IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Reprezantacja, WTF?!?!?!?!
tsc
post 18:58, 12 10 2003
Post #21

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 262

Jezeli chopdzi o sam skald reprezentacji to wydjae mi sie, ze on juz bardzo dobrze znany. Nie chodzi tu o jakies tajne wybory czy cos, ale o to, ze poprostu sa osoby grajace na tyle dobrze, podchodzace do gry powaznie, majace na nia czas i warunki (fps, ping),a takze niezbedne doswiadczenie i ogranie. chyba niekogo nie zdziwi jezeli pwoiem, ze imo team-Poland bedzie uformowany z graczy P C4 IC + pojedynczych wymiataczy z innych klanow, imo bardzo dobrze. To nie maja byc wybory idola tylko dobor najlepiej nadajacych sie zawodnikow. Jak dla mnie to liczebnosc reprezntantow .pl nie powinna przekraczac 8 osob.
Go to the top of the page

+Quote Post
Ginuś
post 20:40, 12 10 2003
Post #22

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 122

Najprostsze ze sposobów:
* Wybór TL Reprezentacji - Prosper, Angel (w głosowaniu bedą brali tylko CL klanów, które grają już od jakiegoś czasu - znajdzie sie ich conajmniej 10)
* Wybór członków Reprezentacji - CL ww. klanów (czyli tych conajmniej 10 - wyjaśnienie dla matołków tongue.gif) wybierają ze swoich teamów 2-3 osoby i potem z tych 20-30 osób wybierze się do 15 osób, którzy będą tworzyli reprezentacje. Myślę że dobre rozwiązanie.

+Quote Post
rover
post 0:38, 14 10 2003
Post #23

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 293

Angel faktycznie bylby w tym miejscu najlepszym kandytadem, ale ze wzgledu na brak czasu nie jest w stanie okreslic okreslic swoich mozliwosci dotyczacych prowadzenia polteamu, a nawet swej obecnosci na treningach, totez jedynym sensownym kandydatem wydawal mi sie prosper. propozycje moja przyjal i zajelismy sie zbieraniem poparcia, nieco pozniej dobieraniem ewentualnego skladu. wybor ludzi dobiega prawie konca, a sklad sie prawie skrystalizowal. team zostal dobrany pod wzgledem wzajemnego uzupelniania sie, a wyglada nastepujaco

angel/prosper/nkr/rover/tsunami/dimitr/mr.x/ med

janek/tsunami/farsight/dimitr/daniel/ lt

baal/farsight/prosper/ eng

rover/ pf

krizz/ mortar

w sumie osob: 12

CL i TL jest prosper, do taktyk podchodzimy w sposob 100% demokratyczny. ustalaniem meczy i terminow spotkan zajmuje sie ja. wszelkie uwagi mile widziane.

jezeli ktos uwaza, ze zna gracza lepszego od ktoregos z umieszczonych w reprezentacji lub sam jest lepszy niech da znac prosperowi, od tej pory on zajmuje sie dobieraniem skladu.

buziaczki misie kolorowe.

+Quote Post
Swiety
post 4:00, 14 10 2003
Post #24

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Jak można w pożadny sposób dyskutować na temat reprezentacji pokazuje
http://csl.quake2.org/viewtopic.php?t=147&...93f15f76ffa574d
- czyli wybór polskiej reprezentacji RTCW.

Wygląda na to że w ET zabrakło takiej dyskusji a za to mamy różne kabarety wzajemne złośliwe komentarze itp.

+Quote Post
FarSight
post 8:45, 14 10 2003
Post #25

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 92

QUOTE (WOLFszLAGIER @ Oct 14 2003, 02:00 AM)
Jak można w pożadny sposób dyskutować na temat reprezentacji pokazuje
http://csl.quake2.org/viewtopic.php?t=147&...93f15f76ffa574d
- czyli wybór polskiej reprezentacji RTCW.

Wygląda na to że w ET zabrakło takiej dyskusji a za to mamy różne kabarety wzajemne złośliwe komentarze itp.

Swiety rzeczywiscie jest tam mila i rzeczowa dyskusja .... a wiesz czemu ?? bo all co tam pisza zdaja se sprawe (i dobrze to o nich swiadczy) ze gdyby chciec wybrac best sklad pod wzgledem skilla/teamplaya to po prostu powinien zagrac I sklad FF i eot ... ale w zwiazku z przepisami CB o max 3 graczach z jednego teamu ... ludzie proboja cos sensownego zaproponowac .... i nikt nikogo nie obrzuca blotem i nie p...i glupot .... a wszystko jest podobnie ... i pierwszy post dal Mieteq (u nas Prosper) tylko tam nikt na niego ni wjechal ze co on qrwa se mysli .... i Mieteq zaproponowal jakis sklad i u nas Prosper zaproponowal jakis sklad tylku u nas burdel a w rtcw spokoj (moze nie all w poprzednich edycjach bylo wina Mit0sa ?? -> mala zlosliwosc pod adresem coponiektorych niemoglem sie powstrzymac biggrin.gif biggrin.gif ) etc etc ...... im wiecej osob tym wiekszy burdel ....

PS. Special thanks to zaprzeproszeniem ciolkow ktorym jakby sie nie powiedzialo ze jest NC to by go poprostu przegapili bo tak sie qrwa za...iscie interesuja CB ale jak jush im ktos powiedzial to dra ryje jacy to oni wazni, pominienc i jakie maja wspaniale idee ..... tak Usagii to do Ciebie miedzy innymi ..... post na CB o NC byl 07.10.2003 ... burdel sie zaczal po poscie prospera 11.10.2003 a wlasciwie dopiero 12.10.2003 w niedziele kiedy 14.10.2003 o 0.00 minal czas zgloszen ..... wiec qrwa stfu imo .....

+Quote Post
Pio
post 9:03, 14 10 2003
Post #26

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 87

Sklad wybrany, niektorzy mowili tu o pelnej demokracji ze cala scena powinna wybierac sklad - im wiecej osob tym wiecej pomyslow i klotni i jeszcze wyszedl by zonk jak z Samoobrona w polskim sejmie - czy tego chcecie ?
Co do TL jak niektorzy sie burza niech dadza lepsza propozycje, na czlowieka ktory znajdzie poparcie wiekszosci klanow, bo marudzic i narzekac jest latwo a sie nie pomoze nic w tworzeniu.
Ze swojej strony mam nadzieje ze ten team w przeciwinstwie do poprzednich bedzie stanowil monolit i prawdziwa druzyne a nie zlepek klocacych sie gwiazdek- " jeden za wszystkich. wszyscy za jednego" - w przeciwienstwie do poprzednich 2 NC w RtCW, gdzie czesc osob wiecej sie klocila i chciala komus do...ac niz grac.

+Quote Post
billy
post 9:21, 14 10 2003
Post #27

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 206

Tylko kilka dni nieobecności, a tu prosze, jaka niespodzianka. Reprezentacja! smile.gif Ponieważ jednak z dyskusji można odnieść wrażenie, że nie robimy jako nacja nic konkretnego oprócz trenowania do perfekcji kłótni, a powiedzenie że gdzie dwóch naszych tam trzy zdania nie jest całkiem pozbawione sensu, chciałbym dodać przysłowiowe swoje trzy grosze. Mianowicie jakakolwiek reprezentacja by nie powstała ma moje pełne poparcie. Oby powstała jak najsilniejsza. I chyba jest dużo więcej osób, które czytają to forum i są podobnego zdania. Cieszę się że w ogóle jakąś reprezentację będziemy mieli. A nie jest to żadna wazelina, bo sam do składu aspiracji nie mam. Z niecierpliwością oczekuję pierwszych meczy i oczywiście wygranych. A tak w ogóle słyszał ktoś jakieś wieści o ETTV lub czymkolwiek o działaniu WolfTV lub GTV? Fajnie byłoby na żywo pokibicować. Na przykład na mecze repa w Q3 przychodziło na polski serwer GTV ponad 200 osób, jak się admini CB o tym dowiedzieli, to im szczeny opadły. A ze względu na ciągle rosnącą popularność ET można by spodziewać się dużo więcej kibiców.

+Quote Post
Afgan
post 12:10, 14 10 2003
Post #28

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 5

Przy dyskusji o reprezentacji RTCW jest pelna kultura bo tam zostalo malo ludzi, ktorzy sa wierni RTCW i niema tam zadnych noobow czy warzywek co sie chca klocic. Jest tak malo ludzi, ze niema o co sie sprzeczac. To pokazuje, ze im wiecej ludzi wybiera reprezentacje tym wiecej nieporozumien i klotni.

+Quote Post
Aiven
post 14:34, 14 10 2003
Post #29

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 49

jednak zpomnieliscie o Hunter ;p

+Quote Post
Prosper
post 14:41, 14 10 2003
Post #30

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

Nie zapomnielismy bo rozmawialem z kristo na prv o poparciu huntersow dla mnie.

+Quote Post
DeL!
post 15:02, 14 10 2003
Post #31

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 469

QUOTE (Afgan @ Oct 14 2003, 10:10 AM)
Przy dyskusji o reprezentacji RTCW jest pelna kultura bo tam zostalo malo ludzi, ktorzy sa wierni RTCW i niema tam zadnych noobow czy warzywek co sie chca klocic. Jest tak malo ludzi, ze niema o co sie sprzeczac. To pokazuje, ze im wiecej ludzi wybiera reprezentacje tym wiecej nieporozumien i klotni.

Affirmative!:D

+Quote Post
Aiven
post 15:43, 14 10 2003
Post #32

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 49

yes prosper, ale jakies powolanie ktos z hunter dostanie wink.gif Pozdrowienia all

+Quote Post
KiD
post 16:17, 14 10 2003
Post #33

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 26

Hejka : co do 1 unit to szkoda ,ze zabraklo Ashiego w nim bo naprawde dobrze i teamowo gra no ale moze jeszcze cos sie zmieni.

Powodzenia Prosper bo widze po tej dyskusji ,ze latwo nie bedzie smile.gif

Pozdro

+Quote Post
Go��_ss|KuBeK
post 8:26, 16 10 2003
Post #34

Goście

Imo zabraklo paru ludzi wedlug mnie:/ na stronie Gdzie Niedziowiedz?? Gddzie reszta ?? huh.gif Gdzie KubeK cool.gif No gdzie???

+Quote Post
Barbapapa
post 8:33, 16 10 2003
Post #35

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 332

QUOTE (rover @ Oct 13 2003, 10:38 PM)
.. totez jedynym sensownym kandydatem wydawal mi sie prosper. propozycje moja przyjal i zajelismy sie zbieraniem poparcia, nieco pozniej dobieraniem ewentualnego skladu. ....

No offence - ale kto Ty jestes?, czy kims takim jak nasz Guru - Swiety!! (nie sadze). wink.gif

pozdrawiam!!

Ps. Reprezentacja podoba mi sie , zycze jej aby odnosila sukcesy!!!

+Quote Post
DeL!
post 13:03, 16 10 2003
Post #36

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 469

QUOTE (Barbapapa @ Oct 16 2003, 06:33 AM)
czy kims takim jak nasz Guru - Swiety!!

;O
Swiety od dzis masz grac z nickiem LuZzz|Guru!:D

+Quote Post
rover
post 12:49, 19 10 2003
Post #37

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 293

No offence - ale kto Ty jestes?, czy kims takim jak nasz Guru - Swiety!!

bylem z waszym Swietym guru, w jednym klanie w rtcw przez rok, jezeli o to Ci chodzilo. a tak to jestem zwykla szara myszka rotfl

+Quote Post
tsc
post 14:45, 19 10 2003
Post #38

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 262

QUOTE (rover @ Oct 19 2003, 10:49 AM)

bylem z waszym Swietym guru, w jednym klanie w rtcw przez rok, jezeli o to Ci chodzilo. a tak to jestem zwykla szara myszka rotfl

Nie kozacz, kazdy byl >=)

+Quote Post
nkr
post 17:01, 19 10 2003
Post #39

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 184

hmm moze wytlumacze jeszcze wszelkie wątpliwosci smile.gif

szkoda ,ze zabraklo Ashiego

ashitaka gra oczywiscie bardzo dobrze ale ma za malo czasu aby jeszcze miec czas trenowac z reprezentacja - zona,praca smile.gif

zabraklo paru ludzi wedlug mnie:/ na stronie Gdzie Niedziowiedz?? Gddzie reszta ??

nie wiem o jaka reszte ci chodzi, ale co do niedzwiadka to z tego co mysle w reprezentacji moze brac udzial 3 reprezentantow danego klanu, z c4 zostalo powolanych ich az 4, z czego angel narazie jest nieaktywny ( chyba tongue.gif ) wiec zostaje ich 3 do gry, wiec jak widzisz kapitan reprezentacji musial to przeciez wszystko dobrze przemyslec =]

+Quote Post
cow
post 13:58, 20 10 2003
Post #40

Schutze

Nr użytkownika: 533

czy sa dobrzy to wiadomo, wazne żeby dali rade powodzenia!

ph34r.gif osobiście biore udział w tym wszystkim czyli ET i uważam że reprezentacja i CL jest w deche ! nie rozumiem głosów zazdrości ze strony innych klanów! żołnierze przecież chodzi o reprezentacje, a jak na razie sa to najlepsi! z mojej strony i myślę że ze strony całego klanu WoW życzę powodzenia i przybijam piątkę!!!lol

edited by rover 20.10.2003

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi