![]() ![]() |
19:30, 5 05 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 26 Dołączył: 22-10-2004 Nr użytkownika: 3064 |
To teraz moze ja
Nie widze jakiejkolwiek roznicy miedzy tym czy jedzie mnie facet czy jedzie mnie laska.Co za roznica??To czlowiek i to czlowiek.Z zasady przed kazdym ktory jest lepsiejszy ode mnie mam do niego/niej szacunek i wali mnie to czy jest to facet czy kobitka.Jezeli jest spoko i da sie z nim/nia grac normalnie ( 0 wywyzszania sie itp.) to jest fajnie....Ogolnie nie wiem jak mozena robic taka segregacje... Laska -> a to pewnie grac nie umie itp. Chore imo.. to by bylo na tyle |
|
|
|
9:55, 6 05 2005
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 99 Dołączył: 20-09-2003 Skąd: z Nienacka! Nr użytkownika: 262 |
Może tu już takie zboczenie, które pojawia się po x-latach grania, ale nie zastanawiają mnie reakcje/płeć/kolor włosów/iq/wiek/whatevah innych graczy (mowa o ffa, ofc). Wchodzę, rzadko bo rzadko, na serv, żeby sobie pograć, a nie przeprowadzać psychoanalizę niemieckiego fielda i badać jego reakcje na różne rodzaje zgonu
|
|
|
|
13:24, 7 06 2005
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 16 Dołączył: 6-06-2005 Nr użytkownika: 4385 |
Oczywiście jesli facet gra w wolfa dłużej od kobiety to przewaznie jest od niej lepszy, ale jesli zawodnicy obydwu płci graja od takiego samego czasu to różnie bywa...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |