Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co trzeba zrobic aby w profilu
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Forum Serwisu www.enemyterritory.pl > Forum Techniczne Portalu
Bo0rak [PL]
Czy decyduje o tym ilsoc napisanych postow i tematow, czy ilosc postow napisanych w ciagu jednego dnia, czy moze czas zarejestrowania na forum?
evil_lord
CYTAT (Bo0rak [PL)
,18:07, 10 07 2005] Czy decyduje o tym ilsoc napisanych postow i tematow, czy ilosc postow napisanych w ciagu jednego dnia, czy moze czas zarejestrowania na forum?

hhehe pamiętam jak jakies 2 lata temu spamowałem 2 dni na forum by mieć wyższą range, przyszedl swiety i sie skonczyl dzien dziecka :]

ranga nie jest wazna, wazne jest to co piszesz ; ]
rudy^
[...] ranga nie jest wazna, wazne jest to co piszesz ; ] [...]
Nie klam!!
Swiety
CYTAT (Bo0rak [PL] @ 16:07, 10 07 2005)
Czy decyduje o tym ilsoc napisanych postow i tematow, czy ilosc postow napisanych w ciagu jednego dnia, czy moze czas zarejestrowania na forum?

Decyduje przede wszystkim ja. Np moge zdecydować żebyś miał 100000 postów albo nawet tyle co ja albo moge zdecydować żebyś był na minusie (jak np Dankan który sam zdecydował że będzie na minusie i tyle se ustawił).

Czas zarejestrowania na forum decyduje o numerku użytkownika. Z doswiadczenia wiem że z reguły czym wyższy użytkownik tym gorszy, ale niestety nie da się zrobić niskiego numerku.
Sam chciałbym mieć np numer 1 na tym forum. Ale żeby to zrobić musiałbym wypieprzyć jakiegoś niskiego usera i na to miejsce wstawić siebie.
Np żeby mieć wspomniany numer 1 musiałbym wywalić Gatesa, ale gdybym to zrobił to Gates sam by mnie wywalił i już wogóle nie miałbym żadnego numeru na tym forum biggrin.gif

PS.
Jeśli chcesz nabijać posty to tak ostrożnie po cichutku max 1-2 na dzień, wtedy może nie zorientuje się. Zresztą teraz to jest trudne bo nowe topiki na tym forum pojawiają się tak często jak Mikołaj (świety) w roku.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.