IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Dziewczyna gorsza?, w Wolfa oczywiście..
Sylwia
post 16:39, 15 11 2004
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 3194

No właśnie;) Jak to jest z wami drodzy Panowie;) Jak sądzicie? Jak reagujecie na to że gra z wami dziewczyna?

Założyłam ten temat, ponieważ zdarzało mi się juz wiele razy, że jak podczas grania użytkownicy dowiedzieli się, że jestem innej płci niż oni (smile.gif ) to śmiali się i nie dowierzali.
Jak to jest ?smile.gif
Przyznam się, że w wolfa gram od bardzo niedawna i nie jestem w tym narazie nawet choć troszke dobra:) Narazie ćwicze i staram sięwink.gif Chcę obalić przekonanie, że dziewczyny nie potrafią i są gorsze (w tym właśnie).
Go to the top of the page

+Quote Post
shinigami
post 17:12, 15 11 2004
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2434

Hmmm niektórzy niewierzą, że kobieta może być od nich lepsza .Ja się dużo nie wypowiem bo z 2 razy może grałem z dziewczyną dry.gif

+Quote Post
falubaz
post 19:01, 15 11 2004
Post #3

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

bede szowinista:
topic mocno kuje mi w oko, gdyz: jest to niemal ten sam topic co iilki http://board.enemyterritory.pl/index.php?s...?showtopic=2127
ale co do tematu, bo topic ma sie tak do tematu jak wiadro do czekolady.
Dziewczyna gorsza? niekoniecznie. jest wiele kobiet ktore graja w wolfa i albo roxują albo potrafia dobrze grac. bo dziewczyn(kobiet) warzyw jeszcze nie spotkalem. a moze po prostu sie nie ujawniaja.

+Quote Post
tranx-san
post 0:45, 16 11 2004
Post #4

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

ohmy.gif falub teraz przekombinowales :> albo ja glupi jestem i nie rozumiem :>
"topic sie ma tak samo do tematu.."
wyjasnij pls biggrin.gif bo ja dzisiaj jakis taki niemrawy jestem...

zapominacie o jednym fakcie... et to gra teamowa.. i malo kogo obchodzi to ze na jakims pr0 serwerze ffa jakas dziewczyna miala lepsze staty niz wiekszosc chlopow albo na odwrot..
tu sie liczy teamplay i raczej ciezko ocenic kto jest od kogos lepszy (oczywiscie zakladaja mniej wiecej rowny poziom, bo pr0 play0r zawsze pojedzie warzywo, no raczej zawsze...)... gra 1na1 w et ssie, bynajmniej dla mnie, mozecie zrobic zawody panowie vs panie 1na1 i wtedy mozecie sie spierac kto lepszy...

pomimo tego ze kobiet gra o wiele mniej w et niz facetow, dodajac rowniez rownouprawnienie... nie stawiam kobiet na straconej pozycji i raczej sie nie zastanawiam czy ktos o nicku "Monika" - pzdr DAro mnie zbije czy nie, nie wazne czy to ffa czy cw, do kazdego przeciwnika podchodze z szacunkiem... plec mnie ani nie grzeje ani nie ziebi

z tego co slyszalem i widzialem.. czesto na jakichs ffa jak ktos o kobiecym nicku wymiatal zaczynaly sie teksty "kobieta mnie bije" albo "chcesz sie umowic" - teksty zapewne jakichs 13 latkow nie wychodzacych z domu...

a czy kobieta moze sobie poradzic np w klanie ? napewno..
Monia, zorika, iilka, ymma radza sobie w swoich klanach i graja tam bo im to sprawia przyjemnosc... czy maja satysfakcje jak bija facetow? nie wiem.. ja natomiast zawsze mam taka sama satysfakcje jak uda mi sie kogos zabic.. niezaleznie od plci...

pzdr

+Quote Post
[MoNiA]
post 2:21, 16 11 2004
Post #5

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1555

Dla mnie osobiście gra w Wolfa to zabawa. I bynajmniej nie chodzi tu o rywalizacje płci , wiadomo fajnie się wygrywa ale zawsze może znaleźć się ktoś lepszy i dla mnie nie ma różnicy czy to facet czy kobieta. A czy kobiety są gorsze ? Wszystko zależy od ogrania i dnia. Jednego dnia może wszystkim skopać tyłki a drugiego wszyscy jej. Wiec imo nie da się określić tak naprawdę kto gorszy a kto lepszy.

+Quote Post
LouCypher
post 4:32, 17 11 2004
Post #6

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 2097

ja uważam że cała sprawa w konflikcie baba vs chłop wygląda tak:
1. jak typiarz gra z typiarą w bilarda bądz inna gre w której widzi sie przeciwnika na realu (np. szachy) i dostanie od niej baty to żałuje że się narodził (w większości przypadków), jest to dla niego hańba, jedyne o czym myśli to znaleźć najwyższy budynek i użyć jego dachu w celu skoczenia w dół co powoduje uszkodzenie chodnika za co my podatnicy musimy płacić.
2. Jak chodzi o gry w necie, to każdy ma to głęboko w du. (hmm) w swej świadomości? ehh nieważne.
wogule to poco jest ten topic? wszyscy jestesmy graczami, to co mamy w majtach nie ma wiekszego znaczenia na sztucznym polu bitwy, wiem że WY dziewczyny (i tranzwesy) lubicie szydzić (przeważnie z białych nickow biggrin.gif) jak kopiecie gościom tyłki.

BTW: To jest dział W:ET według kobiety? ja jeszcze sie nie dowiedziałem o tym jak kobiety odbierają ET
Pozdrawiam
the grejtest feminista LouCypher biggrin.gif

+Quote Post
shela
post 11:12, 17 11 2004
Post #7

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 687

Bardzo niewiele razy gralem z dziewczyna w et...coz taka gra..ale jesli chodzi o mnie to traktuje kazdego gracza, niezaleznie od tego czy to jest dziewczyna czy facet, tak samo (wyjatkami sa warzywa)....dla mnie wazne jest jaki poziom dana osoba prezentuje...pojade to fajnie...nie pojade mowi sie trudno i staram sie grac lepiej ;] imo dziewczyny stanowia taki powiew swierzosci na scenie ET....w koncu nie czesto zdarza sie trafic na jakas na ffa, ale w klanach coraz wiecej dziewczyn sie pojawia...i imo czesto sie zdarza ze dziewczyna jest lepsza od faceta... byc moze dlatego ze nie graja dziewczyny w wieku lat 13 (tak sadze), ktore sadza ze zownuja kazdego, a jak sie nie uda to zaczyna sie gadka o czitach ....( nie zaponme tekstu: "a dNkN! chyba uzywa czitow" ... po tym tekscie zwinalem sie ze smiechu...nadmienie ze bylo to typowe ffa )...imo Panie prezentuja generalnie poziom wyzszy od facetow..

pzdr4all girls

+Quote Post
TgcRap4
post 16:58, 17 11 2004
Post #8

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 54

Powinni w nowym etpro dodac mozliwosc wybierania plci postaci, szowinistyczne splash demage o tym nie pomyslalo, blame they all! A to z jaka plcia gram nie sprawia mi roznicy, pewien gosc z mojego klanu z najbardziej przepitym glosem gra pod xywa Malgoska i kaze zwrazac sie do siebie Gosiu i kiedy widze dziewczece nicki w et mam w glowie pijacki glos snufa :/.

+Quote Post
Swiety
post 22:18, 17 11 2004
Post #9

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Ostatnio ymma (to chyba kobieta jeśli się niei mylę ?) bardzo ładnie gra. Oczywiście jak na kobietę wink.gif

+Quote Post
ymma
post 2:16, 18 11 2004
Post #10

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2258

Tak Œwięty jestem kobietš - o ile oczywiœcie sama się nie myle, ale jakoœ do tej pory nikt mnie z ewentualnego błędu nie wyprowadził, więc przyjmuję założenie o mej żeńskiej płci za fakt. tongue.gif A co to znaczy bardzo ładnie gra? C@#!a tam, a nie ładnie! Gram œrednio i wiem o tym doskonale. A co do "jak na kobietę" hmmm, zrozumiałam żart, ale to jest właœnie częste podejœcie facetów do gry kobiet. Powiem tak - nie zalezy mi na byciu najlepiej grajšca kobietš w klanie/polsce/na œwiecie. Bo jest to perioratywne okreœlenie (jak na kobietę). Jeœli mowa o ambicjach to już prędzej - najlepszym graczem w klanie/polsce/na œwiecie - a co pomarzyć nie wolno? tongue.gif Co do nie przejmowania się, że facetów bijš czasem kobiety - i tu muszę przyznać, że nie spotkałam sie do tej pory z żadnymi przejawami szowinizmu ze strony facetów. Wręcz przeciwnie - zdażajš sie pochwały i nie powiem jest to miłe. Inna sprawa, że faceci podchodza ostrożnie do żeńskich nicków, bo mało to fejków? A właœnie! Jakoœ sobie nie przypominam żebym kiedykolwiek grała ze Œwiętym biggrin.gif Ach te fejki, fejki, fejki... Nie mogę więc odwdzięczyć Ci się za komplement - bo który to był Œwięty? No chyba, że ten co go...albo lepiej nie na forum tongue.gif

+Quote Post
Termit
post 13:59, 18 11 2004
Post #11

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 499

Niestety ale ymma niemilosiernie scionga czapki i zabija na smierc niezywom i martwom conajmniej 9/10 etepelniaka ohmy.gif! , a swiety to bunkier jest na maxa

+Quote Post
Swiety
post 16:38, 18 11 2004
Post #12

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Swiety to wyłącznie bot który umie pisać na forum. Być może niedługo nauczy się grać w Wolfa i zobaczycie go na serwerach.

+Quote Post
ReiL
post 16:38, 18 12 2004
Post #13

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3284

Tak czytam co tu piszecie i pomyslalem ze wlacze sie do romowy,poniewaz ja baaardzo czesto gram z dziewczyna ...a mianowicie ze swoja dziewczyna biggrin.gif Dlatego tez niezgadam sie z LucyPherem ze jak gra sie przez siec to ma sie to w dupie bo jesli sie dana osobe zna(i czesto z nia przebywa to wyglada to troche inaczej tongue.gif)To wtedy kwestia meskiej urazonej dumy pozostaje biggrin.gif a tak wogole to sprawia mi wielka przyjemnosc gra z moja dziewczyna zawse jest fajnie a przeciez o to chodzi zeby sie dobrze bawic!jak graja dziewczyny w zespole to tez jest fajnie bo mozna cos milego uslyszec typu"a tak sie dla Ciebie poswiecilam a Ty zginoles tongue.gif" tak wiec nie martwcie sie dziewczyny cwiczcie i łojcie nam tylki bedzie zabawnie!!!

+Quote Post
ColdBlue
post 15:44, 3 03 2005
Post #14

Schutze

Nr użytkownika: 3576

Ja w klanie mam 3 dziewczyny i moge przyznac ze graja lepiej ode mnie biggrin.gif

+Quote Post
MANGUSTA
post 10:01, 8 04 2005
Post #15

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2991

Nijaka "Cobra" grała genialnie. ALe zazwyczaj dziewczyny mają mniejsze doświadczenie w grach komputerowych, a ja dżentelmen w ET zawsze im daje fory smile.gif

+Quote Post
TgcRap4
post 13:09, 9 04 2005
Post #16

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 54

CYTAT (ColdBlue @ 13:44, 3 03 2005)
Ja w klanie mam 3 dziewczyny i moge przyznac ze graja lepiej ode mnie biggrin.gif

:X oddaj jedna

+Quote Post
smietan
post 22:20, 9 04 2005
Post #17

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 4067

uwazam ze to troche niesprawiedliwe z gory zakladac ze ktos jest gorszy...ja traktuje wszystkich rowno nie raz spotkalem dobrze grajaca dziewczyne nawet znam ich pare:)ale to tak zawsze bylo ze kobiety cos musialy udowadniac...

+Quote Post
M.o.H Zbyk
post 1:52, 5 05 2005
Post #18

Schutze

Nr użytkownika: 4220

[B]Wiatam!!!
W naszym klanie gra kobieta, a klan Men of Honor czyli M.o.H .
Jej nick to Doll(y). Mogę powiedzieć, iż ma tyle wyczucia w grze, że nie jeden facet mógłby jej tego zazdrościć. Jest czołową zawodniczką i gra w 1 składzie więc nie mówcie mi, że dziewczyny bądz kobiety są gorsze, wręcz przeciwnie. tongue.gif . Jeśli chcecie się przekonać jak gra Ania zapraszam na nasz serek ET
Pozdrawiam Zbyk

+Quote Post
iilka
post 13:44, 5 05 2005
Post #19

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 232

CYTAT (MANGUSTA @ 8:01, 8 04 2005)
Nijaka "Cobra" grała genialnie. ALe zazwyczaj dziewczyny mają mniejsze doświadczenie w grach komputerowych, a ja dżentelmen w ET zawsze im daje fory smile.gif

Sluchaj chlopcze ja gram w gry komputerowe od 10 roku zycia i chcac nie chcac nie zgodze sie ze dziewczyny maja mniejsze doswiadczenie!!! huh.gif moze poprostu my gramy dla przyjemnosci a nie na smierc i zycie! moze poprostu widzimy jeszcze swiat ktory istnieje naprawde a nie tylko w grze komputerowej! dry.gif Wiec slodki moj zanim sie pokusisz o fory dla mnie na przyklad laugh.gif upewnij sie ze ze mna wygrasz! blink.gif pozdrawiam! dry.gif
Ps. To moj pierwszy post od chyab roku! laugh.gif z tej okazji pozdrawiam Amfike, Zorkie, TG i reszte neiwiast grajacych w ET! wub.gif

+Quote Post
ymma
post 18:51, 5 05 2005
Post #20

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2258

Dobrze iilka, że znów tu zagościłaś, bo ja to już normalnie z tymi chłopami nie wytrzymuję! biggrin.gif

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi