IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> polskie klany rtcw
blinkkin
post 13:44, 19 08 2004
Post #1

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

male zamieszanie patrzac na to moim okiem. nie znam sceny rtcw, jednak ostatnio zaczely pojawiac sie, reaktywowac klany. postaram sie wypisac, te ktore znam. z gory przepraszam za bledy w skladach (niektore osoby graja w roznych klanach jak wynika np. z cb/rtcw.no, do tego sporo nieaktualnosci). kolejnosc calkowicie przypadkowa:

ip
irrational polacks

kober
termit
jabol
clown!
incognito
supercow
vince
caran
noname
enyy
prosper
shizo

100%
100% RtCW

Skee
C4|Bols
Caran
incognito
Jendel
lkts
mates
ray
sH1z0-
supercow
zygol

[=PL=]
Polish Legion

Boom
Cagi
Dark
Kitus
kuba
Mitch
p5ycho
Riociq
Toadie
WooF

SD
Steal & Destroy

DarthVader
v0nsky
Kano
BoB3R
FeniX
Kjs
Khain
ShuWehrmacht
Steal
Vk

FF
Fear Factory

Bols
Err0r
fr1sko
Jendel
MchZ
Mit0s
muztee
M|krus
Op-1
ray
Razman
Rooey
shrd
SuperCow

[NF]
NetFriend

Amfisia
bUzka
Buzz^
Gburek
Lemurek

na bank sa bledy, ale nie o to chodzi. wystarczy powiedziec:

RTCW > ALL EVER 4EVER
Go to the top of the page

+Quote Post
LoLeQ
post 15:11, 19 08 2004
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1392

v51

+Quote Post
incognito
post 17:42, 19 08 2004
Post #3

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1728

ip jest w stanie hibernacji lub nie istnieje niestety.

+Quote Post
kubE
post 18:22, 19 08 2004
Post #4

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2472

jeśli chodzi o [=PL=] to nie ma żadnych błędów:) GJ.

+Quote Post
kober
post 21:18, 19 08 2004
Post #5

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Validating
Nr użytkownika: 20

dawno tu nie zagladalem =]

a co do skladow:

moj klan - ip - jest w stanie hibernacji i w najblizszym czasie nie zanosi sie by sie to zmienilo =| poza tym osoby takie jak: caran, cowie, inco ( chlip, chlip - teraz nawet ze mna pogadac nie chce ) i shizo nie sa juz w tym klanie. co do pozostalych to sam nie wiem co u nich slychac =]

a co do skladu ff to afaik wyglada on atm tak:
[pl] mitos
[pl] mchz
[rus] sergej
[rus] mystx
[gb] rooey
[gb] muztee
[bel] frisko
[ee] evil purc

+Quote Post
FarSight
post 2:47, 20 08 2004
Post #6

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 92

omg

+Quote Post
blinkkin
post 5:09, 20 08 2004
Post #7

CYTAT (FarSight @ 2:47, 20 08 2004)
omg

;o

+Quote Post
blacktyger
post 7:11, 20 08 2004
Post #8

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

hhrrh ktoś kiedyś powiedział, że jetsem mistrzem teori, oddaje Ci ten tytuł im0, nie grasz w rtcw (z tego co piszesz) nie znasz tej sceny, nie grasz w et (z tego co piszesz) i z teg co pamiętam nigdy nie wymiatałeś (tak jak i ja) a k#!@a piszesz (nie mówie że źle piszesz - nooffence) jakieś

CYTAT
RTCW > ALL EVER 4EVER

więc nie kumam, co Ci z żyjącej sceny rtcw, skoro (z tego co piszesz) nie powinno Ci na niej zbytnio zależeć ...

btw. ip ile wy razy się już odradzaliście i ropadaliście ?? ;|

+Quote Post
Termit
post 12:23, 20 08 2004
Post #9

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 499

CYTAT
btw. ip ile wy razy się już odradzaliście i ropadaliście ?? ;|

A C@#! CIE TO k#!@A OBCHODZI !!!!!!!!!!!

+Quote Post
kubE
post 12:42, 20 08 2004
Post #10

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2472

CYTAT (Termit @ 11:23, 20 08 2004)

A C@#! CIE TO k#!@A OBCHODZI !!!!!!!!!!!

Nie odbiegacie trochę za bardzo od tematu ?

+Quote Post
p5ycho
post 14:21, 20 08 2004
Post #11

Schutze

Nr użytkownika: 1450

lul ... whatever

+Quote Post
blinkkin
post 15:29, 20 08 2004
Post #12

CYTAT (blacktyger @ 7:11, 20 08 2004)
hhrrh ktoś kiedyś powiedział, że jetsem mistrzem teori, oddaje Ci ten tytuł im0, nie grasz w rtcw (z tego co piszesz) nie znasz tej sceny, nie grasz w et (z tego co piszesz) i z teg co pamiętam nigdy nie wymiatałeś (tak jak i ja) a k#!@a piszesz (nie mówie że źle piszesz - nooffence) jakieś

więc nie kumam, co Ci z żyjącej sceny rtcw, skoro (z tego co piszesz) nie powinno Ci na niej zbytnio zależeć ...

w rtcw gram dosyc czest, ostatnio 4-6 h dziennie. w et gram raz, dwa w tygodniu - treningi w klanie. mialem 2 miesieczna przerwe w dostawie internetu, wiec mam spore braki w wiadomosciach dotyczacych sceny rtcw jak i et.

druga sprawa czemu mi zalezy na scenie rtcw? bo sa osoby, ktore maja podobne zdanie. natomiast w et ogranicza sie to do slow farsighta 'omg' i ludzie na wszystko klada przyslowiowego c@#!a. wymieniles tutaj ip, ktore non stop sie reaktywuje. w porownaniu do tego wiekszosc polskich klanow et rozpada sie tylko jeden raz i tworzy sie nowych 5.

btw. ide grac w cs'a na serwerach teamplay, to sie nazywa prawdziwa wiara.

+Quote Post
kober
post 16:23, 20 08 2004
Post #13

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Validating
Nr użytkownika: 20

CYTAT (blinkkin @ 15:29, 20 08 2004)
wymieniles tutaj ip, ktore non stop sie reaktywuje.

zeby uciac wszelakie pomowienia i pogloski wyjasniam, ze od momentu powstania ( XII'03 ) do dzisiaj ( VIII'04 ) klan ip nie rozpadal sie i takowoz nie reaktywowal =]
mielismy b. krotka przerwe na wiosne - nazwijmy ja "przerwa techniczna", po czym powrocilismy by rozegrac sezon 8 w rtcw.no.
a w zwiazku z wakacjami, i z tym, ze jedna - dwie osoby miala inna wizje ich spedzenia niz ja, klan przeszedl w stan hibernacji, po drodze tracac 4 najbardziej wartosciowych graczy, ktorzy to zasilili szeregi stuprocentowych pr0wolfgraczy =]
tak czy inaczej, na wiosne '04 bylismy jednynym, w pelni polskim klanem, ktory regularnie trenowal i rozgrywal oficjalne mecze ... o pokonaniu 4:0 gwg i pechowo zakonczonym finale OC.3 nie wspominajac =[

+Quote Post
blacktyger
post 11:20, 23 08 2004
Post #14

Generalmajor
Ikona Grupy

no to sry blink, bo ja gram praktycznie codziennie i w rtcw i w et i Cie nie widze (fejki, inny nick ;o?)

+Quote Post
LoLeQ
post 12:40, 23 08 2004
Post #15

Leutnant
Ikona Grupy

Coz,widzisz tyger nie wszyscy graja na servach 20< slotowych.

+Quote Post
blinkkin
post 13:12, 23 08 2004
Post #16

CYTAT (blacktyger @ 11:20, 23 08 2004)
no to sry blink, bo ja gram praktycznie codziennie i w rtcw i w et i Cie nie widze (fejki, inny nick ;o?)

raz, ze fake nick (najczesciej macintosh lub labla) do tego w godzinach 2:00-6:00 rano. w tych porach mam normalny pingi na poziomie 100, wiec da sie grac. czesto zagladam na serwer tgc, mozna tam spotkac wielu polakow. ostqatnio jedenak net calkowicie sie (słowo na p)i i siedzenie na ts z pingiem > 400 i pk na poziomie 10% nie jest zbyt przyjemne.

+Quote Post
blacktyger
post 14:05, 23 08 2004
Post #17

Generalmajor
Ikona Grupy

CYTAT
Coz,widzisz tyger nie wszyscy graja na servach 20< slotowych.

hmm jak mam to rozumieć ;o?

ja znów gram 7 - 11 (o ile ktoś jest) ale teraz mam wolną chate 2 tygodnie i będe gral w nocy, więc może prędziej się "spotkamy" :* bo w godzinach "normalnych" ping dochodzi do około 9999 i ciężko się gra ....

+Quote Post
FarSight
post 10:49, 24 08 2004
Post #18

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 92

CYTAT (blinkkin @ 13:29, 20 08 2004)
druga sprawa czemu mi zalezy na scenie rtcw? bo sa osoby, ktore maja podobne zdanie. natomiast w et ogranicza sie to do slow farsighta 'omg' i ludzie na wszystko klada przyslowiowego c@#!a. wymieniles tutaj ip, ktore non stop sie reaktywuje. w porownaniu do tego wiekszosc polskich klanow et rozpada sie tylko jeden raz i tworzy sie nowych 5.

Heh ja mam inna teorie ... mr. blinkkin szuka tzw. sceny na ktorej bedzie powazany .... tzw. scena et go zdeka osrala, olala i nie za bardzo go powazala (z roznych czesto bezsensownych powodow) .... wiec zmienil miejsce na rtcw bo moze w mniejszym gronie bedzie latwiej zaistniec .... gdzies tam kiedys nasz mr. blinkkin napisal ze przedtem gral w innego mp ... dzialal na innej tzw.scenie ale zaznaczyl ze nie powie co to bylo i jakim nickiem sie poslugiwal i ze tamta tzw. scena byla super hiper i w ogóle cool (w domysle byl tam powazany etc) .. ale imo tamta gra istnieje tylko w umysle mr. blinkkin'a ....

PS. Z racji ze moj friend toadie wrocil do gry w rtcw tesh sobie w rtcw popykam i z przyjemnoscia popatrze na rozwoj wydarzen (czyt. mr. blinkkin'a droga do chwaly) na tzw. scenie rtcw.

PSS. Let's teh flame begin !

+Quote Post
LoLeQ
post 13:28, 24 08 2004
Post #19

Leutnant
Ikona Grupy

No z rtcw nie mozna juz nic raczej zrobic,nawet jak sa polskie servy to lepiej grac na zagranicznych bo tam chociaz wiedza gdzie doki zaniesc oO,a ze ludzie z et sa przyzzwyczajeni do polakow no to przestaja w to grac.

+Quote Post
blinkkin
post 17:32, 24 08 2004
Post #20

CYTAT (FarSight @ 10:49, 24 08 2004)
Heh ja mam inna teorie ... mr. blinkkin szuka tzw. sceny na ktorej bedzie powazany .... tzw. scena et go zdeka osrala, olala i nie za bardzo go powazala (z roznych czesto bezsensownych powodow) .... wiec zmienil miejsce na rtcw bo moze w mniejszym gronie bedzie latwiej zaistniec .... gdzies tam kiedys nasz mr. blinkkin napisal ze przedtem gral w innego mp ... dzialal na innej tzw.scenie ale zaznaczyl ze nie powie co to bylo i jakim nickiem sie poslugiwal i ze tamta tzw. scena byla super hiper i w ogóle cool (w domysle byl tam powazany etc) .. ale imo tamta gra istnieje tylko w umysle mr. blinkkin'a ....

widze, ze nabierasz ochoty do snucia teorii z dupy. ironiczne wzorowanie sie na mojej osobie, raczej nie wyszlo.

co do sceny nie chodzi o same gry. nadanie takiej nazwy spolecznosci graczy jest conajmniej nieodpowiednie. sa to raczej rozgrywki sporotowe, w ktorym bezposrednio nikt niczego nie daje innej osoby. scena to wymiana informacji, tworzenie czegos ogolnie dostepnego. te slowa wyjasniaja czym jest scena:

'tylko wolnosc dystrybucji jest motorem postepu. w przeciwnym razie internet upodobni sie do telewizji kablowej, gdzie wszystko jest za oplata.'

co to twojej osoby to prywatnie wypowiadales sie troche inaczej. powiedzialbym, ze szukasz osoby gorszej od siebie. powtarzales wielokrotnie, ze masz mnie w dupie. jednak nie mozesz pozostac obojetny? raczej ciezko mnie zniszczyc...

klamstwa powtarzane tysiace razy staja sie prawda...

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi