IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> nudy na forum x_X, ...
blacktyger
post 22:05, 25 06 2004
Post #1

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

heh no cóż jak wszyscy zapewne zauważyli albo okres wakacyjny, albo co, spowodowało iż na forum nic się nie dzieje ;X jak widać nuda ta jush nawet Świętemu się udziela i zakłada takie a nie inne Topicy poza tym o ile jescze 2,3 tygodnie temu hyde park pękał od nowych postów, tak teraz od tygodnia nikt nic tam nie pisze. Kiedyś o godzinie 22:00 na forum było około 10-20 uzytkowników on-line teraz jest 5 ... ogólnie zastój jak ch.uj. moze to tez przez mecze ?? a może przez to ze przestali zazdroscić mi postów i dali se spokój ze spamem ?? co by to nie było to dość skutecznie unieruchamia forum. co więcej na forum tp.net (teampoison smile.gif ) jak i na netsports.pl tez nic sie nie dzieje. a moze poprostu wszystkie pytania zostały wyczerpane ?? oczywiście jak każdy na wpół ynteligentny człowiek się domyśli, post pisany z nudów i braku perspektywy na dziesiejszy wieczór, bynamniej nie bawie się w nostadamoblinkkinus'a (zapewne przekręciłem, ale o tym dlaczego później). zauważyłem też że albo ja po przerwie spowodowanej wysokimi pingami zwarzywniałem albo poprostu poziom na PL serverach znacznie podniósł się do góry. nie ma juz za duzo mg na stojaka, imo rok to dość gęste sito, i już wszystkich nie pr0 zapalonych nie puściło i w obecnym stanie rzeczy moge powiedzieć, że poziom jest dość wysoki, serverów dużo (coraz więcej na haslo :/ ) coraz więcej ctf, ale jest jeden problem wciąż ta monotannia (oasis, gold) no ale cosz ...

poza tym chciałem już zupełnie odbiegając od tematu który rozpocząłem napąknąc o shoutcascie, a właściwie o komentatorach imo da bast jest mit0s który mimo swej wątłej wiedzy na temat ET ( wciąż pyka w rtcw) komentuje za!@#iście (no może DJ muzyczny to on nie jest ^^), i w połączeniu z Frytą który go uświadamia na temat taktyk ET (^^) wychodzi im to całkiem nieźle.

inna sprawa jets fakt iz nareszcie pziom klanow zaczyna sie rownac = zwiększać. Poison jak już widać było choćby w meczu z FF nie jest aż tak zdecydowanym liderem, niestety tutaj nie wybaczył by mi blink gdybym nie wspomniał że /-/ się rozpadło ... zresztą 4fun również straciło część swego podstawowego składu i mamy dwa nowe klany (nie pamiętam nazw zajżyjcie se na www.temapoison.net)

a teraz jak już obiecałem musze powiedzieć iż jestem na kurewskiej bani, zgaga mi roz-(słowo na p) zolad i ogolnie lipa smile.gif ale nie am to jak wstac z kacem i perspektywa zimnego piwa w lodowce =] lece spac bo nudy cya
Go to the top of the page

+Quote Post
blacktyger
post 22:43, 25 06 2004
Post #2

Generalmajor
Ikona Grupy

z góry sry, właśnie wszedłem na netsports.pl i ....

Zapewne wielu z was słyszało teorię, że jeden z czołowych polskich klanów ET -  Hunter zawiesił swą działalność. Taką informację podał serwis teampoison.net. Wszystko to (odnośnie drużyny ET) okazało się nieprawdą. Postanowiłem więc zadać 2 pytania liderowi tegoż klanu -  Kristo.

jescze raz sry i jak widać nawet tp.net podaje jakieś zakłamane info :/ warzywa > all

+Quote Post
ronin
post 23:18, 25 06 2004
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Skąd: z miasta (co nie widac? hmm przynajmniej nie czuc... ;))
Nr użytkownika: 96

QUOTE (blacktyger @ 20:05, 25 06 2004)
a teraz jak już obiecałem musze powiedzieć iż jestem na kurewskiej bani, zgaga mi roz-(słowo na p) zolad i ogolnie lipa smile.gif ale nie am to jak wstac z kacem i perspektywa zimnego piwa w lodowce =] lece spac bo nudy cya

to powiedziala osoba IDACA do drugiej gim blink.gif

o czym wogole jest ten topic?
najpierw piszesz ze nic sie na boardzie nie dzieje, pozniej ktorzy komentatorzy ci sie podobaja a potem ni z gruszki ni z pietruszki poruszasz temat wzrastajacego poziomu FFA

wiesz to co napislaes imo nie jest spowodowane kacem tylko udarem slonecznym ph34r.gif

+Quote Post
blacktyger
post 7:32, 26 06 2004
Post #4

Generalmajor
Ikona Grupy

topic jak napisalem jest o niczym a ide do 3 a nie 2 gim ohmy.gif co do udaru słonecznego to wyluczone bo w tychach za duzo slonca nie ma a tak w ogole przynajmniej masz sie czego czepiac i jest git xCC poprostu nudy :/

BTW pirwszy post w koszu =]

+Quote Post
Spl!nt3r
post 19:39, 29 06 2004
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1138

Oj prawda prawda, ostatni raz byłem tu dobre pare miechów temu, a tu nadal te same tematy wałkowane
"jak oceniasz swój skill..", muza (ludzie ile takich tematów było)... Może i ktoś coś ciekawego wnosi do dyskusji ale ileż można... Jedyne co mi się zpodobało to Flame wars biggrin.gif Paaaanie za moich czasów tego niebyło tongue.gif Możecie mnie tam wrzucić, sie pobluzgamy to się forum ożywi laugh.gif (żart)

+Quote Post
blacktyger
post 16:34, 9 07 2004
Post #6

Generalmajor
Ikona Grupy

to kto zaczyna ? ^^ (moze Ty tongue.gif)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi