starsi>mlodsi ?

chyba tak oO
Zgadzam sie z evilem, phantomem, zorika...
Sam nie wiem czy moge sie zaliczyc do starszych? czy moze mlodszych.. ? ale chyba stare wapno ze mnie

--------- specjalnie dla blek tajgera -----------
warzywa>all
et sax, rtcw r0x
scena etpl sax
-------------------------------------------------------
Problem jest wlasnie w tym, ze mlodzi(mlodsi) traktuja sama gre jako nic wiecej a bezmyslna zabawe typu.. ja sobie pogram, komus nawrzucam bo mi to zwisa co inni sobie pomysla o mnie o klanie w ktorym gram, bo to przeciez jest internet, ja jestem anonimowy w sieci, bo mam pr0 nicka ktory mnie uchroni w razie czego....
imo wrong...
moze to jest i internet, moze jestemy pseudo anonimowi, ale musimy wiedziec ze inni na tej scenie to tez ludzie, ktorym sie nalezy taki sam szacunek jak mamie, tacie czy kolegom z podworka...
ezeli nie szanujesz innych, sam nie bedziesz szanowany, w tym szczegolnym przypadku: pbm na forum + warzywo w oczach innych + sp! ban na quakenet i ffa
Starsi mysla troche inaczej... chyba? Zakladajac klan rok temu... zakladalem go z mysla o: dobrej zabawie i poznaiu nowych ciekawych ludzi z ktorymi w jakis sposob bede utrzymywal jakies przyjacielskie stosunki: patrz jakies pr0 zlloty, picie piwa itp itd... Od tamtej pory przez klan przewinelo sie sporo osob, i mlodych i starych.. niektorzy juz w et nie graja co nie oznacza ze nie rozmawiaja z nami itp itd... ci co sa teraz to mieszanka raczej starszych i mlodszych... Srednia wieku w klanie jest duzo pow 20.. i w klanie ja majac lat 21 jestem raczej ten mlodszy niz starszy... W klanie bylo dobrze czasami bylo zle.. ale zawsze dzieki wspolnej pracy utrzymywalismy sie na powierzchni.. nie to co 50% polskich klanow... powstaja i padaja czesciej niz ja zmieniam majtki...
Starsi mysla innymi kategoriami... mlodsi wszystko dostaja od.. starszych... ale kiedys i oni beda myslec inaczej...
Mlodsi gracze.. jezeli chcecie byc bardziej szanowani i uwazani na tej scenie, traktujcie wszystkich innych na serio i zmiencie sposob myslenia z ja mam wsio w dupie bo to tylko internet na gra w klanie to w sumie jakas tam odpowiedzialnosc.... pojdzcie popracujcie w wakacje i sami zaplaccie z raz za internet... a bedzie dobrze :E
zachowujcie sie powaznie a my zmienimy o was zdanie... i nie bedzie juz starsi>mlodsi tylko starsi=mlodsi
pozdr sylfir, yogi i reszta malolatow idlujaca #wow-et :F