IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> /sv_pure 1, czyli czy was to denerwuje
Fistach
post 8:09, 29 10 2003
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 411

Czy denerwuje was to ze serwery sa /sv_pure 1 ?? nie mozna wtedy zainstalowac nowych skinow itd

ja np zamiast logo wolfensteina wolalbym swastyki albo zamiast field opa lepszy by byl oficer niemiecki z np zelaznym krzyzem za zaslugi. Tak samo na command postach: zamiast flagi wolfa to flaga III rzeszy

nie chce tu mowic ze jestem nazista - i nie chcialbym w nastepnych postach zobaczyc - ty faszysto!! itd. Dla mnie wprowadziloby to wiecej klimatu do gry a pozatym jest wiele ladniejszych skinow niemcow i aliantow dostepnych w necie niz te zrobione przez ID software
Go to the top of the page

+Quote Post
chinczyk2
post 9:00, 29 10 2003
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 170

to sobie zaloz swoj server i licz na to, ze wszystkim bedzie sie chcialo sciagac te skiny biggrin.gif
ja nie mowie, ze nie, ale znam zycie troche...

+Quote Post
Fistach
post 11:14, 29 10 2003
Post #3

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 411

wy chyba mnie nie rozumiecie

Na serwerze nie trzeba nic instalować!!!!!!! nie ma na nim dodatkowych plikow!! a po drugie jesli gracz nei chce z neta sciagac to jego sprawa - bedzie mial standardowe skiny!!

+Quote Post
dNkN!
post 13:16, 29 10 2003
Post #4

Nr użytkownika: 200

imo dobrze, że serwery są pure 1...zapobiega to pewnego rodzaju cziterstwu jakie widziałem, np. w mohaas. był do ściągnięcia skin pack z różowy alliantami i jaskrawo zielonymi axisami (albo na odwrót - zresztą to nie istotne). serwer z pure 0 pozwalał by także na blade tekstury na których wyraźniej widać postacie, etc. etc.

+Quote Post
Swiety
post 18:21, 29 10 2003
Post #5

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

QUOTE (Fistach @ 6:09, 29 10 2003)
Czy denerwuje was to ze serwery sa /sv_pure 1 ?? nie mozna wtedy zainstalowac nowych skinow itd

Mnie denerwuje że serwery mają ustawienie sb_punkbuster 1 i pb_sv_enable.
Za ch.uja nie można wejśc wtedy z jakimś starszym wallhackiem lub aimbotem.

Paki ze skinami to nie tylko możliwość samych skinów, można pozamieniać wszelkie odgłosy, tekstury pozamieniać na przezroczyste (wallhack)

ja np zamiast logo wolfensteina wolalbym swastyki

Ja tam wolałbym pozamieniać wszelkie loga, tekstury, modele na gołe d.upy.

albo zamiast field opa lepszy by byl oficer niemiecki z np zelaznym krzyzem za zaslugi.
Tak samo na command postach: zamiast flagi wolfa to flaga III rzeszy

Ja tam wolałbym sierp i młot - to też w końcu alianci, a zamiast field opsa dałbym oficera NKWD.
Jeszcze chętniej pozamieniałbym se voice chat i zamiast banalnego follow me wrzuciłbym
IDZI KU.RWA ZA MNOJ, A KAK NIE PAJDZIOSZ TO UBJU CIEBIA KAK SABAKU.

Dla mnie wprowadziloby to wiecej klimatu do gry a pozatym jest wiele ladniejszych skinow niemcow i aliantow dostepnych w necie niz te zrobione przez ID software.

Czy ID software zrobiło kiedykolwiek jakiegoś skina do ET ?

+Quote Post
TheAbyss
post 23:50, 29 10 2003
Post #6

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 343

Fistach: no offence, ale właśnie do tego służy sv_pure :> Jeśli jest sv_pure 1, to możesz używać _dokładnie_ tych paków, które są na serwerze =] Więc twoja prośba powinna raczej brzmieć "czy ktoś mógłby na serwery wrzucić skin packi", bo sv_pure służy właśnie do eliminacji cziterów...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi