IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Roczniak, ET ma rok ;x
TgcRap4
post 19:22, 2 06 2004
Post #21

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 54

W et gram od bety gdzies tak od poczatku maja. Beta miala tylko jedna mape, fueldump i dzwieki z rtcw biggrin.gif to moje pierwsze wspomnienie. Pozniej nadszedl na pierwszy klan SoH, pierwsza cw przeciwko eurpejskiemu klanowi Red Dwards, udzial w jednoniowym Poison Cup. Pierwsze oc ( bylismy wtedy ostatni w swojej grupie :/ w drugiej edycji osiagnelismy nasz cel i wyszlismy z grupy), nabijanie pkt na drabinkach cb (12 miejsce w europie wink.gif ), pierwszy custom do et (bodajze trainyard) a pozniej z ciekawoscia czekanie na nowe mapy. Powstanie drabinki cb pl. Udzial w rtcw.no. Zawsze tez lubialem czytac wszelkie zadymy i klotnie tongue.gif bodajze pierwsza jaka pamietam to jeszcze na boardzie hive niejaki pinki wyzwal paru graczy poison...
Milo tez wspominam moj pierwszy kontakt z trick jumpami. O walljumpie pierwszy raz uslyszalem na boardzie hive (bodajze powiedzial o tym ktos z c4). Wtedy trenowalem kilka dni aby zrobic tego jumpa bezskutecznie, ash sam wyczailem o co w tym chodzi.
A napewno najlepszym wspomnieniem nie jest sama gra, ale klan i ludzie z ktorymi na-(słowo na p)m od roku w ta gre :* !
Go to the top of the page

+Quote Post
HawK_
post 12:14, 9 06 2004
Post #22

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 751

Mam nadzieje ze ET zdobedzie w natchodzacym roku wiecej zwolennikow niez przeciwniku. No i oczywiscie mam nadzieje ze spotkamy sie na 5 urodzinach ET ciekawe ile latek i wersji Etpro ujzymy do tego czasu
Go to the top of the page

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi