IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Geje i lezbijki, j.w. ^^^^(Bedzie ban:D:D )
Kiler
post 19:04, 14 12 2004
Post #21

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm 3
Nr użytkownika: 1945

Po 1 jestem za lesbijkami na TAk,poliża się tak dalej a pozatym to fajnie wygląda jak siebie zaspokajają. tongue.gif
Co do meżczyzn to NIE,Nie i jeszcze raz NIE bo jak to wygląda jak 2 facetów zapuszacza ślimaka (poczałunek z jęyczkiem ohmy.gif dla niewiedzących) bleeee i brrrr.

A małżeństwa to Tak bo ja i tak jestem normalny smile.gif

A dzieci to nie bo dziecko będzie miało taką psychikę zepsutą że szkoda gadać.

Go to the top of the page

+Quote Post
Evingolis
post 20:12, 14 12 2004
Post #22

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 253

- Egzystor
Ja mówię, że teoria to nic złego. Ktoś tam wcześniej podał przykład społeczeństwa, w którym większość stanowiliby homoseksualiści i ich ewentualnego stosunku do mniejszości heteroseksualnej. Ty nazywasz to gdybaniem i odrzucasz na zasadzie nie, bo nie. A ja się pytam, co ci przeszkadza postawienie się przez chwile na miejscu tych uciskanych? Wybacz, ale przyjęcie, chociaż na próbę przeciwnego punktu widzenia, zapytania, dlaczego właściwie on/ona tak sądzi to podstawa jakiegokolwiek porozumienia. A ty tylko mówisz, że jesteś praktykiem i teoria cię nie interesuje. Nie, bo nie.
Ja chcę się wywyższać i tępić? Podobno jestem tolerancyjny? Owszem jestem tolerancyjny jak to napisałem na początku postu a przez tolerancję rozumiem: "wszystko jest dozwolone, jeżeli nie szkodzi innym ludziom".
Filozofia większości z tych którzy się tu wypowiedzieli właśnie szkodzi ludziom, bo odmawia im prawa do równości, zaprzecza tolerancji tak jak ja ją rozumiem. Dlatego mówiłem, że należy taką postawę tępić. Ja mówię każdy, kto nie odmawia równości innym jest równy i ma takie same prawa. Oni mówią nie, nie każdy jest równy, niektórzy mają prawo być równiejsi. Jak już napisałem homoseksualizm nie jest normą, ba nie chcę by stał się normą ale NIKT nie ma prawa go potępiać bo nie szkodzi nikomu.
Okazuję nienawiść do kościoła i ludzi z nim związanych. Masz rację, nienawidzę kościoła katolickiego, ale też każdej innej organizacji, która istnieje tylko po to, aby zapewnić byt swoim członkom KONIECZNIE kosztem biedy innych. Nie rozwinę tematu, bo kiedyś już wypowiadałem się na tym forum o tych sprawach. Tylko tyle, że filozofii i działalności kościoła katolickiego (i nie tylko) jest całkowicie obca idea tolerancji. Aha, zostałem wychowany w wierze katolickiej żeby nie było.

+Quote Post
falubaz
post 20:15, 14 12 2004
Post #23

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

nie piszcie jeszcze raz smth like that: o ciemnogrodzie, przeciez pedofil to nie pedal.
Sa pewne okreslenia dla i ludzi, ktore moga byc rozumiane dwojako. Tak samo jak dla niektorych pedofil to pedal, to uzycie slowa pedofil jest uzyte z niewiedzy, czy tez po prostu utrwalenia w sobie tego znaczenia, a nie z ograniczenia umyslowego. zrozumiano? nie bronie tu siebie, tylko innych ktorzy zostali z!@#ani z ww. powodow ohmy.gif

tolerancja ohmy.gif

tolerancja doprowadza z jednej strony do maxymalnych patologii, jakim jest homosexualizm, a z drugiej strony brak tolerancji moze doprowadzic do eksterminacji jakiejs tam grupy ludnosci, czy to ze wzg. na wiare etc.

i imo skonczcie gadac o tolerancji bo o innym tu mowa.

bardzo duzo osob jest "tolerancyjnych" na rozne patologie i inne odchyly. do czasu kiedy oni sami osobiscie nie beda dotknieci przez ten problem. (słowo na p)enie typu: niech sobie zyja, !@#ia sie analnie, zakladaja legalne zwiazki. wtf!?
dopoki sie nie obudzisz i nie zauwazysz ze twoj kolega jedt pedalem. do wtedy jest tolerancyjny.
to byl taki maly przyklad.

nast. kwestia.
Jestes tolerancyjny? to badzcie dalej i zachowajcie to dla siebie. i nie uczcie innych tego, bo kazdy (podobno jak tu widac) wie co dla siebie najlepsze.

To moze badzmy tolerancyjni dla matek bijacych dzieci? albo dla takich rydzykow co wszedzie widza zydow i niemcow ograbiajacych panstwo polskie.

w pewnym momencie trzeba skonczyc z tolerancja, bo doprowadzi to do tego ze sie obudzicie z glowa w klozecie. albo z kolega w lozku po imprezie.

tak jak ymma napisala jest tych 7 grup ludzi. nalezy to pomnozyc pi razy drzwi zeby otrzymac liczbe dokladnych okreslen na homoseksualizm jako chorobe. bo samo z siebie nie jest to spowodowane u normalnie wychowanych ludzi. w wiekszosci przypadkow nalezy szukac poczatku w zlym wychowaniu. np. w zbyt tolerancyjnym domu smile.gif

jak to sie mowi-jest czlowiek, znajdzie sie paragraf. a ja powiem daj mi czlowieka to udowodnie ze nie jest tolerancyjny.

i jeszcze jedno
evingolis :<
CYTAT
Że nie są normalni? Pewnie że nie są bo to większość wyznacza norme, ale czy to dobrze? W niemczech było kiedyś normą eksterminacja żydów ale to chyba nie najlepiej?

Ale raczej zydzi sie rodza z potomka zyda, to jest ich naturalna religia i tutaj mamy kompletnie inna kwestie wiec takie argumenty sa z dupy.
A pedal sie z pedala nie urodzi. chyba ze niedlugo wszyscy beda tak tolerancyjni, ze homosexualisci beda mogli adoptowac dzieci to nie bedzie fajnie. tez argument z dupy ale no coz.

z wyrazami szacunku.

edit:
a czy jak sie w!@#uje heromanow to tez zle? imo bardzo dobrze, chociaz kilka % wychodzi normalna z wiedza co zle czynia, tak samo mozna wyleczyc homosexualizm, ale nie na taka skale of korz.

+Quote Post
egzystor
post 20:42, 14 12 2004
Post #24

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Skąd: aktualnie londynowo... na stale wawa... a rodziłem się w scyzorykolandii
Nr użytkownika: 3382

Evingolis, hej, jak już powiedziałem mnie homoseksualiści nie przeszkadzają, mogą byc nawet moimi sąsiadami i podobnie jak Ty wyznaję zasadę, że "wszystko jest dozwolone, jeżeli nie szkodzi innym ludziom". Tak więc jeżeli żaden homoseksualista nie skrzywdzi nikogo z moich bliskich, przyjaciół, czy mnie samego, to nie mam nic przeciwko ... ale to się tyczy każdego kto chciałby wyrządzić im krzywdę, bez względu na rasę, narodowość, orientację seksualną (swoją drogą patologiczne stwierdzenie;), czy barwy klubowe ;) Natomiast nie nazwę siebie tolerancyjnym, bo nie jestem i już. Homoseksualista dla mnie zawsze będzie inny i tyle. Za kościołem tez nie przepadam, żeby nie było, ale nie staram się na niego patrzec przez pryzmat zwyrodnialców w sutannach... ale staram się patrzeć przez wieki kultury i mimo wszystko tego, co kościół dał światu dobrego. Myslę, że jednak coś dał i mimo, że w imię Boga na ziemi zginęło we wszystkich wojnach najwięcej ludzi. Ale to inny temat... A religia to kaganiec na m@!dę, ale niektórym się on przydaje. Szczególnie tym z płaskim horyzontem. Kiedyś Kościół mówił im co maja robić, jak mają żyć - cicho i w bojaźni boskiej. Dziś ludzie przestali nawet starać się przestrzegać 10 przykazań... nie mówię o przestrzeganiu, ale choćby o drobnych staraniach. I co? No i żeby się czuć bezpiecznie to nawet broń przy sobie już nie pomaga. Ale ale odbiegłem za daleko...
A co do homoseksualistów, to wiesz co, pracowałem kiedyś w knajpie dla gejów w londynowie. Pracowałem w kuchni na zmywaku i pracowałem z samymi gejami. I miałem okazję ich troche poznać. Oni akceptowali mnie, a ja akceptowałem ich takimi jakimi są. W gruncie rzeczy to bardzo spokojni ludzie, wrazliwi i bez agresji w zachowaniach. Akceptuję ich, co nie zmienia jednak faktu, że homoseksualizm uważam za patologię. Koniec kropka.
A Tobie Evingolis podaję grabę na zgodę :) Zgoda?

egzystor

+Quote Post
Evingolis
post 20:52, 14 12 2004
Post #25

Leutnant
Ikona Grupy

-Falubaz
1.
"nie piszcie jeszcze raz smth like that: o ciemnogrodzie, przeciez pedofil to nie pedal.
Sa pewne okreslenia dla i ludzi, ktore moga byc rozumiane dwojako. Tak samo jak dla niektorych pedofil to pedal, to uzycie slowa pedofil jest uzyte z niewiedzy, czy tez po prostu utrwalenia w sobie tego znaczenia, a nie z ograniczenia umyslowego. zrozumiano? nie bronie tu siebie, tylko innych ktorzy zostali z!@#ani z ww. powodow "
Określenia które mogą być rozumiane dwojako? Skoro stawiamy znak równości z niewiedzy to ok? Skoro nie wiesz co znaczy dane słowo nie używaj go, jeżeli użyłeś licz sie z konsekwencjami. Bądź dorosły.

2.
"tolerancja doprowadza z jednej strony do maxymalnych patologii, jakim jest homosexualizm"
Homoseksualizm maksymalna patologią. Odsyłam wyżej do znaczenia słów. Sprawdź co znaczy patologia. W słowniku najlepiej a nie pytaj kolegi/znajomego.

3.
"bardzo duzo osob jest "tolerancyjnych" na rozne patologie i inne odchyly. do czasu kiedy oni sami osobiscie nie beda dotknieci przez ten problem. (słowo na p)enie typu: niech sobie zyja, !@#ia sie analnie, zakladaja legalne zwiazki. wtf!?
dopoki sie nie obudzisz i nie zauwazysz ze twoj kolega jedt pedalem. do wtedy jest tolerancyjny.
to byl taki maly przyklad."
A co mnie kur... interesuje że kolega jest homoseksualistą??? Jeżeli złoży mi propozycje powiem NIE. I co? Mam już tępić homo? Zabić go? Obić? Zapewniam że filozofi nie zmienię choćby najlepszy przyjaciel miał odmienną orientację seksualną bo nie jest to mój interes tylko jego.

4.
"nast. kwestia.
Jestes tolerancyjny? to badzcie dalej i zachowajcie to dla siebie. i nie uczcie innych tego, bo kazdy (podobno jak tu widac) wie co dla siebie najlepsze"
Zachować tolerancje dla siebie? Niech inni będą nie tolerancyjni i wszystko będzie ok? Wybacz ale muszę zapytać o twój wiek, ile ty masz lat?
Postawy negatywne (np. kradzież) należy zwalczać a pozytywne promować. Chyba zgodzisz sie z tym? Zanim napiszesz gniewną odpowiedź: pozytywna postawa - Jesteś wolny, nikt ci niczego nie zabroni jeżeli nie zaszkodzisz tylko takiej samej wolności innych. NIe krzywdź innych, pozatym hulaj dusza.

5.
"To moze badzmy tolerancyjni dla matek bijacych dzieci? albo dla takich rydzykow co wszedzie widza zydow i niemcow ograbiajacych panstwo polskie"
Odsyłam wyżej, "wszystko wolno dopókisz nie krzywdzisz innych".

6.
"w pewnym momencie trzeba skonczyc z tolerancja, bo doprowadzi to do tego ze sie obudzicie z glowa w klozecie. albo z kolega w lozku po imprezie. "
A tu nie rozumiem co chcesz właściwie powiedzieć. Jaśniej prosze, jak dla prostego chłopa.

7.
"...w wiekszosci przypadkow nalezy szukac poczatku w zlym wychowaniu. np. w zbyt tolerancyjnym domu "
Czyli w większości, homoseksualiści pochodzą z tolerancyjnych domów. Możesz mi podac źródło z którego korzystasz? Jest to dokładnie przeciwne mojej wiedzy ale wiadomo co ośrodek statystyczy to opinia więc proszę o ujawnienie twojego źródła.

8.
"jak to sie mowi-jest czlowiek, znajdzie sie paragraf. a ja powiem daj mi czlowieka to udowodnie ze nie jest tolerancyjny."
Udowodnij mi więc że nie jestem tolerancyjny. Uprzedzając, odsyłam do tego co powiedziałem wcześniej o tolerancji. Jeżeli ktoś sądzi że jest lepszy, że ma prawo do gnojenia innych to chyba jest NIE tolerancyjny. Takich bym tępił bez litości bo to włąśnie oni są chorobą. Tolerancja nikogo nie boli i nikomu nie szkodzi.
Spróbuj więc udowodnić że jest inaczej. Z przyjemnością czekam na twoje argumenty.

9.
"Ale raczej zydzi sie rodza z potomka zyda, to jest ich naturalna religia i tutaj mamy kompletnie inna kwestie wiec takie argumenty sa z dupy."
Masz problemy ze zrozumieniem słowa pisanego? Jako przykład (jeden z wielu) podałem żydów bo była (jest) to uciskana grupa. Nie wnikałem dlaczego poszczególne grupy są/były uciskane nie chce pisać ksiązki tylko post. Refleksje zostawiam tobie.

10.
Leczenie homoseksualizmu.
Leczenie to prywatna sprawa jednostek, jeżeli ktoś czuje że powinien się z tego leczyć to oczywiście. Jeżeli się wyleczy to jeszcze lepiej. Ale zmuszać kogoś? Piętnowac bo nie chce? Odsyłam ponownie do tolerancji "...wszystko co nie szkodzi innemu człowiekowi". Jeżeli ktoś czuje się ok jako homoseksualista to nawracanie go przemoca to właśnie krzywdzenie. Przemoc ZAWSZE wiąże się z czyjąś krzywdą.

PS. Pacyfistą nie jestem, zanim ktoś zapyta.

PS2.
-Egzystor
Jak najbardziej zgoda, różnimy sie nieco jeśli chodzi o kościół (jestem nieco bardziej radykałem) ale widze że klapek na oczach nie masz smile.gif.
Oby słowa nie kije dominowały w dyskusji
"

+Quote Post
Yankee
post 20:53, 14 12 2004
Post #26

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3275

Mi się zdaje, że mimo wszystko powinna być tolerancja, bo jak nie będziemy tolerancyjni to i tak niczego w ich mózgach nie porzestawiamy i to, że walniemy jedemu czy drugiemu w ryj, nie zmieni ich orientacji i nie zacznął podobać im się dziewczyny. Więc lepiej zostawić ich w spokoju, bo tak chociaż nie zepsujemy komuś życia tongue.gif

+Quote Post
blacktyger
post 21:36, 14 12 2004
Post #27

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

yy leczenie homoseksualizmu ??

dlaczego mam leczyć coś co mi się podoba ? teraz all leczymy się z miłości do kobiet (wbrew pozorom również wole dziewczynki i (tranx) nie zadaje sobie pytań czy wole chłopców smile.gif ) bo uważamy to za nienormalne

ymma -> szcezrze mówiąć nie słyszałem żeby ktoś był gejem bo miał przykre doświadczenia z kobietą, ale jeśli tak słyszałaś no cóż nie będe tego komentował

Ci co mówią o gdybaniu -> chce(m) poprostu abyście się postawili w skórze innych osób, tych o których tak się tu wypowiadacie, a napewno będzie lepiej się wczuć w "wygnanego" hetero niż w homo.

pedofil = pedła ?? jak falub można to rozumieć dwojako bo nie kapuje, pedał = gej pedofil = przestępca i tyle o0?

jeśli mówicie o kościele to Bóg kocha wszystkich, a co z pedałami skoro to nie jest choroba ? ich już nie kocha ? nalezy ich spalić bo to są pod ludzie i nie mają uczuć bo ksiądz pedofil tak powiedział ?? a skoro to tez ludzie - a Bóg wszytskich kocha - to jak to wytłumaczycie ??

katechetki zawsze tłumaczyły to w sposób jeden homoseksualizm = choroba. ale ich nie wiedza jakoś mało mnie interesowała, siedziałem cicho nieodzywając się bo po co ?

oczywiście jest to jakieś odstępstwo od natury bo w końcu wszystkie gatunki są stworzony aby gatunek przedłóżyć - homo tego nie zrobią, ale jesteśmy jakby to powiedzieć troszke wyżej i należałoby to wykorzystać wobec takich "innowacji".

i jak zwykle black vs forum ale ja widocznie się w tym lubuje i inaczej być nie może. odkąd się tu pojaiwłem miałem konflikty ze wszytskimi :?

=> Evingolis

jakoś tak się złożyło ze na temat kościoła powiedziałbym identycznie słowo w słowo za Tobą to samo, zresztą swego czasu mówiłem w pewnym topicu
u mnie z tolernacją bywa różnie, sam sobie wyznaczyłem granice co toleruje cezgo nie, jednak wciąż trzymając się zasady że nie może to krzywdzić innych (to - czyli to co toleruje smile.gif ) jednak są pewne wypadki kiedy jeste mniej , a kiedy bardziej tolerancyjny. dlatego słowa "jestem tolerancyjny" jest łatwo wypowiedzieć, ciężko zrealizować w dzisiejszym dość "dziwnym" świecie. często czuje się troszke nieprzystosowany do życia w realiach, w jakich przyszło mi przebywać ale waszymi postami, udowadniacie mi tylko że naprawdę nie nadaje się do tej epoki.

dlatego dzięki Ci Evingolis że przywracasz mi ( chociaż mam 16 lat) wiare w ludzi ( w polaków :?) bo czsaami ciężko jets mi ich zorzumieć

wiem że nie wypada przepraszać za błędy tylko je poprawić, ale się śpiesze smile.gif

kkthxbye

+Quote Post
falubaz
post 0:39, 15 12 2004
Post #28

Oberst
Ikona Grupy

ogolnie:wiedzialem ze tak bedzie. i tak mnie nie zrozumiecie wiec wybaczcie ze nie wytlumacze.

z Evingolis sie jednak zgadzam pod pewnymi kwestiami.W 100% Cie rozumie, ale nie wyczuwasz niestety mojej za!@#istej ironii(5,6,9 itd.).
Szacunek dla Ciebie.
mam 18 lat

tak samo jak z pozostalymi kwestiami, podobno jestem zbyt porezany. wiec zostawie to wszystko i nie bede odpisywal bo i tak mnie nie zrozumiecie.

http://images.optin.com.au/optusxmas/flash...oroba%20i%20eot

nie pisze wiecej w tym topicu.

Pozdro

+Quote Post
gp|kleryk
post 1:41, 15 12 2004
Post #29

Schutze

Nr użytkownika: 2821

Amerykanie przeprowadzili kiedys tam badania nad lezbami i co z tego wyszlo ze są za!@#istymi soldatami wiec jak dlamnie lezba git jesli jeszcze jestem pomiędzy nimi to super git za!@#ioza a gey. Jak ktoś czytał lub ogląał Vaterrland to wie co tam robiono z geyami imo tez tak mysle
tylko żeby bana niebylo bo wyrazam swoje zdanie

+Quote Post
tranx-san
post 5:26, 15 12 2004
Post #30

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

wszyscy jestescie >all

podziwiam was!!

przekonaliscie mnie!! od dzisiaj kocham lezbijki i gejow! (oczywiscie w pupe)!!

juz mnei nudzi ten topic, w zyciu nie przekonam blacka ze geje sux... natomiast nikt nie przekona mnie do tolerowania gejow.. wiec eot z mojej strony, have fun :*

+Quote Post
blacktyger
post 8:22, 15 12 2004
Post #31

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

haha !
czyli kolejny flejm z moim udziałem zakończony xDD

coś w tym jednak jest, że black łagodzi obyczaje !:X

"a gdyby pana dzieci w przszłości, prawda sprawdzić czy nie ksiądz "

+Quote Post
Zduneq
post 11:24, 15 12 2004
Post #32

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 869

Imo ja mam cos jeszcze do doadania ale nie teraz bo nie mam czasu....Zrobie edit tego posta bo ktos sie placze w zeznaniach.BT a o mnie juz zapominasz????Nie tylko Ty walczysz z nietolerancja cool.gif

To robimy edit jak obiecalem:Falubaz.....cos sie plonczesz w zeznaniach, otoz napisale:
CYTAT
Czytaj pedofil=pedal=gej=homosexualista
Teraz piszesz:
CYTAT
nie piszcie jeszcze raz smth like that: o ciemnogrodzie, przeciez pedofil to nie pedal
To mi sie nie podoba...Cos krecisz, chcesz uciec od tematu bo jest za duzo argumentow ZA a Ty nie masz konkretnych kontrargumentow....Mysle ze nie wytrzymasz i jeszcze cos napiszesz, a napewno zajzysz.Powiadasz ze teoria teoria a praktyka praktyka laugh.gif Wiekszej glupoty nie slyszalem, gdyby nie bylo TEORII nie byloby praktyki(omg, gadam jak moj ojciec blink.gif )
Takie pytananie, z zycia i na temat tolerancji:Jaki jest twoj stosunek do osob ktore maja epilepsje??(padaczka dla niewtajemniczonych).Znasz taka osobe??Bo ja tak.Ja mam padaczke, i juz jestem wedlug Twojego pojecia nienormalny, dziwny itp. itd.(w koncu nie bede sobie ublizal tongue.gif biggrin.gif ) bo nie moge o 5 nad ranem wlaczyc wolfa albo pisac postow na forum??To juz jestem podczlowiekiem??
Zgadzam sie natomiast ze to wiekszosc wyznacza norme.Ale tolerancja musi byc....

Btw.Co oznacza skrot "imo" bo za cholere nie moge rozszyfrowac, tylko na pm'a prosze, bo bedzie ze spam.

+Quote Post
Shynshylla
post 18:55, 16 12 2004
Post #33

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1333

Powiem tyle tylko - jak mechanik samochodowy - TŁOK POWINIEN CHODZIĆ W CYLINDRZE A NIE W RURZE WYDECHOWEJ - takie mam zdanie na temat gejsz.

nie przeszkadza mi że sąsiad zapina sąsiada w kakao , dopóki mi się z tym nie narzuca , a teraz można zaobserwować że bycie gejszą zrobiło się trendy.

wszelkie te parady i inne duperele w stylu wyskakujący !#@! z telewizora , to imo nie jest walczenie o prawa swoje przez gejów tylko właśnie narzucanie mi się

"zobacz pastuchu jestem gejem masz mnie tolerować bo jak nie to rzuce na ciebie moją !#@!owską klątwe - powiem wszystkim naokoło że z ciebie nietolerancyjny chcuj"

tak to w moim przekonaniu wygląda , zobaczcie nawet tego kolesia z BARU , przecież on mógł wejśc do programu , zachowywać sie normalnie jak każdy inny , (nie mówie tu o tym jak jedna drugiemu loda trzaska) - ale ten koleś wlazł i prawie darł sie naokoło od pierwszego dnia - k#!@a jestem gejem .
Ja to odebrałem tak że zamiast koleś przekazać jaki jest , jaki ma charakter to on miał to w swojej zjechanej dupie - najważniejsze było to że jest gejem lol.

i to jest narzucanie sie wg mnie , wolałbym kolesia który by dał sie normalnie polubić a potem no cóż jest gejszą jego sprawa , ale fajny z niego koleś . No ale darujcie pacjent który zaczyna znajomośc od cześć jestem gejem i macie mnie tolerować bo sie obraże jest śmieszny .
Przecież takiemu to nawet nie powiesz że cie wk#!@ia jego charakter - bo od razu cie zwyzywa od homofobów i innych s@#$synów.

imo gejszom chcuj w dupę .

+Quote Post
falubaz
post 20:59, 16 12 2004
Post #34

Oberst
Ikona Grupy

no i c@#! musze odpowiedziec.
zeznawac to moge w sadzie czy przed prokuratorem, a napewno nie przed osoba kompletnie mi nie znana, a tym bardziej przed 19 latkiem, ktory [i tutaj cie nie obraze, majac na mysli za!@#ista skladnie w twojej wypowiedzi].

CYTAT
Mysle ze nie wytrzymasz i jeszcze cos napiszesz

a jak by cie ktos zmieszal z blotem tez bys nie odpisal?

CYTAT
Takie pytananie, z zycia i na temat tolerancji:Jaki jest twoj stosunek do osob ktore maja epilepsje??(padaczka dla niewtajemniczonych).Znasz taka osobe??Bo ja tak.Ja mam padaczke, i juz jestem wedlug Twojego pojecia nienormalny, dziwny itp. itd.(w koncu nie bede sobie ublizal   ) bo nie moge o 5 nad ranem wlaczyc wolfa albo pisac postow na forum??To juz jestem podczlowiekiem??

powiem ci tak, przez 9 lat chodzilem do klasy, z osoba chora na padaczke, pare razy bylem z nia na wycieczkach etc. etc. i jakos nigdy to mi nie przeszkadzalo i tym bardziej nie uwazalem ja za osobe nienormalna. wiec nie nadinterpretuj mojej wypowiedzi. btw mam astme. zmienia to cos? nie.

co do mojej tolerancji:homosexualisci sa chyba jedyna grupa tak mocno nie akceptowana przeze mnie. calkowicie toleruje odmiennosc koloru skory, religii, narodowosci jak i pogladow innych osob(czyli tez twojej) itd. wiec k#!@a nie pisz ze nie jestem tolerancyjny, jak mnie nie znasz. tyle mam tutaj do dodania

niestety, kiedy wkroczysz wokol wrony musisz krakac tak jak one.

tyle mam do dodania. nic wiecej nie pisze. a jak chcesz prowadzic monolog to pisz do k#!@a gazetki "Wieszcze pisza" lub do WSiP moze tam Cie zauwaza..

na pozostalosci twej wypowiedzi, odpowiedzialem juz wczesniej.

z mojej strony kompletne EOT.

+Quote Post
tranx-san
post 4:15, 17 12 2004
Post #35

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

ohmy.gif

falub, szynszyl gg

black na prezydenta

reszta geje :C

spam rox

+Quote Post
Swiety
post 22:34, 17 12 2004
Post #36

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Padło tutaj zdanie - Jakby poczuła się hetereseksualna mniejszość wsród homo-seksualnej większości. Taka większość bardzo szybko stała by się mniejszością bo poprostu biologicznie by wyginęła z powodu niemożności reprodukcji biggrin.gif

Nie jestem słuchaczem Radia Maryja ani fanem Romka Giertycha z LPR ani jakimś tam dewotem który raz dziennie chodzi do kościoła. Ale imo rodzina, związek mężczyzny z kobietą i związne z tym ich dzieci to podstawa naszej cywilizacji, rozwoju człowieka, przetrwania gatunku.

Jednak w ostatnim czasie dzieje się coraz gorzej. Coraz częście uważa się że związek osób dwóch płci to jest coś normalnego. To co uznawane kiedyś za zboczenie, za rzecz niemoralną obecnie staje się czymś powszechnym.
Ludzie zabiegani za kasą, karierą, widzący tylko czubek swojego nosa, niewrażliwi na innych. nie poświęcający czasu dzieciom czy też wogóle ich nie mający.
Czyli nasza cywilizacja powoli się sypie, następuje cywlizacja sodomy i gomory biggrin.gif

Powiedzmy że jakiś facet lubi "seks" z babką polegający na tym że facet sra na twarz babki. Obydwoje czerpią z tego przyjemność. Ok niech sobie czerpią i robią to w zaciszu domowym, TYLKO NIECH KUR.WA NIE OBNOSZĄ SIĘ Z TYM, NIE PRÓBUJĄ NAM WMAWIAĆ ŻE TO COŚ NORMALNEGO I NIE PIEPRZĄ O TOLERANCJI.

Tak samo jest z pedałami. Niech siedzą cicho.

Jestem w stanie zaakceptować każdego geja, powiedzmy że mamy kolegę, współpracownika który mi wyznaje - jestem gejem - ok trudno, shit happens.
Ja ci nie będe z tego powodu dokuczał ale wiedź że to nie jest całkowici normalne.
Tylko nie obnoś się z tym, nie urządzaj jakiś gej-parad i nie (słowo na p) zby dużo o równouprawnieniu.

W ostateczności mogę zaakceptować formalne związki homo-seksualne. Powiedzmy że ktoś chce zalegalizować swój związek homo bo np można się wspólnie opodatkować itd. Chociaż w urzędzie stanu cwyilnego co urzędnik ma mówić ? Może teraz pan pocałować pannę młoda ? (chyba w (nazwa przyrodzenia)a)

Ale ręce przecz od adopcji dzieci. Skoro natura tak urządziła że facet z facetem nie może mieć dzieci, ich zachowanie jest sprzeczne z naturą to niepowinni adoptować dzieci. Do kogo dziecko ma mówić mamo ?
Przetrwanie gatunku, rodzina jest zarezerwowana dla normalnych par hetero-seksualnych a mimo niewiem jak zażartych dysput w TV czy wielkich gej-parad natury nie da się zmienić.

+Quote Post
LouCypher
post 20:40, 18 12 2004
Post #37

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 2097

Black - niezła lektura, aż szok że nie wziąłeś tego z książki typu "homosexualiści i ich natura" tongue.gif

powiem krótko,
tak samo drażni mnie widok śliniących się 'homosów' jak przykładowo na imprezie jakaś sobie parka jest cała w ślinie lub coś więcej. Jeżeli tego nie widze, nie mam nic przeciwko geyom i paniom les
A na stwierdzenie wielu facetów: "lubię lezbijki" itd. odpowiadam tongue.gif :
Nie lubimy lezb, lubimy je tylko w pornolach biggrin.gif

+Quote Post
Evingolis
post 22:21, 18 12 2004
Post #38

Leutnant
Ikona Grupy

@Święty i All

"Tak samo jest z pedałami. Niech siedzą cicho."
Dlaczego homoseksualiści nei siedzą cicho i nie dadzą innym spokoju? Po co łążą po ulicach z transparentami jestem gejem? To aż prowokuje żeby na buty arogantów wziąść.
Środowiska homoseksualne są głośne bo chcą być zauważone. Chcą aby ktoś dostrzegł ich i ich ewentualne problemy. Opinia publicza więc słyszy że np. dwóch homo żyje ze sobą 20 lat i wspólnie pracuje. Rodziny ich odrzuciły i nie chcą m ieć z nimi nic wspólnego bo to pedały. Jeden umiera i rodzinka nagle sobie przypomina o "kochanym, wspaniałym synku/tatusiu/innej bestii. Zabierają dom gdzie mieszkałą nasza parka, firmę itd. jako spadek a pracujący na to wszystko 20 lat koleś ląduje w kartonie po butach. Typowy, wręcz nagminny przypadek. To jeden z cholera wie ilu problemów które ma rozwiązać taka legalizacja związkół partnerskich tej samej płci.
Sami pomyślcie, z tego tekstu wyżej weźcie tylko tyle: koleś harował 20, przychodzi ktoś kto palcem mu nie pomógł i wszystko zabiera. Sprawiedliwe nie? Każdy z nas (przynajmniej normalni) powie że nie. Teraz dodajmy że ten koleś to pedał. A to już sprawiedliwe, spoko, nie ma problemu. Dla mnei to paranoja i zaprzeczenie ideii sprawiedliwości a ja k#!@a wierze w sprawiedliwość.
Takich problemół jest naprawdę sporo ale to nie magisterka tylko post.

A więc są sobie jacyś ludzie których ktoś krzywdzi i traktuje nie sprawiedliwie. Wychodzą wiec na ulice i krzyczą o tym, chcą aby to zmienić. Idą pielęgniarki o zabawnych pensjach (dziś w tv mówili że NFZ, pielęgniarkom które jeżdżą do obłożnie chorych płaci za 1 wycieczke... 1 grosz - kup za to paliwo na dojazd biggrin.gif); idą pracownicy rozkrad...yyy...sprywatyzowanego przedsiębiorstwa którzy nie dostali pencji od 11 miesięcy a ich dzieci płaczą z głodu. Litujemy się bo wiemy że ktoś obchodzi się z nimi nie sprawiedliwie i po chamsku. Idzie następny pochód, krzyczy o swoich problemach (wstawcie choćby ten który podałem wyżej) i... i nic, nie litujemy się nad nimi bo to pedały. Niech się cieszą że żyją. Niech siedzą cicho w domu bo jak wyjdą to znaczy że są agresywni i się narzucają. A za to w(słowo na p) można dostać.

Jasne że źle kiedy ktoś krzyczy "Chcę być równy!" a naprawdę chce mieć to co my i jeszcze taryfę ulgową. Ale oni nie chcą cholera żadnej taryfy ulgowej??? Chcą dokładnie tego co my??? Jeżeli się myle to prosze niech ktoś napisze mi czego takiego homoseksualiści chcą czego nie mamy my.

O moim stosunku do adopcji dzieci przez pary homoseksualne napisałem wcześniej więc się powtarzał nei będe.

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi