IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

14 Stron V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Propozycja meczu wew forumowego, Mecz pomiędzy czytelnikami boarda
dadu
post 13:13, 24 11 2003
Post #141

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 780

czy juz po ptakach z tym ZGRED TEAM ? .. dajcie znac na gg do mnie jesli znajdzie sie miejsce jeszcze jedno ... 3459712 dadu :) .. pozdrawiam - chyba tak ot ... reszty nie zostawicie ? :(
Go to the top of the page

+Quote Post
SpajdaPL
post 14:40, 24 11 2003
Post #142

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 764

Grało się naprawdę super (dzięki CkM). Miałem niski ping, więc chwyciłem za snajperkę, i do boju... smile.gif
Jeszcze trzeba popracować nad taktyką, bo czasami się można zgubić co i jak...
Jeśli chodzi o TeamSpeek, to spoko, bo pomaga w opracowaniu taktyki (nie trzeba tyle klepać), ale zależy tez od jakości łącza.
Codzienne spotkania na GG o 20.00 spoko, grać możemy około 22-23, wtedy pingi są znośne (akurat na snajpę).
Ja jestem codziennie na GG, więc łapcie mnie.
POzdrawiam Bejbów, chociaż jeszce nikomu z was kulki nie zasadziłem:(

+Quote Post
Cienki Bolek
post 17:20, 25 11 2003
Post #143

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 410

Hi
1. Cos to moje gg dziala.. dziwnie ... <lol>. Proponuje dzisiaj okolo 21 znow sie zebrac tym razem na TS. 217.30.129.222:8767 kanal ET 2
2. CkM moze znowu lomot zGr3dy spuszczą a jak nie to pojdziemy na jakis serw i popykamy z TS.
3. Moze ktos mi pomoc w zorganizowaniu jakiegos spotkania zGr3dow na irc ? Prosiłbym o 2 rzeczy
a. link do programu do ircowania...
b. krotki poradnik jak sie polaczyc z serkiem, najlepiej ze screenami
4. Czytal ktos te moje wypociny nt. oasis.. glownie ataku...
Pozdro Cienki Bolek
PS
Oasis to sie rozpisalem .. za duzo nawet smile.gif , ale radar to juz tylko klika punkcikow smile.gif
Potiwerdzam treningo-sparring z CkM dzisiaj o 21. dziasiaj mamy wtorek smile.gif

+Quote Post
SpajdaPL
post 20:01, 25 11 2003
Post #144

Leutnant
Ikona Grupy

Daję linka do Mirca: www.spajder.one.pl/mirc.exe

Server: de.quakenet.org:6668 kanał #wolfet ewentualnie kanał #zgr3d

DZisiaj znowu łomot..biggrin.gif

Pozdrawiam

+Quote Post
qBa3oo3
post 23:22, 25 11 2003
Post #145

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 729

Jesli nie jest jeszcze za pozno, I WANNA PLAY!!! 15 ->Baby team
Runos moze mnie zareklamowac laugh.gif Pingi mam na ogol bardzo dobre, ponizej 100

+Quote Post
Cienki Bolek
post 11:56, 26 11 2003
Post #146

Leutnant
Ikona Grupy

Zgredy sparr z SL wstepnie o 20 w piatek.
Wiem , ze nie wszyscy moga.. co powiecie na czwartek 21 ?
Bede tu wpisywal kto kiedy moze:

Czwartek 21
Cienki Bolek medyk
Spajda field
Chinczyk eng
Dadu
BaraBarpol
POP
Dzinx

Piatek 20.00
Cienki Bolek
Dadu
POP
Dzinx

PS dajcie jak najszybciej odpowidz na gg:)
Acha jeszcze jedno dzisiaj o 21 n aTS sie zbieramy i pogramy cosik oasis w koncu:)

Nowy serek TS 80.54.93.245:8767 kanal na samym dole .. moze tam lepiej bedzie.

Czyli chyba przesadzone gramy w czwartek smile.gif

PS
Serwery dzizaz qwa ja pie%$le znalesc jeden serrek na ktorym mamy wszyscy ping ponizes 180 smile.gifsmile.gif
podajcie mi na GG info o waszych 3 najlepszych serwerach na ktorych przewaznei dobrze wam sie gra.. moze bedzie jakis wspolny smile.gifsmile.gif
Oto moje na których mam znosne pingi :

ClanPLHunter ICP 62.21.98.6:2794
NF CLAN serwer 80.48.12.80:27960
Jawnet 212.160.201.78:27960

+Quote Post
Cienki Bolek
post 11:47, 27 11 2003
Post #147

Leutnant
Ikona Grupy

Hallo slow kilka o wczorajszym trenie.
Bylo w miare dobrze smile.gif
Imo najlepiej Spajda wypelnial taktyke, przypomne, ze celem ataku na dzialo jest jego wysadzenie, a nie strzelanie sie z broniacymi zanim sie jeszczedo niego dotrze, owszem kilka strzalow nie zaszkodzi, ale biegniemy do dziala!!!!
Acha i medycy nie laduja sie jako pierwsi smile.gifsmile.gif
dzisiaj jak znajdziemy serek to pogamy z SL 2 imo zloja nam dupsko az bedzie huczalo..
PS
Takta z atakiem sie sprawdza jak bylem engiem i smigalem od razu do dziala to ze 2 razy podlozylem hunterom nawet:)
IMO musi byc dowodca podczas gry proponuje Spajde z racji, ze i tak jest fieldem i to dobrym, a poza tym ma największe pole widzenia jako pierwszy ktory biegnie.
I wiecej spokoju Panowie nigdzie sie nie spieszy smile.gifsmile.gif lepiej przystanac w biegu podlwczyc sie i dalej OGNIA!!!!!!!!!
PS
Jak ktos nie wezmie takty z edysk to nie wiem czy jest sens zeby gral tego sparra z SL.
A takta jes bardzo ale to bardzo prosta...
postaram sie ja w 3 zdanaich napisac krotko i zwiezle i wyslac na gg kazdemu.
Obrona .. qrde nie pamietacie jak kristo nas uczyl???? wrrr

Brak serwera do treningu dobija smile.gif
Pozdro Cienki Bolek
Rage mam nadzieje ze z PF ni ewyskoczysz jak bedziemy atak allies robic smile.gif
Ale cwicz cwicz w axis PF sie przyda na pewno smile.gif.

PS 2 JAK MIKTOS JESZCZE POWIE, ZE NIE MA TAKTYKI NA OASIS I RADAR TO MU JA CHYBA WYSLE POLECONYM ZA POTWIERDZENIEM ODBIORU!!!!!
PROSZE ZAPOZNAC SIE Z ZAWARTOSCIA EDYSKU!!! SCIAGNAC SUPERSELECTORA - ZMIAN KLAS I RESPOW I KONIECZNIE ZBINDOWAC AUTOKILLA!!!
ACHA Z SERWEREM TO CALY CZAS UDPA BLADA NIESTETY NIE MA sad.gif

+Quote Post
SpajdaPL
post 21:04, 27 11 2003
Post #148

Leutnant
Ikona Grupy

Mam smutne wiadomości sad.gif((
Spaliła mi się karta graficzna (GF4 TI 4200 128 RAM AGP8x), pomimo wiatraczka nie dała rady sad.gif((
Więc narazie nie będę aktywnie uczestniczył w rozgrywkach, a chciałbym bo zgranie Zgr3d Team jest daleko w polu.... Narazie dowodzi BOLEK, i MACIE SIĘ GO SŁUCHAĆ !!! Qrde, bo bez teamworku nie damy rady.
Trochę weselszych informacji: Serverek już coraz bliżej.smile.gif
Pozdrawiam.

+Quote Post
Cienki Bolek
post 9:27, 28 11 2003
Post #149

Leutnant
Ikona Grupy

Spar z Sl nie doszedł do skutku, z powodu braku serwera, ale Aiven pogral z nami wczoraj i "wymusiłem" zeby dzisiaj ten serek byl nasz smile.gif. Moze Sl przyleza dzisiaj...
Imo nawet jesli taktyka jest nieefektywna to i tak trzeba ja stosowac.. ma to na celu wyrobienie nawyku team work. Latwiej ja przerobic, jak juz ja zaczniemy stosowac...
Brakuje nam jeszcze troszke dyscypliny, przestrzegania szyku... oraz zdecydowanego autokilla, gdy nie ma szans na wypelnienie objectives.
Mam nadzieję że dzisiaj tez pogramy może wcześniej troszke koło 20?
Pozdro Cienki Bolek
PS
Mam za sobą pierwsze kolki dziecka sad.gifsad.gifsad.gif a wlściwie to jestem w trakcie i podejrzewam, że przed sobą też mam...

+Quote Post
Cienki Bolek
post 23:47, 28 11 2003
Post #150

Leutnant
Ikona Grupy

No panowie jeszcze nie wiem dlaczego .. bo mi dziecko plakalo ale takeigo lupnia dostalismy od CC, ze hoho...
1. Pozdiekowania dla CC za poswiecenia czasu.
2. Dzieki za gre...
3. Wnioski
- jak .. %$#& wa nie bedziemy lazic razem.. to ja pi&^%#$#le

SL zaproponowało sparr o 21 w niedziele OASIS i radar .. na ich serwerze
a niestety zaczynam prace od niedzieli koniec urlopu, ale chetnie bym obejrzal demko jak im kopiecie dupska:)

pozdro
PS
Kolki nocen nadal nie ustepuja...

+Quote Post
SpajdaPL
post 5:47, 29 11 2003
Post #151

Leutnant
Ikona Grupy

Witammmm!!!

Pojawiło się światełko w tunelu. Prawdopodobnie będe mógł zagrać w niedzielę w sparingu z SL. Dzięki :* DADU, który pożyczy mi na czas remontu spalonej grafiki swoją kartę, będę mógł zagrać!!! Czekam z niecierpliwością na przsesyłkę.

A propos zgrania. POWTÓRZĘ TO JUŻ X-ty RAZ: TEAMWORK !!! Przeciez głównie na tym sie ta gra opiera. Każdy może sobie biegac po planszy i robić przeróżne rzeczy, ale NIE NA TYM TO POLEGA !!!.
Nie wiem jak do was mówić, ale mam nadzieję, że damy radę.

Proponuję w niedzielę o 20.00 wstępnie na GG, później możemy się przerzucić na TS, od Bolka wezmę namiary, i moge poprowadzić Zgr3d Team do zwycięstwa. Za Bolka (ehh... praca) proponuję wziąść BONESa, z którym dobrze mi się gra, i jest dobrym medem. Może wreszcie DADU podejmie sie roli ENGA, dla którego w taktyce przewidziane jest specjalne zadanie???

Czekam na wasze propozycje do niedzieli do 20.00, gdzie obecność WSZYSTKICH dostepnych zgredów będzie OBOWIĄZKOWA.

Mam nadzieję, że wreszcie dojdzie do meczu z BABE TEAM, chłopaki wyróbcie się zanim zdobędziemy mistrzostwo w CB. Weź się DAJMOS w garść, i skombinuj drużynę, zbierz od nich nry GG, znajdź serv, ustal termin, i potrenujcie. Dużo roboty nie ma.

Proponuję podnieść wiek BABE TEAM do 21 lat.

Pozdrawiam, i liczę na owocną współpracę i propozycje na GG: 1526512

+Quote Post
Cienki Bolek
post 14:00, 30 11 2003
Post #152

Leutnant
Ikona Grupy

Witam
1. Chce powitac nowego zGr3da Predator gg 3157835
2. Chce powitac nowego zGr3da Geronimo gg 3567849

Po lomocie od CC, wczoraj sobie odbilismy na roznych grazcach, niezrzeszonych po prostu raz za razem ich mlocilismy az do znudzenia, wiec jesli BT nie zaczna trenowac, to marnie widze ich szanse:).
Skład na dzisiejszy mecz z SL.. do 13 potwierdzili swoje przybycie:
DZINX (eng)
RAGE (med)
DADU (med)
PREDATOR (eng) vel Marsto
SPAJDA ? smile.gif (field)
BONES (med)
Malo (eng)
Geronimo (med lub eng)

Oops w takim razie nam obrodzil sklad smile.gif Przyznam sie, ze zastanawialem sie co zrobic w takim momencie .. i .. nie wiem co zrobic.. Jak jest sklad > 6 .. mam nadzieje, ze ping zalatwi sprawe smile.gif jeśli nie to Spajda rulez . Wstepnie wydaje mi sie, ze Predator nie bedzie mial nic przwciwko jesli zostanie.. filmowcem ...

Ja oczywiscie będe w pracy .. prosze o demko z meczu i apeluje o wykonywanie rozkazów Spajdy !!!!!!!
Pozdro Cienki Bolek
Acha brakuje nam 6. tego a najlepiej ze 2 jeszcze .. bo zawsze ping czy inne przeciwności mogą wyskoczyć.

+Quote Post
Marsto
post 16:25, 30 11 2003
Post #153

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 323

ph34r.gif Witajcie zgredy!
biggrin.gif Mnie możecie zapisać do starszych zgredów(32 na karku),cieszę się że tylu wiekowych( laugh.gif ) graczy którzy zaczynali od najstarszych maszyn grających z lat 80 i 90 spotkało się w wspólnym luźnym klanie( niektórzy nazwaliby nas odziałem geriatrycznym) i razem spróbuje skopać tyłki małolatom.
W zależności ilu dotrze na serwer SL (niektórym może się laski połamią)jeżeli zbraknie ludzi ,zagram ,a jeżeli nie to zostane nowym Spilbergiem i nagram mecz! ph34r.gif

+Quote Post
Runos
post 21:16, 30 11 2003
Post #154

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 563

Ej Baby Team.... CO jest z nami... NIe mamy jeszcze taktyki na Golda.... mad.gif Ja narazie nie bede gral w wolfa bo mi sie caly komp zwalil.... NIe mam glosu... NIe moge wejsc na wolfa... i caly czas wyskakuja bledy systemowe... Wiec ogolnie mowiac dupa jest. Mushe zrobic formata..... i potem bede mogl grac.... A reszta Baby teamu mogla zrobic ze 2 treny i omowic taktyke Na golda i tych co nie znaja Oasis to im pokazac o co chodzi....

+Quote Post
Majcok(12)
post 22:33, 30 11 2003
Post #155

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 523

QUOTE (Runos @ 19:16, 30 11 2003)
Ej Baby Team.... CO jest z nami... NIe mamy jeszcze taktyki na Golda.... mad.gif Ja narazie nie bede gral w wolfa bo mi sie caly komp zwalil.... NIe mam glosu... NIe moge wejsc na wolfa... i caly czas wyskakuja bledy systemowe... Wiec ogolnie mowiac dupa jest. Mushe zrobic formata..... i potem bede mogl grac.... A reszta Baby teamu mogla zrobic ze 2 treny i omowic taktyke Na golda i tych co nie znaja Oasis to im pokazac o co chodzi....

Golda nie bedzie, bedzie 2x oasis. Tgc sadzi ze tak mamy wieksze sznase. Ale trena trzeba zrobic, bo mnie na tym pierwszym nie bylo i nie wiem jak to wyglada. Jesli sie nie odbedzie jakis tren do spotkania to marne mamy sznase.

Pzdr

+Quote Post
SpajdaPL
post 3:49, 1 12 2003
Post #156

Leutnant
Ikona Grupy

Witammm!!!

NIestety, nie mogłem uczestniczyć w meczu. Dotarłem do akademika o 19.00, więc spokojnie się mogłem przygotować do meczu o 21.00. Dostałem zastępczą paczkę od DADU (Thx :*), i włozyłem kartę do kompa, odpalam, a tu się okazuje, że mi siadła płyta główna. Gorzej być nie mogło. Ale Przezorny Zaawsze Ubezpieczony, i miałem akurat pasującą płytę główną, którą zaraz zainstalowałem.

Właśnie skończyłem montaż i instalację (5 z kolei) wspaniałego (sic!) systemu winowzzz, i pisząc tego posta kończę instalację directx 9.0. Troszkę mi zeszło z montażem, więc przepraszam, ze tak się stało, iż nie mogłem grać. Problemy ze sprzętem. Po 4 formacie się zawziąłem, i dopiąłem gada. Nie wiem nic, dlatego proszę mi zameldować, czy mecz był spoko, i czy ich ograliśmy do 0.

Pozdrawiam, i już z dobrym sprzętem czekam na kolejny mecz.

+Quote Post
SpajdaPL
post 19:46, 1 12 2003
Post #157

Leutnant
Ikona Grupy

Witammm!!!

Nadrabiam zaległości, nawet z nawiązką.

DZisiaj Cl klanu SL zaproponował meczyk o 21.00 na ich serverze: 149.156.87.190:27960 .

Sprawdzcie pingi, i zameldujcie się na Gadu: 1526512 ok 20.30 do mnie w celu potwierdzenia udziału w meczu.

Pozdrawiam

+Quote Post
Cienki Bolek
post 20:13, 1 12 2003
Post #158

Leutnant
Ikona Grupy

Oglaszam nabor na mecz z BT smile.gif 7 grudnia godzina 20 serwer: dwa do wyboru :

217.97.169.80:27960
195.136.116.22:27960

Kto 1. ten lepszy smile.gif
1. Dzinx
2. Cienki Bolek
3. Dadu
4. Spajda
5. Bones
6. Predator
Rezerwa:
7. Geronimo (90%)
8.
9.
10.
11.
12.
13.

Pozdro Cienki

zeby nie zasmiecac oglaszam szybki nabor na sparring z SL jutro tj. sroda godz 21!!!
zbiorka na serwerze 4Fun 213.25.168.102:27960 20 zbiorka 21 sparring z SL
1. Spajda
2. BaraBarpol
3. Dzinx
4. Dadu ( zgodnie z ustaleniem pisze sie na kazdy mecz, bez koniecznosci potwierdzania smile.gif )
5. Chinczyk (90%)
6. Geronimo
Rezerwa:

Rage .. jak sie wyrobi to bedzie...
PS...

Oglaszam rozgrywki mortar cup 2003 smile.gif

zasady

1/1 ustawiaja sie dowolnie na mapie mowia przeciwnikowi na jakim polu stoja i na przemian oddaja po jednym strzale az do skutku. Na poczatek tylko fuel wchodzi w rachube. esli po 12 strzalach nadale nie bedzie rozstrzygniecia to pojedynek uwaza sie za remis smile.gif Acha mam nagrane demo z pierwszego historycznego pojedynku na mortary smile.gif, który odbyl się dziasiaj o 3:30 AM

+Quote Post
Marsto
post 22:22, 2 12 2003
Post #159

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 323

biggrin.gif Juz ostrze bagnet i oliwie lufe na 7 grudnia.
Bede walczyl do krwi ostatniej mojej lub wroga! cool.gif

+Quote Post
Dajmos
post 21:33, 3 12 2003
Post #160

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 264

mam prośbe moze ktoś ciepnie pomysła co do Tagu dla Bejbików ??

+Quote Post

14 Stron V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi