![]() ![]() |
17:44, 24 08 2004
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Blinkkin nie zaistnieje na scenie RTCW.
Raczej nikt z FF.rtcw nie zagląda na to forum i serwis co logiczne gdyż mają swój portal. Podobnie jeśli chodzi o 100%.rtcw większość graczy tu nie zagląda (chyba). A jak wiadomo to głównie portal et.pl jest jedynym miejscem w którym może zaistnieć Blinkkin - tak samo jak forum et.pl jest miejscem w którym istnieje Ja. Scena RTCW w PL ogranicza się do kilku klanów które przede wszystkim grają na zachodzie a tzw scena FFA praktycznie nie istnieje. Czyli na scenie RTCW nie zaistnieje. To że cześć sceny ET olała Blinkkina to jest normalne patrząć na to jak ta scena wygląda i Farsight słusznie dodał że scena olała go często z bezsensownych powodów. Z drugiej strony są ludzie którzy potrafią coś zrobić i zaistnieć na scenie chociażby nie grający nawet ET Mietek ze swoim cGc. No ale porównywanie Mietka do Blinkkina - to całkowicie inny kaliber człowieka na scenie. Domyślam się że post Farsighta powstał pod wpływem ostatniego zdania w pierwszym poście Blinkkina czyli RTCW>ALL. No cóż tu mamy forum RTCW i takie zdania są jak najbardziej na miejscu. Pomijająć fakt że Blinkkin został olany być może rzeczywiście uważa że RTCW>ALL, tylko jak to pogodzić z jego aktywnością na portalu et.pl Szkoda że dzięki Farsightowi ten topik zszedłna off-topik no ale przynajmniej coś tu się dzieje |
|
|
|
20:19, 24 08 2004
|
|||
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
swiety chyba wszystko wytlumaczyl. co do mojej aktywnosci na et.pl wspominalem juz, ze przerwa w kontakcie z et byla zbyt duza, aby ja szybko nadrobic. raczej nie wroce do pisania newsow, zamiast tego skoncentrowalem sie na odwalaniu czysto technicznej roboty jak robienie grafik do themu na forum. co do tekstu rtcw > all nie wspomnialem o et i innych grach, wiec dosyc dziwne komentarze. wiele innych produkcji odroznia sie od wiekszosci jak chociazby tribes 2 czy counter strike (licze na tekst 'cs dla strategow' od ktoregos z uzytkownikow). zreszta nalezy odroznic sama gre od spolecznosci tworzonej przez ludzi w nia grajacych. zreszta na cholere o tym gadam? |
||
|
|
|||
23:31, 24 08 2004
|
|||
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
ponieważ również nie możesz pozostać obojętny ... |
||
|
|
|||
0:05, 25 08 2004
|
|||
|
Gefreiter Grupa: Half ProPlay0r Postów: 33 Dołączył: 23-01-2004 Nr użytkownika: 1137 |
Powoli, powoli, po troszeczku cos tam raczkuje - moze gdzies zajdzie |
||
|
|
|||
10:41, 25 08 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 207 Dołączył: 13-08-2003 Nr użytkownika: 92 |
Ufff a jednak nie wiesz wszystkiego (istniala obawa ze jako wszystkowiedzący dalajlama aka wiedzma ple ple aka mozg podbijesz swiat w niedalekiej przyszlosci) ..... |
||
|
|
|||
11:19, 9 10 2004
|
|||
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
this means war |
||
|
|
|||
9:06, 18 10 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
btw where to?
gdzie teraz toczy sie gra procz tcg i rtg? nigdzie? byl kiedys patent ze spotkaniami polakow. dalej to trwa? z evanem mamy ochote pograc rtcw a cos ostatnio nie mam czasu/okazji dorwac inco by go wypytac co i jak |
|
|
|
3:29, 28 11 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Half ProPlay0r Postów: 21 Dołączył: 10-07-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 2270 |
Wiem ze PLGaming cos takiego organizowalo jak jeszcze tam gralem co jakis czas ludzie sie zbierali na serwie bylo Polskie ffa, w tej chwili nie wiem jak to jest z tymi spotkaniami gdyz sekcja rtcw plG na dzien dzisiejszy jest w hibernacji ale wnioskujac z topicu na ich kanale "pl.rtcw come back soon!" . Coz moge w tej chwili poradzic wpadaj na #rtcw.pl i #pl.rtcw a informacja o ewentualnych spotkaniach Cie nie ominie. Jestem ciekaw co stalo sie z pomyslem na rtcw.gather.pl nawet jesli by grala mala liczba osob pomysl warty uwagi... eh pomarzyc mozna
|
|
|
|
12:47, 2 05 2005
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 2-05-2005 Nr użytkownika: 4208 |
Tak. Polish Legion rtcw istnieje! Wygrywany i w ogóle owned! www.pl.wolfenstein.pl / #pl.rtcw !
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |