![]() ![]() |
13:37, 25 04 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 96 Dołączył: 23-03-2004 Skąd: Ziemia -> Polska -> Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 1575 |
No to tera ja!
Lekcja historii - zapowiedziana kartkówka - "Zapomniałem" czegoś tam i do kolegi przede mną: stary podpowiedz! On mi kładzie swoją kartkę na mojej ławce i na całą klase mowi "Przepisuj, szybko!" Babka sie kapnela, ale nie dostalem 1 Inna historyjka (ale już nie w szkole, podczas powrotu ze szkoły) Rzucałem z kumplem śnieżkami w dziurę w bloku. Dziura była dość bliska okna |
|
|
|
14:00, 25 04 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 352 Dołączył: 16-04-2004 Skąd: Telefonia Dialog Nr użytkownika: 1724 |
Fajne akcje, niepowiem.
Ale tez miałem niezłą. Siedziałem na korytarzu kując przy okazji fize. Gdy wychodziła babka od fizyki nadbiegło dwóch gości, jeden schował się za babką, a drugi próbował go złapać. I tak niefortunie biegł że upadł na babke i.... przy okazji uszkodził zgredce kręgosłup. Wyjechała na wózku inwalidzkim |
|
|
|
14:48, 25 04 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 210 Dołączył: 29-02-2004 Skąd: z elity =0 Nr użytkownika: 1356 |
u mnie bylo cos podobnego... kolega sie wqrwil na jakas nauczycielke i gdy ona schodzila schodami zrzucil na nia z gory sterte ksiazek. babka w szpitalu.. dla tego goscia wszystko byloby swietnie gdyby nie to ze zrzucil podpisane ksiazki
|
|
|
|
16:25, 26 04 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 62 Dołączył: 26-10-2003 Nr użytkownika: 568 |
To moze ja :}
Geografia. Facej robi wykład, w klasie cisza, wszyscy przysypiają aż tu nagle kumpel krzyczy do kolegi z ławki "A za!@#ać ci!?" (pokłócił sie z nim o coś Bodajże w 6 klasie podstawówki - babka wyszła i powiedziała że bedzie za 10 minut. Nie było jej ponad 15 minut więc wszyscy robili co chcieli. Doszło do tego że razem z kumplem zamoczyliśmy całe pudełko kredy w wiadrze z wodą. Po 2 minutach kumple sie o coś pokłócili i wywalili przez okno doniczke :/ (na szczęśćie nikt nie widział bo to był teren za szkołą gdzie jest dużo krzaków i po lekcjach doniczke usuneliśmy z podwórka) Wycieczka 3niowa - w pokoju rzucaliliśmy sie rzeczami, kumpel sie schował w szafie i... zarwał ją. :} Szafa rozwalona, na szczęście nikt tego nie widział, a nawet jak to już nas wtedy tam nie było :}. Gimnazjum - 8 lekcja, wszyscy wykończeni, zchodzimy z kumplami po schodach i wymieniamy sie odczuciami z przeżytego dnia. Czyli mniej więcej co 2 słowo było k#!@a i tym podobne. Bluzgi przerwała babka od angielskiego zdaniem "przepraszam chłopcy" (chciała przejść |
|
|
|
| Go��_keNOOBie|PL |
0:47, 27 04 2004
|
|
Goście |
hmm.. na wf-ie miałem takie akcje....
w liceum mielismy "ojca chrzestnego" vel siwy.. niski gruby w dresie i z .. kucykiem z tylu glowy... 1) na przerwie korytarz prowazdzacy do sali, odgradzala zamykana krata.. jak zwykle czekamy na poczatek lekcji... a tam siwy wychodzi z kanciapy, z drugiego konca korytarza... a zza moich plecow taki donosny glos... ej ty siwy !#@!u.... konsternacja na calego, cisza... siwy zaczyna isc w nasza strone.. staje z drugiej strony kraty i patrzac z podelba... tylko nie siwy... 2) omg... 2 godziny wf-u wiec nasz magik wymyslil... dzielicie sie na 2 grupy i cwiczycie do konca 2takt... nic w tym nie jest dziwnego, poza tgym, ze cwiczylismy bez pilek 3) cieply dzien, wiec na boisko biegniemy.. ustawiamy sie w szeregu.. siwy sprawdza liste.. a tu jeden z drugim mu przeskadzaja w najlepsze... na to siwy... cicho X, wyjdz z sali lol MATEMATYKA: 1) jak zwykle nasza prof. wyszla z klasy po kawe, zostawiajac nas ze sterta zadan do zrobienia.. a my jak zwykle siedzimy i w najlepsze nic nie robimy tylko gadamy.... po 10 min. wpada uradowana prof. z szyderczym usmiechem na twarzy.. mowiac donosnie. "no i co..." na to glos z sali.... no i gowno... (najlepsze jest w tym to, ze ta osoba powiedziala to dosc cicho i do siebie...ale w momencie, gdy to mowila.. zapadla grobowa cisza i wszystko bylo wyraznie slychac... czerwony jak burak osobnik, poprawiajac sie szybko, powiedzial..to nie ja 2) ten sam agent, ktory wyjechal siwemu na wf-e, idzie ze mna korytarzem juz po dzwonku, skrecamy na schody i nagle krzyczy " ta stara dupa postawila mi znowu laske".. po czym z za rogu wyszla dyrektorka.. i patrzac sie oszolomiona na niego, to na mnie... mowi lekko zaklopotana i drzacym glosem... "a moglabym sie dowiedziec co to za stara dupa, ktora postawila ci laske" (szczeka mi opadla), a gosc bez mrugniecia okiem, patrzy sie jej w oczy.... i mowi "to ta XYZ".. hyhy PLASTYKA: hyhy mielismy taka babke w 1 klasie, ktora na kazdych zajeciach zadawala nam jakas prace do wykonania w formie rysunku.... i jak to zawsze bywa, wiekszosc nie miala wszystkich prac, wiec dobroduszna prof. kazala wszystkie zalegle prace przyniesc na przedostatnie zajecia.. przychodzimy, oddajemy prace.. patrze na 3 prace mam 2 i mysle o $#!@$#$ no to lipton. Ale nie wiele myslac, poniewaz byla to pracownia plastyczna... jakos udalo mi sie sforsowac szuflade (bez zamka PODSTAWOWKA GEOGRAFIA: Pani X znana ze swoich niecodziennych zachowan... nie bedaca juz mloda kobieta... 1) wpada pewnego razu do klasy, zamyka drzwi i w polowie drogi do swojego krzesła, gwaltownie sie zatrzymuje i na caly glos, " o jezu jak tu smierdzi... rozglada sie po klasie.. no moglibyscie sie czasem umyc" 2) innym razem, przerwala lekcje i pociaga nosem ze dwa razy i mowi, znowu robia te stare kotlety na obiad 3) lekcja o cialach niebieskich i ukladzie slonecznym... zaskoczenie o tyle wielkie, ze ta kobieta nie 1 mlodosci przyszla w takiej czerwonej miniowce zrobionej z welny (kazdy mial w oczach k#!@iki)... wskakuje na stolik i krzyczy, jednoczesnie sie obracajac.. " ja jestem siemia a to jest slonce" polewka na sali...ze znajomymi do dzis to wspominamy. 4) zawsze, gdy opowiadala nam o czyms (naprawde wiele wiedziala ciekawych rzeczy, duzo podrozowala) krzyczala na caly glos... nie gadac jak ja mowie, i rece do tylu za krzesla, a ty (pan X) cicho masz siedziec bo cie rozgniote jak zabe A.D. poniewaz traktowala uczniow jak #%@#$%% jam to sprawil, ze w kolejnym roku kuratorium przyslalo nam zastepstwo imo to wszystko co pamietam.. ale na pewno bylo tego wiecej... Pozdrawiam |
|
|
|
15:38, 15 05 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 14 Dołączył: 11-10-2003 Nr użytkownika: 430 |
nawet mi nie mowcie o szkole ;/
|
|
|
|
18:23, 15 05 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 352 Dołączył: 16-04-2004 Skąd: Telefonia Dialog Nr użytkownika: 1724 |
Jak mnie to wpienia. Sorry ale nie zachowuj sie jak extreme i piszesz co ci śline na myśl przyniesie. W hyde park'u możesz pisać o czym chcesz ale z sensem. Nie dziwie sie że nikt nie wchodzi na twój kanał |
||
|
|
|||
23:14, 4 06 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 156 Dołączył: 3-04-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1647 |
Ja mam cienkie jazdy ze szkoły, ale moze komuś się spodobają.
Wycieczka, autokar, tylna szyba zaklejona dosyc sporym napisem "porwali nas"...... Nauczyciel do uczniów : chodź tu bąbelku, zaraz Cię wykorzystam... przy tablicy... Zawsze robimy sobie jaja z nauczycieli języków, więc i pani od rosyjskiego nie odpuścilismy: Przystanek autobusowy, duzo ludzi, 4 uczniów, w okół nauczycielki zachowuje się jak wiesniaki tzn. pokazuja palcem na kazdego smieja sie glosno itd, a na koniec jak babka wsiada do autobusu chórem krzyczą "mamusiu nie zostawiaj nas tu samych..." Na wycieczce powiedzielismy naszemu przewodnikowi, zeby na koniec wycieczki podszedl do tej młodej pani, poniewaz ona chciała pana telefon, ale się wstydzi (owa pani to pani Dobrzyńska, od ruskiego). Wiadomo jak się skonczylo..... ziomek podszedł, a ona nieswiadoma zaczeła z nim rozmowe loool -a gdzie pani mieszka?? zła baba, tajemniczo powiedziala - daleko. - na syberii? - nie xxx co wolisz jedynke czy uwage?? - a jaki do pani kierunkowy...... Ostatnio, szkoda ze przed wakacjami przyszedł do szkoly nowy pan z obslugi - Henio.... Wiadomo jak go sobie wyobrazacie.. - Cały czerwony, siwe wlkosy, czerwony nos od chlania.... Obok sali od polskiego jest taka dziura zrobiona jeszcze rok temu, cieciowe zawsze zaklejaly je czyms, ale my niegrzeczni odklejalismy i robilismy nowe dziury w tekturowej?? sciance - pan uwaza bo moze sie ktos skaleczyc (hyhyhy) Henio odwrócił sie, zamachnał sie młotkiem i wrzasnał na mnie ; ty lepiej uwazaj bo ci dopierdo** tym młotkiem... Cała klasa w brecht, lecz mnie troszke zagieło... wiadomo jak henio zaczął ze mną to klasa mu nie po pusciła.... co dziennie latamy do niego na przerwach i tak troszke denerwujemy by usylszec z ust pijanego ciecia "wypierda*** stad..", "zaraz ci wleje zobaczysz ty (nazwa przyrodzenia)ku" - imo najlepsze |
|
|
|
18:57, 5 06 2004
|
|||||
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 156 Dołączył: 3-04-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1647 |
Oqs przypomniało mi się
Akcja na lekcji chemii : Pani rozgląda się po klasie i wskazuje na kolege Maćka i mówi: -podaj szybko jakiś numer -6 Pani patrzy w dziennik i mówi - numer 6 - Maciek **** do odpowiedzi. - O k*rwa to ja ! Lekcja matematyki kolega Michał Żywczyk (moze ktos zna - Panie żywczyk ty mi tutaj na lekcjach nie bedziesz k#!@*** rzucał.... cała klasa brecht..... jeszcze w 6 klasie podstawówki pamietam, ze ksiadz Pacholik wyzywał nas : "wy bezczelne pomioty szatana..." powodem tego bylo obrzycanie go bombkami w czasie swiat, ołówkami przez 3 najgorsztch uczniów szkoly - kazdt nie zdał.... IMO - przygoda ACiD'a
i Wiśni
ROX ps. pan Henio podobny jest do Avatara Wiśni.... n4 n4 n4 |
||||
|
|
|||||
0:29, 6 06 2004
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
to po szkole
festyn.dzisiaj.tzn wczoraj.sobota.pije z kumplem browary niedaleko sceny.nagle nadchodzi nauczyciel od chemi-smieszny koles ok.60 lat ale spox i mowi -tylko sie nie na!@#ac zeby w poniedzialek sprawdzian napisac lul klapa opadla i beka nie mala byl. heh, albo kumpel 5 razy za inne osoby zaliczal mape bo panienka od geografii ma dziry w bani i nie pamieta nikogo ;o |
|
|
|
13:56, 6 06 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 79 Dołączył: 1-02-2004 Nr użytkownika: 1207 |
hehe u mnie to znowu kilka razy kumpel rzucił k*rwami, a nauczyciel od fizyki taki tekst: "Gdzie wy te k*rwy widzicie? I pokażcie jak ładne"
|
|
|
|
16:46, 6 06 2004
|
|||
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
no to ja mam z wycieczki :/ byliśmy całą klasą w Wawie na 3 dni ....
jest pokój dziewczyn, oglądamy Legia vs Lech all piją Tyskie =] (piwo
u nas dokładnie brzmiało to "porwali nas amerykanie ..." =] jescze coś, jedziememy na ta wycieczke 5h wszystkim się nudzi albo śpią i nagle obok jedzie autokar z podstawówką (5,6 klasa) i oczywiście znane wszystkim środkowe palce w naszą strone, no to koleżanka wqurwiona widokiem zza okna pokazuje cycki do szyby ... dzieci się zasłoniły zasłonkami ... może ich słońce ślepiło ? |
||
|
|
|||
18:35, 6 06 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 210 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 496 |
xDDDDDD Blacktyger i Jawohl rzadza
W sumie to nic takiego ciekawego, ale : 1) Dzien dziecka - festyn w szkole, mozna sie za darmo zbadac :X (cisnienie, puls) itp. noi rozne inne "bajery" Podbijamy do pielegniarki, siada pierwszy kolega: cisnienie 170 2) Na lekcjach religii dwoch kolesi prawie co lekcja wali takie texty: np. Kupi pan alufelgi albo kupi pan radio |
|
|
|
20:32, 6 06 2004
|
|||||||
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Bobin r00x patrzcie na to
moze jescze jakies literki ? jescze z lekcji typowe ... ________________________ sztania, WF koleś wyciąga pasek i zaczyna all lać (nikt mu się nie postawi) i nagle wchodzi wu-ef-is-tka słysząc pare kur* wyciąga kolesiowi ten pasek z łapy i zaczyna go lać a przy tym r00x'siarski teksicik - teraz posłuchamy jak Ty kur***esz ... ________________________ jescze z wycieczki ... idziemy sobie na pomnik powstańców warszawskich i mój kolega z drzewa (dżorcz prosto z drzewa -Sram na żydów ... (nie ma to jak błąd rzeczowy :E) ________________________ Pomink nienzannego żołnieża - kolega podlatuje do stojącego soldiera i puszcza najgłośniejszego pierda jakiego w życiu słyszałem .... Pzdr |
||||||
|
|
|||||||
14:46, 7 06 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 210 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 496 |
Tajne kody NASA, uzywane przez CIA i KGB, ale niestety nie moge Ci powiedziec co znacza, bo jak wspomnialem sa utajnione :C Moge jeszcze tylko wspomniec, ze nad ich aktualna struktura pracowal sztab megamozgow poniewaz zawieraja dostep do satetelity oraz bomb atomowych.
|
|
|
|
16:10, 7 06 2004
|
|||
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
owned co ma jaranie do pulsu? predzej na minus, bo zaslabniecia z powodu jarania sa bardziej mozliwe, a to jest spowodowane nizszym pulsem, tetnem etc. To tak teoretycznie. Mam inne wytlumaczenie-nie wpisales swojej daty urodzin wiec bedize offense- chodzisz do gimnazjum ziomek pali sobie czasami i wreciliscie mu bułe ze beda badac na wykrywalnosc tetro-hydro-canonniboli wiec mu puls skoczyl bo wiek na wałki podatny, to tak samo jak skacze przed obliczem alkomatu. Zostajac przy paleniu. na geografii (u ww. pani0 skeracalismy z kolega gibony i to jeszcze z innej klasy, ale to taki soft jest. i po c@#! to pisalem ;c Pozdro |
||
|
|
|||
17:17, 7 06 2004
|
|||
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 79 Dołączył: 1-02-2004 Nr użytkownika: 1207 |
|
||
|
|
|||
15:38, 3 07 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 27 Dołączył: 3-07-2004 Nr użytkownika: 2231 |
Lekcja polskiego , baba wyskoczyła z ambitnym zadaniem ze ona poda literke a my czasownik zaczynajacy sie na ta literke . I jedzie według alfabetu :a,b,c....... l i padlo na niejakiego majtego , on po chwili zastanowienia : LAMPIĆ
|
|
|
|
19:34, 3 07 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 30 Dołączył: 15-01-2004 Nr użytkownika: 1105 |
siedzimy na wykladzie, kumpel spi. profesor niech mu bedzie nowak.
prof snuje swoja gatke nagle moj kumpel odzyskuje swiadomosc i krzyczy na caly regulator: Nowak zejdz ze sceny. prof: jak sie komus nie podoba to moze wyjsc (cieniutkim glosem) inny wyklad ten sam kumpel tym razem slucha w skupieniu. mija ok 10 min i mowi: K#&@a ale o co chodzi?! |
|
|
|
19:24, 7 07 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm 3 Postów: 68 Dołączył: 19-05-2004 Skąd: Gorzów WLKP. Nr użytkownika: 1945 |
Na pierwszym w-fie w 4 klanie podstawówki kumpel zrobił wślizg tak że wjechał drugiemy w twarz i wybił mu zęba
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |