo jak, potem teksty z dupy ze to lolki, potem sobie ktos wtraci "ale warzywa", nastepny "co za nooby" a ostatni "debile, wpisac ich do aca" wezcie sobie przeczytajcie to co napisaliscie, stancie z boku i pomyslcie sami kto tu jest frajerem.

+Quote Post
Outs!d3r
post 11:22, 9 04 2004
Post #17

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 774

Ja zgodze sie z kilkoma ludzmi tutaj i mysle, ze w zadnym stopniu nie jest to lamerstwo. Przeciez to normalne, ze nowe klany zawsze trenuja na zagranicznych lub krajowych publicach. Nie ma w tym nic dziwnego. Btw SlashPL, kilka razy widzialem jak klan Pirotechniks trenował na publicu, ale ciebie chyba jeszcze tam nie było \o/ 90% klanów miało takie początki...

+Quote Post
Harry_potter
post 11:33, 9 04 2004
Post #18

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1669

Lamerstwo to nie jest tak mi sie przynajmniej zdaje. Ja nie gram w klanie ale ich rozumiem.Nie mają serva no i kickują. Ja też bym tak robil jesli bym zalozyl klan. No bo jak bym miał treny ph34r.gif

H4RRy_pOtt3R

+Quote Post
Outs!d3r
post 13:08, 9 04 2004
Post #19

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 774

Hmmm proponuje moderatorom zamknac ten z dupy wziety topic.

Harry Potter - Czy ty przypadkiem nie jesteś z Grajewa ?:>)

+Quote Post
PivooLama
post 13:11, 9 04 2004
Post #20

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1364

lacze masz ok. no 1000 serwow bez hasla, idz na jeden z nich 0_o na co ci koniecznie boomtown? tam sa czesto kiepskie pingi :x

a teraz offtopic
kiedys gralem na tenbicie, wywarla sie jakas klotnia pomiedzy jakims fakenickiem i kimstam tongue.gif ten fake nick powiedzial "jak ci nie pasi idz zaloz topic na forum i tam wylej swoje smutki" nie wiedzialem ze to jest takie prawdziwe... kazdą byle glupote, trzeba pisac na forum? przeciez ten topic nie wnosi nic nowego... owszem ten klan moglby ladnie poprosic o opuszczenie serwa, ale przeciez masz 1000 innych serwow! az tak cie oburzylo ze oni chca se zrobic samotnie trena na jednym sposrod tysiąca serwów???? czy to jest taki gigantyczny wielki oburzajacy powod na zakladnie topica?? wiem ze was nie zmienie ale moze zrozumienie o co mi chodzi...
czy na pewno ten temat jest odpowiedni zeby byc na forum?

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi