![]() ![]() |
19:00, 17 10 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 126 Dołączył: 26-08-2003 Skąd: Częstochowa Nr użytkownika: 144 |
Co bylo w tym poscie na spashforum bo post nie istnieje po kliknieciu na linka :/
|
|
|
|
19:06, 17 10 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 46 Dołączył: 9-10-2003 Nr użytkownika: 418 |
W poscie jakis gosciu wymienil w punktach cala liste wybrykow sina i poprosil o zablokowanie jego konta
|
|
|
|
19:10, 17 10 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 165 Dołączył: 28-09-2003 Nr użytkownika: 330 |
W najwiekszym skrocie jeden z userow zagranicznego (USA lub Kanada) wystosowal petycje zeby Sina zbanowac - min. za olewanie reszty uzytkownikow , brak jakiegokolwiek pozytywnego wplywu na tamtejsza spolecznosc , za nedzne umiejetnosci komunikacyjne i rzecz jasna za zripowanie mapki. Calosc wzbogacona o rejestry z mirca gdzie admini chcieli wyjasnic sytuacje z nim co zakonczylo sie niejakim fiaskiem. Sin z braku wlasciwych argumentow i rzecz jasna zdolnosci jezykowych (cytuje: "english ;/" ) nie bronil sie specjalnie.
|
|
|
|
21:50, 17 10 2003
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 95 Dołączył: 22-09-2003 Nr użytkownika: 282 |
szczerze - to bym mu dal bana kazdy serwer w polsce gdyby byla taka mozliwosc. jest poprostu zerem
a na sklepie masz napisane "nie kradnij"? |
||
|
|
|||
0:14, 18 10 2003
|
|||
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 70 Dołączył: 4-09-2003 Nr użytkownika: 184 |
ten dzieciak zrobil wielkie gowno zagranica nie tylko sobie ale i nam niszczac opinie o polskiej scenie et ( glownie przez kradzieze czyjej pracy )
na scenie polskiej stal sie zwyklym lamerskim podszywaczem i zrobil jeszcze wieksze gowno wiekszosci klanow i co teraz ma nam do przekazania ? otoz :
eot, wroc skad przyszles, scena et nie potrzebuje kolejnego gowna |
||
|
|
|||
0:46, 18 10 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 70 Dołączył: 4-09-2003 Nr użytkownika: 184 |
Sorry za 2posty pod rzad ale mam mala prosbe :
jesli ktokolwiek widzial sina w czasie gdy sie podszywal pod kogos innego ( pod kogo ) to prosze tu info dla dobra nasz wszystkich, bo tak przegladam to forum i znalazlem uj informacji o tym smieciu : - "Wczoraj tez dziwnym trafen wszedl na serwer poison*prosper gdy ja gralem z tagiem teampoland " - "w kmh gral sin ale wylecial bo sie chwalil czitami i dawal nawet sceny z swojej gry" - "sam widzialem sina jak wlaz kiedys na naszego trena (b oznal pass) z nikiem poison - Ashitaka i po chwili zmienil na Sin [PL]" - "tak jak ostatnio niejaki Sin z Poison który oskarżył mnie o czitowanie bo go kilka razy pojechałem" TAK wiec mowie - to zero nie ma nic wspolnego z zadnym klanem, w domu go pewnie tez nie chca dlatego proboje znalezsc swoje miejsce w sieci, tam tez mu jednak nie wychodzi Thx dla Mada za info Jak to mowil ashi : (@Ashitaka) to podjechac do sina i obic mu morde tylko znowu po co sie denerwowac lamerskim 14latkiem ? dziekuje za wspolprace, gosc juz jest udupiony, ale chce wiedziec czego jeszcze sie dopuscil |
|
|
|
11:37, 18 10 2003
|
|||||
|
Hauptmann Grupa: Moderatorzy Postów: 304 Dołączył: 3-07-2003 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 19 |
Nie ma sprawy
Hehe niektórzy nie muszą nawet podjeżdzać. Tylko mają osobnika na miejscu. Ale racja po co się przejmować. O ile smród zagraniczny to jeszcze jestem w stanmie zrozumiec ( bo w końcu wielu onwertuje mapy kiedyś stworzone i to często berz wiedzy autorów ) To już podszywanie się jest juz czymś chamskim i to mocno. Najbardziej jednak wkur**** mnie stosowanie wallhacka. Dla cheaterów nie ma wytłumaczenia tym bardziej ,że tu to nie można się raczej tłumaczyć "testowaniem" |
||||
|
|
|||||
14:15, 19 10 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 129 Dołączył: 17-10-2003 Skąd: Bochnia Nr użytkownika: 513 |
Ma debil za swoje..jak juz nie zna angielskiego to niech nie pie.. takich bzdor bo aż gardlo ściska
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |