IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Co trzeba zrobic aby w profilu, awansowac na wyzsza range
Bo0rak [PL]
post 18:07, 10 07 2005
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 4579

Czy decyduje o tym ilsoc napisanych postow i tematow, czy ilosc postow napisanych w ciagu jednego dnia, czy moze czas zarejestrowania na forum?
Go to the top of the page

+Quote Post
evil_lord
post 21:53, 10 07 2005
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

CYTAT (Bo0rak [PL)
,18:07, 10 07 2005] Czy decyduje o tym ilsoc napisanych postow i tematow, czy ilosc postow napisanych w ciagu jednego dnia, czy moze czas zarejestrowania na forum?

hhehe pamiętam jak jakies 2 lata temu spamowałem 2 dni na forum by mieć wyższą range, przyszedl swiety i sie skonczyl dzien dziecka :]

ranga nie jest wazna, wazne jest to co piszesz ; ]

+Quote Post
rudy^
post 9:00, 14 07 2005
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4398

[...] ranga nie jest wazna, wazne jest to co piszesz ; ] [...]
Nie klam!!

+Quote Post
Swiety
post 19:54, 12 08 2005
Post #4

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

CYTAT (Bo0rak [PL] @ 16:07, 10 07 2005)
Czy decyduje o tym ilsoc napisanych postow i tematow, czy ilosc postow napisanych w ciagu jednego dnia, czy moze czas zarejestrowania na forum?

Decyduje przede wszystkim ja. Np moge zdecydować żebyś miał 100000 postów albo nawet tyle co ja albo moge zdecydować żebyś był na minusie (jak np Dankan który sam zdecydował że będzie na minusie i tyle se ustawił).

Czas zarejestrowania na forum decyduje o numerku użytkownika. Z doswiadczenia wiem że z reguły czym wyższy użytkownik tym gorszy, ale niestety nie da się zrobić niskiego numerku.
Sam chciałbym mieć np numer 1 na tym forum. Ale żeby to zrobić musiałbym wypieprzyć jakiegoś niskiego usera i na to miejsce wstawić siebie.
Np żeby mieć wspomniany numer 1 musiałbym wywalić Gatesa, ale gdybym to zrobił to Gates sam by mnie wywalił i już wogóle nie miałbym żadnego numeru na tym forum biggrin.gif

PS.
Jeśli chcesz nabijać posty to tak ostrożnie po cichutku max 1-2 na dzień, wtedy może nie zorientuje się. Zresztą teraz to jest trudne bo nowe topiki na tym forum pojawiają się tak często jak Mikołaj (świety) w roku.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
3 Użytkowników czyta ten temat (3 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi