![]() ![]() |
8:09, 29 10 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 132 Dołączył: 8-10-2003 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 411 |
Czy denerwuje was to ze serwery sa /sv_pure 1 ?? nie mozna wtedy zainstalowac nowych skinow itd
ja np zamiast logo wolfensteina wolalbym swastyki albo zamiast field opa lepszy by byl oficer niemiecki z np zelaznym krzyzem za zaslugi. Tak samo na command postach: zamiast flagi wolfa to flaga III rzeszy nie chce tu mowic ze jestem nazista - i nie chcialbym w nastepnych postach zobaczyc - ty faszysto!! itd. Dla mnie wprowadziloby to wiecej klimatu do gry a pozatym jest wiele ladniejszych skinow niemcow i aliantow dostepnych w necie niz te zrobione przez ID software |
|
|
|
9:00, 29 10 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 27 Dołączył: 2-09-2003 Nr użytkownika: 170 |
to sobie zaloz swoj server i licz na to, ze wszystkim bedzie sie chcialo sciagac te skiny
ja nie mowie, ze nie, ale znam zycie troche... |
|
|
|
11:14, 29 10 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 132 Dołączył: 8-10-2003 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 411 |
wy chyba mnie nie rozumiecie
Na serwerze nie trzeba nic instalować!!!!!!! nie ma na nim dodatkowych plikow!! a po drugie jesli gracz nei chce z neta sciagac to jego sprawa - bedzie mial standardowe skiny!! |
|
|
|
13:16, 29 10 2003
|
|
|
Grupa: Użytkownicy Postów: -999899 Dołączył: 9-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 200 |
imo dobrze, że serwery są pure 1...zapobiega to pewnego rodzaju cziterstwu jakie widziałem, np. w mohaas. był do ściągnięcia skin pack z różowy alliantami i jaskrawo zielonymi axisami (albo na odwrót - zresztą to nie istotne). serwer z pure 0 pozwalał by także na blade tekstury na których wyraźniej widać postacie, etc. etc.
|
|
|
|
18:21, 29 10 2003
|
|||||||||
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Mnie denerwuje że serwery mają ustawienie sb_punkbuster 1 i pb_sv_enable. Za ch.uja nie można wejśc wtedy z jakimś starszym wallhackiem lub aimbotem. Paki ze skinami to nie tylko możliwość samych skinów, można pozamieniać wszelkie odgłosy, tekstury pozamieniać na przezroczyste (wallhack)
Ja tam wolałbym pozamieniać wszelkie loga, tekstury, modele na gołe d.upy.
Ja tam wolałbym sierp i młot - to też w końcu alianci, a zamiast field opsa dałbym oficera NKWD. Jeszcze chętniej pozamieniałbym se voice chat i zamiast banalnego follow me wrzuciłbym IDZI KU.RWA ZA MNOJ, A KAK NIE PAJDZIOSZ TO UBJU CIEBIA KAK SABAKU.
Czy ID software zrobiło kiedykolwiek jakiegoś skina do ET ? |
||||||||
|
|
|||||||||
23:50, 29 10 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 96 Dołączył: 30-09-2003 Nr użytkownika: 343 |
Fistach: no offence, ale właśnie do tego służy sv_pure :> Jeśli jest sv_pure 1, to możesz używać _dokładnie_ tych paków, które są na serwerze =] Więc twoja prośba powinna raczej brzmieć "czy ktoś mógłby na serwery wrzucić skin packi", bo sv_pure służy właśnie do eliminacji cziterów...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |