IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

13 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Closed TopicStart new topic
> Wiek Graczy, Dlaczego wiek to powód dyskryminacji??
Schmidt
post 11:50, 2 08 2004
Post #61

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1105

blacktyger ty chyba czytac ze zrozumieniem nie potrafisz. skoro ty i twoi kolesie identyfikuja sie z takim tekstem i jemu podobnymi to tylko swiadczy o was. dla mnie taka opinia jest po prostu krzywdzaca, a ty nie robisz nic inego jak we wlasne gniazdo. poza tym co ty wiesz o zyciu. masz 14lat rodzice na ciebie pracuja, a ty biedny siedzisz przed komputerem i odczuwasz strasznie sytuacje w Polsce, a najbardziej to chyba na stalym laczu to czujesz. do tego puscisz durna pioseneczke, a jej durny tekst cytujesz jako swoja madrosc zyciowa prawie. tylko nie pomyslisz, bo i po co, przeciez to jest COOL (a to jest modnie wsrod malolatow jak tak jest) ze plujesz tym samym na nasz kraj i obrazasz mnie i innych Polakow, a przynajmniej tych co sie takimi czuja.
no ale przeciez ty uwazasz ze to fajnie i to jest wazne. potem glupia gatka: schmidt gdzie ty zyjesz(...) kraj ktory upasc ani powstac nie moze (...) i rosnie kolejny uzalajacy sie nad soba czlowieczek. to twoja rzeczywistosc? buahahhaha... tylko ty nawet z tym nie masz nic wspolnego.
zanim znow wyglosisz swoj kolejny glodny kawalek to zastanow sie nad tym co inni mowia do ciebie, bo gadasz jakbys wszystkie rozumy pozjadal, tymczasem sam nie potrafisz wymyslec niczego, a skoro nie dstrzegasz w tym tekscie jego negatywnego wydzwieku w strone innych to chyba faktycznie z mysleniem u ciebie na bakier.
Go to the top of the page

+Quote Post
Swiety
post 12:22, 2 08 2004
Post #62

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Off-topic

Blacktyger ja rozumiem że np mieszkasz w jakies miejscowości gdzie jest 50% bezrobocia i jedyną atrkacją jest tanie wino ale jakoś ja i moi znajomi, koledzy, rodzina nie mają kompleksów z tego powodu że są Polakami.

Kase mamy (mogłoby być więcej ale wystarcza), prace mamy wódke piejmy tylko od święta, jesteśmy cwani biggrin.gif o nic nie walczymy.

Więc prosze mów za siebie a nie za 40 milionów ludzi.

+Quote Post
blacktyger
post 13:16, 2 08 2004
Post #63

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

acktyger ja rozumiem że np mieszkasz w jakies miejscowości gdzie jest 50% bezrobocia i jedyną atrkacją jest tanie wino ale jakoś ja i moi znajomi, koledzy, rodzina nie mają kompleksów z tego powodu że są Polakami.

hyh gdzie napisałem że mam z tego powodu kompleks ? ;o ba jestem z tego dumny biggrin.gif

Kase mamy (mogłoby być więcej ale wystarcza), prace mamy wódke piejmy tylko od święta, jesteśmy cwani  o nic nie walczymy

taaa życie to wieczna walka imo ...

Więc prosze mów za siebie a nie za 40 milionów ludzi.

dobrze unsure.gif

skoro ty i twoi kolesie identyfikuja sie z takim tekstem i jemu podobnymi to tylko swiadczy o was

nie to świadczy o mojej babci, omg to że ja się z tym identyfikuje to oczywiste, to że wychowuje się w miejscu, w którym żul na krawężniku musi wykupić sobie miejsce, w którym tak jak święty powiedział rozrywka to tanie wino dla 50% społeczeństwa, a jak pod lade kolesiowi spadnie grosz to babka musi przesuwać pół sklepu żeby mu wyciągnąć, to nie znaczy że ten tekst kogoś obraża. wręcz przeciwnie, zacytowany jest refren, piosenka jest patryiotyczna ... tylko że mówi o realiach tego kraju (nie całego jak widać) i za to zostaje zjechany .. no cóż takie życie prawda się nie opłaca.

jej durny tekst cytujesz jako swoja madrosc zyciowa prawie

skąd Ty za przeproszeniem, możesz wiedzieć co jest moją mądrością życiową ?? mam tam wstawić "Żyj i daj żyć innym" ? wstawiam tam co mi się żywnie podoba, nie pasuje - nie czytaj. jeśli Cię skrzywdziiłem - przepraszam, takie jest życie imo .. co z tego że mam 15 lat ?? to znaczy że masz mnie dyskryminowac ?? to znaczy że nic nie wiem o życiu, o jego realich, wystarczy wyjść na ulice i już zbyt wiele się wie. obejżeć wiadomości. widze codziennie jak moi koledzy się staczają coraz niżej, jednemu już ręka zgniła (nie wiem czy jescze żyje), i naprawdę coś o zyciu w moim bynajmniej otoczeniu wiem. zresztą teraz Ty gadasz jakbyś wszystkie rozumy pozjadał.

btw tekst

"kraj ktory upasc ani powstac nie moze" - wymyślił ktoś znacznie mądrzejszy od Ciebie (oglądasz teatr telewizji polskiej ??)

to twoja rzeczywistosc? buahahhaha... tylko ty nawet z tym nie masz nic wspolnego.

po raz kolejny, skąd Ty możesz wiedzieć, żę nie mam z tym nic wspólnego ? 1/3 kolegów z klasy, jak do ich domu, to zamyka drzwi przedemną, żebym ich matek albo ojców w stanie nie dzisiejszym nie widział, wiesz jaki to jest horror dla człwoieka ?? że jego autorytet, że jego wzór przez ponad 10 lat , życia nagle okazuje się zwykłym, alkoholikiem który go tylko bije i wyzywa od idiotów ?? później chodzą do szkoły bez plecaków bo zapomnieli ... takie dzieci na początku są stracone ... więc nie (słowo na p) ze nic o tym nie wiem, bo wiem znacznie więce niż powinienem, a "niewiedza jest błogością " (kolejny cytat, z kolejnego klasyka ..)

zanim znow wyglosisz swoj kolejny glodny kawalek to zastanow sie nad tym co inni mowia do ciebie, bo gadasz jakbys wszystkie rozumy pozjadal, tymczasem sam nie potrafisz wymyslec niczego, a skoro nie dstrzegasz w tym tekscie jego negatywnego wydzwieku w strone innych to chyba faktycznie z mysleniem u ciebie na bakier.

nie wypowiadaj się na temat tego, czego nie usłyszałeś/przeczytałeś do końca radze ściągnać Ci tą piosenke i posłuchać. ale najlepiej na podstawie dwóh słow wygłosić mowe wszechświata ... ten tekst jest dla konkretnej grupy społecznej (czyt. słuchaczy hh) a nie dla kogoś, kto potrafi tylko krytykować. nie rozumiesz sensu tych słow, bo nie możesz rozumieć nie znając reszty utworu, więc na koniec, to jets tylko część i nie możesz na jej podstawie ocenieć co "autor miał na myśli" eot

+Quote Post
ZuL
post 18:54, 2 08 2004
Post #64

Schutze

Nr użytkownika: 1650

btw właśnie wracam z ffa a właściwie uciekam od zakompleksionych małolatów którzy brak skilla nadrabiają wulgaryzmami i chamstwem

Jestem ciekaw jak rozpoznajesz czy ktos jest dorosly czy mlody dry.gif Po nicku biggrin.gif A tak btw. dorosli tez pokazuja swoja "kulture" :C nie tylko dzieci.

+Quote Post
Sir_Ace[PL]
post 15:10, 5 08 2004
Post #65

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1621

Dla mnie jak gram nie ma żadnego znaczenia czy współ gracze są młodsi czy starsi, kulturalni czy wulgarni (Ja sam jestem młodszy i kulturalny rolleyes.gif ). Ważne aby chcieli grać. Nie muszą grać super bo każdy się jeszcze uczy. Gdy ktoś jest niedoświadczony to próbuję go wesprzeć, a gdy ktoś na mnie bluzga to grzecznie przepraszam (nawet gdy to nie moja wina) i staram się, żeby następnym razem nie miał powodu.

+Quote Post
JC
post 17:53, 5 08 2004
Post #66

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2431

tak jak zorika powiedziala....wychodzi zakopleksienie mlodej osoby.....mysli ze jak rzuci miesem to bedzie na rowni ze starsza osoba.......a jest calkiem na odwrot.
Co do starszych to wolalbym ich w klanie poniewaz sa bardziej rozgarnieci i szanuja czas innych, nie siedza caly dzien na kompie i nie nawalaja w ET - co daje im lepsza forme na meczu/sparze smile.gif << przynajmniej jest tak u mnie =] (przychodzi glod krwi)

P.S. jak cos mam 15 lat i nie potepiam all mlodszych/moich rowiesnikow =]

+Quote Post
Sir_Ace[PL]
post 19:15, 5 08 2004
Post #67

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1621

Gdyby było tak jak jest napisane 2 posty wyżej to niebyło by prawie w ogule klanów, bo przecież większość graczy to 13 - 21 latkowie. A niby czemu rozpadają się "starsze" klany? Bo właśnie ktoś nawalił, był nierozgarnięty lub nie szanował czasu innych. Nie zawsze, bo są wyjątki u "młodych" jak i u "starych", ale... wink.gif

+Quote Post
tanaka
post 14:19, 10 08 2004
Post #68

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1950

Czytajac to musze powiedziec ze tematy niektorych odbiegaja od tego nad czym sie tu rozwodzimy biggrin.gif

+Quote Post
Laiszt
post 17:25, 10 08 2004
Post #69

Schutze

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 2539

O co łazi niektorym (nie wszystkim) starszym lolkom ciągle sie plują o wiek tongue.gif Ciagle waląjakieś bzdury że młodzi grać nie umieją może by zauważyli że młodzi na gry mają więcej czasu niż dorośli.Mowa też o kulturze no nie wiem bo to zazwłaszcza starszych widze jak obrażaja młodszych nie mówie odrazu o K***A ale młodszy sie broni i zaczyna sie...potem wychodzi że młodszy zaczał biggrin.gif Ja mam 14 lat(na nie długo cool.gif bardzo nie długo) ale radze se z niektórymi starszymi(raczej większość tongue.gif) niewiele starszych graczy mnie powiedziało że dobrze gram reszta....mam zły dzień(no tylko szkoda że cały tydzień to zbiór złych dni biggrin.gif).

+Quote Post
djpj
post 21:36, 10 08 2004
Post #70

Schutze

Nr użytkownika: 2300

Choć sam mam 15 lat, czasami widzie jak "starsi" grają. Popełniają podstawowe błędy i myślą że są najlepsi. Gracze do lat 18 stanowią wiekszość, to samo mówi za siebie... Niedługo będziemy grać jak koreńczycy smile.gif

+Quote Post
nephit
post 22:26, 10 08 2004
Post #71

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1356

imo to jest tak:
mlodszych gra wiecej wiec:
1. jest wieksze prawdopodobienstwo ze trafi sie kretyn
2. jest wieksze prawdopodobienstwo ze trafi sie dobry gracz
i stad wynikaja te opinie

+Quote Post
JC
post 12:07, 11 08 2004
Post #72

Oberschutze
Ikona Grupy

huh.gif Mlodsi moze wiecej graja(co nie oznacza ze maja lepszego skilla), ale sie mniej sluchaja......Nie mowie ze nie powinno ich byc w klanie, ale powinna byc to zdecydowana mniejszosc......czesto mlode osoby przychodza zeby tylko pograc i wogole sie nie udzielaja w zyciu klanu....Sam jestem w klanie ktory gra tylko dla zabawy i nie mam zamiaru "biegac" za mlodymi zeby im np takte wytlumaczyc=/
Chodz sa czesto utalentowane mlode osoby jak i nieutalentowane starzsze:> pozdro!

P.S. Wspominalem ile mam lat wyzej ^^

+Quote Post
Go��_Tom3K
post 12:28, 11 08 2004
Post #73

Goście

ohmy.gif?+11:07, 11 08 2004-->
QUOTE (JC ohmy.gif? @ 11:07, 11 08 2004)
huh.gif  Mlodsi moze wiecej graja(co nie oznacza ze maja lepszego skilla), ale sie mniej sluchaja......Nie mowie ze nie powinno ich byc w klanie, ale powinna byc to zdecydowana mniejszosc......czesto mlode osoby przychodza zeby tylko pograc i wogole sie nie udzielaja w zyciu klanu....Sam jestem w klanie ktory gra tylko dla zabawy i nie mam zamiaru "biegac" za mlodymi zeby im np takte wytlumaczyc=/
Chodz sa czesto utalentowane mlode osoby jak i nieutalentowane starzsze:>  pozdro!

P.S. Wspominalem ile mam lat wyzej ^^

EEE, coś tu nie tak. Młodsi więcej grają ?? Nieprawda ( Bo Mają ważniejsze obowiązki ( Szkoła itp ) )
Ja np. mam Lat 13 i gram około 3-4 godzin dziennie ( Mam swój Klan gdzie jestem CL ) I Napewno mam Lepszego Skilla od innych ( Oczywiście niewrzystkich tongue.gif ) Starszych graczy
mad.gif

+Quote Post
kubE
post 12:58, 11 08 2004
Post #74

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2472

Moim zdaniem osoby, które są niedojrzałe psychicznie (głównie młodzież) za bardzo emocjonują się grą. Dla takich 'dzieciaków' przegrany mecz ma większe znaczenie niż kolejna lufa z matmy. Oczywiście, są osoby, które mają 13-14-15 lat i naprawdę reprezentują poziom gry, którego można tylko pozazdrościć. Irytuje mnie jeszcze jedna sprawa. Wiele klanów, bez testów czy rozmów od razu z góry kategorycznie odmawia, przekreśla gracza, który nie ukończył 18stu lat i chce się dostać klanu. Nie jest to dyskryminacja, a raczej głupota. Na tym traci głównie klan cool.gif

+Quote Post
blacktyger
post 13:04, 11 08 2004
Post #75

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

QUOTE (Tom3K @ 12:28, 11 08 2004)
I Napewno mam Lepszego Skilla od innych ( Oczywiście niewrzystkich tongue.gif ) Starszych graczy
mad.gif

Ty masz lepszego skilla od kogokolwiek (2 letniego dziecka z gorączą ) ;o? mi tam jakoś wynik meczy zwisa (ffa ofcors), a i się nie irytuje jak mnie pf zmiecie ;o

btw EOT imo

+Quote Post
JC
post 15:40, 11 08 2004
Post #76

Oberschutze
Ikona Grupy

Tak mlodsi wiecej graja! Jak bys nie wiedzial to jak jestes starszy to masz troche wiecej obawiazkow...praca...studia...a nie jakas smieszna podstawowka, ktora nie mozna nazwac szkola imo =/ A co do skilla to czlowiek starszy [patrz nawet na naszego Poisona, ktory sklada sie z samych starszych osob] bardziej mysli podczas gry...........a poza tym bardziej szanuje czas innych<<to juz inna para kaloszy....... Nie jestem na nie z mlodzieza(sam nia jestem) tylko czesto do klanu przychodza tzw "rozwydrzone pyski" =/

+Quote Post
falubaz
post 15:43, 11 08 2004
Post #77

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

EEE, coś tu nie tak. Młodsi więcej grają ?? Nieprawda ( Bo Mają ważniejsze obowiązki ( Szkoła itp ) )
Ja np. mam Lat 13 i gram około 3-4 godzin dziennie ( Mam swój Klan gdzie jestem CL ) I Napewno mam Lepszego Skilla od innych ( Oczywiście niewrzystkich  ) Starszych graczy

zapisze sobie ten post w notatniku i jak bede miec z!@#any humor to go przeczytam :J

gg wam

czym bardziej sie pocicie piszac w tym topicu tym bardziej pokazujecie swoje uposledzenie

dop.-ironia ofkorz

+Quote Post
Laiszt
post 17:05, 11 08 2004
Post #78

Schutze

Nr użytkownika: 2539

Ale namieszałem biggrin.gif no ja tam mam już prawie 15 lat ale ZA CHOLERE NIE CHCE BYĆ CL ani vCL TL ujdzie ale reszta nie a nie chce mieć dużej funkci bo nie chce mi sie rzadzić nie nadąrzam a co do tego ta funkcja mi nie pasuje.Wole jak mnie ktoś wpycha w 1 linie i karze mi sie tam trzymać nawet samemu z nożem przeciwko 10 przeciwnikom uzbrojonym po zęby tongue.gif .Czyli poprostu wole robić za mięcho armatnie cool.gif tam moje miejsce i ciągle nie moge znaleść odpowiedniego klanu... dry.gif

+Quote Post
[mageta]
post 22:07, 12 08 2004
Post #79

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2566

Nie ważny jest wiek ale skill tongue.gif wszyscy to wiedzą. Większość graczy jest w przedziale wiekowym 13-20.

+Quote Post
Qbass
post 5:06, 29 08 2004
Post #80

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2690

Nie sadze aby wiek swiadczyl o poziomie umiejjetnosci. Mam 14 lat a gram lepiej niz niejeden 18 latek. I takze nie rozumiem dlaczego niektore klany przyjmuja graczy np. od 18 lat. Niekiedy mlodszy jest lepszy!!! laugh.gif

+Quote Post

13 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi