IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Dziewczyny w et, Ja nie chcę litosci
ANA
post 20:06, 6 06 2005
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4385

Niektórzy gracze gdy sie dowiedzieli że jestem dziewczyna mówili że teraz będzie dziwnie we mnie strzelać. Niektórzy mówili że mogę ich cały czas rozwalać a oni mnie nie rozwalą. Z jednej strony to dobrze, ale ja chce być takim samym graczem jak inni. Gdy będe rozwalać ludzi którzy i tak we mnie nie beda stzrelać nie pokarzę że durzo potrafię tylko pokarzę że umiem rozwalać gosci którzy sie nade mna litują. Nie lubie tak grać ponieważ naprawdę jestem dosyć dobra a czasami gdy mamy dobrze zgrana armię mogę zdobyć na jednej mapce gdy jeszce nie minie nawet połowa czasu 4 levele(gram medykiem). Dziewczyny sa takimi samymi graczami jak faceci i naprawdę się staraja wygrać przez swoja siłę a nie przez litość zawodników druzyny przeciwnej. Nie zawsze tak jest ale takie przypadki juz mi isę zdarzały. Proszę wypowiedzcie sie na ten temat.... ANA huh.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
2 Stron V  < 1 2  
Start new topic
Odpowiedzi (20 - 26)
MorFeuS
post 11:29, 7 02 2007
Post #21

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7344

W sumie racja :x! Pamietam jak kumepl z podworka w wieku 8 lat takimi przeklenstwami zapodawal biggrin.gif Pamietam tez, ze dostalem niezly opieprz od rodzicow bo sie pytalem ich co znaczy 'Kur.wa' i 'Ch.uj'.

+Quote Post
Milo93
post 20:57, 12 02 2007
Post #22

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 7014

Przepraszam, że jestem niesłowny i nie był to mój ostatni post, ale muszę sprostować jedną rzecz:
wcale nie mam 13-tu lat ------------ 93 to mój numer domu, a użyłem go dlatego gdyż jest zjawiskiem nie wyjaśnionym, wręcz paranormalnym, ale to już zupełnie inna historia. Bardzo proszę użytkowników tego forum aby nie wyciągali pochopnych wniosków dotyczących informacji o moim wieku na podstawie marnej liczby.
PS: Numer 93 jest dla mnie nie wyjaśniony gdyż moja ulica liczy tylko 15 domów ( to jest nowa ulica, bo ma tylko 7 lat więc liczba nie mogła pochodzić ze starszej numeracji innej ulicy) . I oto cały sekret mojego dopisku 93.

+Quote Post
nephit
post 21:29, 12 02 2007
Post #23

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1356

o k#!@a! dzwonie po strefe 11!: [

+Quote Post
Milo93
post 16:43, 10 03 2007
Post #24

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 7014

To wcale nie jest śmieszne nephit. Rządam od emmy przeprosin, gdyż potraktowała mnie jak 13-to letniego szczyla. Jam mam prawo wyrażać moje opinie na temat kobiet w ET, ale ona nie ma prawa mnie obrażać. Tego samego wymagam od innych forumowiczów, którzy zbluzgali mnie i porównali do wulgarnych smarkaczy z osiedla.

+Quote Post
falubaz
post 23:15, 11 03 2007
Post #25

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

No teraz juz 14-sto biggrin.gif

+Quote Post
kosynierka22 pl
post 15:50, 22 04 2007
Post #26

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7769

a wracając do tematu to ja osobiście nie spotkałam sie z jakimiś ulgami :P czasem jakiś tylko erotoman gawędiarz coś zacznie mi cukrowac ale to jest z jednej strony dobre bo w sumie to niema jak zakręcić przeciwnika :D i tak do Mila93 ....to kobiety w niczym nieustępują facetom w Et. :P a i jeszcze dobrze gotuja ....także na wojnę wypasione jak trza :D:d hehehe

+Quote Post
SPIDIvonMARDER
post 12:16, 24 04 2007
Post #27

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7078

Ja też nie stosuję w Wolfie ulg dla dziewczyn (co innego w życiu). Każda kobieta powinna by świadoma, że Wolf to zabawa w wojnę, a jak mądrze powiedział Ymma, wojna jest dla nikogo, więc nie ma co oczekiwac taryfy ulgowej. Dobrze, że jak widzę nikt tego nie oczekuje.
PS: Tak czy siak dobrze, że w Wolfie praktycznie nie da się rozpoznawac płci, więc nie ma żadnych problemów. No i luz...

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi