IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Pozdro dla wszystkich cwaniakow na fakach
Prosper
post 17:56, 16 10 2003
Post #21

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 188

Lol, czemu bym nie umial? ty chyba mylisz pojecia i masz takie wyobrazenie ze tweakowany cfg sam strzela i wszystko widac o 500%. Powiem Ci ze skill nie ma nic wspolnego z cfg i jak ktos umie strzelac to bedzie tak samo strzelal na kazdym cfg.
Inna sprawa ze z dobrym cfg moge zaczac strzelac 0,5 s wczesniej bo wiecej widze, a to juz daje duza przewage- ale to z aimem nie ma nic wspolnego.
Btw, za aimboty kopie pb za dobry cfg nie kopie- widzisz roznice?
Cfg nie powoduje ze widzisz przez mury czy celownik sam wskakuje komus na glowe, a aimboty i wllhacki dzialaja na tej zasadzie. I porownywanie tweakowania cfg do stosowania aimbotow czy wallhackow jest dla mnei smieszne.
Go to the top of the page

+Quote Post
(?)Carnage
post 18:03, 16 10 2003
Post #22

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 493

Prosper nie rozsmieszaj mnie, nei gram od dzis tylko mówie ze deflaut vs CFG nie ma szans.I nie musisz mnie uczyc takich zeczy ze konfigi same stzrelaja.Od tego jest czlowiek ze skillem> Mi chodi tylko o 1 argument. Czy gracz na deflaucie ma szanse przeciwko graczowi z CFG? Jak ma to napisz jakie.Ja uwazam ze ma praktycznie zerowe[od widocznosci po close combat]
ps. Nie zgodze sie tez ze PB nie kopie za cfg. Do rtcw wszedl zupelnei nowy konfig CB i chwala im za to.Nareszcie rtcw wrócilo prawie do deflauta.Gra wyglada slicznie i za to ja kocham.

+Quote Post
dNkN!
post 19:22, 16 10 2003
Post #23

Nr użytkownika: 200

:: do tych, którzy mowią, że cfg ma niewielkie znaczenie w grze ::

...no właśnie....skoro tak wiele czynników składa się na gracza które świadczą o jego grze, skoro rasowany cfg zwiększa jedynie ilość fpsów to udostępnijcie je. no przecież na CB jesteście tacy odważni, przecież solo jesteście tacy mocni - udostępnijcie wszystkim konfigi - to dopiero będzie przejaw odwagi! tylko te prawdziwe...do omiliony do...anych można ściągnąć z inetu.

:: wolfszlagier ::

wiem, że jesteś fejkiem od dosyć dawna, wiem kim jesteś, kto pisał poradniki, kto jest jednym z ludzi, którzy zrobili najwięcej dla sceny rtcw

+Quote Post
Dajmos
post 20:22, 16 10 2003
Post #24

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 264

ludzie no bez przesadyzzmu . To mozę mi ktos powiedzieć czeu se ludzie rozjaśniaja grafe ??? dlamnie to jest największe gówno i powinno być uwazanae za CZIT i nie dopuszczalne na CB !!!!!!!

+Quote Post
Mad
post 21:20, 16 10 2003
Post #25

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 48

dajmos jak nie umiesz tego zrobic lub masz za...isty pc to uwazasz to za czit [;

+Quote Post
Zipper
post 22:03, 16 10 2003
Post #26

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 25

nieno lol dajmos
tu jusz pokazales jakie masz iq ;/
niektore monitory jak moj 7 letni daewoo !:D 15' sa ciut ciemne i muszem rozjasniac nienormalnie znaczy r_gamma :? a czit to jest granie nie fair play wiec czego tuchcesz od grafy ....

+Quote Post
Swiety
post 22:32, 16 10 2003
Post #27

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

QUOTE ((?)Carnage @ Oct 16 2003, 08:40 AM)
Hmm:) Witam all i nie mogę sie powstrzymac od napisania czegos widzac taki topic.Tak teraz kazdy sie wypiera z tymi czitami i jest anjmadzrejszy na forum:) NoOne- sorry ale za co miales bana na Toadim?Rozumiem tylko testowales gówna w celach CB:) No szkoda bo ludzie ci nie uwierzyli smile.gif.No ale jest wszystko git , moze ET przebije CS w czitowaniu.Z waszej polemiki defytystycznej tak wynika[tam to sa jazdy]. Moze jest jakis procencik ludzi którzy oszukuja , ale jezeli pojawi sie ktos leprzy od jakiegos wielkiego aktywisty z kanalu #wolfpl to od razu ludzie kreca demka i wyzywaja od cziterów.ET to darmowa gra i naparwde na chuj wy liczycie?Sami (słowo na k)a zmieniacie konfigi na lewo i prawo , rozjasniacie podkrecacie.Tak samo pokrzywdzeni moga sie czuc gracze którzy graja na deflautowanych cfg.Jakie ktos ma szasne na deflaucie VS koles z konfem po tuningu ??Zadne!!! Spodziewalem sie ze w ET nie bedzie mozliwa zmiana cfg ale jednak i teraz mam beke bo sie wszyscy bulwersuja.No jak to? Mam (słowo na k)a 98% efektów powylacznaych , jest noc a ja mam dzien i dostaje kulke w leb!Cziter!!!Zaluje ze PB nie kopie wlasnie za te cale zmiany w cfg, rozjasnianie ,wylaczanie pogody, picmipy , i iine chujostwa.Gacze deflautowani CFG laczcie sie!!!
SZacunek dla prawdziwych A POZDRO CWANIAKUFF Z TUNINGOWANYMI CFG:)
ps.Dawno temu w lidze PRL zastanawialem sie czemu przegralismy z POison 7 do 1.Nasza druzyna miala wszyscy deflauty a poisonki mialy Tuningi.NIe mówie ze poiosny oszukiwaly.Sam potem zrozumialem jaka jest róznica miedzy deflautem a podkreconym CFG. Moze po prostu nowi gracze w ET czuja lekka fustracje grajac z klanami gdzie wiekszosc ma obcykany tuning CFG. No oprócz konfa jest tez TeamPlay i napewno 4 polskie czolowe klany posiadaja fantastyczny teamplay któy nie podlega dyskusji. Imo na podsumowanie skad sie biora cziterzy i cwaniaki. Jest pare nowych osób które gra na deflautach[chyba z 75%] i wydaje mi sie ze nie wiedza o mozliwosci podkrecenia CFG[w rtcw wybuchla rewolucja jak sie kazdy dowiedzial o takiej mozliwosci].Dlatego ci nowicjusze korzystaja z aimbotów bo chca dorównac najleprzym, bo mysla ze ci tez oszukuja a to zwykle tuningi cfg. Nie bylo by problemu gdyby nie mozna bylo zmieniac cfg ale to by bylo za piekne. I zeby przetrwac w tym bagnie tzreba podkrecac cfg co neistety wszyscy robia:) No ja tez nie mam czystych raczek i to tozmyslenia dziurawej glowy.

LOL. OD tej pory uważam cię za warzywo. Co wy (słowo na k)a ? picmipa albo gammy se nie potraficie zmienić ?
To potrafi nawet większość warzyw. Że ludzie mają configi własne to są cziterami ? LOL.
Po chuj ludzie (np z lepszych klanów) piszą poradniki i kolumny na róznych serwisach dotyczące tweakowania configa ? - Po to żeby udostępnić tą wiedzę warzywom.

Znowu jakieś z dupy insynuacje bez dowodów że jak pojawia się ktoś spoza graczy czołowych klanów kto dobrze gra to jest oskarżany zaraz o czity. Powiec (słowo na k)a kto i kogo oskarża.

Co do wallhacka Frytki to jednak przeciwnie niż myslisz sporo osób mu uwierzyło.

LOL pokrzywdzeni biedni gracze grający na defaultach. LOL. W ET gram tylko FFA i gram na defaulcie, respy i klasy zmieniam w limbo smile.gif i jakoś nie czuje się pokrzywdzony i czasami udaje mi się pojechać jakiesgoś wymiatacza.
Jakbym grał na poważnie to bym se zrobił dobry conf do ET. Wsytarczy ruszyć dupe i poszukać info o tweakowaniu confa na necie.
Co innego RTCW - tam gram bardziej na poważnie i mam wy...any w kosmos kilkudziesięcio kilobajtowy conf w kilunastu plikach smile.gif

Jakoś za cvary w ET PB też kopie a pole manewru jest dużo mniejsze niż w RTCW.

Sytuacja powtarza się podobnie jak było w RTCW. Jedno lub drugie warzywo tłumaczy się że przegrywa bo ma słaby conf. Oczywiście że w PRL byliście dużo lepsi od Poison tylko przegraliście przez słabe confy.
Chyba (słowo na k)a wezme się do roboty, zaczne na poważnie grać i napisze jakis poradnik do ET.
I niech kufa nikt wtedy nie mówi że przegrał bo miał słaby conf.

Porównanie zmiany gammy czy picmipa do aimbota lub wallhacka - jeszcze raz LOL LOL.
Do usranej śmierci można powtarzać że skoro producent dał konsolę to można grę dostosować do własnych potrzeb. A zbyt dalekie zapędy ograniczają cvary PB.

Na forach RTCW waliłem po kilkaset postów. Teraz w Et sytuacja się powtarza więc uważam że nie ma sensu znowu się rozpisywać - Poprostu kolejna powtórka z rozrywki.
Jenak ostatnio nie mogę się powstrzymywać smile.gif

+Quote Post
Modes
post 22:35, 16 10 2003
Post #28

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 263

Mad i Zipper, mnie sie wydaje ze Dajmos uzyl ironii w swojej wypowiedzi smile.gif. A cala ta rozmowa jest glupia, z moim sprzetem trudno bylo chodz o 20 FPS na Radarze, tak to moge miec spokojnie i 40 FPS. Wielu ludzi ma jeszcze gorsze kompy odemnie, normalnie ktos kto ma sprzet podobny do: proc - 900, grafa stara ale z 64 mb ram i 256 mr sdramm pamiec nie wyciagnal by wiecej niz 10 FPS a tak w pelnej walce maja i po 20-30 FPS, wiec niech nikt nie mowi ze przerabianie cfg to czit bo sie sam osmiesza.

Ja osobiscie mam male zmiany zrobione w cfg (np. przypisanie wiekszej ilosci ramu grze, wylaczenie wszytskich gowien co spowalniaja fpsy, oraz ustawienie cvar rate na 9000, gdy defaultowo mam chyba 4000) i sie raczej zaliczac do tych bardziej defaultowych anizeli do tunningowanych i jako taki nie mam nic przeciwko aby ktos sobie podrazowal cfg aby wayl nawet po kilka mega. Mam to w dupie jakiego ma cfg, wazne aby nie uzywac programow ingerujacyh w gre (aimbotow, walhhackow i innych gowien).

+Quote Post
Afgan
post 23:28, 16 10 2003
Post #29

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 5

Ja uwazam, ze byloby spko gdyby byl jeden cfg dla wszystkich, a mozliwosc zmian ograniczala by sie do detali i rozjasnienia. Tak to jest wieczne kombinowanie i gadanie, ze ktos ma gorszy cfg bo dostaje laugh.gif
I smieszy mnie gadanie typu "eeee ta scena jest gorsza od tej rtcw" Po co tyle filozofowac ;/ Tak jak bylo mowione zrobic warzywniaki i duze super markety z owocami i warzywami dla tych lepszych graczy - najlepiej zeby koszyk byl na monete, zeby plebs nie wchodzil dry.gif
Oczywiscie porownywanie tewakowania cfg do wallhackow to zart ;\ ale szystko na ten temat zostalo juz powiedziane.

+Quote Post
(?)Carnage
post 1:11, 17 10 2003
Post #30

Gefreiter
Ikona Grupy

Wolfszlagier jestes ZYDkiewka.Mam swoje zdanie i sam jestes warzywo:).Zle zrozumieales mego posta.A co do picmipa jest juz w RTCW tylko PICMIP 1 [cb] za reszte kopie PB.A jak garsz nie na powaznie to po chuj sie tak pienisz.Ja tylko napisalem prawde a ty sie kontroluj.Mówie jak jest a nie ze chce cos zmieniac.Jest jak jest i nie mamy na to wplywu. Podalem tylko hipoteze ze fajnie by bylo jakby nei mozna zmieniac bylo cfg [tylko opcjami w menu]. Nie musisz sie z tym zgadzac .

+Quote Post
Buli
post 16:17, 17 10 2003
Post #31

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 481

tweak rox
a warzywa niech sie ucza komend jest tego w !@# w necie
sam kiedys rusyzlem dupsko w net i poczytalem tu i tam i znam podstawy imo
i tyle mi wystarczy

+Quote Post
Swiety
post 20:21, 18 10 2003
Post #32

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

QUOTE (Carnage @ Oct 16 2003, 08:40 AM)

Nie bylo by problemu gdyby nie mozna bylo zmieniac cfg ale to by bylo za piekne. I zeby przetrwac w tym bagnie tzreba podkrecac cfg co neistety wszyscy robia:).
Zaluje ze PB nie kopie wlasnie za te cale zmiany w cfg, rozjasnianie ,wylaczanie pogody, picmipy , i iine chujostwa

Nie ma problemu - założ własny serw i własną ligę gdzie:
pb_sv_cvar r_gamma in 0 1
pb_sv_cvar r_intensity in 0 1
pb_sv_cvar r_picmip in 0
pb_sv_cvar wszystko_na_default in 1

Zobaczymy ilu będzie chętnych

Dodatkowo można:
pb_sv_cvar S3Virge in 1
pb_sv_cvar Gforce4 in 0
pb_sv_cvar monitor_19_calowy in 0
pb_sv_cvar ping in 300 500
pb_sv_cvar logitechmx500 in 0
pb_sv_cvar mysz_a4_za_20_zl in 1

No ja tez nie mam czystych raczek.

No ja mam czyste ręcę pomimo że ostatnio mam game na 2.

Dlatego ci nowicjusze korzystaja z aimbotów bo chca dorównac najleprzym, bo mysla ze ci tez oszukuja a to zwykle tuningi cfg.

Mój sąsiad jeździ nowym BMW 5 kupionym w salonie. No jakto - przecież to napewno musi być złodziej skoro jeździ taką bryką.
To ja chce mu dorównać i wezme podp...e komuś nowego Mercedesa E-klasse.

No oprócz konfa jest tez TeamPlay i napewno 4 polskie czolowe klany posiadaja fantastyczny teamplay któy nie podlega dyskusji.

Teamplay polskich klanów (i polskiej reprezentacji w RTCW) zawsze był chuj.owy smile.gif

Gracze deflautowani CFG laczcie sie!!!

Proletariusze wszystkich krajów - łączcie się.

SZacunek dla prawdziwych A POZDRO CWANIAKUFF Z TUNINGOWANYMI CFG:)

POZDRO DLA WSZYSTKICH INTELIGENTNYCH

ET to darmowa gra i naparwde na chuj wy liczycie?

Liczymy na to że w ch.uj osób bedzie w to grało (bo jest darmowe)

w rtcw wybuchla rewolucja jak sie kazdy dowiedzial o takiej mozliwosci

LoL. Jaka rewolucja ? Nie wiem skąd się urwałeś ale każdy kto grał w Q3 wiedział jak tuningować conf w RTCW na pare lat zanim jeszcze wyszło RTCW. Bo konsola RTCW jest żywcem ściągnięta z Q3.

moze ET przebije CS w czitowaniu

Nieee Cs-a nic nie przebije, chociaż Et jest na dobej drodze dzięki temu że jest darmowe.

Jakie ktos ma szasne na deflaucie VS  koles z konfem po tuningu ??Zadne!!!

Nie sądzę żeby Angel na configu ETPlayer-a przegrał z ETPlayer-em na configu Angela.

Dawno temu w lidze PRL zastanawialem sie czemu przegralismy z POison 7 do 1

Ja też się zastanawiałem - poprostu byliście słabsi !

Nasza druzyna miala wszyscy deflauty

Jest mi naprawde ale to NAPRAWDĘ bardzo smutno z tego powodu

Jest pare nowych osób które gra na deflautach[chyba z 75%] i wydaje mi sie ze nie wiedza o mozliwosci podkrecenia CFG.

Pare nowcy osób ? 75 % - ładne mi parę smile.gif. SKoro nie wiedzą o podkręcaniu configa to niech ruszą dupę i se poczytają board i kolumny na www.enemyterritory.pl
Albo niech skorzystają z adresu www.jestem-jeleniem.tk albo alternatywnego www.google.com smile.gif

NIe mówie ze poiosny oszukiwaly

Nie masz racji - Poisony wyku.rwiście oszukiwały.

Moze po prostu nowi gracze w ET czuja  lekka fustracje

Ja frustracje czuje na kazdym kroku grając w ET. Sam nie wiem po co w to gram. Pewnie jestem gupi smile.gif

NoOne- sorry ale za co miales bana na Toadim? .

Ban dla Frytki był fikcją. W każdej chwili Frytka mógł se sam bana zdjąć i założyć smile.gif. A oficjalne został zdjęty
po miesiącu.

Sami (słowo na k)a zmieniacie konfigi na lewo i prawo,  rozjasniacie podkrecacie.

Ja zmieniam config od góry do dołu. Rozjaśniam se najczęściej pokrętłem na monitorze, niektórzy grzebią w środku monitora przy potencjometrach podkręcając monitor smile.gif. Jeszcze inni używają PoeerStripa.

QUOTE (Buli)

tweak rox
a warzywa niech sie ucza komend jest tego w !@# w necie
sam kiedys rusyzlem dupsko w net i poczytalem tu i tam i znam podstawy imo
i tyle mi wystarczy

Skoro tego nauczył się nawet mój stary dobry kolega, który w tweakowaniu jest kompletną lamą - to znaczy że chyba każdy potrafi smile.gif - trzeba tylko chcieć

I jeszcze jedno - Jak weszły nowe ustawienia CB w RTCW w którcyh picmip można było mieć max 1 to na początku rzucałem kufami na lewo i prawo. Ale z czasem przyzwyczaiłem się a teraz nawet może gra mi się nawet lepiej z picmip 1 niż wczesnei z picmip 5 !

+Quote Post
FarSight
post 11:04, 19 10 2003
Post #33

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 92

QUOTE (WOLFszLAGIER @ Oct 18 2003, 06:21 PM)
pb_sv_cvar mysz_a4_za_20_zl in 1

Czit !!!!!!!!!!!!!!

powinno byc:
pb_sv_cvar mysz_mediatech_6_pln in 1

ponadto aby zapobiec mozliwym explotiom .......
pb_sv_cvar 2_myszki_na_raz_ps2_i_usb in 0

+Quote Post
Zaskar
post 12:22, 19 10 2003
Post #34

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 444

Carnage musial strasznie przezyc odejscie z Hunterow skoro pisze takie brednie. Ale to nie moja sprawa.

+Quote Post
AciD
post 13:44, 19 10 2003
Post #35

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 488

Ludzie ja widze ze wam zdrowo od...alo na czaszkach, napisz sobie slowo config i sprobuj je pojac... to jest konfiguracja, ustawienia ktore gracz wlasnie tak zrobil aby mu sie lepiej gralo, jesli wolisz grac na defaulcie BO TAK to hf gl kk thx bye, ale jezeli innemu podoba sie jak jest np jasniej, a celownik jest zielony etc etc. to za przeproszeniem chuj ci do tego jezeli nie zawadza to z zasadami gry, za ktorych zlamanie albo kopie pb albo banuje admin jesli to pierwsze jest (a jest) nieskuteczne.
Wiec zastanow sie jeszcze raz zanim zaczniesz na chama wymyslac powody dlaczego ktos skopal ci dupe i uzywac ich jako argumentow bezsensownej klotni.

P.S. wypowiedz kieruje do tych wszystkich fenomenow m.in.

dankan - jak jestes taki odwazny to poszukaj instrukcji jak zrobic konfa albo wez go od kogos kto ma takowy i go wyedytuj, bo konf to po czesci sprawa osobistych preferencji

dajmos - twoj iloraz inteligencji nie dopuszcza mozliwosci abys mogl samodzielnie oddychac...

carnage - twoj wybor... chcesz grac na defie to graj, ale twoje czepianie sie innych bo nie graja na defie wiesz gdzie mozesz sobie wetknac aight ?

+Quote Post
(?)Carnage
post 23:32, 19 10 2003
Post #36

Gefreiter
Ikona Grupy

Zaskro pelzaj do lasu.Chyba masz nieaktualne informacje.Napisalem tylko H I P O T E Z E.Po prostu ciekawila mnie sytuacja w której nie mozna by bylo zmieniac cfg. Osobiscie to kazdego indywidualny wybór i nikogo nie namawiam do deflaua czy twekowania.Od tego jest forum zeby prowadzic dyskusje.Oczywiscie pan WOlfSzlagier napisal jakies brednie o charakterze ofensywnym na które nie bede odpowiadal bo mi szkoda czasu.Pewnie chcial sie w ten sposób dowartosciowac przed dzisjejszym testem IQ w tvn.A reszta niech mnie wiedzie gdzie caluje:)
A to na koniec do pana Wolfszlagiera buheheheh ps.I jeszcze jedno - Jak weszły nowe ustawienia CB w RTCW w którcyh picmip można było mieć max 1 to na początku rzucałem kufami na lewo i prawo. Ale z czasem przyzwyczaiłem się a teraz nawet może gra mi się nawet lepiej z picmip 1 niż wczesnei z picmip 5 !

+Quote Post
tsc
post 1:05, 20 10 2003
Post #37

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 262

Ok, to jest cfg, na ktorym gram, powstal przez zmodyfikowanie cfg Acid'a, mowie to tylko po to, zeby wyrazic wdziecznosc za oszczedzenie mi czasu, bo robie cfg od 0 jest calkiem zmudne. Zostawilem tylko wazniejsze rzeczy.. Od razu mowie, ze wiekszosc z was nie bedzie w stanie grac na tym cfg z powodu jego brzydoty, ale moze chociaz mieli podstawe do robienia wlasnych cfg. eot
p.s. nie przejmujcie sie unsafe'ami
p.p.s tak, mam k.graficzna z dupy, a wlasciwie mialem zanim spalilem plyte glowna

seta r_displayRefresh "85" unsafe
seta r_smp "0" unsafe
seta r_mode "1" unsafe
seta r_depthbits "0" unsafe
seta r_stencilbits "0" unsafe
seta r_stereo "0" unsafe
seta r_colorbits "16" unsafe
seta r_texturebits "16" unsafe
seta r_clampToEdge "1" unsafe
seta r_ext_texture_env_add "1" unsafe
seta r_nv_fogdist_mode "GL_EYE_RADIAL_NV" unsafe
seta r_ext_NV_fog_dist "0" unsafe
seta r_ext_texture_filter_anisotropic "0" unsafe
seta r_ati_fsaa_samples "0" unsafe
seta r_ati_truform_pointmode "GL_PN_TRIANGLES_POINT_MODE_LINEAR" unsafe
seta r_ati_truform_normalmode "GL_PN_TRIANGLES_NORMAL_MODE_LINEAR" unsafe
seta r_ati_truform_tess "0" unsafe
seta r_ext_ATI_pntriangles "0" unsafe
seta r_glIgnoreWicked3D "0" unsafe
seta r_ext_compiled_vertex_array "1" unsafe
seta r_ext_multitexture "1" unsafe
seta r_ext_gamma_control "1" unsafe
seta r_ext_compressed_textures "1" unsafe
seta r_allowExtensions "1" unsafe
seta r_glDriver "opengl32" unsafe
seta cl_timeNudge "0"
seta cl_yawspeed "140"
seta cl_pitchspeed "140"
seta cl_maxpackets "38"
seta cl_packetdup "0"
seta cl_run "1"
seta sensitivity "2.6"
seta cl_mouseAccel "0"
seta cl_freelook "1"
seta cl_allowDownload "1"
seta cl_wwwDownload "1"
seta cg_autoswitch "0"
seta cg_wolfparticles "0"
seta r_inGameVideo "1"
seta cl_doubletapdelay "350"
seta m_pitch "0.022000"
seta m_yaw "0.022"
seta m_forward "0.25"
seta m_side "0.25"
seta m_filter "1"
seta cg_drawCompass "1"
seta cg_drawNotifyText "1"
seta cg_quickMessageAlt "1"
seta cg_popupLimboMenu "0"
seta cg_descriptiveText "1"
seta cg_drawTeamOverlay "2"
seta cg_drawGun "0"
seta cg_cursorHints "1"
seta cg_voiceSpriteTime "8000"
seta cg_crosshairSize "66"
seta cg_drawCrosshair "5"
seta cg_zoomDefaultSniper "20"
seta cg_zoomstepsniper "2"
seta rate "8000"
seta snaps "35"
seta cl_anonymous "0"
seta cl_punkbuster "1"
seta cg_predictItems "1"
seta cg_autoactivate "1"
seta cg_viewsize "100"
seta cg_autoReload "0"
seta cl_language "0"
seta r_picmip "3"
seta r_roundImagesDown "1"
seta r_rmse "0.0"
seta r_detailtextures "0"
seta r_overBrightBits "1"
seta r_ignorehwgamma "0"
seta r_oldMode ""
seta r_fullscreen "1"
seta r_customwidth "480"
seta r_customheight "640"
seta r_customaspect "1"
seta r_simpleMipMaps "0"
seta r_subdivisions "999"
seta r_ignoreFastPath "0"
seta r_mapOverBrightBits "2"
seta r_intensity "1.500000"
seta r_lodCurveError "100"
seta r_lodbias "2"
seta r_flares "0"
seta r_ignoreGLErrors "1"
seta r_fastsky "1"
seta r_drawSun "0"
seta r_dynamiclight "0"
seta r_dlightBacks "0"
seta r_finish "0"
seta r_textureMode "gl_nearest"
seta r_swapInterval "0"
seta r_gamma "1.2"
seta r_facePlaneCull "1"
seta r_railWidth "16"
seta r_railCoreWidth "1"
seta r_railSegmentLength "32"
seta r_primitives "0"
seta r_wolffog "1"
seta r_nocurves "0"
seta r_flareSize "40"
seta r_nocull "0"
seta r_trisColor "1.0 1.0 1.0 1.0"
seta r_normallength "0.5"
seta r_clear "0"
seta cg_shadows "0"
seta r_highQualityVideo "0"
seta r_lastValidRenderer "GeForce2 MX/AGP"
seta vid_xpos "3"
seta vid_ypos "22"
seta com_soundMegs "32"
seta cg_brassTime "0"
seta cg_drawCrosshairNames "1"
seta cg_drawCrosshairPickups "1"
seta cg_marktime "0"
seta ui_dedicated "0"
seta cg_selectedPlayer "0"
seta cg_drawBuddies "1"
seta cg_drawRoundTimer "1"
seta cg_showblood "0"
seta cg_bloodFlash "0"
seta cg_noAmmoAutoSwitch "1"
seta cg_useWeapsForZoom "1"
seta cg_complaintPopUp "0"
seta cg_announcer "1"
seta cg_printObjectiveInfo "1"
seta cg_useScreenshotJPEG "1"
seta cg_drawReinforcementTime "1"
seta cg_crosshairPulse "0"
seta cg_crosshairColor "cyan"
seta cg_crosshairAlpha "1"
seta cg_coronafardist "0"
seta cg_crosshairAlpha "1.0"
seta net_noudp "0"
seta net_noipx "1"
seta net_socksEnabled "0"
seta net_socksServer ""
seta net_socksPort "1080"
seta net_socksUsername ""
seta net_socksPassword ""
seta cg_drawSmallPopupIcons "0"
seta cg_drawFireteamOverlay "1"
seta cg_instanttapout "0"
seta cg_fastSolids "1"
seta cg_specSwing "1"
seta cg_specHelp "1"
seta cg_autoAction "0"
seta cf_wtopshots "1.0"
seta cf_wstats "1.2"
seta cg_noVoiceText "0"
seta cg_teamChatsOnly "0"
seta ui_bigFont "0.4"
seta ui_smallFont "0.25"
seta cg_noTaunt "0"
seta cg_cameraOrbitDelay "50"
seta cg_lagometer "0"
seta cg_crosshairY "0"
seta cg_crosshairX "0"
seta cg_cycleAllWeaps "1"
seta cg_drawSnapshot "0"
seta cg_drawStatus "1"
seta cg_drawSpreadScale "1"
seta cg_stereoSeparation "0.4"
seta cg_fov "90"
seta cg_zoomStepFG "10"
seta cg_zoomStepSnooper "5"
seta cg_zoomStepBinoc "3"
seta cg_zoomDefaultFG "55"
seta cg_zoomDefaultSnooper "40"
seta cg_zoomDefaultBinoc "22.5"
seta cg_zoomfov "22.5"
seta cg_teamChatHeight "4"
seta cg_draw3dIcons "0"
seta Cg_TeamChatTime "8000"
seta Cg_NoVoiceChats "0"
seta cg_drawWeaponIconFlash "0"
seta Cg_HudAlpha ".8"
seta Cg_DrawTimer "1"
seta cg_drawfps "0"
seta cg_crosshairHealth "0"
seta cg_reticleBrightness "0.9"
seta cg_railTrailTime "0"
seta cg_blinktime "0"
seta cg_atmosphericEffects "0"
seta Cg_WeaponCycleDelay "0"
seta cg_forceModel "1"
seta cg_muzzleFlash "0"
seta cg_deferPlayers "0"
seta cg_marks "0"
seta cg_draw2D "1"
seta cg_coronas "0"
seta cg_smoothplayers "0"
seta Cg_RunPitch "0.000"
seta Cg_RunRoll "0.000"
seta cg_bobyaw "0.000"
seta cg_bobup "0.000"
seta cg_bobpitch "0.000"
seta cg_bobroll "0.000"
seta cg_bloodDamageBlend "0.0"
seta cg_bloodTime "0"
seta cg_gibs "0"
seta cg_simpleitems "1"
seta s_loadas8bit "1"
seta r_lowMemTextureSize "2048"
seta r_vertexLight "1"
seta r_picmip2 "3"
seta r_ext_compress_textures "1"
seta b_popupFadeTime "2500"
seta b_hudYoffset "10.0"
seta b_descriptiveTextscale "0.8"
seta b_numPopups "-1"
seta b_votetextscale "0.8"
seta b_drawranks "1"
seta b_drawclock "0"
seta b_fireteamAlpha "1.0"
seta b_lagometerAlpha "1.0"
seta b_watermarkAlpha "1"
seta b_chatAlpha "0.33"
seta b_chatFlags "1"
seta b_altHudFlags "0"
seta b_altHud "0"
seta b_popupTime "1000"
seta mv_sensitivity "20"
seta com_zoneMegs "32"

aha no i vid_restart , omg nawet nie jestescie sobie w stanie wyobrazic jak glupio sie czuje dodajac te wzmianke, no nie wazne
jezeli to wam nie pomaga, to qrwa do nauki :/

+Quote Post
rover
post 1:22, 20 10 2003
Post #38

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 293

ehhh ta rozmowa mnie juz meczy. jak ktos chce to mozna mnie znalesc na #C4.et lub na #teampoland.et na [email protected] - chetnie wysle moj cfg kazdemu kto tylko o to poprosi. jak nie umiecie obslugiwac irca, to wyslijcie maila z zapytaniem na [email protected]

jestem cziterem - poczitujemy razem?

+Quote Post
R4Gn4k
post 2:13, 20 10 2003
Post #39

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 489

rover zakladajac ze bym od ciebie wysepil ten cfg(trza nazwac to po imieniu imo;o) to i tak nieumial bym na nim grac. Kazdy przystosowuje cfg dla siebie wiec branie cudzych cfg niezmieni sytuacji. Na aktualnym cfg (praktycznie default zmienilem tylko gamme na 2 ,brak krwi i takie tam i kolor celownika na czerwony)fps spada mi do zera co na mojim kompie jest nie do przyjecia, powinnem miec caly czas min 40 fps nawet jak bym gral na max detalach;o glowny chaczyk tkwi w tym ze mam nasrane w systemie i zadna zmiana cfg lub znizenie detali do min(co w sumie wedlug mnie utrudnia gre) mi nie pomoze(i to mnie boli;o). Wylaczenie deszczu i sniegu ulatwia gre ale nie daje miazdzacej przewagi wiec nawet ktos na default moze pokonac goscia na wypasionym na maxsa cfg.
P.S
widzialem cfg angela (sam go nieuzywalem) ale wedlug mnie brak widocznosci broni utrudnia gre

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 10:17, 20 10 2003
Post #40

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 528

QUOTE (AciD @ Oct 15 2003, 09:10 PM)
Chce poruszyc jeden irytujacy mnie temat... przegladalem komentarze do newsa nt. klanu t5, zobaczylem kalejdoskop cwaniakow na fejkach ktorzy rzucaja takie teksty jak : "poison i c4 przyjdzie na was czas cziterzy" ktorzy twierdza ze m.in. poison gra w cb uzywajac cheatow, a nie maja zadnego potwierdzenia, wiec boja sie wpisac swojego nicka, ale do bluzgania to sie pala... moze tak pokazecie swoje twarze skoro tak kozaczycie bluzganiem ludzi i porozmawiamy na temat waszych problemow z psychika huh ?
Ma ktos cos do powiedzenia nt. nas, rzekomych cheaterow ?
Moze ktos chce skomentowac kozakow na fakach ?
Feel free...

Ale z tego problem zrobiles straszny. Skoro ktos sie tak wpisuje to nie ma wystarczajaco odwagi, zeby ukazac sie ogolowi. Pozatym raczje takich wpisow nie nalezy traktowac powaznie, zawsze pojawialy sie teksty rzucane pol zartem, pol serio. Wystarczy sobie przypomniec poczatki sceny rtcw, bylo tak i owak.
Powinienes sie wyluzowac cos mi sie wydaje :]

Thx 2 tsc za cfg bo musze zrobic jakis cfg. Jedno pytanko czy ten cfg jest z nowymi ustawieniami CB czy niet ?

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi