Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polacki złodziej map [AE]SiN[PL]
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Boba_Fett
Z tego co zrozumialem to poprostu Sin mial wpadke z prawami autorskimi. Moze zle zrozumialem, ze staral sie przynajmniej ich nie naruszac ?? blink.gif
FarSight
LoL kretyn ........
LOKI 65t
Wow ale masakra. Nie wiem co to za gosc ale jego angielski jest straszny - zamiast kombinowac z mapkami i zbierac za to manto lepiej niech spedzi nieco czasu nad jakims podrecznikiem ABC English (wyzwanie w sam raz). Kurde takie łosie wyrabiaja nam straszna opinie za oceanem.
Dajmos
Dejcie spkój jedna mapka i juz sie plują !!!! czemu sie nei pluli o Brigde ???
s1ayer
nawet nie wiecie jak to denerwuje jak ktos rypie z twojej mapy :/
CD-Action opublikowala moje mape na CDku (mapa do Unreal Tournament) chociaz jak wol bylo napisane ze nie wolno umieszczac jej na CD i sprzedawac :/
LOKI 65t
Sla1er to jest okazja. Doszukaj sie swojego to zarobisz pare kafli. Powiedzmy 10 tys - kurcza z 5 niezlych imprez mozna by za to urzadzic.

Poza tym z tego wyraznie ten Sin nawalil tam wiecej niz jeden raz - bo tak gestych opinii nie dostaje sie za jeden nawet tak powazny wybryk.
clavish
No ja juz jakis czas o tym pisalem: http://www.enemyterritory.pl/index.php?opt...article&sid=211 (komentarze) to po mnie pojechano...
Mad
a ja go widzialem z nikiem poison biggrin.gif i z kmh wylecial za wallhacka biggrin.gif
R4Gn4k
ehm tego sina to ja juz widzialem z 4 nickami bodaj wp posion 17 i cos jeszcze ale niepamietam;o
P.S
co jak co ale stwierdzil ze clowie klanow mu na to pozwolili;o
sin
l-o-l

hm mad - kto prosil o linka? a wtedy co byl trening to mnie wykopalo frajerze ZA ZADUZE CG_FOV cziterze

LOKI 65t - niekazdy umie sie poslugiwac jak ty swoim /-\ |\| g ! 3 |_ |< ! /\/\

a chu* wam wszystki w ass :>

r4gn4k co do pozwolenia to sie spytalem wp smile.gif i ci zezwolili a innych sie niepytalem

hm moze cos jeszcze
od drakira niemiaelm pozowlniea - ok
wyslalem maila do meznela (ufo) ale dostalem zwrot wiadomosci czyli jego mail podany w readme, na stronce jest nieaktualny, niezostawil zadnego nr icq czy cos takiego, niemozna sie bylo po prostu z gosciem skontaktowac
hydro - jest pozwolenie , jest :>
base-lol, to juz jest na 100% moje i jeshcze mam pozwolenie na konwersje... oy lol...
instanbul - niema zadnego readme, zadnych zakazow itd
infiltrate - "Look for future version on chigc.com. Please dont massivly distribute this alpha, you" z tego co rozumiem to zeby masowo tego nierozprowadzac... a poszlo daleko? :>
honmao - bez readme
fidel footy beta - wykradlem (niby) , nieznalazlem zadnego nfo
remagen beta1 :> - to ja z bxpresem prywantie ustalilem..

-

co wam jeshcze nie pasi?
Mad
a udawanie poison to normalka?? czy tez pytales sie o zgode
sin
v52
hm ludzie czepiacie sie tez bridge - prosze, takze inny autor skonwerowal se... http://shit-storm.zftp.com/etmain/md_bridge.pk3
LOKI 65t
QUOTE (sin @ Oct 16 2003, 03:43 AM)
LOKI 65t - niekazdy umie sie poslugiwac jak ty swoim /-\ |\| g ! 3 |_ |< ! /\/\

Boshe Sin wlasnie o to chodzi. Na tak profesjonalnym zagranicznym forum zeby cos zdzialac konieczna jest solidna znajomosc anglika. Przeciez nie zarejestrowalbys sie na japonskie forum znajac raptem "arrigato" i "sayonara". Chlopie trzeba znac wlasne ograniczenia.

A tak wogole to zabraklo ci "s" czyli jak sie nie myle w jezyku l33t "5" w slowie "angielskim".

Kompromitacja Sin. Pelna.
nkr
szkoda ze dopiero teraz to zauwazylem, akurat bylem na wycieczce =D
otoz tak - sin jest gowniarzem, zerem i nikt nie mial i juz nigdy nie bedzie mial zadnego szacunku do tego j.e.b.a.n.e.g.o gowniarza, ktory jest nikim i tym samym proboje zepsuc cos innym ( w tym takze moja opinie podszywajac sie ). Zlapalem goscia na tym, ze mnie fejkowal, nick nie tylko zmienil na moj, ale takze hamsko wital sie z innymi na serverze, nie wiedzac ze tez tam gram. Nie bylo to raz, conajmniej od tygodnia sie tak bawil ( i skad wiecie ze w was takze sie nie podszywal... ) Tak sie konczy robienie z siebie kogos o kim mozna tylko pomarzyc ( gosc jest ZEREM wiec mu duzo do kazdego brakuje). Myslicie, ze nie mial szansy ? Otoz mial ! Rozmawialem z nim na gg, ale on jest chyba jakims p.i.e.r.d.o.l.o.n.y.m @@@@, ktory dostal kompa przez pomylke a internet go przerasta niestety. Dalem mu szanse, chcialem by przeprosil, ale byl na tyle zalosny ze mnie zlal.
do sina:
Mylisz ze ktos cie zna ? Bo p.ierd.o.leni.e lamersko przerabiasz CZYJAS prace ? Nie, jestes nikim. Nie zwracalem ci uwagi bo w gowno reki nie mam zasady wsadzac, ale jako ze ze mna zaczales to tak bedzie. Wtedy na serverze mialem go zbanowac, ale zobaczylem ze ma neo, tak i zmienne ip.
Mam nadzieje ze w porozumieniu z moderatorami, ktorzy rozumieja ta sytuacje usuna chociaz konta _lamera_ Sin[pl] i nie bedziemy go musieli wiecej ogladac na boardzie, oraz zaprzestana umieszczac informacji o innych kradziezach mapek i daremnych jego przerobkach. Jest to post pisany troche bez skladu ( jeszcze czuje w sobie te 2L czeresniowki biggrin.gif ) wiec wybaczcie.
Pamietajcie SIN[PL] pokazal ze jest debilem/gowniarzem i nie ma miejsca dla niego na scenie et, a przynajmniej bedzie potepiony na wieki. Gralem w rtcw 2 lata i nigdy cos takiego mnie nie spotkalo, ale ze et jest darmowa gra to niestety pojawila sie wielka cholota i margines aspoleczny. Przykro mi ze tak jest, przykro mi za kolejne pokolenia debili/n0skilli ktorzy podszywajac sie pod innych proboja zatuszowac to ze sa nikim. Przerobki mapek mialy cie dowartosciowac ? Chyba tak, chociaz nawet village nieumiales zrobic lamo. Dalem mu szanse, on jej nie wykorzystal. Myszlisz ze cos mozesz ? Gowno mozesz bo jestes _nikim_ i wszyscy o tymm wiedza. Teraz KAZDY kto wejdzie ( ale po co ?) na twoja stronke bedzie mial w glowie tylko jenda mysl - to lamerski dziecioszek-podszywac . Przykro mi ze nie wykorzystales szansy ktora ci kilka razy dales. Zmien gre, na scenie ET jestes juz skreslony cioto. Wroc do psuedo-getta lamusow z ktorego przyszles.
I za kazdym razem jak spojrzysz w lustro powtarzaj sobie - jestem zerem.
Warto bylo ? Komu chciales zaimponowac ? Kolegom ? Masz ich wogole? Imo jestes gosciem ktory w rl tez jest zerem, bo nikt w zadnym stopniu nie zachowywal by sie tak jak ty.
SCORPiON
a konwersje BASE sa chyba ze 3 a beach jest 1. A tym co robili BASE to mieli pozwolenie??

PS. Chyba do kazdej gry FPP istnieje konwersjia DE_DUST np .SOF2,ET

ps. admin... Zmien wielkosc tego jpg......
Afgan
No fakt, SIN zrobil brud na zachodzie :/ i powinien zostac ukarany, ale chyba niema sensu usuwac mu konta z forum ? blink.gif
nkr
QUOTE (Afgan @ Oct 16 2003, 09:10 PM)
No fakt, SIN zrobil brud na zachodzie :/ i powinien zostac ukarany, ale chyba niema sensu usuwac mu konta z forum ? blink.gif

przeczytales co ja napisalem ?
gosc sie podszywa pod innych graczy i nic sobie z tego nie robi
ma downa i go to cieszy
FarSight
c.h.u.j z nim imo ... amen
Yanoss
Z pewnych żródeł wiem ze SIN[PL] jest mistrzem w turlaniu beretu oraz (ale to juz z niepotwierdzonych zrodel) mistrzem w turlaniu dropsa na boiskach szkół specjalnych ohmy.gif to tyle dziekuje za uwage smile.gif
Khain
Co bylo w tym poscie na spashforum bo post nie istnieje po kliknieciu na linka :/
clavish
W poscie jakis gosciu wymienil w punktach cala liste wybrykow sina i poprosil o zablokowanie jego konta smile.gif
LOKI 65t
W najwiekszym skrocie jeden z userow zagranicznego (USA lub Kanada) wystosowal petycje zeby Sina zbanowac - min. za olewanie reszty uzytkownikow , brak jakiegokolwiek pozytywnego wplywu na tamtejsza spolecznosc , za nedzne umiejetnosci komunikacyjne i rzecz jasna za zripowanie mapki. Calosc wzbogacona o rejestry z mirca gdzie admini chcieli wyjasnic sytuacje z nim co zakonczylo sie niejakim fiaskiem. Sin z braku wlasciwych argumentow i rzecz jasna zdolnosci jezykowych (cytuje: "english ;/" ) nie bronil sie specjalnie.
s1ayer
szczerze - to bym mu dal bana kazdy serwer w polsce gdyby byla taka mozliwosc. jest poprostu zerem sleep.gif

instanbul - niema zadnego readme, zadnych zakazow itd

a na sklepie masz napisane "nie kradnij"?
nkr
ten dzieciak zrobil wielkie gowno zagranica nie tylko sobie ale i nam niszczac opinie o polskiej scenie et ( glownie przez kradzieze czyjej pracy )
na scenie polskiej stal sie zwyklym lamerskim podszywaczem i zrobil jeszcze wieksze gowno wiekszosci klanow
i co teraz ma nam do przekazania ? otoz :
lol
o mircu tam niebylo mowy :>
tylko bxpress dal kawalek gadki z ICQ

eot, wroc skad przyszles, scena et nie potrzebuje kolejnego gowna
nkr
Sorry za 2posty pod rzad ale mam mala prosbe :
jesli ktokolwiek widzial sina w czasie gdy sie podszywal pod kogos innego ( pod kogo ) to prosze tu info dla dobra nasz wszystkich, bo tak przegladam to forum i znalazlem uj informacji o tym smieciu :
- "Wczoraj tez dziwnym trafen wszedl na serwer poison*prosper gdy ja gralem z tagiem teampoland "
- "w kmh gral sin ale wylecial bo sie chwalil czitami i dawal nawet sceny z swojej gry"
- "sam widzialem sina jak wlaz kiedys na naszego trena (b oznal pass) z nikiem poison - Ashitaka i po chwili zmienil na Sin [PL]"
- "tak jak ostatnio niejaki Sin z Poison który oskarżył mnie o czitowanie bo go kilka razy pojechałem"

TAK wiec mowie - to zero nie ma nic wspolnego z zadnym klanem, w domu go pewnie tez nie chca dlatego proboje znalezsc swoje miejsce w sieci, tam tez mu jednak nie wychodzi biggrin.gif
Thx dla Mada za info ph34r.gif

Jak to mowil ashi :
(@Ashitaka) to podjechac do sina i obic mu morde
tylko znowu po co sie denerwowac lamerskim 14latkiem ?biggrin.gif
dziekuje za wspolprace, gosc juz jest udupiony, ale chce wiedziec czego jeszcze sie dopuscil
DaBi
Sorry za 2posty pod rzad

Nie ma sprawy

(@Ashitaka) to podjechac do sina i obic mu morde

Hehe niektórzy nie muszą nawet podjeżdzać. Tylko mają osobnika na miejscu. Ale racja po co się przejmować.
O ile smród zagraniczny to jeszcze jestem w stanmie zrozumiec ( bo w końcu wielu onwertuje mapy kiedyś stworzone i to często berz wiedzy autorów )
To już podszywanie się jest juz czymś chamskim i to mocno.
Najbardziej jednak wkur**** mnie stosowanie wallhacka.
Dla cheaterów nie ma wytłumaczenia tym bardziej ,że tu to nie można się raczej tłumaczyć "testowaniem"
Sagitarius
Ma debil za swoje..jak juz nie zna angielskiego to niech nie pie.. takich bzdor bo aż gardlo ściska mad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.