IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

14 Stron V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Propozycja meczu wew forumowego, Mecz pomiędzy czytelnikami boarda
Majcok(12)
post 18:23, 9 12 2003
Post #181

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 523

I co tera? Ja nie bede mogl grac, bo nie mam mikrofonu, nawet jesli bym mial ping niski i wiecej fps, co za tym idzie drastyczny skok poziomu skilla.No jesli tak to nic, kaski na mikrofon nie mam, jutro ide kupic myszke i bede splukany.

Pzdr
Go to the top of the page

+Quote Post
Dajmos
post 22:27, 9 12 2003
Post #182

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 264

Kurde co sie tu dzieje zaniedługo Bejbi tim zrobimy od lat 10 :/ poco nam ts2 ?? Ja mam mikrofon ale jakbym niemiał to bym nei zagrał ????:/ ludzie leczcie sie teraz tu sie robi taki bajzel ze ja niemoge

+Quote Post
hxs
post 22:58, 9 12 2003
Post #183

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 406

Lol Dajmos bajzel to byl na meczu bez tsa... jak wszystko pisalem a ty sie i tak nie sluchales...
Co do braku mica... Eh przezyje to bo i tak mozecie pisac Incomming etc...
Wiec bez mica tez sie obedziemy, ale tsa kazdy kto chce grac musi miec, inaczej kupa.
Sorry DAjmos ale nie znasz sie chyba na tej grze... Jak mi mowisz ze podczas meczu komunikacja nie jest wazna to ja ide grac w bierki.
Nie chodzi tutaj o to ze ten co mica nie ma to odrazu wypad nie grasz... Postaram sie aby kazdy zagral choc polowe SW, ale wypada zeby Mic byl, i Ci co maja mica spewnoscia zagraja wiecej bo kontakt bedzie itp.. Dajmos zawsze mozesz cos powiedziec ze ida czy cos, jak sie wstydzisz swojego glosu to trudno. Ja mam 15 lat a mutacji jeszcze nie mialem a podczsa meczu nawijam u Hunterow ile wlezie :/ i ch.uj mnie obchodzi co mysla o moim glosie bo nie to jest wazne. I tak czuje sie jak ziomek u nich wiec jest spoko.

+Quote Post
Cienki Bolek
post 23:19, 9 12 2003
Post #184

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 410

QUOTE (Zduneq @ 12:30, 9 12 2003)
Kto sie zajmuje werbowaniem zgred teamu??Tez chcialbym zalapac sie na meczyk a piszecie tylko o bejbi, bejbi i jeszcze raz bejbi sad.gif huh.gif

Witamy serdecznie kolejnego zGr3d'a Zduneq gg( 1619453)Welcome aboard smile.gif

+Quote Post
Kijus
post 1:06, 10 12 2003
Post #185

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 443

Tez mialem ten problem kiedys ... problem glosu... Zaczynalem w ss w RTCW to tez mialem jakis taki z dupy glosik tongue.gif Minelo z cczasem imo smile.gif Kupowac mici... Przydatne a fortuny nie kosztuja!

+Quote Post
Dajmos
post 19:36, 10 12 2003
Post #186

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 264

QUOTE (hxs @ 20:58, 9 12 2003)
Lol Dajmos bajzel to byl na meczu bez tsa... jak wszystko pisalem a ty sie i tak nie sluchales...
Co do braku mica... Eh przezyje to bo i tak mozecie pisac Incomming etc...
Wiec bez mica tez sie obedziemy, ale tsa kazdy kto chce grac musi miec, inaczej kupa.
Sorry DAjmos ale nie znasz sie chyba na tej grze... Jak mi mowisz ze podczas meczu komunikacja nie jest wazna to ja ide grac w bierki.
Nie chodzi tutaj o to ze ten co mica nie ma to odrazu wypad nie grasz... Postaram sie aby kazdy zagral choc polowe SW, ale wypada zeby Mic byl, i Ci co maja mica spewnoscia zagraja wiecej bo kontakt bedzie itp.. Dajmos zawsze mozesz cos powiedziec ze ida czy cos, jak sie wstydzisz swojego glosu to trudno. Ja mam 15 lat a mutacji jeszcze nie mialem a podczsa meczu nawijam u Hunterow ile wlezie :/ i ch.uj mnie obchodzi co mysla o moim glosie bo nie to jest wazne. I tak czuje sie jak ziomek u nich wiec jest spoko.

HXS ty myślsiz zwe co ja ts2 nie używam ?? Yeti1987 jest z mojej sieci i też mamy ts2 i tez soie porozumiewamy w czasie gry . Ja nmie mówie ze niepotzreba ts ale wasze posty brzmiały tak ze wychodziło nato ze jak gościu niema mika to nie zagra . Każdy mozę grać nawet bez mika

+Quote Post
Cienki Bolek
post 11:18, 11 12 2003
Post #187

Leutnant
Ikona Grupy

Witamy na pokladzie nowego zGr3da !!!!

zGr3d|M U R A D I N ( ze spacjami <rotfl> ) jego gg 2327721

LAN PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!!

Zgłaszać się zGr3dy masowo!!!!!!!

1. Cienki Bolek z kompem chyba smile.gif jak si enie będzie bał ze mi go ktoś zaaa pozyczy tongue.gif

Jak nikt nie moze zalatwic forum dla nas smile.gif to bedziemy smiecic tutaj tongue.gif
Propozycja zeby jednak jak najmniej zasmeicac .. niech kazdy zgr3d wrzuci na edysk plik nick.txt w ktorym znajda sie nastepujace dane :
godziny treningow, ktore mu pasuja
godziny meczy , na ktorych moze byc na 100% i nikt nie bedzie mu przeszkadazal przez 2 h smile.gif
adresy 5 serwerow nadajacych sie do gry .. czyli : stopwatch, kick, vote map, no lock team mile widziany smile.gif na ktyorych ma oczywiscie dobre pingi

Ja po ostatnich wyczynach gral bede rzadziej, a bardziej sklupie sie na organizacji trenow i meczy.

Pozdro Cienki Bolek

+Quote Post
Cienki Bolek
post 1:51, 14 12 2003
Post #188

Leutnant
Ikona Grupy

Gramy dzisiaj o 19.40 meczyk rewanżowy

Mam juz nowego kompa i nawet linuxa.. z linuxa pisze smile.gif Tylko cos nie potrafie zainstalowac nic nowego smile.gif ale spoko fajne jest licze na pomoc wink.gif
Pozdro Cienki Bolek

+Quote Post
Eld
post 12:36, 14 12 2003
Post #189

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 754

QUOTE (Cienki Bolek @ 23:51, 13 12 2003)

SL... dokopalismy im 2 razy... i wiecej nie trzeba smile.gif to sa na prawde superlamki, w dodatku prywatnie ich juz mam dosc i nie chce z nimi miec juz nic wspolnego. Tyczy sie to klanu natomiast nie poszczegoolnych ludzi. Mam nadzieje, ze z tymi z ktorymii zachowalem kontakt nie obrusza sie, bo wiedza , ze nie o nich chodzi:)

chlopie daj se na luz... ile masz lat? 10? zachowujesz jak zwykly burak. co to bylo te wczorajsze bluzgi na moim gg? za co? za to, ze NIKT z SL nie chce z toba grac? zamiast podziekowac za to, ze przychylilem sie do twojej prosby, to jeszcze bluzgasz i blokujesz mnie, Kila i Zubra na swoim gg, a do tego dowalasz nam publicznie. prawda jest taka, ze byles w SL NAJSLABSZYM obok Majkocka graczem. kompletnie bez skilla. i to wszystko na ten temat.

co do sparow, to pragne przypomniec ze z tego co slyszalem to w obu meczach NIE grales (w drugim na pewno, bo byles na spektrze) i gral u nas rezerwowy sklad (gdzie byl Kil, Sub czy ja?)... wiec moze wyskocz na duela czy cus, a nie publicznie nas objezdzasz. brawo za infantylne zachowanie biggrin.gif

+Quote Post
kilgore
post 12:54, 14 12 2003
Post #190

Schutze

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 897

QUOTE (Cienki Bolek @ 0:51, 14 12 2003)
Gramy dzisiaj o 19.40 meczyk rewanżowy

Mam juz nowego kompa i nawet linuxa.. z linuxa pisze smile.gif Tylko cos nie potrafie zainstalowac nic nowego smile.gif ale spoko fajne jest licze na pomoc wink.gif
Pozdro Cienki Bolek
PS
SL... dokopalismy im 2 razy... i wiecej nie trzeba smile.gif to sa na prawde superlamki, w dodatku prywatnie ich juz mam dosc i nie chce z nimi miec juz nic wspolnego. Tyczy sie to klanu natomiast nie poszczegoolnych ludzi. Mam nadzieje, ze z tymi z ktorymii zachowalem kontakt nie obrusza sie, bo wiedza , ze nie o nich chodzi:)

Cienki Bolku, specjalnie dal ciebie musialem zarejetrowac sie na tym forum i jest to chyba jedyny dobry aspekt zwiazany z twoja nedzna osoba. Od blisko tygodnia biegales wokol naszego klanu (SL) i chciales byc jego czlonkiem. Teraz natomast jedziesz po naszym klanie ze niby taki slaby itp.
Sam coasz sie za plecami ludzi ktorzy potrwfia grac w ta gre. NA naszych sparach byles NIKIM. NIe dosc ze miales wysoki ping to jeszcze twoj skill byl zerowy. Zamknij wiec jaaczke i zacznij grac bo nic dobrego soba nie reperezentujesz.

Jeszzce niedawno na forum CDAction plakales ze wiesz iz jestes slaby ale sie starasz i trenujesz... teraz bluzgasz na nasz klan ktory wygrywal juz mecze kiedy ty nie potrafilez odroznic medyka od fieldopsa, a miny zbierales myslac ze to ammo.

Powodzenia w szukaniu klanu, choc swoja droga jesem pewien ze mozesz nalezec tylko do jednego tego w ktorym jestes CLem...jednoosobowego...

+Quote Post
Majcok(12)
post 20:02, 14 12 2003
Post #191

Feldwebel
Ikona Grupy

QUOTE (hxs @ 15:44, 14 12 2003)
19.00 na gg chce was widziec Bejbiki. Majock gg daj mi bo nei mam do Ciebie. Mam nadzieje ze wiekszosc ma mica a przynajmniej wszyscy maja tsa smile.gif

Masz te moje GG: 1661185 . A mica nie mam ale mam TS'a wiec sluchac bede, a jak cos bede chcial przekazac napisze ewentualnie, bo nie pisze na kompie jak 2 letenie dziecko co 1st raz zobaczylo kompa.

Pzdr

+Quote Post
Sylphir
post 21:57, 14 12 2003
Post #192

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 624

Wynik: BT 4 : 0 ZT
skład BT: Majcok, Hxs, Runos, Sylphir, Tgcrap4
mapy: oasis, oasis
spar byl spoko lecz na poczatku gralismy 3v4, bo zgredy zmienialy nicki i ich kopało:P czasów nie pamietam biggrin.gif

+Quote Post
Majcok(12)
post 21:58, 14 12 2003
Post #193

Feldwebel
Ikona Grupy

No i kolejny win bejbikow. No i teraz to bylo wedlug mnie spoko. Za 1st moim razme jakos szlo, za drugim slabo bardzo, ale na koniec (Axis) fajnie mi szlo i nie wiem ale zgredy chyba zatracili skilla, bo zabilem pod rzad 5 zgredow chodziaz mialem ok. 3 fps huh.gif Dajmosa kopalo wiec nie gral i ja weszlem dopiero pozniej (sprawy techniczne) a wynik 4:0 biggrin.gif
Czekam na nastepny mecz i kupie se moze mica do tego czasu.

PZdr

+Quote Post
SpajdaPL
post 2:29, 15 12 2003
Post #194

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 764

Witamm!!!

Przepraszam Zgr3d Team z góry za mój ping, nie mogłem grać sad.gif i w srodku meczu mi sie komp powiesil (razem z płonącą grafiką uszkodziła się płyta główna..sad.gif )

Szkoda, że znowu Bejbki pojechały Zgredów. Miała być zemsta...
Takie odniosłem wrażenie, że niktórzy traktują te meczyli bardzo ambicjinalnie, tzn. nie liczy się dla nich wspólna zabawa tylko ZWYCIĘSTWO !!!

Jeżeli tak podchodzicie do tematu, i chcecie WYGRYWAĆ niezależni eod okoliczności, to zapraszam na następny mecz na mój server, będę miał tam ping conajwyżej 2, wezmę Garada albo K43, i będę sobie do was strzelał... A wy niezależnie od miasta (wsi) z którego się łączycie, będziecie mieli wysokie pingi. Bo co to za przyjemność ładować gościa, który ma ping 200-500 mając 30-40, i mówiąc: trudno chłopaki, jesteście ciency, spać mi się chce, bo nudne jest już was zabijanie....lol. Imo ja też bym się nudził.

W sumie oprócz mnie Dzinx miał co 3 sek Connection interputted, a Bolek musiał się zająć Dzieckiem. Jeżeli gra 1v4 sprawia wam przyjemność, i taki jest wasz cel gry - ogłaszam Bejb team niepokonanym.sad.gif

Sorka za ostre słowa, ale jestem zdenerwowany postawą niektórych z was, i totalnie wqr...ny na moje łącze. Bo bez wątpienia przy pingu 30-60 rozprawiłbym się z wami, i kosiarce pokazał, jak grać coverem.smile.gif

Dopóki każdy, kto gra w ZT nie będzie miał przyzwoitych pingów (do 100), to NIGDY walka nie będzie wyrównana, i zwycięstwo nie będzie w pełni zdobyte własnymi umiejętnościami. Ja wam przyznaje zwycięstwo poprzez nokaut techniczny (sprzętowo-pingowy).

2ga Sprawa:
Zejdzcie, przynajmniej na tym topicu, z Bolka. Jeżeli macie jakieś zaszłości z klanówek, to rozwiązujcie to na innym temacie, albo na własnych, klanowych forach. Proszę o czystośc wypowiedzi, i przestrzeganie regulaminu forum. PROSZĘ.

Pozdrawiam, bez urazy.

+Quote Post
FarSight
post 10:15, 15 12 2003
Post #195

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 92

Hmmm widzialem wczoraj jak graliscie .... ale nie bylo info na forum o hasle albo gdzies na ircu a ja (i sporo innych osob) nie uzywamy piep.rzonego GG ... nastepnym razem zostawcie jakies info na #etpl czy tu w topicu ....

Zgred|FarSight biggrin.gif

+Quote Post
YARSKY
post 12:16, 15 12 2003
Post #196

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 610

Witam.

Chetnie dolacze do Zgred'ow

megaZGRED|YARSKY

PS.

Z moim wiekiem moze zostane nawet CL. ( 30 wiosen )

+Quote Post
SpajdaPL
post 12:41, 15 12 2003
Post #197

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 764

Witamm!!!

Dla niewtajemniczonych, i tych, którzy nie mają piep.zonego GG podaję kanał, na którym zawsze jest server, na którym gramy i ustalamy wszystko z grą:
#Zgr3d na quakenet.

Pozdrawiam, i proszę o wyzbycie się agresji (Agresja=1)

+Quote Post
Cienki Bolek
post 13:21, 15 12 2003
Post #198

Leutnant
Ikona Grupy

QUOTE (YARSKY @ 10:16, 15 12 2003)
Witam.

Chetnie dolacze do Zgred'ow

megaZGRED|YARSKY

PS.

Z moim wiekiem moze zostane nawet CL. ( 30 wiosen )

Zapraszam

Prosze o zapoznanie sie z trescia edysku .. sciagneicie demek itp. gadzetow.

Na kanal irca zapraszam #zgr3d chyba jakos tak:) codziennie okolo 19-20 smile.gif

44549836 moje GG podam liste zgr3dow i dane jak na edysk sie zalogowac smile.gif
Pozdro Cienki Bolek
PS
Nie jestes najstarszy smile.gifsmile.gif, drugi w kolejnościi .

+Quote Post
Majcok(12)
post 16:18, 15 12 2003
Post #199

Feldwebel
Ikona Grupy

Sorka za ostre słowa, ale jestem zdenerwowany postawą niektórych z was, i totalnie wqr...ny na moje łącze. Bo bez wątpienia przy pingu 30-60 rozprawiłbym się z wami, i kosiarce pokazał, jak grać coverem.

No nie no. Jesli chcesz miec lepszego pinga to zalatw se lepsze lacze i juz. A co do tego w jakich warunkach sie gralo, to nie tylko wy mieliscie laga, my tez. Ja mialem conection przy pingu ok. 50. I dziwne ze jakos nie umieliscie we mnie ani trafic (2 naraz) gdy ja mialem ok. 3 fps i ledwo co trafialem. Tez moge powiedziec ze gdyby nie lagowalo i bym mial tyle fps co wy to bym wymiatal. tongue.gif No ale dobra co tam.

PS. Mam nowa myszke tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Pzdr

+Quote Post
Go��_owicz_12
post 15:10, 16 12 2003
Post #200

Goście

Ja zchęcią zagram biggrin.gif

+Quote Post

14 Stron V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi