![]() ![]() |
10:03, 1 05 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 39 Dołączył: 28-09-2003 Skąd: bartoszyce Nr użytkownika: 329 |
No więc chcem sie dowiedzieć od was jakie sa wasze odczucia po zagraniu w colina i czy wogle już graliście. IMO gra jest za!€8!$ta, grafa wymiata, fajnie sie samochody sypią
|
|
|
|
20:20, 1 05 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 129 Dołączył: 17-10-2003 Skąd: Bochnia Nr użytkownika: 513 |
niegdy nie przepadałem za wyścigowkami ale colina trzeba bylo przetestować powiem jedno nie wymiata nie zachwyca ale pograć zawsze można.
|
|
|
|
0:40, 2 05 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 6-10-2003 Nr użytkownika: 392 |
Powiem szczerze że troszke zawiódł mnie ten Colin. Po pierwsze fury miały być ileś tam razy bardziej szczegółowo zrobione - w porównaniu do 3 naprawde na kolana mnie to nie kładzie. jednak mimo wszystko grafa jest ciut lepsza. Po drugie - jaki samochód staje k#!@a w miejscu na pieprzonym znaku?? Albo rachitycznym krzaczku??? Albo na kamieniu wielkości dloni leppera???? To jest tak denerwujacy kretynizm że brak mi słów. Po trzecie - upgrady - dla mnie jest juz chore - żeby wyzebrac upgrada to jeszcze trzeba o niego walczyc na czas - na czas to pół biedy - ale czy widzieliście co trzeba za cuda wyczyniac zeby dostac nowy silnik???!!!! (Jak ktoś to przejdzie to niech da mi cynk - może byc pewny że postawie mu browca, bo taki debilizm z tymi biegami zrobili - na klawie trudno jest utrzymac w maleńkim paśmie obrotów stałkę).Ppo czwarte - denny dżwięk - żeby w erze audigy 2 zapodac takiew mikre dźwięki to wstyd - słabe piski oponek, cieniutkie bzykanie silnika - ale fajne wybuchy z wydechu. Generalnie ten colin jest dość trudny miejscami i naprawdę trzeba się pomęczyć żeby wykręcić nawet 2 miejsce. Pozdro dla maniaków samochodówek
PS. Zrobiłem te upgrady w końcu hehehe |
|
|
|
13:06, 2 05 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
nie lubie nic co polega na sciganiu, a ze colin na tym polega to z gory mowie ze recenzja jest na nie
pierwsze co mnie zraziło - menu, obskurne, nie różniące się od cmr3, w ogole nie dopracowane dalej, grafikaa jest owszem ładna, ale gra nawet na najlepszym sprzęcie sprawia wrażenie cięcia, to przez tą grafe, co za duzo to nie zdrowo wciaz nie wyeliminowali efektu "drzewko" (dobijesz do czegos sięgającego bierznika Twoich opon i trach) fizyka jazdy jest straszna, kompletnie nie realistyczna (nie chce mi sie wdawac w szegoly),ale albo grafa albo frajda jednym słowem wypóścili cmr3 i bull shit. Szybko nadrobić chcieli cmr4 - czekam na 5 poniewaz niczym te dwie gry sie nie roznia (grafa?) |
|
|
|
13:23, 2 05 2004
|
|||
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
Dziwi mnie jak ktos kto nie ma duzego doswiadczenia w prowadzeniu samochodu (tylko tak zakladam, ale majac bodajze 16 lat twoje doswiadczenie w prowadzeniu samochodu jest imo znikome) moze sie wypowiadac o fizyce jazdy. Podaj przyklady to mozna podystkutowac. Oczywiscie zatrzymywanie sie na znaku drogowym z realizmem nie ma nic wspolnego, ale przez fizyke jazdy rozumiem przede wszystkim zachowania samochodu na drodze. Ja odpalilem demo tylko na chwile, bo po minucie gry okazalo sie, ze nie usuneli buga z CMR 3 zwiazanym z karta muzyczna SL 1024 i win XP, ktory objawia sie ochydnym trzeszczeniem w glosnikach, przez co nie slysze odglosow silnika. Z kolei kiedy nie slysze obrotow silnika, nie moge optymalnie zmieniac biegow, czyli gra jest wtedy do dupy. Ogolnie po minucie grania stwierdzilem, ze gra praktycznie nie rozni sie od CMR 3 i odpuscilem sobie dalsze zalebianie w ta gre. |
||
|
|
|||
15:54, 2 05 2004
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
coliny 3 i 4 sa calkowicie z dupy. zreszta szkoda mowic. nie pamietam nazwy programu na tvp1 o grach komputerowych, ale razem grali kulig i ten grubas w-(słowo na p)jacy kotlety. kulig pieknie wchodzil w zakrety, natomiast grubas napieprzal po drzewach i czym sie dalo. roznica czasu okolo 2 minut z korzyscia dla.... otylego kolesia. osobiscie colina 3 mialem przez godzine na dysku, natomiast 4 przez 5 minut (nie licze czasu instalacji). negatywnych komentarzy w moim wydaniu starczyloby na jakies 5 stron maszynopisu.
|
|
|
|
18:24, 2 05 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 6-10-2003 Nr użytkownika: 392 |
Nie jest tak źle......... Jest to po prostu specyficzna gra dla niewąskiej zresztą grupy miłosników samochodówek. Ja tam np nienawidzę gier RPG i uważam że to ostra lipa itd
|
|
|
|
23:12, 2 05 2004
|
|||
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
moja przygoda z rajdowkami, a raczej samochodowkami zaczela sie od niezapomnianego lotusa, a skonczyla chyba na colinie 2. sporo gralem tez w arcade'y na konsolach, do tej pory lezy u mnie na polce gran turismo 2. zauwazylem, ze wszystkie nowsze samochodowki robione sa pod wszystkich graczy, a nie tylko fanatykow. zaczela przyslugiwac im domena 'nie wazne jak zle jezdzisz i tak wygrasz'. dziekuje za taka realistyke i od dluzszego czasu nie gram w sciganki. |
||
|
|
|||
2:01, 3 05 2004
|
|||
|
Taaaaaaak? To spróbuj zrobić w Colinie 4 na hardzie mistrza i odblokuj wszystkie upgrad`y. Zapewniam cię że tam baardzo ważne jest jak "jeździsz". To nie seria NFS.... ani lotus |
||
|
|
|||
12:52, 5 07 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 352 Dołączył: 16-04-2004 Skąd: Telefonia Dialog Nr użytkownika: 1724 |
Wreszcie sobie ściągłem to cacuszko
Gierka jest wymagająca: zarówno wobec peceta jak i kierowcy. Obydwie klasy samochodów:4WD i 2WD dzieli ogromna przepaść zarówno w prowadzeniu jak i samych statystykach. I tak ma być. Nic nowego ale w niektórych wyścigach wszystkie klasy są zaniżane do jednego poziomu przez co granie jakimś kaszlakiem jest tak samo proste jak zasuwanie wyścigówką Cały system dodatkowych ulepszeń i extra samochodów dodaje smaczku. Już nie moge sie doczekać Forda RS 200 Ale jedna rzecz prawdopodobniue spowodowana moim prockiem mnie dobija. Jedziesz sobie 150, nagle komputer zaczyna coś obliczać, 4 przycinki.... i już leżysz na drzewie Nieciekawe kiedy przejeżdza sie na zakręcie przy przepaści w USA |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |