![]() ![]() |
15:13, 12 06 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 348 Dołączył: 7-11-2003 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 687 |
http://www.clanbase.com/news.php?nid=18103...035&mid=0&lid=0
nie trzeba wiecej nic mowic ;] a Newsmani, redaktorzy chyba sobie smacznie spia... |
|
|
|
18:21, 12 06 2005
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 105 Dołączył: 27-08-2004 Nr użytkownika: 2676 |
Czyli już można bezstresowo instalować patcha 2.6?
|
|
|
|
18:48, 12 06 2005
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 114 Dołączył: 16-10-2004 Skąd: Wrocław / Giżycko Nr użytkownika: 3029 |
News jest juz na et.pl, napisalem go co prawda wczoraj, ale nie ja decyduje o momencie jego publikacji.
|
|
|
|
13:48, 14 06 2005
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
config ET RTCW >ALL
klanowki na tym cfg to poprostu poezja :] |
|
|
|
13:50, 14 06 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 348 Dołączył: 7-11-2003 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 687 |
hmm...az musze poprobowac...skoro mowisz ze wypas ;]
|
|
|
|
2:36, 15 06 2005
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
wyobraz sobie ze wybiegasz na 3ch paczkujacych sie medow... na starym cfg bez wolfrofa.. zabijesz1 go resztacie ubije i sie podniesie.. z wolfrofem? nawet nie zdarza wyjac smg :]
delay prone'ajest taki zeprzez 10 sek nie mozemy sie ruszac.. no more prone.. trzeba sobie go odbindowac ahh i dobijanie cial :] czasami medyk nie zdarzy wyjac strzykawki.. so fast pure fun... nie zebym nie gral na starych cfg... alenapewno zapisze swoj klan do laddera et rtcw :] |
|
|
|
7:10, 15 06 2005
|
|
|
czyli jak widze jednym slowem pure skill, szybkie myslenie i szybka akcja...testowalem config u siebie na serwerze...powiem ze gra sie bardzo fajnie ;] bez morty, granatnika, bez mg .. tylko mam jedno zastrzezenie .... nie wiem jak bylo w multi w RTCW ale w singlu pf nie ladowal sie tak dlugo jak w ET ... skoro wolf poszedl troche w strone rtcw to mogliby tez to troche zmienic...element zaskoczenia
|
|
|
|
10:19, 15 06 2005
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
dla mnie bomba
nie wiem czy Wy tez to zauwazyliscie, ale teraz imo wychodzi doswiadczenie i znajomosc gry ... gram w nia praktycznie od poczatku ale od jakiegos roku skill stoi w miejscu i jedzie mnie MISIEK[PL], a teraz o0 wymiatam warzywne serwery jak trza !:D w ogole widze ze Ci wszyscy ktorzy byli juz raczej w cieniu goruja w statch .. nowy fun z tej gry mam ... czy wam tez teraz tyle hedow wchodzi ? |
|
|
|
13:23, 15 06 2005
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 295 Dołączył: 10-02-2004 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 1257 |
Imo w singlu biegałeś z pf'em z tą samą szybkością co z smg i nie było ładowania się pf'a, odbezpieczenie, strzal, odbezpieczenie, strzal etc. Na multi natomiast pf ładuje się, szybciej, ale mimo wszystko nie walisz bez przerwy. _____________________________ Kwestia nowych configow cb. O ile do normalnego nie mam zastrzeżen o tyle config rtcw wcale mi sie nie podoba. W moim odczuciu rof w rtcw jest minimalnie wolniejszy, a zamiast ustawiac prone delay na 5 sekund (a nie 10 jak pisze tranx) trzeba było wyłączyć prone (+prone cheat protected :'O) ). Imo jesli żyd chce robic z tego rtcw to może dodać 2 naboje do mp40, zwiekszyć power pf'a, zrobić różny rof i spread w thompsonie i mp40 i dac lojtowi do wybór, którą pukawkę, naprawic cg_drawspreadscale 2, trzesący się ekran przy wybuchach, +dropweapon blabla..., a cb zrobić cfg gdzie to wszystko byłoby aktywowane razem w configiem et rtcw, a anulowane z normalnym configiem et i byłyby 2 gry w jednej. -__- Do tej pory ten cfg ma powiedzmy ze wspolny rof z rtcw i ograniczenie broni do tych ktore byly w rtcw, ale reszta pozostaje z et i robi sie taki z dupy mix. Nie mówie już o tym, że mapy sa pod rof z et (pomijając konwersje), że dalej mozna pronować (mimo że jest to bez sensu np w duelu to dalej w niektorych sytuacjach może pomóc) or sth. Imo ja wole pograć w rtcw, a nie w coś co nie przypomina bardzo et (bo rof i prone to mimo wszystko elementy z et), ani rtcw (bo sam rof i ograniczenie prone'a nie zrobi z tego rtcw, a np. wyłączenie min to głupota powiedzmy na oasis - taka mapa). Wbrew temu co napisałem nie twierdze ze nowy config jest z dupy bo te kilka rzeczy jak hitboxy, koniec ze shrugiem, dla niektórych więcej fpsów, czy wy(słowo na p)enie choć części hitsoundów o wiele usprawniło tę grę niezaleznie od rofu czy prone delay, ale albo robi się z tego rtcw, albo zostaje et. Post sponsored by #whine @ qnet <- idle (free ops!) |
||
|
|
|||
3:43, 16 06 2005
|
|
|
ci co chca grac w rtcw napewno w ta gre graja, cfg raczej podejsciaold rtcw players nie zmieni.. jednak dla zwyklych graczy daje on cos nowego.. nowa swiezosc.. gra dodatkowo w ladderze na tym cfg to kolejne godziny zabawy spedzonych przed kompem
jednym zdaniem.. nowy cb et rtcw konfig to zwykla na-(słowo na p)nka dla znudzonych etplayorow o to chodzilo chyba z pronem aby nie uzywac go podczas dueli :x wywalenie min/rifli/mortara etc raczej tez uwazam za plus.. trzeba grac inaczej, ataki planowac inaczej, miec jednym slowem oczy w dupie :x dobrze ze nie zrobiono totalnej konwersji, po to jest rtcw zeby pograc w rtcw.. a na ffa np cfg z rofem na 1 = rzez niewiniatek za cfg et rtcw tak samo jak i za cfg global odpowiada glownie clanbase,esl i warleagues a nie zydek :x w et jest za malo nowych cfg,powinnabyc masa cfg, nawet ladder na shrubie, podobnie jak wq3jeden glowny mod turniejowy,reszta for fun.. a na razie mamy co ? zwykly cfg i et rtcw ps. graliscie juzna nowych mapach z summer cupa? imo braundorfjeszcze ujdzie w tloku, ale secret weapon to dla mnie kolejna porazka... drugi radarz tego bedzie.. jezeli chodzi o fpsy ps. ablack walczy z wiatrakami |
|
|
|
12:36, 16 06 2005
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 136 Dołączył: 8-12-2003 Skąd: Żyrardów, wiesz mi nie chcesz tu przyjechać Nr użytkownika: 869 |
Wszystko buzi dupci tylko czy oplaca sie instalowac tego patcha?Ja sobie jakos nie wyobrazam gry bez min,mortara i rifli przede wszystkim.Takie pytanko.Czy po zainstalowaniu tego patcha bede mogl grac sobie na etpro?czy bede skazany na reinstall gry?I jaka forme updatu polecacie?Ta bezposrednio z wolfa czy moze z jakiegos serwerka sciagnac patch?
EDIT:Zapomnialem dodac ze gram tylko na ffa i to tez od czasu do czasu bo et przestalo mnie krecic. |
|
|
|
20:31, 16 06 2005
|
|||
|
myliszpojecia stary... na nowego patcha 2.60 raczej powinni przejsc wszyscy. od 19 jest on oficjalnym patchem cb, wchodza w zyciue nowe cfg cb. a "mod" ktory zmienia rozgrywke et troche wrtcw jest tylko zwyklym cfg, ktory dziala z modem etpro 3.2.0 Jedyne co ci potrzeba to instalacja nowego patcha z nowym etpro, juz niedlugo wiekszosc serwerow bedzie wlasnie na tym stala.. nie wiem czy sa jakies ffa stojace na cfg rtcw, alejezeli cosznajde to ci przesle... nie martw sie z nowym paczem raczej pograsz wszedzie jasciagnalem plik na dysk zainstalowalem patcha, dogralem sobie na plyte rw gdziemam instalke wolfa, starego patcha, wszyskie etpro ktore wyszly do tej pory... |
||
|
|
|||
7:41, 17 06 2005
|
|
|
jakby ktos znalazl jakies publiki na configu rtcw to moglby tu wkleic ... jestem ciekawe jak to sie sprawdza w praniu..na razie testowalismy go troche usiebie, ale jednak to nie to samo...trzeba jakas klanowke ustawic
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |