IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> o zatraceniu dobr ojczystych..., zachowanie jezyka polskiego
blacktyger
post 20:22, 16 08 2004
Post #21

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

to się nazywa żart sytuacyjny - ironia, cynizm jak zwał tak zwał - wyśmiewamy się z pr0 play0row tak piszacych, a jescze bardziej imo z tych co nie potrafia tego zakapowac ;o

()|/\||\|3|) ;o!
Go to the top of the page

+Quote Post
Phantom
post 23:14, 16 08 2004
Post #22

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1021

CYTAT (blacktyger @ 19:22, 16 08 2004)
to się nazywa żart sytuacyjny - ironia, cynizm jak zwał tak zwał - wyśmiewamy się z pr0 play0row tak piszacych, a jescze bardziej imo z tych co nie potrafia tego zakapowac ;o

()|/\||\|3|) ;o!

tak ale taki dzieciak (12 latek dajmy na to) zobaczy cos takiego

TgcRap4 napisano 17:06, 16 08 2004
CYTAT (blinkkin @ 14:45, 16 08 2004)
P@+Rz |<To |\/|@ 4|)|\/|1|\|4, @ p0z|\|13J Pr05 O 8@ny 1/lUB |<45@cj3 TOp1c@.
bl4|\/|3 ME, u R |\/|i9HTy h@><0r W1T|-| 4|)|\/|1|\| 5k1|_5 4|\|d 5+0|>f :c
|>5. p0LsK@ j3zYk4 +rU|)|\|4 jeZY|<@ \/\/1E( m0Z3 |)L4+eG0 |\/|L0|)ZI Lu|)Z13 NI3 C|-|c@ PI5ac P1e|<N4 p0l$zcZyZ|\|@ 4 l@t\/\/I3J5ZY|\/| PoL5|<4\/\/y|\/| $L@|\|g13M . (0 1/\/\o y35t +0 p02y+yw|\|e zj@\/\/15|<o I n13 |\|@LeZy +390 tEPic 1 +4|c k4z|)y 513b13 ro2o/\/\13, eOt Z moJ3j 5tRoNy .

to zaraz bedzie myslal co to znaczy zacznie na irc cytowac potem jak zrozumie to zacznie wlasna interpretacje tego "pr0" jezyka i liczba pistow pisana w taki sposob wzrosnie wiec najlepiej nie pisac nic w ten sposob a jak oni zobacza ze "pro" gracze nie uzywaja tego jezyka to i sami przestana wiec najlepiej zaczac os samego siebie a nie narzekac na innych bo i tak nie da sie ich do tego przekonac

+Quote Post
FarSight
post 23:53, 16 08 2004
Post #23

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 92

Heheheh patrzac po forum zobaczylem tytul tego topica ... i pomyslalem ze to musial byc blinkkin .... wbijam i co widze ?? blinkkin !! ... nie wiedziec czemu mi sie odrazu z toba skojarzylo ... co do samej sprawy ... dla mnie najwazniejsza jest szybkosc pisania wiec nie uzywam polskich liter a co do ortografi czy gramatyki to niestety miara byla na maturze z polaka i to widac. A ten topic to takie bicie gowna na piane bo jush nie ma o czym pisac ... jakby to bylo forum wydzialu polonistyki UW to mozna by taki topic zrozumiec.

+Quote Post
eXtreme
post 12:26, 17 08 2004
Post #24

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 81

Skupienie sie na szybkości pisania nie musi powodować tego, że nie używasz polskiech liter.
No chyba, że jesteś jednoręki (to przepraszam) wtedy naprawdę trudno jest pisać ę,ś,ą,ż,ź,ć ale ó,ł,ń już łatwiej.
Ja też czasmi jak coś pisze to zdarzy mi się, że za wcześnie puszczę alt i polskiego znaku nie będzie ale przeważnie staram sie ich używać.

Lecz w tym temacie chodzi o inne gorsze "przestępstwa".

+Quote Post
Bobin
post 8:45, 19 08 2004
Post #25

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 496

CYTAT
choć emot typu ":E" raczj nic nie znaczy, albo każdy interpretuje go inaczej ...

O dziwo znalazlem znaczenie emotow typu ":E", tylko ile osob je zna...? Na pewno malo :

:F - usmiech szczerbatego :-> - he he, ironicznie
biggrin.gif - usmiech pelna geba :> - chytry

Nie bede wiecej podawal zeby nie spamowac, dopowiem tylko, ze zrodlem tych "informacji" byl Tlen. Jeszcze co do tych ikonek, tak nalogowo uzywanych na serwerach/forach itp. Jest to tak zarazliwe, ze szok smile.gif Mnie uzywanie emotow zlapalo po moze 2 miechach, widzialem tez wielu ludzi, ktorzy juz po 3-4 tyg pisali pseudoslangiem. A wszystko to wg. mnie - co zreszta chyba nie bedzie eureka - bierze sie z duzej ilosci siedzenia przed kompem, checi pochwalenia sie znajomoscia. Najlepszy jest odwyk hehe (przymusowy, bo przymusowy, ale daje efekty)

Tego, iz ktos pisze "jush" "pishe" nie warto komentowac, bo to nie jest juz zaden skrot (nie wiem czy ja jakis inny jestem, ale "juz" chyba nie jest jakims chinskim wyrazem wiec nie tak trudno to napisac?:-> ) ani zaden pro slang...

A na koniec cos extra, czyli co potrafi zrobic gra z czlowiekiem biggrin.gif :

CYTAT
Jakis lol : Ej geju nie strzelaj do mnie jak stoje w domku !
              Ja: Nie jestem gejem...
              po dluzszej chwili zastanowienie :
              Jakis lol: jestes lamer
              Ja: a niby dlaczego?
              Jakis lol: bo gdybys byl pro to bys sie nie obrazil przez to, ze powiedzialem na ciebie gej

Oczywiscie wiem, ze nazywanie gejem wszystkich wokolo jest takie 1337, ale tez nie kazdemu sie musi podobac, do tego jest lekko irytujace...

+Quote Post
blacktyger
post 8:59, 19 08 2004
Post #26

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

CYTAT
Jakis lol: bo gdybys byl pro to bys sie nie obrazil przez to, ze powiedzialem na ciebie gej

hrhrhr owned !

mnie też zastanawia dlaczego wszyscy czepijają się orientacji seksualnych ... to chyba indywidualna sprawa każdego z nas ?? takie ingerowanie w prywatność drugiego ludzia jeest im0 nie 1337 a sUx ... :->

i tak uważam że zdanie KID'a

CYTAT
KKTHXBYE IDDLE #pyt0 BO BEDOM BANY KŁIKNECIE !

ownz

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi