IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> tepsa i limity, wkur... sie mozna
Mengele
post 13:26, 7 09 2004
Post #41

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 834

Licznik zostal zalozony dla wszystkich uzytkownikow neo , co nie oznacza ze maja oni zalozony limit :|
Go to the top of the page

+Quote Post
Zduneq
post 14:47, 7 09 2004
Post #42

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 869

Mam taka nadzieje.Tylko po kut zakladac komus licznik komus kto nie ma miec limitu?? dry.gif PRzeciez to glupota!!!CHoc TPSA przyzwyczailo juz Nas do swoich genialnych pomyslow wink.gif Brat tez mnie uspokajal ze nic nie bedzie>Mam tylko nadzieje ze stary nie podpisze tego aneksu bo sie wkurze......

+Quote Post
Mengele
post 1:00, 8 09 2004
Post #43

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 834

E tam , imo dramatyzujesz...zalozyli wszystkim bo tak latwiej...licznik dziala od polowy sierpnia , gdzie o limitach nikt nie slyszal i nie wiedzial. Zastanawia mnie fakt, po co masz neo+ na czas niekreslony??? Tylko im doplacasz( 50zl wiecej ...x12, xXX, i robi sie duzo duzo wiecej )...Po co oni maja sie z kimkolwiek liczyc jak sami ladujemy w nich kase ???

Plizzz , zanim zaczniemy panikowac, zadzwonmy zapytajmy sie...To niewiele kosztuje , a rozwiazuje 90% problemow jesli chodzi o nasze obawy. Czy to naprawde dla Was za trunde????

Ja dosc szybko sie dowiedzialem co mnie czeka w czasie najblizszych misiecy...i czuje sie dosc bezpiecznie ( stara neostrada dzialala dosc dlugo, mimo wprowadzania nowych uslug neo+ ). Imo dla starych uzytkownikow do konca 2005 r. nic sie nie zmieni. Do tego czasu wiele wiele moze sie zmienic ...zarowno na "+" jak i na "-" ( i nie tylko o neo+ mi tu chodzi ).

Pozyjemy zobaczymy....
Nie ma co dramatyzowac smile.gif

pozdrawiam

+Quote Post
Zduneq
post 10:31, 8 09 2004
Post #44

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 869

CYTAT (Mengele @ 0:00, 8 09 2004)
masz neo+ na czas niekreslony??? Tylko im doplacasz( 50zl wiecej ...x12, xXX, i robi sie duzo duzo wiecej )

Jak masz neo na czas nieograniczony to moge w kazdej chwili zerwac umowe bez rzadnych konsekwencji.Zakladajc(full teoria) ze Ty i Ja mieszkamy w tym samym miescie.Obaj mamy neo z ta ruznica ze ja na nieokreslony ty na okreslony.Mija powiedzmy 6miesiecy od zalozenia neo.Na rynek miasta wchodzi nowy zaje%^$#& dostarczyciel netu(jak to dobrze pomazyc cool.gif )Ja rozwiazuje sobie umowe i mogezalozyc sobie tamten net.Ty niestety kolego albo rozwiazujesz umowe i placisz b.wysoka kare(jak pamietam to za kazdy miesiac placisz 3x stawka miesieczna czyli wp&$%@ ph34r.gif ) albo meczysz sie na neozdradzie do czasu rozwiazania umowy.Btw dramatyzowania, ja chyba tak, a nawet chyba to lubie cool.gif

+Quote Post
hawk
post 6:21, 11 09 2004
Post #45

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 555

Cześć.

Ilość pobranych danych do dn. 10.09.2004: 1,78 GB tylko jest małe ale kompa mam sprawnego 4 dni a liczone jest od początku mieiąca,z tej ilości może 30 mb jest ściągniętych sterowników reszta to 30 godzin gry w ET.Troche gra zasysa biggrin.gif

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi