IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Polacki złodziej map [AE]SiN[PL], http://tinyurl.com/r1fu (fuck'im anally)
SalvatoreTotoRii...
post 19:00, 15 10 2003
Post #1

Schutze

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 485

http://www.splashdamage.com/forums/viewtop...id=c85202f2afad

[ http://tinyurl.com/r1fu ]
Go to the top of the page

+Quote Post
Boba_Fett
post 19:54, 15 10 2003
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 196

Z tego co zrozumialem to poprostu Sin mial wpadke z prawami autorskimi. Moze zle zrozumialem, ze staral sie przynajmniej ich nie naruszac ?? blink.gif

+Quote Post
FarSight
post 19:58, 15 10 2003
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 92

LoL kretyn ........

+Quote Post
LOKI 65t
post 19:59, 15 10 2003
Post #4

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 330

Wow ale masakra. Nie wiem co to za gosc ale jego angielski jest straszny - zamiast kombinowac z mapkami i zbierac za to manto lepiej niech spedzi nieco czasu nad jakims podrecznikiem ABC English (wyzwanie w sam raz). Kurde takie łosie wyrabiaja nam straszna opinie za oceanem.

+Quote Post
Dajmos
post 20:19, 15 10 2003
Post #5

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 264

Dejcie spkój jedna mapka i juz sie plują !!!! czemu sie nei pluli o Brigde ???

+Quote Post
s1ayer
post 20:34, 15 10 2003
Post #6

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 282

nawet nie wiecie jak to denerwuje jak ktos rypie z twojej mapy :/
CD-Action opublikowala moje mape na CDku (mapa do Unreal Tournament) chociaz jak wol bylo napisane ze nie wolno umieszczac jej na CD i sprzedawac :/

+Quote Post
LOKI 65t
post 21:22, 15 10 2003
Post #7

Leutnant
Ikona Grupy

Sla1er to jest okazja. Doszukaj sie swojego to zarobisz pare kafli. Powiedzmy 10 tys - kurcza z 5 niezlych imprez mozna by za to urzadzic.

Poza tym z tego wyraznie ten Sin nawalil tam wiecej niz jeden raz - bo tak gestych opinii nie dostaje sie za jeden nawet tak powazny wybryk.

+Quote Post
clavish
post 21:44, 15 10 2003
Post #8

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 418

No ja juz jakis czas o tym pisalem: http://www.enemyterritory.pl/index.php?opt...article&sid=211 (komentarze) to po mnie pojechano...

+Quote Post
Mad
post 22:34, 15 10 2003
Post #9

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 48

a ja go widzialem z nikiem poison biggrin.gif i z kmh wylecial za wallhacka biggrin.gif

+Quote Post
R4Gn4k
post 0:27, 16 10 2003
Post #10

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 489

ehm tego sina to ja juz widzialem z 4 nickami bodaj wp posion 17 i cos jeszcze ale niepamietam;o
P.S
co jak co ale stwierdzil ze clowie klanow mu na to pozwolili;o

+Quote Post
sin
post 5:43, 16 10 2003
Post #11

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 47

l-o-l

hm mad - kto prosil o linka? a wtedy co byl trening to mnie wykopalo frajerze ZA ZADUZE CG_FOV cziterze

LOKI 65t - niekazdy umie sie poslugiwac jak ty swoim /-\ |\| g ! 3 |_ |< ! /\/\

a chu* wam wszystki w ass :>

r4gn4k co do pozwolenia to sie spytalem wp smile.gif i ci zezwolili a innych sie niepytalem

hm moze cos jeszcze
od drakira niemiaelm pozowlniea - ok
wyslalem maila do meznela (ufo) ale dostalem zwrot wiadomosci czyli jego mail podany w readme, na stronce jest nieaktualny, niezostawil zadnego nr icq czy cos takiego, niemozna sie bylo po prostu z gosciem skontaktowac
hydro - jest pozwolenie , jest :>
base-lol, to juz jest na 100% moje i jeshcze mam pozwolenie na konwersje... oy lol...
instanbul - niema zadnego readme, zadnych zakazow itd
infiltrate - "Look for future version on chigc.com. Please dont massivly distribute this alpha, you" z tego co rozumiem to zeby masowo tego nierozprowadzac... a poszlo daleko? :>
honmao - bez readme
fidel footy beta - wykradlem (niby) , nieznalazlem zadnego nfo
remagen beta1 :> - to ja z bxpresem prywantie ustalilem..

-

co wam jeshcze nie pasi?

+Quote Post
Mad
post 7:50, 16 10 2003
Post #12

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 48

a udawanie poison to normalka?? czy tez pytales sie o zgode

+Quote Post
sin
post 14:30, 16 10 2003
Post #13

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 47

v52
hm ludzie czepiacie sie tez bridge - prosze, takze inny autor skonwerowal se... http://shit-storm.zftp.com/etmain/md_bridge.pk3

+Quote Post
LOKI 65t
post 20:37, 16 10 2003
Post #14

Leutnant
Ikona Grupy

QUOTE (sin @ Oct 16 2003, 03:43 AM)
LOKI 65t - niekazdy umie sie poslugiwac jak ty swoim /-\ |\| g ! 3 |_ |< ! /\/\

Boshe Sin wlasnie o to chodzi. Na tak profesjonalnym zagranicznym forum zeby cos zdzialac konieczna jest solidna znajomosc anglika. Przeciez nie zarejestrowalbys sie na japonskie forum znajac raptem "arrigato" i "sayonara". Chlopie trzeba znac wlasne ograniczenia.

A tak wogole to zabraklo ci "s" czyli jak sie nie myle w jezyku l33t "5" w slowie "angielskim".

Kompromitacja Sin. Pelna.

+Quote Post
nkr
post 22:15, 16 10 2003
Post #15

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 184

szkoda ze dopiero teraz to zauwazylem, akurat bylem na wycieczce =D
otoz tak - sin jest gowniarzem, zerem i nikt nie mial i juz nigdy nie bedzie mial zadnego szacunku do tego j.e.b.a.n.e.g.o gowniarza, ktory jest nikim i tym samym proboje zepsuc cos innym ( w tym takze moja opinie podszywajac sie ). Zlapalem goscia na tym, ze mnie fejkowal, nick nie tylko zmienil na moj, ale takze hamsko wital sie z innymi na serverze, nie wiedzac ze tez tam gram. Nie bylo to raz, conajmniej od tygodnia sie tak bawil ( i skad wiecie ze w was takze sie nie podszywal... ) Tak sie konczy robienie z siebie kogos o kim mozna tylko pomarzyc ( gosc jest ZEREM wiec mu duzo do kazdego brakuje). Myslicie, ze nie mial szansy ? Otoz mial ! Rozmawialem z nim na gg, ale on jest chyba jakims p.i.e.r.d.o.l.o.n.y.m @@@@, ktory dostal kompa przez pomylke a internet go przerasta niestety. Dalem mu szanse, chcialem by przeprosil, ale byl na tyle zalosny ze mnie zlal.
do sina:
Mylisz ze ktos cie zna ? Bo p.ierd.o.leni.e lamersko przerabiasz CZYJAS prace ? Nie, jestes nikim. Nie zwracalem ci uwagi bo w gowno reki nie mam zasady wsadzac, ale jako ze ze mna zaczales to tak bedzie. Wtedy na serverze mialem go zbanowac, ale zobaczylem ze ma neo, tak i zmienne ip.
Mam nadzieje ze w porozumieniu z moderatorami, ktorzy rozumieja ta sytuacje usuna chociaz konta _lamera_ Sin[pl] i nie bedziemy go musieli wiecej ogladac na boardzie, oraz zaprzestana umieszczac informacji o innych kradziezach mapek i daremnych jego przerobkach. Jest to post pisany troche bez skladu ( jeszcze czuje w sobie te 2L czeresniowki biggrin.gif ) wiec wybaczcie.
Pamietajcie SIN[PL] pokazal ze jest debilem/gowniarzem i nie ma miejsca dla niego na scenie et, a przynajmniej bedzie potepiony na wieki. Gralem w rtcw 2 lata i nigdy cos takiego mnie nie spotkalo, ale ze et jest darmowa gra to niestety pojawila sie wielka cholota i margines aspoleczny. Przykro mi ze tak jest, przykro mi za kolejne pokolenia debili/n0skilli ktorzy podszywajac sie pod innych proboja zatuszowac to ze sa nikim. Przerobki mapek mialy cie dowartosciowac ? Chyba tak, chociaz nawet village nieumiales zrobic lamo. Dalem mu szanse, on jej nie wykorzystal. Myszlisz ze cos mozesz ? Gowno mozesz bo jestes _nikim_ i wszyscy o tymm wiedza. Teraz KAZDY kto wejdzie ( ale po co ?) na twoja stronke bedzie mial w glowie tylko jenda mysl - to lamerski dziecioszek-podszywac . Przykro mi ze nie wykorzystales szansy ktora ci kilka razy dales. Zmien gre, na scenie ET jestes juz skreslony cioto. Wroc do psuedo-getta lamusow z ktorego przyszles.
I za kazdym razem jak spojrzysz w lustro powtarzaj sobie - jestem zerem.
Warto bylo ? Komu chciales zaimponowac ? Kolegom ? Masz ich wogole? Imo jestes gosciem ktory w rl tez jest zerem, bo nikt w zadnym stopniu nie zachowywal by sie tak jak ty.

+Quote Post
SCORPiON
post 22:33, 16 10 2003
Post #16

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 69

a konwersje BASE sa chyba ze 3 a beach jest 1. A tym co robili BASE to mieli pozwolenie??

PS. Chyba do kazdej gry FPP istnieje konwersjia DE_DUST np .SOF2,ET

ps. admin... Zmien wielkosc tego jpg......

+Quote Post
Afgan
post 23:10, 16 10 2003
Post #17

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 5

No fakt, SIN zrobil brud na zachodzie :/ i powinien zostac ukarany, ale chyba niema sensu usuwac mu konta z forum ? blink.gif

+Quote Post
nkr
post 23:56, 16 10 2003
Post #18

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 184

QUOTE (Afgan @ Oct 16 2003, 09:10 PM)
No fakt, SIN zrobil brud na zachodzie :/ i powinien zostac ukarany, ale chyba niema sensu usuwac mu konta z forum ? blink.gif

przeczytales co ja napisalem ?
gosc sie podszywa pod innych graczy i nic sobie z tego nie robi
ma downa i go to cieszy

+Quote Post
FarSight
post 0:05, 17 10 2003
Post #19

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 92

c.h.u.j z nim imo ... amen

+Quote Post
Yanoss
post 0:08, 17 10 2003
Post #20

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 8

Z pewnych żródeł wiem ze SIN[PL] jest mistrzem w turlaniu beretu oraz (ale to juz z niepotwierdzonych zrodel) mistrzem w turlaniu dropsa na boiskach szkół specjalnych ohmy.gif to tyle dziekuje za uwage smile.gif

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi