IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Dsky - e-stars NO MATCH, e-stars wygrali match walkowerem...
[mageta]
post 16:40, 6 09 2004
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 2566

Temat jest prosty, bo dotyczy finału SummerCup 2004 w którym miały się zmierzyć dwa potężne clany, którymi jak każdy wie, są: D-skyline z Redcross'em na czele i e-stars z potężnym Potter'em. Oba clany miały rozegrać match finałowy 5 września w niedziele b.r. W wieczór o 21:00 tłumy ludzi zjawiły się już na kanałach mirca, na którym miał być scorebot i słuchali iTG Radio. Wszyscy czekali z zaciekawieniem, e-stars już było na kanale. Byli wszyscy oprócz Dsky. Każdy zaczął się niecierpliwić i zastaniawiać czemu ich nie ma. Niektórzy mówili, że Dsky się bali przyjść na finał, ale moim zdaniem to nie prawda. Podobno nie mogli zebrać Team'u, ale nie jestem pewien. E-stars próbowało się z nimi skontaktować, ale gdy wchodzili na ich kanał mIRC'a, Dsky kickało ich. Do teraz podobno się z nimi nie skontaktowali. Gratuluje e-stars wygranej i życze powodzenia w następnym sezonie. WIĘC PYTAM SIĘ CO MYŚLICIE O TEJ SYTUACJI I POSTĘPOWANIU Dsky?? CZY Dsky ZAKOŃCZY DZIAŁALNOŚĆ?? Po więcej szczegółów zajżyjcie na ten LINK. Jest to "raport" z tego niby matchu. GG Dsky!! mad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
blacktyger
post 6:56, 7 09 2004
Post #2

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

taa szkoda tylko że paru faktów nie napisałeś. podobno jeden z graczy dsky mial problme im0 z kompep (hmm w to nie wiem czy wierzyc), po 2 kikneli tylko jednego e*stara (darkiego) i c@#!, niech kikaja pedala (widzieliscie jego zdjecie ;x) a po trzecie e*star mialo mozliwosc przelozenia meczu - wybrali wygrana 1:0 - im0 omg widać żę sponsor powiedział iz mają wygrać ten mecz i nie chcąc się narażać wygrali go .... szkoda że bez walki no ale cóż skoro mieli prawo to prosze bardzo

+Quote Post
LaM
post 13:48, 7 09 2004
Post #3

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2731

No nie sadze ze kickanie z kanalu IRCA gracza z estar ktory stara sie wyjasnic sytuacje jest dobrym posunieciem . Moze i sponsor naciskal ale jakos DSK-y nie staralo sie wyjasnic sprawy :/ Wiec ich strata.

Szkoda tylko ze tak wyszlo bo zapowiadalo sie ciekawe widowisko :/

PS: BlackTyger nie ocenial Ludzi po wygladzie zewnetrznym !!

+Quote Post
Zduneq
post 15:11, 7 09 2004
Post #4

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 869

Witam po dlugiej przerwie biggrin.gif Wedlug mnie estar zachowali sie jak BIG LAMY.Ja nie cieszylbym sie tak bardzo z wygranej walkowerem jak z wygranej normalnym sposobem.Watpie zeby to byl sponsor.Raczej dostrzegli mozliwosc wygrania jakis fajnych nagrod bez ryzyka, a ze przy okazji zostali "najlepszymi" to juz druga sprawa.Jezeli chodzi o klan Dsky to ta sprawa cos smierdzi dry.gif Na pewno nie uwierze w taka bajke ze nie mogli skompletowac sqladu.Takie rzeczy stoja na pierwszyhm planie i caly dzien uklada sie pod to jedno wydarzenie.Predzej komp nawalil albo duze g. zawodnikom Dsky wypadlo z posladkow w spodnie ze strachu biggrin.gif .Najpredzej przestarzyli sie przeciwnika i tyle.Takie imo moje zdanie

+Quote Post
snow131
post 15:39, 7 09 2004
Post #5

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 931

Walkower to nie jest wygrana... Brak jakiejkolwiek satysfakcji i zadowolenia z siebie:) Powód dlaczego DSky nie przyszli jest ich sprawą... Mam tylko cichą nadzieje że powrócą i będą znowu najlepsi!:D

+Quote Post
blinkkin
post 16:05, 7 09 2004
Post #6

Nr użytkownika: 547

CYTAT (Zduneq @ 15:11, 7 09 2004)
Witam po dlugiej przerwie biggrin.gif Wedlug mnie estar zachowali sie jak BIG LAMY.Ja nie cieszylbym sie tak bardzo z wygranej walkowerem jak z wygranej normalnym sposobem.Watpie zeby to byl sponsor.Raczej dostrzegli mozliwosc wygrania jakis fajnych nagrod bez ryzyka, a ze przy okazji zostali "najlepszymi" to juz druga sprawa.Jezeli chodzi o klan Dsky to ta sprawa cos smierdzi dry.gif Na  pewno nie uwierze w taka bajke ze nie mogli skompletowac sqladu.Takie rzeczy stoja na pierwszyhm planie i caly dzien uklada sie pod to jedno wydarzenie.Predzej komp nawalil albo duze g. zawodnikom Dsky wypadlo z posladkow w spodnie ze strachu biggrin.gif .Najpredzej przestarzyli sie przeciwnika i tyle.Takie imo moje zdanie

wzieles to wszystko z dupy czy jak? po pierwsze e-stars wygralo poprzedni mecz z dsky, wiec po co mieliby kombinowac etc. zreszta wejdz najlepiej na ich kanal i powiedz im to w oczy: "BIG LAMY". sekundo watpie, zeby dsky obawialo sie jakiegokolwiek przeciwnika, poniewaz kazdy team et jest w ich zasiegu. raczej wynika to z problemow personalnych, znudzenia gra. zreszta nie bede sie na ten temat w pelni wypowiadac, poniewaz nie znam ludzi z tych druzyn osobiscie.

+Quote Post
blacktyger
post 16:20, 7 09 2004
Post #7

Generalmajor
Ikona Grupy

uff blink troszke sie balem Twojego posta że bedzie w stylu

"dsky ma jakies problemy, rozpadnie sie i bedzie kolejny klan na straty"

nie ma takiego posta - dzieki Bogu ...

+Quote Post
Zduneq
post 16:27, 7 09 2004
Post #8

Leutnant
Ikona Grupy

CYTAT (blinkkin @ 15:05, 7 09 2004)
wzieles to wszystko z dupy czy jak? po pierwsze e-stars wygralo poprzedni mecz z dsky, wiec po co mieliby kombinowac etc. zreszta wejdz najlepiej na ich kanal i powiedz im to w oczy: "BIG LAMY". sekundo watpie, zeby dsky obawialo sie jakiegokolwiek przeciwnika, poniewaz kazdy team et jest w ich zasiegu. raczej wynika to z problemow personalnych, znudzenia gra. zreszta nie bede sie na ten temat w pelni wypowiadac, poniewaz nie znam ludzi z tych druzyn osobiscie.

Stwierdzeniem "BIG LAMY" nie mialem zamiaru okreslac ich skila!!!!!!Uwazam tylko ze poszli na LATWIZNE.Po co kombinowac?Hmmmmm.Wygrac final jakiegos turnieju bez wysilku to nie jest przypadkiem pujscie na latwizne?Byc moze w finale nie wygrali by z Dsky.Z tego co sie orientuje to Dsky nie bardo kwapilo sie do rozwiazania problemu.Fakt, przesadzilem z tymi posladkami,spodniami i wyrazem na g. rolleyes.gif

Zeyby nie bylo: "BIG LAMY" w poprzednim poscie nie mialy okreslac skila tylko zachowanie e-stars

+Quote Post
ZIS
post 18:13, 7 09 2004
Post #9

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1097

CYTAT (blacktyger @ 5:56, 7 09 2004)
  kikneli tylko jednego e*stara (darkiego)

[QUOTE]
takie zachowanie jest noralne na finale ? blink.gif Dsky sie wogole nie dali znaku zycia i moze e*star mialo byc mile ?tez bym wybral wygrana za takie zachowanie

+Quote Post
snow131
post 20:13, 7 09 2004
Post #10

Feldwebel
Ikona Grupy

Tak czytając któryś z powyższych postów zgodzę się z tym że DSky mogą być znudzeni ciągłym wygrywaniem. Przyzwyczaili się że wszystkich rozwalają bez większego wysiłku i nagle(pomijając dignitas) szok... drużyna której nie mogą pokonać...

+Quote Post
Thoro
post 20:29, 7 09 2004
Post #11

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

CYTAT
po 2 kikneli tylko jednego e*stara (darkiego) i c@#!, niech kikaja pedala (widzieliscie jego zdjecie ;x)

Blacktyger ....... czy ty masz jakies kompleksy ?

CYTAT
omg widać żę sponsor powiedział iz mają wygrać ten mecz i nie chcąc się narażać wygrali go

Taaaa ......... kontrakty, wielkie pieniadze, ciesnienie sponsorow .......... imo B.Tyger nie ta bajka.

CYTAT
Raczej dostrzegli mozliwosc wygrania jakis fajnych nagrod bez ryzyka

Jasne. Wygrali bardzo fajny, przyslowiowy "uscisk dloni prezesa" (wirtualny). Zduneq to tez nie ta bajka........

CYTAT
a ze przy okazji zostali "najlepszymi" to juz druga sprawa

W ostatnich paru tygodniach pokazali swoja klase, wygrywajac dwukrotnie w finalach rtcw.no z DSky (oczywiscie nie twierdze, ze wynik meczu byl przesadzony).

CYTAT
Wedlug mnie estar zachowali sie jak BIG LAMY

Zanim kogos zaczniesz obazac, zorientuj sie dobrze w sytuacji i poprzyj swoja wypowiedz jakimis sensownymi argumentami.

CYTAT
e*star mialo mozliwosc przelozenia meczu - wybrali wygrana 1:0

Nikt jednak nie zwraca uwagi na to, ze to DSky "nalegalo" na termin niedzielny i mimo iz zazwyczaj e*star nie gra w niedziele przystali na ten termin. Rozumiem, ze awaria komputera to rzecz niezalezna od czlowieka, ale DSky moglo to zalatwic w zupelnie inny sposob i wtedy wszystko moglo sie inaczej potoczyc.

CYTAT
CZY Dsky ZAKOŃCZY DZIAŁALNOŚĆ??

Oczywiscie, ze sie rozpadnie. Przeciez to jest poczatkujacy klan, ktory po jednej wpadce od razu sie rozwiazuje.

Reasumujac:
Uwazam, ze DSky moglo to inaczej rozegrac, uprzedzajac wczesniej, nie kickajac Darky'ego ze swojego kanalu itd...... Dla mnie e*star postapilo slusznie i prawdopodonie na ich miejscu zachowalbym sie podobnie.

+Quote Post
Swiety
post 21:03, 7 09 2004
Post #12

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

CYTAT (blacktyger @ 4:56, 7 09 2004)
po 2 kikneli tylko jednego e*stara (darkiego) i c@#!, niech kikaja pedala (widzieliscie jego zdjecie ;x)

Tak piszesz bo poprostu jestes brzydszy od Darkiego i nie możesz tego przeboleć biggrin.gif Koleś wygląda normalnie - o co chodzi ?

Wracając do tematu - my możemy sobie tutaj popier.dolić jakie to e-star jest złe bo nie przełożyło meczu albo jakie to d-sky jest złe bo kopneli Darkiego z kanału (też mi kurcze wielki powód).
Pomijam fakt że to miał być jeden z najważniejszych meczy ostatnio, a D-sky nie może skompletować squadu zasłaniając się rzekomą awarią kompa. Sory jakbym miał grać taki mecz (setki ludzi na kanale i słuchających shotcasta) to zroganizowałbym sobie duża rezerwęi wcześniej wszystko dokładnei sprawdził.

Co oczywiście nie zmienia faktu że rules is a rules D-sky nie mogło wystawić squadu (albo nie chciało) i e-star wygrało słusznie walkowerem.

Być moze D-sky bało się przegranej i chcąć pomniejszyć klasę e-star poprostu wybrało takie rozwiązanie żeby ludzie mówili, że e-star wygrało przy zielonym stoliku. A e-star wykorzystało okazje i odniosło łatwe zwycięstwo.

Poza tym obydwa zespoły napewno jeszcze się spotkają, chociażby pewnie w nadchodzącym euro-cup.

+Quote Post
blacktyger
post 6:53, 8 09 2004
Post #13

Generalmajor
Ikona Grupy

CYTAT
CYTAT 

Oczywiscie, ze sie rozpadnie. Przeciez to jest poczatkujacy klan, ktory po jednej wpadce od razu sie rozwiazuje.

patrz, im0 to jest dowpip prawda ;o? jeśli się nie mylę ofcors, a teraz :

CYTAT

patrz, żart !!! a to Ci dopiero, no popatrz popatrz ...

prawda jak zawsze lezy po środku DSky mogło grać choć nie musiało, e*star mogło przełożyć mecz - lecz również nie musiało. powodu i tak prawdopodobnie nie poznamy jescze długo, więc zastanawianie się dlaczego nie grali można w ogole odsunąc i nie ruszać. poza tym jakoś przyzwyczaiłem się do DSky lybie ich i ewidentnie faworyzuje, a nie po to jestem człowiekiem z własnymi poglądami żeby być "obiektywnym". mam swoje zdanie to je wyrażam. im0 eot

+Quote Post
Barbapapa
post 7:56, 8 09 2004
Post #14

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 332

Czytając nic nie wnoszące posty , w których ktoś sam sobie zadaje pytania i odpowiada na nie twierdząco ze znakiem zapytania - mające za zadanie tylko wg mnie podbicie licznika i poprawienia swojej samooceny umacniają mnie w przekonaniu, że jednak będę nadal gorącym zwolennikiem aborcji.

oczywiscie kompletnie offtopic ale nie moglem sie powstrzymac.

cyt. "... patrz, im0 to jest dowpip prawda ;o? jeśli się nie mylę ofcors, a teraz :"
translate - popatrz w mojej opini to jest dowpip, czy się mylę.....itd
wnioski: skoro jest to twoja opinia to po kiego ch... sie pytasz Świętego o to?.
Tyle lat nauki poszło na marne bo nic q.. z tego nie rozumiem.
I nie staraj mi sie odpowiadaćtongue.gif

+Quote Post
blacktyger
post 8:22, 8 09 2004
Post #15

Generalmajor
Ikona Grupy

a jednak Ci odpowiem bo Twoje czytanie ze zrozumieniem (czyli również nauka) poszła w las skoro myślisz że było to kierowane do świętego

CYTAT

mające za zadanie tylko wg mnie podbicie licznika i poprawienia swojej samooceny umacniają mnie w przekonaniu, że jednak będę nadal gorącym zwolennikiem aborcji.

hmm dziwne, ja też jestem zwolennikiem i co z tego ;o?

szkoda że Ty róznież jesteś z tej skamieniałej epoki ludzi, myślących że posty są tylko do nabijania, ale pragnę Ci przypomnieć że Ty również to robisz ..

zresztą Twój post również wnosi do tematu tak wiele, jak i mój więc nie rozumiem czego się czepiasz, krytykować a następnie postępować tak samo to imo żadna sztuka więc popatrz na siebie (a raczej swoje postępnowani) później się wypowiadaj ...

btw. poczucie chociaż lekkie humoru również by się przydało ... ale to tak notabene

+Quote Post
Zduneq
post 9:55, 8 09 2004
Post #16

Leutnant
Ikona Grupy

CYTAT (Thoro @ 19:29, 7 09 2004)
Jasne. Wygrali bardzo fajny, przyslowiowy "uscisk dloni prezesa" (wirtualny). Zduneq to tez nie ta bajka........

Zanim kogos zaczniesz obazac, zorientuj sie dobrze w sytuacji i poprzyj swoja wypowiedz jakimis sensownymi argumentami.

Qutfa!!Przestancie z tego robic off topic(Blacktyger&Barbapapa) bo dostaniecie bana na czas nie okreslony tak jak ja kiedys i bedziecie mogli zwiedzac kosz,hydepark ipt tongue.gif biggrin.gif

A teraz do rzeczy.Mysle ze wygrali cos wiecej niz tylko uscisk dloni prezesa.Na kazdym troche wiekszym lanparty sa nagrody.Karty graficzne,procki,dyski,jakies wypasione myszki klawiatury itd.Watpie aby taka iprezka organizowana chyba przez CB(jesli sie myle to poprawcie mnie wink.gif )najwiekszy "portal klanowy" na swiecie watpie zeby nie bylo nagrod.

Dalej.Pisalem w poprzednim poscie.A wlasciewie w 2 tylko ciezko to "wywnioskowac" z jego tresci.MIanowicie okresleniem "BIL LAMY"NIE CHCIALEM OKRESLIC ICH SKILLA.Uwazam jednak ze wybrania zwyciestwa przez walkowera jest lamerstwem, i tyle.

Faktycznie DSky nie zrobilo za duzo zeby przelozycz mecz.Dwa razy skontaktowali sie z adminami.1h oraz 30min. przed rozpoczeciem meczu.I to jeszcze w dodatku nie w tej kolejnosci co trzeba blink.gif Uwazam ze DSky specjalnie nie chcialo rozegrac tego meczu.

+Quote Post
Barbapapa
post 10:09, 8 09 2004
Post #17

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 332

Prosiłem Cie o nie polemizowanie ze mna na temat mojej wypowiedzi ale widze , że bezskutecznie. Gdybyś był łaskaw zapoznać się choć odrobinę z problematyką np. kształcenia zintegrownego, procesem dydaktycznym i edukacja polonistyczna , której to nieodłącznym elementem jest tzw. czytanie ze zrozumieniem , to nie pisałbys takich bzurnych , niezrozumiałych postów. Osobe Świetego wkęciłem tu tylko wyłącznie dla przykładu. Akurat nie Tobie ocenianie czy moja edukacja poszła w las ponieważ ze stylu Twoich postów jasno wynika , że czeka Ciebie jeszcze "daleka droga". Sprawy aborcji nie będę rozwijał skoro nie rozumiesz co miałem na myśli. Przytoczony fakt nabijania postów spowodowany był "wszechobecnością" Twoich głęboko przemyslanych postów na całym FORUM bez względu na dziedzinę. Ja piszę tylko wtedy jeżeli wydaj mi się, że mam cos sensownego do przekazania (porównanie ilości nie jest tu na miejscu ale widac to).
Napisalem ,że poprzedni post moj jest raczej offtopic i nie miał za zadanie wnoszenie czegokolwiek do tematu meczy DSky i e-stars.

Ps. na kolejną odpowiedż raczej nie licz tongue.gif

+Quote Post
Thoro
post 11:24, 8 09 2004
Post #18

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

CYTAT
A teraz do rzeczy.Mysle ze wygrali cos wiecej niz tylko uscisk dloni prezesa.Na kazdym troche wiekszym lanparty sa nagrody.

Tylko zauwaz, ze to nie bylo lanparty.

CYTAT
Karty graficzne,procki,dyski,jakies wypasione myszki klawiatury itd.

Super-hiper-mega szybkie komputery, samochody........... juz ci mowilem, to nie ta bajka. Oprocz uscisku dloni prezesa, maja jeszcze ladny pucharek przy swoim koncie na CB i wpis w "awards".

CYTAT
Watpie aby taka iprezka organizowana chyba przez CB(jesli sie myle to poprawcie mnie  )najwiekszy "portal klanowy" na swiecie watpie zeby nie bylo nagrod.

j/w. Przyjdzie nam jeszcze troche poczekac na jakiekolwiek nagrody materialne w CB, a i to nie wiadomo czy kiedys nastapi.

CYTAT

No i wykrakales, albo miales jakis przeciek tongue.gif.

+Quote Post
Bobin
post 17:48, 9 09 2004
Post #19

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 496

CYTAT
Taką wiadomość mogliśmy wczoraj przeczytać na oficjalnym kanale tego multiklanu. Jedna z najlepszych drużyn gry Enemy Territory -  Destination Skyline postanowiła zakończyć swoją karierę na tej platformie. Osiągnęli sporo, zawsze znajdowali się w czołówkach najważniejszych turnieji i ladderów. Ostatnimi czasy zdobyli cztery tytuły wicemistrza: RTCW.no ET Cup 6on6, RTCW.no ET Cup 3on3, CB ET SummerCup 2004 6on6, CB ET SummerCup 3on3. Jest to z pewnością ogromna strata dla całej sceny.

Decyzji nie podjęli pochopnie, jednak rozmyślali o niej od jakiegoś czasu. Przyczyną był brak motywacji do dalszej gry. Nie zamierzają przenosić się na inną platformę, chcą grać dalej razem, ale tylko dla zabawy. Powracają również do swojej starej nazwy -  SS-Roistot. Miejmy nadzieję, że po pewnym czasie ponownie ich zobaczymy w grze!

wink.gif

+Quote Post
snow131
post 18:31, 9 09 2004
Post #20

Feldwebel
Ikona Grupy

I Deskaj zakończyło swoją działalność biggrin.gif I wcale mnie to nie martwi tongue.gif Nikomu się nie chce w to grać... Kiedy k#!@a będzie RTCW 2:C?

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi