IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Karabinki, które lepsze
Flicker
post 18:53, 21 11 2004
Post #21

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 3207

hmm w świecie ET zdecydowanie lepszą bronią byłby karabinek automatyczny Tomphson bądź MP40 ze względu na długi okres przełądowania 2 lugerów bądź Coltów 1911, fakt faktem de fakto stwierdzam iż albowiem niekompetentne w stosunku do międzynarodowej orgaznizacji nato było by używanie przeterminowanej puszki granatu dymnego (cuż za ochydne zniweczenie imienia M1 smoke granade) w obsranych majtakach
Go to the top of the page

+Quote Post
c0m4r
post 19:54, 25 11 2004
Post #22

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2922

chyba zaczne grać nożem ohmy.gif

+Quote Post
raChet
post 0:30, 26 11 2004
Post #23

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1677

mp40 bo wydaje fajniejszy dźwięk - love it:)

+Quote Post
Rio
post 17:03, 26 11 2004
Post #24

Schutze

Nr użytkownika: 3242

mp40 suxxx biggrin.gif
A ja tam wole PF tongue.gif joke

+Quote Post
tranx-san
post 3:55, 27 11 2004
Post #25

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

najlepsze sa rozgrzane do czerwonosci kombinerki (uwaga) mechanika biggrin.gif

rotfl mechanik ownz!! ohmy.gif

+Quote Post
splajn
post 4:05, 27 11 2004
Post #26

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 190

Tranx nie zapominaj że mechanikiem jest lojt biggrin.gif . Bo rozdaje takie fajne metalowe skrzynki z narzędziami.

+Quote Post
tranx-san
post 4:28, 27 11 2004
Post #27

Major
Ikona Grupy

owned :>

a wiecie ze jak lojt daje ammo i macie detale na full i sie spronujecie obok tej skrzynki z narzedziami to na niej jest ksywa goscia ktory ta skrzynke rzucil ? nie wierzycie sprawdzcie.. to nie czit... tak samo jest z apteczkami od medyka!!!

btw w nowym etpro covert ops bedzie mial mozliwosc chowania puchy do kieszeni kolegi.. wtedy dym bedzie lecial za idacym zolnierzem z dymiaca pucha!

+Quote Post
Swiety
post 1:25, 28 11 2004
Post #28

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

CYTAT (splajn @ 2:05, 27 11 2004)
Tranx nie zapominaj że mechanikiem jest lojt biggrin.gif . Bo rozdaje takie fajne metalowe skrzynki z narzędziami.

Nie znasz się - fops to policjant i sprawdza czy każdy med ma na wyposażeniu apteczkę i trójkąt ostrzegawczy.

+Quote Post
falubaz
post 3:48, 28 11 2004
Post #29

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

CYTAT
Nie znasz się - fops to policjant i sprawdza czy każdy med ma na wyposażeniu apteczkę i trójkąt ostrzegawczy.

hcyba sie p!@#alo fops to skrot od FajnyOgolniePanSzpieg wiec Wolfszlagierze sie nie znasz na krabinkach xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

+Quote Post
tranx-san
post 5:07, 28 11 2004
Post #30

Major
Ikona Grupy

dlaczego (słowo na p)icie o karabinach z krzywa lufa jak nie macie o nich pojecia ? :<

tak naprawde fops to tajny szpieg naszej kochanej firmy TPSA, nawet radiostacje nosi na plecach... a te skrzynki to nowe modemy do neostrady ;[ bierzesz skrzynke podlaczasz modem i c@#!... okazuje sie ze masz limit pobierania danych...

nie ufaj czarnemu sad.gif

+Quote Post
K@F@R3K
post 11:10, 28 11 2004
Post #31

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2960

i znowu mnie tranx zagioles to ty wygrales biggrin.gif to solider to jest babcia klozetwa bo widzicie on nosi na ramieniu przepychaczke do klopa(chodzi wiadomo o panzera)
a w apteczkach sa pewnie condomy biggrin.gif tjaa a swistak siedzi i zawija w te sreberka

+Quote Post
ChoX
post 15:26, 28 11 2004
Post #32

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 1439

CYTAT (tranx-san @ 4:07, 28 11 2004)
dlaczego (słowo na p)icie o karabinach z krzywa lufa jak nie macie o nich pojecia ? :<

tak naprawde fops to tajny szpieg naszej kochanej firmy TPSA, nawet radiostacje nosi na plecach... a te skrzynki to nowe modemy do neostrady ;[ bierzesz skrzynke podlaczasz modem i c@#!... okazuje sie ze masz limit pobierania danych...

nie ufaj czarnemu sad.gif

BUAhAHAHAH 0wn3d!!!!!

tranx imo ownz ya'll

wedlug mnie covert to nikt inny jak sprzataczka po operacji plastycznej blink.gif
i to karlowata na dodatek ohmy.gif no bo qrfa ma taka spodnice ze jej do szyji siega i taka obcisla na klacie... huh.gif

a mechanik to zamiatacz no bo skoro ma miotle w wyposazeniu ?

+Quote Post
ChoX
post 15:29, 28 11 2004
Post #33

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 1439

BUAhAHAHAH 0wn3d!!!!!

tranx imo ownz ya'll

wedlug mnie covert to nikt inny jak sprzataczka po operacji plastycznej blink.gif
i to karlowata na dodatek ohmy.gif no bo qrfa ma taka spodnice ze jej do szyji siega i taka obcisla na klacie... huh.gif

a mechanik to zamiatacz no bo skoro ma miotle w wyposazeniu ?

+Quote Post
KurTT
post 2:05, 29 11 2004
Post #34

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3255

Imo nie ma jak dwa colty. Za!@#iście się z nich strzela no i na bliskie dystanse lub w pomieszczeniach można nimi "ołnować" tongue.gif. Tylko jak tranx mówi można je mieć
zazwyczaj tylko na ffa. Jeżeli więć chidzi o smg to też wole toma. Powód: poprostu lepsze brzmienie jak oddaje strzał (takie mięciutkie tongue.gif). Bardzo lubie też K43 z granatikiem. Według mnie świetna broń. Może nie jest super celna na duży dystans, ale na średnim i bliskim sprawuje się znakomicie. No i jeszcze te granaty (nie ma jak zamiatanie miotłą smile.gif).

btw czy można dostać headshoota w d u p e ?? ^ ^

+Quote Post
tranx-san
post 2:58, 29 11 2004
Post #35

Major
Ikona Grupy

ej a wiecie ze w nowym etpro mechanik ma byc usprawniony ?

maja mu dodac srubokret (zeby mogl zdradziecko walic hsy)
ma dostac tasme klejaca - bedzie mogl od teraz zamiast killowac wrogich zolnierzy zwiazywac ich i chowac gdzies na mapie - do czasu az druzyna przeciwna go nie znajdzie i oswobodzi bedzie grac w 5tke
wytrych - tak tak, teraz nie tylko cov ops bedzie mogl otwierac drzwi druzyny przeciwnej - mechanik tez bedzie mial taka zdolnosc!! tylko otwieranie drzwi troche zajmuje.. podobno tyle co nakrecenie dyna

juz widze te nowe takty.. zamiast robic walla, eng bedzie wytrychem otwieral drzwi!!!

+Quote Post
K@F@R3K
post 14:26, 29 11 2004
Post #36

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2960

stary to juz na maksa wypas biggrin.gif ja dodaje do tego silikon zeby jak sie zacznie pompa cieknac to bierze go i uszczelnia
sory za bledy ale pisze na informie i mam lipna klawe a dotego jakis deb kolo mnie non stop mnie sie cos pyta

+Quote Post
raChet
post 22:15, 29 11 2004
Post #37

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1677

CYTAT
tranx imo ownz ya'll
-chox, nie ma bata, twoj angielski ŻONDŹ

+Quote Post
Sn!per
post 18:11, 30 11 2004
Post #38

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 3329

Lol,fajny topic. cool.gif

Ja najbardziej lubię FG42 bo bardzo szybko strzela i ma jeszcze celownik optyczny,szkoda tylko,że taki mały magazynek.

A poza tym MP40,fajny dzwięk ma,i wydaje mi się,że jest od Thompsona mocniejszy(wiem,że oba takie same są ale tak mi się wydaje smile.gif ).

Dwa pistolety nawet lubię ale słabsze od SMG IMO są.

Tak w ogóle,to co myślicie o PF-ie z tłumikiem i celownikiem optycznym dla coverta na 4 levelu?Albo SMG na strzykawki dla medyka? biggrin.gif

+Quote Post
j!mmy
post 21:48, 30 11 2004
Post #39

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1276

CYTAT (Sn!per @ 17:11, 30 11 2004)
Tak w ogóle,to co myślicie o PF-ie z tłumikiem i celownikiem optycznym dla coverta na 4 levelu?Albo SMG na strzykawki dla medyka? biggrin.gif

imo pr0 tłumik musiałby mieć z 3 metry z przodu i z tyłu, gl wink.gif

imho, a czy covert nie ma juz przypadkiem od poczatku celownika optycznego przy broniach typu FG42 i garand/K43 tylko dopiero po 4 levelu? Chyba, ze chodzi Ci o celownik optyczny do PeeFa (lol), ale covert z PF- coś mi tu nie pasuje dry.gif

btw SMG na strzykawki? fajna sprawa tylko, zeby mozna bylo np nie strzelac tylko "strzykawkami uzdrawiajacymi" wink.gif lecz takze np strzykawami z jakims wirusem- koleś, który oberwałby czymś takim musiałby lezec i czekac na meda, az ten przyjdzie i go odratuje ( coś a'la mechanik Tranxa z taśmą klejącąwink.gif )

biggrin.gif

+Quote Post
DoktorBartas_PL
post 22:34, 30 11 2004
Post #40

Schutze

Nr użytkownika: 2792

Mnie się lepiej fraguje Thompsonem, a bardziej mnie jara mp40. Lepiej mi się strzela z coltów, gorzej z "wybrakowanych" lugerów. Lepiej mi się strzela z "trzepaczki" enga, tzn. z kara z granatnikiem...
Co do lojta: po dredach widać że to rasta, zachowuje się jak rasta, jest phreakerem telefonów. Za to med przed wojną był żulem ze slumsu - nadal lepiej się czuje jak sobie pociągnie dożylnie trochę wiśnióweczki hłehłe. Co do coverta - serio to wygląda jak sprzedawca z fast foodu z tą czapką huh.gif .
A co do broni - to nic nie przebije miniguna i goomba jumpów cool.gif - Czyli "nie ucz ojca dzieci robić" part 2.

+Quote Post

4 Stron V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi