IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

14 Stron V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Propozycja meczu wew forumowego, Mecz pomiędzy czytelnikami boarda
kargon
post 19:06, 16 12 2003
Post #201

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 922

Hehehe też bym doszedł mimo że na forumie od niedawna jestem ale sie rozkręcam spoko wink.gif tylko chyba jednak trzeba bedzie zmienic zasady bo zgredów zdecydowanie więcej już niedługo dziadków...:)No i możemy zrobić 2 mecze i finał jak będzie dużo chętnych cool.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Dajmos
post 21:04, 16 12 2003
Post #202

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 264

coraz więcej graczy chce grac:/ ja bym moze radził :
-powiększyć skłądy do 3 lub 4 teamów ( BEJBI , ZGREDY , NoooBy tongue.gif - żart ,Old Boys , JAŁT [youth]
-oczywiście dla każdego teamu inny przedział wiekowy
- tak raz w miesiącu zorganzowac taki Mecz kulminacyjny :] heheh
-zwycięzcy dostają na miesiąc Moderatorów tongue.gif hehehehe albo emaile w doenie enemyterritory.pl tongue.gif hehehehehehehe

+Quote Post
VlaD
post 1:51, 17 12 2003
Post #203

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 930

witam wszystkich graczy ET (pierwszy post) tongue.gif

z checia bym z wami zagral, dopisuje sie do zgr3dow (27) cool.gif

+Quote Post
(!)
post 19:36, 17 12 2003
Post #204

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 927

Lat 19 ale nie zapominajmy Panowie (Panie tongue.gif) , ze sylwester lada dzien i niektorzy nie bede juz bejbi tongue.gif Ja oczywiscie do ZGRED-ow tongue.gif

+Quote Post
Cienki Bolek
post 0:39, 18 12 2003
Post #205

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 410

Temat bluzgania i ogolnie sianej nienawisici miedzy SL a Cienki Bolkiem mam nadzieje, ze zostal zakonczony. Ulzylo mi bardzo, bo nei sadzilem ze taka lawina sie z tego zrobi. Sprawa zostala wyjasniona tak jak nalezalo ja od poczatku wyjasnic.. coz .. przyznaje poniosly mnie nerwy.. mialem sowje powody ( godzine czekania az ban przejdzie .. wink.gif.
Mam nadziej ze i kill mi wybaczy moje gowniarskie nerowe zachowanie, ale ze swojej strony troszke tez przeprosi. Zwlaszcza, ze byl pierwsza osoba na swiecie, ktora sie dowiedziala, ze moja zona zaczyna rodzic coreczke. No nie moge tak mi zal ze sie moglo popieprzyc az tak bardzo...
Peace
Wesolych i Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia
Peace.
Acha i jeszcze maly prezent od mikolaja dla SL smile.gif 25 mega na edysku od Cienkiego Bolka
www.edysk.pl user superlama pass: heheh eld zna pass:)

Mam porsbe do wszystkich bioracych udzila w tym nieszczesnym wydarzeniu o wyedytowanie postow. Albo admina o 2 minutki czasu na wryezanie niektorych postow.

+Quote Post
Cienki Bolek
post 20:46, 18 12 2003
Post #206

Leutnant
Ikona Grupy

Apeluje dzialajacych zGr3dow zeby sie zarejestrowali na naszym "zGr3dkowym" forum i pisali co i jak z godzinami serwerami itd.
Do niedzieli malo czasu a chcemy kolejny tradycyjny niedzielny meczyk rozegrac.
Dodatkowo dwa klany chca nas "nauczyc " paru sztuczek w bezposrednim starciu...
Proponuje sobota 20 .. z hunter'ami tylko nie wiem co wy/oni na to bo :.. albo gracie non stop i nie macie czasu na pisanie na forum .... albo .. szczerze mowiac powodow moze byc kilka i wole miec nadziej, ze jest to ten pierwszy smile.gif
A drugi trening we wtorek 21 z (zagadkowym:) ) klanem Geronima vel Vanitasa vel... qrde ma tyle fejkow ze nie pamietam wszystkich smile.gif za kazdymn razem inny tongue.gif
Pozdro Cienki Bolek
Acha adres zgredkowe forum mam w stopce smile.gifsmile.gif!!

+Quote Post
Cienki Bolek
post 16:38, 21 12 2003
Post #207

Leutnant
Ikona Grupy

my ... gotowi ... ale musicie potwierdzic bo idziemy do przcy i jak mecz to pojdziemy troche pozniej, jak nie to wczesniej ..... niech hxs potwierdzi gotowosc do walki.
PS wzrosla nam drastycznie sila ognia smile.gif
pozdro cienki b.

+Quote Post
radziek
post 17:18, 21 12 2003
Post #208

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 955

Powiem ze to dobry pomysl z tym meczykiem . Wlasnie sie zapisalem do forum ale jak by cos chetnie zagram mam 24 lata smile.gif)

+Quote Post
hxs
post 17:28, 21 12 2003
Post #209

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 406

Ja nie mam ochoty cos dzisiaj :/ Jezeli Bejbiki bardzo chcecie zagrac - to poprowadze was, jezeli nie to nie bede gral :/ wrazie czego Tgc was poprowadzi

+Quote Post
Cienki Bolek
post 0:21, 22 12 2003
Post #210

Leutnant
Ikona Grupy

QUOTE (radziek @ 15:18, 21 12 2003)
Powiem ze to dobry pomysl z tym meczykiem . Wlasnie sie zapisalem do forum ale jak by cos chetnie zagram mam 24 lata smile.gif)

Hi
Zapraszam na forum zgredkowe smile.gif moje gg 4454983 dostaniesz pass na taktyki i wejscie na edysk pozdro Cienki Bolek
PS
Mecz sie nie odbyl, a zGr3dom dokopaly rezerwy SL w okolo 25 minut rozwalili 2 dziala, niestety nie moglismy sie im odwdzieczyc bo serwer byl zajety od 21. sad.gif
A wspomne jeszcze ze podstawowy <chyba> SL zloil nas wczoraj na maksa ... my im wysdzilismy dziala jakos 7 sekund przed koncem, a oni nam w 5-7 minut:)

Proponuje aby ustalic niedziele, lub sobote19.30 jako staly termin rozgrywania meczy BT vs. zGr3d.

+Quote Post
Dajmos
post 0:29, 22 12 2003
Post #211

Feldwebel
Ikona Grupy

Jestem bardzo Za . Dobry pomysł .Tylko trzeba pod uwage wziąć jeszcze jedne problem nie wszyscy mogą w sobote ludz niedziele grac to tez trzeba wziać pod uwage

Edycja posta natychmiastowa ponieważ - cossie stało chyab z licznikiem postów bo widze ze cienki Bolek mo mniej postów niz miał a mi poszło 300 postów w p!#@u !! co si stało ?????

+Quote Post
hxs
post 10:34, 22 12 2003
Post #212

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 406

Bardzo przepraszam was, za to ze wczoraj jednak nie poprowadzilem Beibikow sad.gif
Proponuje, zeby za tydzien w niedziele o 19.40, odbyl sie jednak ten mecz...

+Quote Post
Majcok(12)
post 11:47, 22 12 2003
Post #213

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 523

QUOTE (hxs @ 8:34, 22 12 2003)
Bardzo przepraszam was, za to ze wczoraj jednak nie poprowadzilem Beibikow sad.gif
Proponuje, zeby za tydzien w niedziele o 19.40, odbyl sie jednak ten mecz...

Mi pasuje i tak woczoraj nie moglem grac i moze do przyszlej niedzieli to sie zmieni. A co do taga bajbi to zauwazylem ze kazdy ma prawie inny. blink.gif

Pzdr

+Quote Post
SpajdaPL
post 23:53, 22 12 2003
Post #214

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 764

Witamm!!!!

Przepraszam wszystkich na wstępie, że nie mogłem zagrać, mój (tfu!)dostawca usług sieciowych jest tak zaje.isty, ze szkoda gadac. Powiem krotko: mam packetlost 60%. Co 2 min. mam 20-40 sekundowy ping timeout do bramy. Przepraszam Zgr3dy ale nie mogłem powstrzymać przeciwników przed pokonaniem nas:( mnie wykończył ping....wrrr

Co do cotygodniowego meczu : JAK NAJBARDZIEJ !!! Znajdziemy jeden porzadny serek, i w niedziele od 19.40 gramy jakis stopwatch na jednej mapie. Wyniki zapisuja sie i dodają. i na koniec roku bedzie koncowy wynik biggrin.gif.

Dajmos:
Czyżbyś był statsiarzem, i nabijał posty na maxa?? Ja piszę, bo chcę cos przekazać, a nie liczę cyferek pod nickiem....< Dorośnij wreszcie wink.gif >

Pozdrawiam, i życzę miłych i spokojnych Świąt. Do zobaczenia w niedziele o 19.40. PIS

+Quote Post
Dajmos
post 15:48, 23 12 2003
Post #215

Feldwebel
Ikona Grupy

Spajda wiem ze teraz tego posta skasują ale kij z tym : ja nie nabijam postow na maxxa , wiem ze czasami Spaowałem ale to mi sie powinno odjac kilka postów ja to rozumi ale 300 postów bez żadnego ostrzeżenie , bez powiedzenia zaco ?????!!!!!!!!!!!! no bez przesady

+Quote Post
Rollo Tomasi
post 9:56, 27 12 2003
Post #216

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 409

Jeśli nie jest za pozno ze zgloszeniami, to zglaszam swoja chec gry w Zgred Team. Jeśli jest za pozno to chcialbym zagrac w nastepnej edycji biggrin.gif Mam nadzieje, ze przygraniecie 21 letnia lamke z 17tek ohmy.gif Mam nadzieje, ze udalo mi sie trafic do waszych zatwardzialych serc i moze znajdzie sie miejsce na rezerwie mad.gif, albo moze ktos demka po meczu zapoda wink.gif

btw. Pomysl na cupa brzmi calkiem niezle.

+Quote Post
Cienki Bolek
post 14:05, 27 12 2003
Post #217

Leutnant
Ikona Grupy

zarzadzam meczyk BT vs zGr3d w niedziele o okolo 19.30 serwer podamy na ircu smile.gif #zgr3d, lub bede mial w opisie GG smile.gif
nie wiem czy ja osobiscie bede mogl grac .. ale jak nie to postaram sie zeby sklad byl.

+Quote Post
Thoro
post 0:52, 28 12 2003
Post #218

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

Zagladam tu od czasu do czasu, zeby zobaczyc co tu sie dzieje i za kazdym razem widze to samo. Kompletny spam (podobnie jak moj post). Ludzie czy wy nie macie do siebie numerow gg?? Jesli nie to wezcie je od siebie i wtedy organizacja bedzie lepsza. Patrze jakis czas temu i widze cos w tym stylu

- Mecz o 20
- O ja to fajnie, teraz musimy wygrac
- Oj musimy
- Ej podajcie mi IP
- a ja nie znam portu. Podajcie port.

Przeciez to mozna na gg zalatwic., a nie spamowac na forum

Majcok
No dobra JUTRO MECZ!!!!!!1 I zeby tym razme to wypalilo. WIec bajbasy musi sie zebrac, i zeby nie bylo tak jak ostatnio.

Tgc
Jawohl! Tgc zglasza swoją obecnosc, baby spotykamy sie imo jutro o 19 na gg ;o.

Majcok
Moze nieco wczesniej? OK. 18:30 zeby pozniej pol godziny nie szukac serwa.

Blacktiger
zgłaszam gotowość (ignorując wypowiedź Thora po to jest ten topic ..) na mecz w baby team

Przeciez to wszystko mozna bylo napisac kazdemu na gg, wiec po co tu smiecicie?? Tutaj powinny znajdowac sie jesli juz jakies recki z meczu czy cos w tym stylu, a nie kompletny smietnik. Tiger gotowosc mozesz zglosic na gg wink.gif

Pozniej sa sytuacje, ze Dajmos sie zali na calym forum, ze mu 300 postow zabrali.

Przepraszam za moj pojedynczy spam, ale nie lubie smieci smile.gif

+Quote Post
Cienki Bolek
post 21:02, 28 12 2003
Post #219

Leutnant
Ikona Grupy

IMO BT 2. raz dali cialka smile.gif
Tym razem uwazam ze nalezy im sie walkower tongue.gif

+Quote Post
Majcok(12)
post 21:10, 28 12 2003
Post #220

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 523

QUOTE (Cienki Bolek @ 19:02, 28 12 2003)
IMO BT 2. raz dali cialka smile.gif
Tym razem uwazam ze nalezy im sie walkower tongue.gif

ZGADZAM SIE!!! Zas cisza w BT nie wiem co sie dzieje z wami ale to jest dziwne. Wszyscy cicho. BYlem na serwie juz byli tam WSZYSCY chyba zgredkowie ale ja bylem sam z BT i po kilku munitach poszlem nie ma co czekac. Jejku no co jest. Widzialem ze nie bedzie tylko jednego Dajmosa reszta NIBY miala byc.

PZdr

+Quote Post

14 Stron V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi