![]() ![]() |
11:50, 2 08 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 30 Dołączył: 15-01-2004 Nr użytkownika: 1105 |
blacktyger ty chyba czytac ze zrozumieniem nie potrafisz. skoro ty i twoi kolesie identyfikuja sie z takim tekstem i jemu podobnymi to tylko swiadczy o was. dla mnie taka opinia jest po prostu krzywdzaca, a ty nie robisz nic inego jak we wlasne gniazdo. poza tym co ty wiesz o zyciu. masz 14lat rodzice na ciebie pracuja, a ty biedny siedzisz przed komputerem i odczuwasz strasznie sytuacje w Polsce, a najbardziej to chyba na stalym laczu to czujesz. do tego puscisz durna pioseneczke, a jej durny tekst cytujesz jako swoja madrosc zyciowa prawie. tylko nie pomyslisz, bo i po co, przeciez to jest COOL (a to jest modnie wsrod malolatow jak tak jest) ze plujesz tym samym na nasz kraj i obrazasz mnie i innych Polakow, a przynajmniej tych co sie takimi czuja.
no ale przeciez ty uwazasz ze to fajnie i to jest wazne. potem glupia gatka: schmidt gdzie ty zyjesz(...) kraj ktory upasc ani powstac nie moze (...) i rosnie kolejny uzalajacy sie nad soba czlowieczek. to twoja rzeczywistosc? buahahhaha... tylko ty nawet z tym nie masz nic wspolnego. zanim znow wyglosisz swoj kolejny glodny kawalek to zastanow sie nad tym co inni mowia do ciebie, bo gadasz jakbys wszystkie rozumy pozjadal, tymczasem sam nie potrafisz wymyslec niczego, a skoro nie dstrzegasz w tym tekscie jego negatywnego wydzwieku w strone innych to chyba faktycznie z mysleniem u ciebie na bakier. |
|
|
|
12:22, 2 08 2004
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Off-topic
Blacktyger ja rozumiem że np mieszkasz w jakies miejscowości gdzie jest 50% bezrobocia i jedyną atrkacją jest tanie wino ale jakoś ja i moi znajomi, koledzy, rodzina nie mają kompleksów z tego powodu że są Polakami. Kase mamy (mogłoby być więcej ale wystarcza), prace mamy wódke piejmy tylko od święta, jesteśmy cwani Więc prosze mów za siebie a nie za 40 milionów ludzi. |
|
|
|
13:16, 2 08 2004
|
|||||||||||||||
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
hyh gdzie napisałem że mam z tego powodu kompleks ? ;o ba jestem z tego dumny
taaa życie to wieczna walka imo ...
dobrze ___________________________________________
nie to świadczy o mojej babci, omg to że ja się z tym identyfikuje to oczywiste, to że wychowuje się w miejscu, w którym żul na krawężniku musi wykupić sobie miejsce, w którym tak jak święty powiedział rozrywka to tanie wino dla 50% społeczeństwa, a jak pod lade kolesiowi spadnie grosz to babka musi przesuwać pół sklepu żeby mu wyciągnąć, to nie znaczy że ten tekst kogoś obraża. wręcz przeciwnie, zacytowany jest refren, piosenka jest patryiotyczna ... tylko że mówi o realiach tego kraju (nie całego jak widać) i za to zostaje zjechany .. no cóż takie życie prawda się nie opłaca.
skąd Ty za przeproszeniem, możesz wiedzieć co jest moją mądrością życiową ?? mam tam wstawić "Żyj i daj żyć innym" ? wstawiam tam co mi się żywnie podoba, nie pasuje - nie czytaj. jeśli Cię skrzywdziiłem - przepraszam, takie jest życie imo .. co z tego że mam 15 lat ?? to znaczy że masz mnie dyskryminowac ?? to znaczy że nic nie wiem o życiu, o jego realich, wystarczy wyjść na ulice i już zbyt wiele się wie. obejżeć wiadomości. widze codziennie jak moi koledzy się staczają coraz niżej, jednemu już ręka zgniła (nie wiem czy jescze żyje), i naprawdę coś o zyciu w moim bynajmniej otoczeniu wiem. zresztą teraz Ty gadasz jakbyś wszystkie rozumy pozjadał. btw tekst "kraj ktory upasc ani powstac nie moze" - wymyślił ktoś znacznie mądrzejszy od Ciebie (oglądasz teatr telewizji polskiej ??)
po raz kolejny, skąd Ty możesz wiedzieć, żę nie mam z tym nic wspólnego ? 1/3 kolegów z klasy, jak do ich domu, to zamyka drzwi przedemną, żebym ich matek albo ojców w stanie nie dzisiejszym nie widział, wiesz jaki to jest horror dla człwoieka ?? że jego autorytet, że jego wzór przez ponad 10 lat , życia nagle okazuje się zwykłym, alkoholikiem który go tylko bije i wyzywa od idiotów ?? później chodzą do szkoły bez plecaków bo zapomnieli ... takie dzieci na początku są stracone ... więc nie (słowo na p) ze nic o tym nie wiem, bo wiem znacznie więce niż powinienem, a "niewiedza jest błogością " (kolejny cytat, z kolejnego klasyka ..)
nie wypowiadaj się na temat tego, czego nie usłyszałeś/przeczytałeś do końca radze ściągnać Ci tą piosenke i posłuchać. ale najlepiej na podstawie dwóh słow wygłosić mowe wszechświata ... ten tekst jest dla konkretnej grupy społecznej (czyt. słuchaczy hh) a nie dla kogoś, kto potrafi tylko krytykować. nie rozumiesz sensu tych słow, bo nie możesz rozumieć nie znając reszty utworu, więc na koniec, to jets tylko część i nie możesz na jej podstawie ocenieć co "autor miał na myśli" eot |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
18:54, 2 08 2004
|
|||
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 7 Dołączył: 5-04-2004 Nr użytkownika: 1650 |
Jestem ciekaw jak rozpoznajesz czy ktos jest dorosly czy mlody |
||
|
|
|||
15:10, 5 08 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 135 Dołączył: 28-03-2004 Skąd: Z Domanic Nr użytkownika: 1621 |
Dla mnie jak gram nie ma żadnego znaczenia czy współ gracze są młodsi czy starsi, kulturalni czy wulgarni (Ja sam jestem młodszy i kulturalny
|
|
|
|
17:53, 5 08 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 10 Dołączył: 28-07-2004 Nr użytkownika: 2431 |
tak jak zorika powiedziala....wychodzi zakopleksienie mlodej osoby.....mysli ze jak rzuci miesem to bedzie na rowni ze starsza osoba.......a jest calkiem na odwrot.
Co do starszych to wolalbym ich w klanie poniewaz sa bardziej rozgarnieci i szanuja czas innych, nie siedza caly dzien na kompie i nie nawalaja w ET - co daje im lepsza forme na meczu/sparze P.S. jak cos mam 15 lat i nie potepiam all mlodszych/moich rowiesnikow =] |
|
|
|
19:15, 5 08 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 135 Dołączył: 28-03-2004 Skąd: Z Domanic Nr użytkownika: 1621 |
Gdyby było tak jak jest napisane 2 posty wyżej to niebyło by prawie w ogule klanów, bo przecież większość graczy to 13 - 21 latkowie. A niby czemu rozpadają się "starsze" klany? Bo właśnie ktoś nawalił, był nierozgarnięty lub nie szanował czasu innych. Nie zawsze, bo są wyjątki u "młodych" jak i u "starych", ale...
|
|
|
|
14:19, 10 08 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 20-05-2004 Skąd: świętochłowice Nr użytkownika: 1950 |
Czytajac to musze powiedziec ze tematy niektorych odbiegaja od tego nad czym sie tu rozwodzimy
|
|
|
|
17:25, 10 08 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 7 Dołączył: 10-08-2004 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 2539 |
O co łazi niektorym (nie wszystkim) starszym lolkom ciągle sie plują o wiek
|
|
|
|
21:36, 10 08 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 8 Dołączył: 14-07-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 2300 |
Choć sam mam 15 lat, czasami widzie jak "starsi" grają. Popełniają podstawowe błędy i myślą że są najlepsi. Gracze do lat 18 stanowią wiekszość, to samo mówi za siebie... Niedługo będziemy grać jak koreńczycy
|
|
|
|
22:26, 10 08 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 210 Dołączył: 29-02-2004 Skąd: z elity =0 Nr użytkownika: 1356 |
imo to jest tak:
mlodszych gra wiecej wiec: 1. jest wieksze prawdopodobienstwo ze trafi sie kretyn 2. jest wieksze prawdopodobienstwo ze trafi sie dobry gracz i stad wynikaja te opinie |
|
|
|
12:07, 11 08 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 10 Dołączył: 28-07-2004 Nr użytkownika: 2431 |
Chodz sa czesto utalentowane mlode osoby jak i nieutalentowane starzsze:> pozdro! P.S. Wspominalem ile mam lat wyzej ^^ |
|
|
|
| Go��_Tom3K |
12:28, 11 08 2004
|
||
|
Goście |
EEE, coś tu nie tak. Młodsi więcej grają ?? Nieprawda ( Bo Mają ważniejsze obowiązki ( Szkoła itp ) ) Ja np. mam Lat 13 i gram około 3-4 godzin dziennie ( Mam swój Klan gdzie jestem CL ) I Napewno mam Lepszego Skilla od innych ( Oczywiście niewrzystkich |
||
|
|
|||
12:58, 11 08 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 13 Dołączył: 1-08-2004 Nr użytkownika: 2472 |
Moim zdaniem osoby, które są niedojrzałe psychicznie (głównie młodzież) za bardzo emocjonują się grą. Dla takich 'dzieciaków' przegrany mecz ma większe znaczenie niż kolejna lufa z matmy. Oczywiście, są osoby, które mają 13-14-15 lat i naprawdę reprezentują poziom gry, którego można tylko pozazdrościć. Irytuje mnie jeszcze jedna sprawa. Wiele klanów, bez testów czy rozmów od razu z góry kategorycznie odmawia, przekreśla gracza, który nie ukończył 18stu lat i chce się dostać klanu. Nie jest to dyskryminacja, a raczej głupota. Na tym traci głównie klan
|
|
|
|
13:04, 11 08 2004
|
|||
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Ty masz lepszego skilla od kogokolwiek (2 letniego dziecka z gorączą ) ;o? mi tam jakoś wynik meczy zwisa (ffa ofcors), a i się nie irytuje jak mnie pf zmiecie ;o btw EOT imo |
||
|
|
|||
15:40, 11 08 2004
|
|
|
Tak mlodsi wiecej graja! Jak bys nie wiedzial to jak jestes starszy to masz troche wiecej obawiazkow...praca...studia...a nie jakas smieszna podstawowka, ktora nie mozna nazwac szkola imo =/ A co do skilla to czlowiek starszy [patrz nawet na naszego Poisona, ktory sklada sie z samych starszych osob] bardziej mysli podczas gry...........a poza tym bardziej szanuje czas innych<<to juz inna para kaloszy....... Nie jestem na nie z mlodzieza(sam nia jestem) tylko czesto do klanu przychodza tzw "rozwydrzone pyski" =/
|
|
|
|
15:43, 11 08 2004
|
|||
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
zapisze sobie ten post w notatniku i jak bede miec z!@#any humor to go przeczytam :J gg wam czym bardziej sie pocicie piszac w tym topicu tym bardziej pokazujecie swoje uposledzenie dop.-ironia ofkorz |
||
|
|
|||
17:05, 11 08 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 7 Dołączył: 10-08-2004 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 2539 |
Ale namieszałem
|
|
|
|
22:07, 12 08 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 69 Dołączył: 12-08-2004 Skąd: New York Nr użytkownika: 2566 |
Nie ważny jest wiek ale skill
|
|
|
|
5:06, 29 08 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 10 Dołączył: 29-08-2004 Nr użytkownika: 2690 |
Nie sadze aby wiek swiadczyl o poziomie umiejjetnosci. Mam 14 lat a gram lepiej niz niejeden 18 latek. I takze nie rozumiem dlaczego niektore klany przyjmuja graczy np. od 18 lat. Niekiedy mlodszy jest lepszy!!!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |