IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Szkola, czyli best wtopy :)
Slash-PL
post 13:37, 25 04 2004
Post #41

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1575

No to tera ja!
Lekcja historii - zapowiedziana kartkówka -
"Zapomniałem" czegoś tam i do kolegi przede mną: stary podpowiedz!
On mi kładzie swoją kartkę na mojej ławce i na całą klase mowi "Przepisuj, szybko!" Babka sie kapnela, ale nie dostalem 1 ph34r.gif

Inna historyjka (ale już nie w szkole, podczas powrotu ze szkoły)
Rzucałem z kumplem śnieżkami w dziurę w bloku. Dziura była dość bliska okna laugh.gif ze 3 razy (1 raz przypadkiem tongue.gif) trafiłem w tą szybe, a tu nagle dziwne uczucie... dostałem torebką od takiej starej baby w prawe ucho ph34r.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
AdI-O
post 14:00, 25 04 2004
Post #42

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1724

Fajne akcje, niepowiem.
Ale tez miałem niezłą.
Siedziałem na korytarzu kując przy okazji fize. Gdy wychodziła babka od fizyki nadbiegło dwóch gości, jeden schował się za babką, a drugi próbował go złapać. I tak niefortunie biegł że upadł na babke i.... przy okazji uszkodził zgredce kręgosłup. blink.gif
Wyjechała na wózku inwalidzkim laugh.gif

+Quote Post
nephit
post 14:48, 25 04 2004
Post #43

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1356

u mnie bylo cos podobnego... kolega sie wqrwil na jakas nauczycielke i gdy ona schodzila schodami zrzucil na nia z gory sterte ksiazek. babka w szpitalu.. dla tego goscia wszystko byloby swietnie gdyby nie to ze zrzucil podpisane ksiazki blink.gif

+Quote Post
VISTORANTE
post 16:25, 26 04 2004
Post #44

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 568

To moze ja :}

Geografia. Facej robi wykład, w klasie cisza, wszyscy przysypiają aż tu nagle kumpel krzyczy do kolegi z ławki "A za!@#ać ci!?" (pokłócił sie z nim o coś dry.gif )

Bodajże w 6 klasie podstawówki - babka wyszła i powiedziała że bedzie za 10 minut. Nie było jej ponad 15 minut więc wszyscy robili co chcieli. Doszło do tego że razem z kumplem zamoczyliśmy całe pudełko kredy w wiadrze z wodą. Po 2 minutach kumple sie o coś pokłócili i wywalili przez okno doniczke :/ (na szczęśćie nikt nie widział bo to był teren za szkołą gdzie jest dużo krzaków i po lekcjach doniczke usuneliśmy z podwórka)

Wycieczka 3niowa - w pokoju rzucaliliśmy sie rzeczami, kumpel sie schował w szafie i... zarwał ją. :} Szafa rozwalona, na szczęście nikt tego nie widział, a nawet jak to już nas wtedy tam nie było :}.

Gimnazjum - 8 lekcja, wszyscy wykończeni, zchodzimy z kumplami po schodach i wymieniamy sie odczuciami z przeżytego dnia. Czyli mniej więcej co 2 słowo było k#!@a i tym podobne. Bluzgi przerwała babka od angielskiego zdaniem "przepraszam chłopcy" (chciała przejść dry.gif )

+Quote Post
Go��_keNOOBie|PL
post 0:47, 27 04 2004
Post #45

Goście

hmm.. na wf-ie miałem takie akcje....

w liceum mielismy "ojca chrzestnego" vel siwy.. niski gruby w dresie i z .. kucykiem z tylu glowy...

1) na przerwie korytarz prowazdzacy do sali, odgradzala zamykana krata.. jak zwykle czekamy na poczatek lekcji... a tam siwy wychodzi z kanciapy, z drugiego konca korytarza... a zza moich plecow taki donosny glos... ej ty siwy !#@!u.... konsternacja na calego, cisza... siwy zaczyna isc w nasza strone.. staje z drugiej strony kraty i patrzac z podelba... tylko nie siwy... biggrin.gif brecht na cala szkole....

2) omg... 2 godziny wf-u wiec nasz magik wymyslil... dzielicie sie na 2 grupy i cwiczycie do konca 2takt... nic w tym nie jest dziwnego, poza tgym, ze cwiczylismy bez pilek biggrin.gif

3) cieply dzien, wiec na boisko biegniemy.. ustawiamy sie w szeregu.. siwy sprawdza liste.. a tu jeden z drugim mu przeskadzaja w najlepsze... na to siwy... cicho X, wyjdz z sali lol

MATEMATYKA:

1) jak zwykle nasza prof. wyszla z klasy po kawe, zostawiajac nas ze sterta zadan do zrobienia.. a my jak zwykle siedzimy i w najlepsze nic nie robimy tylko gadamy.... po 10 min. wpada uradowana prof. z szyderczym usmiechem na twarzy.. mowiac donosnie. "no i co..."

na to glos z sali.... no i gowno... (najlepsze jest w tym to, ze ta osoba powiedziala to dosc cicho i do siebie...ale w momencie, gdy to mowila.. zapadla grobowa cisza i wszystko bylo wyraznie slychac... czerwony jak burak osobnik, poprawiajac sie szybko, powiedzial..to nie ja biggrin.gif

2) ten sam agent, ktory wyjechal siwemu na wf-e, idzie ze mna korytarzem juz po dzwonku, skrecamy na schody i nagle krzyczy " ta stara dupa postawila mi znowu laske".. po czym z za rogu wyszla dyrektorka.. i patrzac sie oszolomiona na niego, to na mnie... mowi lekko zaklopotana i drzacym glosem... "a moglabym sie dowiedziec co to za stara dupa, ktora postawila ci laske" (szczeka mi opadla), a gosc bez mrugniecia okiem, patrzy sie jej w oczy.... i mowi "to ta XYZ".. hyhy

PLASTYKA:

hyhy mielismy taka babke w 1 klasie, ktora na kazdych zajeciach zadawala nam jakas prace do wykonania w formie rysunku.... i jak to zawsze bywa, wiekszosc nie miala wszystkich prac, wiec dobroduszna prof. kazala wszystkie zalegle prace przyniesc na przedostatnie zajecia.. przychodzimy, oddajemy prace.. patrze na 3 prace mam 2 i mysle o $#!@$#$ no to lipton. Ale nie wiele myslac, poniewaz byla to pracownia plastyczna... jakos udalo mi sie sforsowac szuflade (bez zamka smile.gif) i wybralem jakas prace..., ktora miala wlasciciela podpis maly i u gory strony z tylu.... starannie odcialem i zlozylem swoj podpis.. oddalem prace dostalem 6, a ze praca spodobala sie, wiec jeszcze jeden kumpel skozystal z okazji i te sama prace przemienil tak samo... zmieniajac tylko lekko kolorystyke niektorych elementow... babka oglada prace stawia 4 i mowi, ja juz chyba gdzies taka prace widzialam, nie rysowales tego sam biggrin.gif

PODSTAWOWKA

GEOGRAFIA:

Pani X znana ze swoich niecodziennych zachowan... nie bedaca juz mloda kobieta...

1) wpada pewnego razu do klasy, zamyka drzwi i w polowie drogi do swojego krzesła, gwaltownie sie zatrzymuje i na caly glos, " o jezu jak tu smierdzi... rozglada sie po klasie.. no moglibyscie sie czasem umyc" biggrin.gif

2) innym razem, przerwala lekcje i pociaga nosem ze dwa razy i mowi, znowu robia te stare kotlety na obiad biggrin.gif (stolowka, zerowki)

3) lekcja o cialach niebieskich i ukladzie slonecznym...
zaskoczenie o tyle wielkie, ze ta kobieta nie 1 mlodosci przyszla w takiej czerwonej miniowce zrobionej z welny (kazdy mial w oczach k#!@iki)... wskakuje na stolik i krzyczy, jednoczesnie sie obracajac.. " ja jestem siemia a to jest slonce" polewka na sali...ze znajomymi do dzis to wspominamy.

4) zawsze, gdy opowiadala nam o czyms (naprawde wiele wiedziala ciekawych rzeczy, duzo podrozowala) krzyczala na caly glos... nie gadac jak ja mowie, i rece do tylu za krzesla, a ty (pan X) cicho masz siedziec bo cie rozgniote jak zabe biggrin.gif

A.D. poniewaz traktowala uczniow jak #%@#$%% jam to sprawil, ze w kolejnym roku kuratorium przyslalo nam zastepstwo biggrin.gif taka gadzina byla... ze mnie

imo to wszystko co pamietam.. ale na pewno bylo tego wiecej...

Pozdrawiam

+Quote Post
Chomik
post 15:38, 15 05 2004
Post #46

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 430

nawet mi nie mowcie o szkole ;/

+Quote Post
AdI-O
post 18:23, 15 05 2004
Post #47

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1724

QUOTE (Chomik @ 14:38, 15 05 2004)
nawet mi nie mowcie o szkole ;/

blink.gif ph34r.gif blink.gif
Jak mnie to wpienia.
Sorry ale nie zachowuj sie jak extreme i piszesz co ci śline na myśl przyniesie.
W hyde park'u możesz pisać o czym chcesz ale z sensem.
Nie dziwie sie że nikt nie wchodzi na twój kanał tongue.gif

+Quote Post
Jaw0hl
post 23:14, 4 06 2004
Post #48

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1647

Ja mam cienkie jazdy ze szkoły, ale moze komuś się spodobają.

Wycieczka, autokar, tylna szyba zaklejona dosyc sporym napisem "porwali nas"......

Nauczyciel do uczniów : chodź tu bąbelku, zaraz Cię wykorzystam... przy tablicy...

Zawsze robimy sobie jaja z nauczycieli języków, więc i pani od rosyjskiego nie odpuścilismy:

Przystanek autobusowy, duzo ludzi, 4 uczniów, w okół nauczycielki zachowuje się jak wiesniaki tzn. pokazuja palcem na kazdego smieja sie glosno itd, a na koniec jak babka wsiada do autobusu chórem krzyczą "mamusiu nie zostawiaj nas tu samych..."
Na wycieczce powiedzielismy naszemu przewodnikowi, zeby na koniec wycieczki podszedl do tej młodej pani, poniewaz ona chciała pana telefon, ale się wstydzi (owa pani to pani Dobrzyńska, od ruskiego). Wiadomo jak się skonczylo..... ziomek podszedł, a ona nieswiadoma zaczeła z nim rozmowe loool tongue.gif... Inna akcja... nudna lekcja rosyjskiego, ktoś walnął text
-a gdzie pani mieszka??
zła baba, tajemniczo powiedziala
- daleko.
- na syberii?
- nie xxx co wolisz jedynke czy uwage??
- a jaki do pani kierunkowy......

Ostatnio, szkoda ze przed wakacjami przyszedł do szkoly nowy pan z obslugi - Henio....

Wiadomo jak go sobie wyobrazacie.. - Cały czerwony, siwe wlkosy, czerwony nos od chlania....
Obok sali od polskiego jest taka dziura zrobiona jeszcze rok temu, cieciowe zawsze zaklejaly je czyms, ale my niegrzeczni odklejalismy i robilismy nowe dziury w tekturowej?? sciance tongue.gif No i w koncu przyszedł pan Henio i na przerwie (czekalismy na polski) zaczął przybijac młotkiem deski... jeszcze nikt go w szkole nie widział, poniewaz byl nowy... najodwaznijszy podszedlem i łagodnie zwróciłem uwage:
- pan uwaza bo moze sie ktos skaleczyc (hyhyhy)
Henio odwrócił sie, zamachnał sie młotkiem i wrzasnał na mnie ;
ty lepiej uwazaj bo ci dopierdo** tym młotkiem...
Cała klasa w brecht, lecz mnie troszke zagieło... wiadomo jak henio zaczął ze mną to klasa mu nie po pusciła.... co dziennie latamy do niego na przerwach i tak troszke denerwujemy by usylszec z ust pijanego ciecia "wypierda*** stad..", "zaraz ci wleje zobaczysz ty (nazwa przyrodzenia)ku" - imo najlepsze tongue.gif . Niestety dyrektorka usylszala jego slowa i wszystko poszlo na nas... musielismy pogodzic sie z panem ziomkiem vel Heniem i od kilku dni tylko mówiy "elo panie Henio.. " i strzałka... boo.. jak sie cos zdarzy nowego to jeszcze napisze, ale chyba nie bedzie nic dobrego tylko shit jak to ;p mam nadzieje ze nie zasneliscie.. .n4 n4n4

+Quote Post
Jaw0hl
post 18:57, 5 06 2004
Post #49

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1647

Oqs przypomniało mi się biggrin.gif

Akcja na lekcji chemii : Pani rozgląda się po klasie i wskazuje na kolege Maćka i mówi:
-podaj szybko jakiś numer
-6
Pani patrzy w dziennik i mówi
- numer 6 - Maciek **** do odpowiedzi.
- O k*rwa to ja !

tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Lekcja matematyki kolega Michał Żywczyk (moze ktos zna tongue.gif ) rzucił parę kur**. Natychmiastowa reakcja nauczyciela kazdego zaskoczyła. Powiedział on :

- Panie żywczyk ty mi tutaj na lekcjach nie bedziesz k#!@*** rzucał....

cała klasa brecht.....

jeszcze w 6 klasie podstawówki pamietam, ze ksiadz Pacholik wyzywał nas : "wy bezczelne pomioty szatana..." powodem tego bylo obrzycanie go bombkami w czasie swiat, ołówkami przez 3 najgorsztch uczniów szkoly - kazdt nie zdał....

IMO - przygoda ACiD'a
koles spalil sie przed lekcjami no i akurat 1sza byla gegra wkrecila mu sie bomba no wiadomo odpal na bani i nagle babka sie go pyta o cos ja sam nie wiem o co bo ja jestem zawsze nieprzytomny no i gosciu taki zamotany "co mam powiedziec co mam powiedziec ?!" to ja mu szeptem "c@#! powiedz c@#! !" "C@#! !" babka sie znalezc nie mogla jak to uslyszala !:D
potem next lekcja geografii i widocznie typowi sie spodobalo bo babka byla akurat czymstam zajeta sprawdzala komustam sprawdzian mniejsza o to gosc ciagle na cala klase darl ryj "chuuuuuj !" coraz glosniej wkoncu babka sie zorientowala mowi ze jak on tak moze co teraz ma do powiedzenia gosciu chwila ciszy "... no c@#! ! a co mam powiedziec"

i

Wiśni
3 klasa podst. ide sobie spokojnie przed szkołą aż tu nagle słyszę z otwartego okna "Ile k#!@a wam można powtarzać że Jezus???!!! I co się śmiejesz kretynie???!!!" z okna wychyla się ksiądz cały czerwony i wypier... rzuca 4 plecaki kilka piórników i Bogu ducha winny kwaiatek z parapetu 

ROX ps. pan Henio podobny jest do Avatara Wiśni.... n4 n4 n4

+Quote Post
falubaz
post 0:29, 6 06 2004
Post #50

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

to po szkole

festyn.dzisiaj.tzn wczoraj.sobota.pije z kumplem browary niedaleko sceny.nagle nadchodzi nauczyciel od chemi-smieszny koles ok.60 lat ale spox i mowi
-tylko sie nie na!@#ac zeby w poniedzialek sprawdzian napisac

lul klapa opadla i beka nie mala byl.

heh, albo kumpel 5 razy za inne osoby zaliczal mape bo panienka od geografii ma dziry w bani i nie pamieta nikogo ;o

+Quote Post
Gis
post 13:56, 6 06 2004
Post #51

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1207

hehe u mnie to znowu kilka razy kumpel rzucił k*rwami, a nauczyciel od fizyki taki tekst: "Gdzie wy te k*rwy widzicie? I pokażcie jak ładne" biggrin.gif

+Quote Post
blacktyger
post 16:46, 6 06 2004
Post #52

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

no to ja mam z wycieczki :/ byliśmy całą klasą w Wawie na 3 dni ....

jest pokój dziewczyn, oglądamy Legia vs Lech all piją Tyskie =] (piwo ohmy.gif) w każdym razie jeden koleś wychodzi na balkon (3 piętro) i rzuca puszką ... w murzyna ... koleś nas wyzywa od rasitów i ... dzwoni na policje ohmy.gif ktoś straszył że z alkomatem (wszyscy shiza na bani, niektórzy przez okno chcą skakać, pili chyba wszyscy .... ) wychowawczyni płacze, bo jakis koles jej powiedział że nie potrafi nad grupą zapanować i nie ma kontaktu (a nie było tak ??) więc ja kolega i 3 koleżanik poszliśmy przeprosić czarnucha .. koleś tak się na nas pluł (dosłownie) że jak już po polskiemu nie wiedział co powiedzieć, to ryczał po angielskawu .... Pały spsały tylko nas (bo chcieliśmy przeprośić) i chyba upili się naszym oddechem bo zapomnieli się przyczepić o to że piliśmy biggrin.gif w ogóle przypał roku tongue.gif

Wycieczka, autokar, tylna szyba zaklejona dosyc sporym napisem "porwali nas"....

u nas dokładnie brzmiało to "porwali nas amerykanie ..." =]

jescze coś, jedziememy na ta wycieczke 5h wszystkim się nudzi albo śpią i nagle obok jedzie autokar z podstawówką (5,6 klasa) i oczywiście znane wszystkim środkowe palce w naszą strone, no to koleżanka wqurwiona widokiem zza okna pokazuje cycki do szyby ... dzieci się zasłoniły zasłonkami ... może ich słońce ślepiło ? ohmy.gif

+Quote Post
Bobin
post 18:35, 6 06 2004
Post #53

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 496

xDDDDDD Blacktyger i Jawohl rzadza biggrin.gif (ich przygody)

W sumie to nic takiego ciekawego, ale :

1) Dzien dziecka - festyn w szkole, mozna sie za darmo zbadac :X (cisnienie, puls) itp. noi rozne inne "bajery"
Podbijamy do pielegniarki, siada pierwszy kolega: cisnienie 170 biggrin.gif (czyzby to codzienne popijanie przed snem xD), siada drugi kolo: cisnienie 120 - i co w tym dziwnego ?:X Moze to, ze mial puls 115 biggrin.gif (jara trawe, jointy itp :X )

2) Na lekcjach religii dwoch kolesi prawie co lekcja wali takie texty: np. Kupi pan alufelgi albo kupi pan radio smile.gif Procz tego kiedys ktorys z nich powiedzial do goscia (zartem:X?) - zbijemy panu szybe, skonczyla sie na malej reprymendzie. Za dwa tygodnie, wieczorem dzwoni do nich gosc (po kolei) i mowi: -ktos zbil mi szybe, wiecie moze kto :E? Skonczylo sie na tym, ze facio lekko ich objechal, ale wiedzial, ze to nie oni. W kazmadzrazie juz raczej nigdy nic nie powiedza na ten temat :Z

+Quote Post
blacktyger
post 20:32, 6 06 2004
Post #54

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

Bobin r00x patrzcie na to

zartem:X

kto :E

temat :Z

moze jescze jakies literki ? ohmy.gif (BTW wytlumacz mi proshe co to znaczą te "m@!dki" bo nie kumam :/)

jescze z lekcji typowe ...

sztania, WF koleś wyciąga pasek i zaczyna all lać (nikt mu się nie postawi) i nagle wchodzi wu-ef-is-tka słysząc pare kur* wyciąga kolesiowi ten pasek z łapy i zaczyna go lać a przy tym r00x'siarski teksicik

- teraz posłuchamy jak Ty kur***esz ...

jescze z wycieczki ... idziemy sobie na pomnik powstańców warszawskich i mój kolega z drzewa (dżorcz prosto z drzewa biggrin.gif) wlaźni na jednego powstańca po czym przewodnik zwraca mu uwage mówiąc, że jak by go jakiś Warszawiak praktykujący (:X) zobaczył to by go zabił, po czym on ignorując kolesia rzuca luźno

-Sram na żydów ... (nie ma to jak błąd rzeczowy :E)

Pzdr

+Quote Post
Bobin
post 14:46, 7 06 2004
Post #55

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 496

Tajne kody NASA, uzywane przez CIA i KGB, ale niestety nie moge Ci powiedziec co znacza, bo jak wspomnialem sa utajnione :C Moge jeszcze tylko wspomniec, ze nad ich aktualna struktura pracowal sztab megamozgow poniewaz zawieraja dostep do satetelity oraz bomb atomowych.

+Quote Post
falubaz
post 16:10, 7 06 2004
Post #56

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

Moze to, ze mial puls 115  (jara trawe, jointy itp :X )

owned co ma jaranie do pulsu? predzej na minus, bo zaslabniecia z powodu jarania sa bardziej mozliwe, a to jest spowodowane nizszym pulsem, tetnem etc. To tak teoretycznie.

Mam inne wytlumaczenie-nie wpisales swojej daty urodzin wiec bedize offense- chodzisz do gimnazjum ziomek pali sobie czasami i wreciliscie mu bułe ze beda badac na wykrywalnosc tetro-hydro-canonniboli wiec mu puls skoczyl bo wiek na wałki podatny, to tak samo jak skacze przed obliczem alkomatu. Zostajac przy paleniu. na geografii (u ww. pani0 skeracalismy z kolega gibony i to jeszcze z innej klasy, ale to taki soft jest.
i po c@#! to pisalem ;c
Pozdro

+Quote Post
Gis
post 17:17, 7 06 2004
Post #57

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1207

no to koleżanka wqurwiona widokiem zza okna pokazuje cycki do szyby ... dzieci się zasłoniły zasłonkami ... może ich słońce ślepiło ? 
hmmm u mnie była by odwrotna reakcja biggrin.gif

+Quote Post
flyier
post 15:38, 3 07 2004
Post #58

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2231

Lekcja polskiego , baba wyskoczyła z ambitnym zadaniem ze ona poda literke a my czasownik zaczynajacy sie na ta literke . I jedzie według alfabetu :a,b,c....... l i padlo na niejakiego majtego , on po chwili zastanowienia : LAMPIĆ biggrin.gif

+Quote Post
Schmidt
post 19:34, 3 07 2004
Post #59

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1105

siedzimy na wykladzie, kumpel spi. profesor niech mu bedzie nowak.

prof snuje swoja gatke nagle moj kumpel odzyskuje swiadomosc i krzyczy na caly regulator: Nowak zejdz ze sceny.
prof: jak sie komus nie podoba to moze wyjsc (cieniutkim glosem)

inny wyklad ten sam kumpel tym razem slucha w skupieniu. mija ok 10 min i mowi: K#&@a ale o co chodzi?!

+Quote Post
Kiler
post 19:24, 7 07 2004
Post #60

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm 3
Nr użytkownika: 1945

Na pierwszym w-fie w 4 klanie podstawówki kumpel zrobił wślizg tak że wjechał drugiemy w twarz i wybił mu zęba biggrin.gif Wsawili mu później porcelanowego laugh.gif

+Quote Post

4 Stron V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi