IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Complaing, Dawanie complaintów
nephit
post 10:15, 8 03 2004
Post #21

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1356

ja dodam jeszcze jedno: jak wpadne na mine swojego przez przypadek to sam mowie sorry a nie czekam na jego przeprosiny. nie ma nic gorszego niz bycie engiem i mowienie sorry za to ze ktos wpadl na twoja mine, ktora byla dobrze widoczna i latwa do ominiecia, bo nie chce sie zalozmy wyleciec z serva. juz sie z taka sytuacja spotkalem, ze gosciu wpadl na moja mine (na moich oczach...), poczekal chwile a potem dal complaina i mowi: mogles chociaz przeprosic...
Go to the top of the page

+Quote Post
falubaz
post 16:18, 8 03 2004
Post #22

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

Jest jeszcze inny sposob dania KOMPLEJNA biggrin.gif robisz sobie fireteam, dodajesz troli i masz nad nimi wladze smile.gif
Zeby dac complaina trzeba dac WARN i wybierasz sobie literkami kogo smile.gif
Skutek taki sam jak complein
Pozdro

+Quote Post
Chaster
post 13:57, 17 04 2004
Post #23

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1715

complainty sa dobre jesli sa dobrze uzywane.........
ale jesli np medyk robi kill-revive ale nie zdazy tego goscia podniesc do GLUPOTA ALBO KOMPLETNY LAMERSTWEM jest dac mu complainga!!!!!!!!!!!

+Quote Post
blacktyger
post 15:22, 17 04 2004
Post #24

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

coplainy nigdy nie są dobre - jesli ktoś Cię cały czas zabija (robi na złość) to nie powstrzyma go -3XP bo takiemu najczęściej nie zalezy na XP, a za nim dostanie 6 coplainow to albo juz go zkikcukja, albo sam wyjdzie. ja mam wyłączone menu coplainów więc nigdy nikomu nie dam
Pzdr

+Quote Post
czlowiek
post 17:05, 17 04 2004
Post #25

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 130

QUOTE (blacktyger @ 13:22, 17 04 2004)
coplainy nigdy nie są dobre - jesli ktoś Cię cały czas zabija (robi na złość) to nie powstrzyma go -3XP bo takiemu najczęściej nie zalezy na XP, a za nim dostanie 6 coplainow to albo juz go zkikcukja, albo sam wyjdzie. ja mam wyłączone menu coplainów więc nigdy nikomu nie dam
Pzdr

nie -3 tylko -25 // edit wlasnie sprawdzalem, moj blad, zabiera -3
ja tez mam wylaczone to okno, ale jak ktos robi bezmyslne tk pf w swoim respie poprostu otwieram konsole i wpisuje vote yes

+Quote Post
blacktyger
post 17:10, 17 04 2004
Post #26

Generalmajor
Ikona Grupy

za 1 coplaina -25? a to Ci nowina nie wiedziałem ph34r.gif

+Quote Post
SuperMegaWarzywo
post 4:00, 18 04 2004
Post #27

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1731

ja mam wyłączone menu coplainów więc nigdy nikomu nie dam

Blacktyger i co z tego? Dalej jak wciśniesz F1 to dasz complaina, jedynie nie masz menu, ktore zreszta zasmieca tylko ekran. Kiedyś mi sie zdarzalo przypadkiem wcisnac i sie dziwilem jak to mozliwe, ze dalem jak niby nie moglem. wink.gif

+Quote Post
blacktyger
post 7:37, 18 04 2004
Post #28

Generalmajor
Ikona Grupy

Hmmm nie wiem jak Ty, SuperMegaWarzywie, ale jak ja gram to skupiam się na grze, a jesli nie zasłania mi "menu coplain" pół ekranu to ja zapominam ze cos takiego istnieje i gram, nie myslac o tym kiedy by tu komu coplaina dać =\

+Quote Post
xyvec
post 13:11, 18 04 2004
Post #29

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1599

Complain ma raczej znaczenie symboliczne - ostrzega ("Lepiej nie podskakuj bo ci...). Bo jeden dużo nie szkodzi. Complain informuje też, kto jest noobem - jak da ci ktoś, bo wpadł na twoją minę sad.gif , albo za kill-review mad.gif , to wiesz, z kim masz do czynienia. Ja osobiście nie daję za kill review, miny oraz inne zdarzenia z mojej winy (nawet nie czuję, że rymuję tongue.gif ), a w innych przypadkach czekam pewien czas na "sorry". Jeśli powie, to ja wtedy F2 i v44 wypalam od razu, jak nie powie, to... zazwyczaj F1 ohmy.gif .

+Quote Post
dorbi
post 14:00, 19 04 2004
Post #30

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 530

Zdarza się zrobić TK i to chyba wytrawnym graczom. Wtedy najlepiej v45. Grałem swego czasu na railu fieldem i kosiłem lamersko nalotami axisów, bez campowania i takich tam. Jakoś sami włazili. Swoich przy okazji też rowalałem. Po chwili zawiecha i -30 XP? Nie wiem, nigdy potem tego nie widziałem? Może ktoś widział?

+Quote Post
sparrow88
post 14:27, 19 04 2004
Post #31

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 328

heh
ja też staram sie nie dawać, ale czasami nie trafiam w klawisz, no i complain leci sam
chętnie bym wyłączył vote complain, ale nie wiem jaka komenda za to odpowiada rolleyes.gif

+Quote Post
nephit
post 18:29, 19 04 2004
Post #32

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1356

piszesz seta cg_complaintPopUp 0 i zapominasz o complainach :].

+Quote Post
Kiler
post 18:44, 7 07 2004
Post #33

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm 3
Nr użytkownika: 1945

Complejny to rzecz ni dobra ni zła.Ostatnio grałem na polskim servie i niechcący koleś oberwał z Granatu wystrzelonego z Granda.Powiedzialem Sorry a ten debil dał Vota o Kicka mi i napisał że Kiler to zabija swoich.Że miałem najwięcej XP to nie wyleciałem.Prawie Nigdy nie daje komplejnów chyba że mówie kolesiowi że jeszcze raz mnie teamkillnie i dam mu Complejna.Więc są różni ludzie i parapety.

+Quote Post
Rafal_Pila
post 7:59, 8 07 2004
Post #34

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1319

Unikam dawania complainów, bo naiwnie zakładam, że każdy teamkill jest totalnie przypadkowy smile.gif Chociaż jeśli jestem na 99% pewien, że teamkill był jak nabardziej umyślny, to nie bawię i zgłaszam kickvote z krótkim uzasadnieniem smile.gif, żeby innym ułatwić podjęcie właciwej decyzji.

Z drugiej strony - zazwyczaj gram jako "operator kombinerek". Pomijajam już sytuacje, w których najwyraźniej ślepi teammates wbiegają wprost na postawione przeze mnie miny. Ale dawanie mi za to complainu to już szczyt głupoty i potężna próba dla moich nerwów. Podobnie jak stosowanie na mnie teamkill-revive gdy mam powyżej 50-60% zdrowia, szczególnie gdy sam jestem medykiem biggrin.gif

+Quote Post
tanaka
post 16:12, 9 07 2004
Post #35

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1950

Ja to widze w ten spsob : comp. jako taki w sobie jest bezsensu , kazdy przeciesz biggrin.gif ma inny próg cierpliwosci na debilizm postepowy swoich graczy , ja mam compl. wylaczone a jak gosciu mnie notorycznie jezdzi to wotuje i po sprawie ! zreszta zauwazylem ze wiele osob ma dosc spore mniemanie o sobie i zamiast troche cierpliwosci zaraz piany dostaja.... ( hehehehe impotencja wam grozi....tongue.gif)

+Quote Post
shinigami
post 13:15, 28 07 2004
Post #36

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2434

Ja przyjąłem sobie tak :Jeśli kogoś znam i wiem że to był wypadek przy pracy nie daje nic. n00bom daje czesto za używanie mortara (spawnkilling przez swojego to cudna rzecz).Najczęściej mszcze się inaczej...Medyk Psychopata jak mnie ostatnio CL nazwał . tongue.gif

+Quote Post
Go��_keNOOBie|PL
post 14:39, 28 07 2004
Post #37

Goście

imo racja...i zgadzam sie z moim przedmowcal smile.gif

pytanie z innej strony....

w jakim celu istnieje komenda pb_kick [slot] i jak to mozna wykorzystac na serkach do jumpow, gdzie komplejny sa czesto wylaczone lub zle skonfigurowane, a po zabiciu uciazliwego buraka, lecimy za komplejna...

zauwazylem, ze wyswietla sie info , kto komu wystawil punkt karny i wsio... z czym to sie je smile.gif

Pozdrawiam

+Quote Post
Aaron
post 15:52, 28 07 2004
Post #38

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2299

O complainach moi przedmówcy już mówili. Osobiście daje complainy w ekstremalnych sytuacjach. Za to dzisiaj grałem z jedynym w swoim rodzaju warzywem, a działo się to na serwerze wp. Już sam nick tego mądrego gracza może coś sugerować(^Siusiak^ no comments biggrin.gif ), ale jego postępowanie przerasta wszelkie przypuszczenia. Wiodcznie nie spodobałem się temu osobnikowi, więc zaczął mi dawać complainy. A to się wbił specjalnie na mojego granata, albo bezpośrednio na ogień z smg. Ale najlepsze było jak wzięłem morta. Już strzelam a tu nagle ten nub wuskakuję mi przed moździerza i oczywiście complain... nie wytrzymałem, postanowiłem dać mu kicka(aha zapomniałem, że jeszcze co chwila wchodził na miny innego klanowicza). No dobra, vote->players->siusiak->kick. Chwilka nic się nie dzieje... Tak w ogóle to w menu kickania jego nick odznaczony był na żółty kolor, ktoś może ma pojęcie, co to może oznaczać?
Tak więc ani mi, ani drugiej osobie z klanu nie udało się kicknąć gostka. Nie wiem, adminem raczej nie był, po później poleciał z serwa za complainy. Przestroga- zobaczycie tego gracza, od razu uciekajcie blink.gif ph34r.gif

+Quote Post
Go��_keNOOBie|PL
post 22:18, 28 07 2004
Post #39

Goście

buahahahhahahahahahahahah

btw a zolty kolor to imo ^S .... wiec pomysl dlaczego mial zolty kolor i czy jego nick byl taki sam w grze smile.gif

cya... takiego tez mozna kiknac.. patrz odpowiedni topik

+Quote Post
Tigerius
post 22:44, 4 08 2004
Post #40

Schutze

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 2096

/cg_complainpopup 0
Jak narazie raz zdarzylo mi sie dac komus complaina (odkad jestem w klanie), a cg_complainpopup 1 daje na klanowki, bo lubimy sobie poteamkillowac =]

Ale ogolnie jak nie grasz z kumplami to nie dawaj complainow, bo to ludzi wkurza i najczesciej wtedy dopiero zaczynaja sie TK na serio...

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi