Panowie widze ,ze powoli krystalizuje sie grupa userow regularnie nawiedzajacych to skromne forum.
Proponuje wiec zorganizowac mecz wew. forumowy to znaczy taki w ktorym wezma udzial tylko uzytkownicy forum.
Mecz Mlodzi na Starych - czas oddzielic mezczyzn od chlopcow

BABY TEAM - userzy ponizej 18 lat
ZGRED TEAM - cala reszta
Prosze o wpisywanie w tym topicu zgloszen do poszczegolnych TEAMOW oraz uzyskany ping na naszym Servie.
Jezeli uda nam sie uzbierac odpowiednia ilosc graczy to wyznaczymy TL i ustalimy termin
Pozdro
LetsPlay|4FuN
(sorry za skasowanie poprzedniej <mało treściwej> treści)

dankan > 21 > ZGRED TEAM
ping 50-100 / flux ~30
BARABARpol
20:12, 2 10 2003

No niepowiem ,na dobry pomysł wpadłes wszechwiedzący nasz moderatorze.Zgłaszam chęć przystąpienia do ZGREDÓW
Jak zagram na waszym serku to wpisze mój ping.
blacktyger
7:30, 3 10 2003
Ja równiez moge zagrac jestem <18:) a wiec Let's Play!
hehe jak pojdę do Fajtłapy na kompa to moze zagram bo na swoim to raczej nie wyjdzie to zbyt dobrze. Ale jak już to zgred team -> lat 19
tez bym chetnie pyknol: lat 25, gralem na waszym serwerze moze z 3 razy ping nigdy nie przekroczyl 100 tam miewam chociaz na 100 % nie pamietam.
chinczyk2
14:11, 3 10 2003
to ja tez do zgredow, ale jeszcze tu nie gralem nie znam pinga
hehh to ja pójde do mlodzików :} 16 lat
Ja do zgredów .. 24 l.
Narazie widze ze w ET gra wiecej zgredow niz mlodziezy .
Zrobcie wiecej teamow (przedzialow wiekowych) i w jakis weekend sie mini cupa zrobi

.... ja sie pisze do teamu 29+
Dariush00
10:25, 4 10 2003
No to ja jestem nastepnym zgredzialem - Tłenty Fajf - a moze by tak zrobic przedzial dla zgredow, taki amerykański

czyli od 21 roczku zycia.
Kiedy planowany termin meczyku??
spokojna glowa ja mam 15 lat. Ale nie martw sei pokazemu zgredom na co nas stac!!!
BARABARpol
16:10, 4 10 2003
ZAGRAMY to OBACZYMY hehehe.....

Farsight staruchu

dobry pomysl z tym mini kupem 0/13 jeden tim 14/21 22/29 i 30 39 bo Jaceq ma 40
ja rowniez chetnie zagram wiek--->19 niestety to juz zgred jak ten czas szybko leci

a ping w eye nieprzekracza 40
Nie pisze za często, ale regularnie odwiedzam forum
Też z chęcią bym zagrał, ciekawi mnie jak gracie

Fajna sprawa ide do Baby Teamu 16 wiosen w ASE pokazuje ping 43
kiedy sie mozna spodziewac pierwszych meczy ??
ps.
jak narazie to malo ludzi ponizej 19, czy et to gra w ktore przewazaja starsi gracze???
(moze to jest temat na nowy topic?)

No to ja się łapię do zgredów; Ich bin achtzehn Jahre alt (dla nieszprechających tzn. mam 18 lat). A co do pinga, to nie wiem, bo jeszcze nie grałem na waszym serwerze. KiD, mógłbyś podać IP. Zapowiada się ostra nawalanka

. Od razu zgłaszam, że chcę grać w Allies jako eng. Kiedy ten meczyk? Proponuję w piątek wieczorem, albo w weekend.
| QUOTE (Dajmos @ Oct 4 2003, 12:50 PM) |
heheh no ja myśle Wapniaki sa za stare na ta gre |
Wapnaki za stare? Jak ci Wapniaki odstrzelą d..., upss, pupę, to już się nie pośmiejesz. Z wiekiem przybywa doświadczenia, nawet w grach.
Fat Mouse
19:12, 6 10 2003
Kolejny zgred (18 lat) zgłasza swoją gotowość do udziału w meczu. Tylko mam pewien problem.................
A mianowicie brata, który też chce grać w tym meczu

Nie wiem jak się dogadamy. Może ma ktoś jakieś pomysły?
Zgłaszam się do Zgred'a proponuje termin meczu w jakiś weekend (ping 86)
No to tu mnie wiekowo powalilo na podloge

, ( najstarszy zgloszony 25 ) => powinien byc dla mnie specjalny team superZgred
Chetnie zagram , ping na polskich serwerach ~ 50.
Dajcie znac.
chętnie sprawdzę na was swoje umiejętności..... 18 lat
ZGRED TEAM increase^
dołączam, lat 28
Heh...Chętnie przłączyłbym się do owego meczu...Niestety dopiero zaczynam przygodę z ET, więc jako Lama jestem lepszy nawet niż te oryginalne z Peru

Co do wieku, to mam 27 lat, więc byłbym trzeci w ZgredMAX Team'ie...
BTW...o jakim serwie dokładnie mowa, cobym mógł Ping sprawdzić...Bo według ASE, to na polskie serwery Ping mam między 40 a 400
no i dobrze. Pokarzemy na co stac baby team
Bobasy do ataku!
P.S. to kiedy gramy? Najlepiej piatek i sobota o przyzwoitych godzinach. (zeby mecz nie trwal dluzej niz do 24.00)
chinczyk2
7:54, 10 10 2003
ale nie bedziecie strzelac do chodzacych o lasce i tych z psem przewodnikiem?
DestroyerX
8:29, 10 10 2003
no to ja do BabyTeamu się jeszcze zaliczam

17 latek ping dopiszę tutaj jak sprawdzę
- XXL - ZGRED TEAM - Ping:~43/100 ...........plus obok mnie przy kompie córka,żona,szwagier z dziewczyną,przydam się jako mięsko armatnie i do nabijania punktów przeciwnikowi..../żartowałem może nie będzie aż tak źle...
BARABARpol
17:37, 10 10 2003

mój ping 35-50 na waszym servie.

ja jakzwykle do zgredów ===trzy dychy
Romeomen
22:22, 10 10 2003
Dolaczam sie do Mega KiD teamu, 13 jesieni
a z pingiem to roznie, ale jak zawsze marnie :/
dupna nazwa te bejbi tim ;p
16lat ,moge grac ;p pingi jakies 40-50;p
zgred team... tylko kiedy to ruszy... btw, kid, moge pomoc organizowac to od strony technicznej... jakby co, catch me on ircnet
Hej - baby team

: zakupilismy juz dla Was z kumplami ze Zgredteam pampersy i troche CD-kow tego no ....hip-hopu czy jak mu tam. Jakby bylo cienko z forma to Was przekupimy
Byly jeszcze fajne smoczki , piszcie jakbyscie byli zainteresowani , he he he he.
hip hop to gowno;p
kiedy ten turniej?;p zglaszam sie na field opa!
My wam jzu kupili Wóxki inwalidzkie i Respiratory bo po takeij walce bedzie wam potzrebna natychmiastowa HOSPITALIZACJA :]
a ja mowilem moj wiek imo 14 i baby team !:D incoming
Macieks'
21:38, 12 10 2003
Imo <18 , bejbi tim . Ale chyba sie nie pomiesimy razem , na jednym servie

moze maly turniej , na cztery grupy , na dwoch servach mecze : 12vs12 itd.
|mW|OuTsiDeR
21:48, 13 10 2003
No wiecie ja bym sobie chętnie zagrał

)). Ja mam 14 lat to chyba najmlodszy beed

) Ale pokaze na co stac mojego covert opsa

)
pozdro
yeti1989
22:52, 13 10 2003
ja mam 14 lat i jestem engem z k43 lub garand, ping podobny do Dajmosa (ta sama sieć ... (jak to mówią modem

)
Romeomen
15:31, 15 10 2003
Ustalmy jeszcze na jakich mapach bedziemy grac.
Proponuje 6camp
W ta sobote
kurde kampania to lipa bo bedzie mnie z servera co mape wypiepszac

no chyba ze na et pro bedziemy jechac
chociaz ja bym wolal stopwatch na oasis i gold rush. Organizator ,powiedz cos kiedy jak o ktorej
Ja sie jeszcze zglaszam, lat 17 a ping 50-100.

tez gram engiem.
| QUOTE |
No i jak będzie z tym meczykiem, pogramy kiedyś? KiD, rzuciles haslo i nie puszczasz pary z ust. Może bys tak rozwial watpliwosci forumowiczow. PS: ktoś mi może powiedzieć, dlaczego na serwerze 4Fun ostatnio pojawia się hasło? |
wydaje mi sie że zagrać zagramy .. w końcu meczyk taki miał być taką integracyjną forumową zabawą.
Kid aktualnie jest offline ze względu na zmianę komputera ale wróci niebawem to zagadnę go o to.
Najpewniej odbyło by się to w jakiś weekend ( najpewniej jakaś sobota ) na serwerku 4Fun tylko że teraz troszkę nie mieliśmy czasu ze względu na open cup.
A co do hasła to serwer stoi na nim tylko w wypadku kiedy jakiś klan pożyczy go na jakiś trening czy mecz lub rozgrywa się trening mecz 4 Fun ( później haslo jest zawsze ściagane )
|mW|Tomek
11:56, 17 10 2003
Tez jestem chętny do takiego meczyku. Mam 15 lat.
eh, to ja do bejbi timu

wiek 15 lat, gram engiem albo fieldem

to kiedy mecz ????
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.