![]() ![]() |
20:52, 4 10 2005
|
|
|
Leutnant Grupa: Zbanowany Postów: 159 Dołączył: 30-11-2004 Nr użytkownika: 3329 |
Przepraszam, ale dobrze użyty covert ops może bardzo pomóc drużynie. Nie mylcie covert opsów z nowicjuszami biegającymi w skradzionych mundurach jak w zwykłych... Spawnkilling na publicu to sprawa wzgłedna - ja go nie lubię (a to dlatego, że to serwer publiczny własnie, a nie klanówka...) , ale to tylko moje zdanie. A Fuel Dump bardzo lubię. Teraz:
23) NAJLEPSZY GRACZ to gościu grający medem, mający 4 level light weapons i 0 xp w leczeniu. 24) ...i mający statsy 150-2. A kto się przejmuje takimi pie@#$łami jak drużyna??? 25) *KAŻDY* używający panzerfausta to NOOB i LAMER. 26) Bind na /kill i nagminne używanie go w czasie walki, gdy się przegrywa to przejaw prawdziwego skilla. 27) Każdy kto cię zabije jest noobem i lamerem. Każdy, kogo ty zabijesz jest noobem, bo przegrał. 28) Jedyna droga to celu mapy wiedzie przez wrogi respawn. Kto to widział wygrywać mape tak n00biarskimi sposobami jak współpraca z drużyną??? |
|
|
|
21:09, 4 10 2005
|
|
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
kpina...
|
|
|
|
21:54, 4 10 2005
|
|
|
Leutnant Grupa: Zbanowany Postów: 159 Dołączył: 30-11-2004 Nr użytkownika: 3329 |
Znaczy się - mój post? Niestety, jest wielu ludzi, którzy myślą/grają w ten sposób i myślą, że rządzą. Chciałbym, żeby mój post to BYŁ żart i kpina. Ale aż mi się grania w ET odechciewa jak na serwerze widzę kolejnego-gościa-nie-umiejącym-grać-inna-klasą-niż-medykiem-bez-żadnego-sensu*. I oczywiście obowiązkowe "YOU NOOBS I AM TEH 1337 LOOK AT MY STATS!!!!11" i selfkill przy każdym przegranym duelu.
*żeby nie było - nie mam nic do medyka, po covercie moja druga ulubiona klasa. Mam na myśli tych "rambo medyków" dla których medyk = leczenie siebie i 156 HP... |
|
|
|
22:06, 4 10 2005
|
|
|
Ach Sniper... Posluchaj... Swiety wyciagnal pare rzeczy, ktore sa dosc... podwojnodenne... Twoje punkty... po prostu nie trafiles najlepiej...
|
|
|
|
22:09, 4 10 2005
|
|
|
Może jestem trochę "ciężko kapujący" ale nie bardzo rozumiem, co to "podwójnodenne punkty" ... Ale poważnie mówię...
|
|
|
|
22:12, 4 10 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 24 Dołączył: 13-09-2005 Nr użytkownika: 4948 |
Cicho... Nie znacie sie na warzywnych zasadach! A teraz ide na serwer xp save (mam tam juz 10 000xp
Ten post to joke |
|
|
|
15:18, 5 10 2005
|
|||
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Widać że nie rozumiesz pewnych rzeczy. Inni potrafią odróżnić tą subtelną różnicę pomiędzy warzywnością a nie-warzywnością ty masz z tym problemy i w sumie twój post psuje ten topik. - Warzywa rzadko grają medem i jeszcze rzadziej mają zbindowany /kill. - Wielu graczy wchodzi sobie na FFA po to żeby postrzelać sobie i mieć w dupie teamwork. Teamwork mają na klanówkach, FFA dla wielu jest po to żeby się odstresować, pololować sobie, powygłupiać, posmamować i postrzelać. Wiem że to nie jest dobre, chciałbym często grać dobre FFA (bo ze względu na real-life nie mogę aktywnie grać klanowo), ale taka jest prawda że na FFA teamworku nie uświadczysz, zresztą co ja będe pieprzył o tym już było x topików - Warzywne same w sobie są teksty typu "klan niezwyciężeni z psiej wólki szuka dobrego covertopsa lub zdicho[PL] szuka klanu bo jest dobrym covertopsem. Samo użycie covert opsa na niektórych mapach w niektóych sytuacjach nie jest warzywne. - Jesli ktoś chwali się statami 150-2 i daje /kill przy przegrywanym duelu to nie jest warzywem tylko jest lamerem. Normalny człowiek nie przejmuje się takimi kolesiami i sytuacjami. Koleś daje /kill w duelu ? Jego strata. Coś tam (słowo na p)i o swoim skillu - kogo to interesuje ? I jeszcze jedno przykazanie do mojego dekalogu. 11) Zawsze dodawaj sobie do końca nicka {PL} lub [PL] albo _PL. |
||
|
|
|||
16:22, 5 10 2005
|
|||||||||||
|
Może mój błąd rzeczywiście polega na tym, że nie odróżniam "warzywa" i "lamera" . Ale chciałem tylko to wyjaśnić:
Tu, być może mylę pojęcia.
Nigdy nie liczyłem na skomplikowane drużynowe akcje na FFA. Dobrze wiem, że drużyny są tam poskładane z przypadkowych graczy, z czego często 10-60% ma raczej małe pojęcie o teamworku lub ogólnie ET... Ale jeśli ktoś dobrze WIE, jaki jest cel, i w ogóle sens całego ET, i mimo to patrzy tylko na swoje statsy (często niszcząc innym zabawę, czytaj: cel FFA) , to niestety, zbyt mądry to on nie jest.
O ile w drużynach 3-4 osoby używanie covert opsa jest, nie ma się co czaić, śmieszne, to w większych drużynach (co najmniej 5-6 osó
Mam nadzieję, że chodzi o coś więcej niż sytuacja typu "fuel dump, idzie covert w mundurze z inżynierem, covert otwiera drzwi, DUP!!! po 4 minutach mapy" .
Może kolejny raz pomyliłem pojęcia, ale na temat: wiem, nie ma się czym przejmować, mnie denerwuje sam fakt, że jest takich CORAZ WIĘCEJ, i na dodatek jak coś takiemu powiesz to zaraz bombardowanie w stylu "HAHAHA CO ZA N00B ATAKUJE MNIE A SAM MA MARNE 50-35 A POZA TYM JESTEM W [UC]** CZYLI (tu wstaw dowolną liczbę) 1/2/3/diabli wiedzą którym KLANEM GdzieśTam!!!" . Choć faktycznie, może powinienem użyć zaklęcia /ignore... *wiem, wiem, za często używam tego słowa. W tym przypadku mam na myśli: trzeba widzieć fakty... **[UC] = Uber Clan Mam nadzieję, że to trochę rozjaśniło sprawę... I mam coś, może trochę bardziej fortunnego 29) Masz problemy ze zdobywaniem uber statsów - szukaj cheatów. Najdoskonalszym sposobem zdobycia cheata jest napisanie ogłoszenia na ET.pl w stylu: "CIĘKO MI IDŹE GRANIE W ET WIENC PROSZEM POMUŻCIE MI I DAJCIE LINKA TO JAKIEGOŚ CHEETA. DZIENKI Z GURY." . Widziałem takich już kilka... |
||||||||||
|
|
|||||||||||
18:49, 14 10 2005
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
:u 2 tygodnie mnie nie bylo a tu takie oszczerstwa! wypraszam sobie
edit:jutro tzn dzis zamierzam odpalic et, pierwszy raz od 4 miesiecy, ciezko bedzie :< btw |
|
|
|
21:56, 14 10 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 385 Dołączył: 8-07-2004 Skąd: Toruń - tak, jestem Krzyżakiem! Nr użytkownika: 2258 |
heh falubazku znów o nas piszą!
|
|
|
|
21:01, 27 10 2005
|
|
|
Jest kilka punktów, z którymi się, delikatnie mówiąc, nie zgadzam, ale nieważne, bo znowu powiecie, żem warzywo...
215) Gdy inżynier buduje most/barierę przy objective na fuel dumpie, buduje barierę przeciwczołgową na goldrushu gdy nadjeżdża czołg itp. NIGDY go nie osłaniaj. Poradzi sobie sam - ty w tym momencie zajmij sie kampieniem spawna albo nabijaniem XP dawaniem ammo moździerzowi... 216) Rozstaw się z moździerzem z najbardziej przewidywalnym z możliwych miejsc, najlepiej w respawnie, i ostrzeliwuj wyjście z respa. Gdy ktoś cię zabije, drzyj się, że jest noobem i spawnkillerem (to dla fanów serwerów z zakazanym spawnkillingiem, czyli m.in. mnie, tyle że nie trawię moździerza 217) Na goldrushu dla Allies: wbiegaj jak świr prosto przez respawn Axis. Nigdy nie zdobywaj czasu respawnu i nie wychylaj się za róg - po prostu BIEGNIJ. I potem mów, że ci co cię zabili, są n00bami, bo kampią w spawnie... 218) NIGDY nie rozkładaj przenośnego MG42. Najlepiej go używać na stojąco, tak z odległości 500 m! 219) Rail gun, dla Allies: stawiaj po 5-6 min przy przełączniku. Ale nie PO DRODZE do przełącznika, tak 5 metrów od niego, ale ZARAZ przy nim. Tak, zeby jeden gosciu oberwał wszystkimi sześcioma naraz i i tak zdążył otworzyć szlaban. 220) Gdy uzywasz zamontowanego MG42, graj bez głosu, i gdy nikogo nie widać, nie patrz się za siebie. Po czym nazwij n00bem gościa, który cię potraktował nożem. 221) ZAWSZE stawiaj po 5-6 min w jednym miejscu, w miejscach gdzie z góry wiadomo gdzie są, i żeby bez problemu dało się je przeskoczyć. 222) Gdy na serwerze zabije cię jakiś covert ops, zrób 2 godzinny wykład, że to klasa dla noobów i bezużyteczna (pomijając fakt, że po prostu masz problem z inną bronią niż SMG i moździerz 223) Gdy wróg pronuje daleko od ciebie, nie kucaj, nie pronuj, ani nie strafe'uj - po prostu SZARŻAAAA!!! Najlepiej przy tym skacząc. Przecież to polepsza acc nie? 224) ZAWSZE w duelu kładź się na ziemię. Wtedy jesteś tak trudny do trafienia...! 225) ZAWSZE dawaj complainy za teamkill. A już szczegolnie za kill-revive. Ten p...ony noob medyk miał cię wyleczyć, a nie przerwać twój uber-1337-killing spree, na który tak ciężko pracowałeś kampiąc... CDN. |
|
|
|
23:28, 27 10 2005
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 12 Dołączył: 14-08-2005 Nr użytkownika: 4776 |
Nie wiem co Cię boli z tym kampieniem :C
Kampienie to również skill. |
|
|
|
1:25, 28 10 2005
|
|||
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 12 Dołączył: 14-08-2005 Nr użytkownika: 4776 |
231) Zarejestruj się na et.pl pod nickiem Sn!per2 - pisz suchary.
Uchowaj Nas Boże..... |
||
|
|
|||
10:40, 28 10 2005
|
|||
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
co ty za herezje prawisz czlowieku kampienie to nie skill, kampienie respa przeciwnika to brak skilla druzyny przeciwnej, zwane potocznie "lemingami" etplayz0rzy co nie potrafia wyjsc z respa blokuja siebie nawzajem sami sobie sprawiaja swoj los. Kazdy dobry gracz powinien w kazdej sytuacji umiec wyjsc z respa... no chyba ze jego team to banda patalachow wszyscy padaja na 30 a on sam przeciez nie pojedzie 6ciu dobrze ustawionych po katach gosci. Ale w grze klanowej niestety nie liczy sie zbytnio indywidualny skill poszczegolnych zawodnikow a raczej ogolny poziom jaki prezentuje cala druzyna.. odnosnie topicu xxx) gdy gracie z jakims teamem i nie mozecie sobie poradzic np druzyna przeciwna ustawi wam czas 4 minuty na goldzie, napiszcie im "netsettings lamers" bo maja ustawiony rate na 24999 a nie na 25000 i wyjdzcie z serwera piszac "crap serwer we no play" - to przeciez nie wasza wina ze serwer byl zje.bany a oni nawet nie potrafia ustawic dobrze rejta i pakietow! |
||
|
|
|||
14:53, 28 10 2005
|
|||||||||
|
Czy ty człowieku masz jakiekolwiek pojęcie o czymś takim jak tolerancja? No to się dowiedz. Podpowiem: szanowanie czyjejś opinii. Ja, jak już napisałem, nie zgadzam się z chyba 30 punktami tu napisanymi, i albo siedzę cicho, albo po prostu to mówię a nie wyskakuję "WY WARZYWA PRZECIEŻ... TO SUPER RZECZ!!!11oneone" .
Gdyby ktoś pisał rzeczywisty "poradnik warzywa" to powinno być napisane złotymi literami na pierwszej stronie. Po prostu KOCHAM ludzi, którzy piszą na forach tak, że trzeba umieć rozszyfrować Enigmę, żeby to doczytać (na szczęście na tym forum mało jest takich ludzi. I nie pamiętam kto, szczerze mówiąc), albo te cholerne (za przeproszeniem) "u" "2" "4" itd. A jeszcze bardziej mnie to wnerwia, gdy są to Brytyjczycy albo Amerykanie, czyli ludzie, którzy angielski znają perfekcyjnie...
A to na drugiej stronie. "NIGDY nie binduj broni pod ręką pod osobnymi klawiszami - używaj do tego rolki!" . Fajnie wygląda, jak czekam na uleczenie i patrzę, jak gościu stoi nade mną 3 sekundy i zmienia na strzykawkę... |
||||||||
|
|
|||||||||
12:55, 29 10 2005
|
|||
|
Herezje ? ja piszę o jednym a Ty o całkiem innej rzeczy - więc na przyszłość czytaj ze zrozumieniem a zarazem oszczędź innym oraz czytania takich wypocin. Kampienie spawna fieldem (czasowe puchy, nady - zajmowanie przeciwników to Twoim zdaniem nie jest element skilla ? Herezje na przyszłość zostaw dla Siebie, jak nie umiesz czytać co jest między wierszami - nie odpowiadaj wcale. Lecz może Ty wcale nie chciałeś zrozumieć ? - będę pamiętał na przyszłość aby pisać do Ciebie prostymi słowami - bez metafor i innych rzeczy które sprawiają Ci kłopoty. Najlepiej już nic nie pisz. |
||
|
|
|||
13:40, 29 10 2005
|
|
|
nu enger, slonczeko...
a powiedzialbys o drozynie 4 ligowej, ze jest swiatowego poziomu, posiada nieprawdopodobne umiejetnosci itd jesli by wygrala z druzyna emerytowanych niewidomych? bo o to chodzi Tranxowi. (Tranx, jak zwykle za uslugi mecenaskie przelew na konto, cena ta sama, konto znasz.) |
|
|
|
16:01, 29 10 2005
|
|
|
Gościu trochę miesza spawnkill z kampieniem, ale to nieważne... (Zastrzegam - jest to MOJA i TYLKO MOJA opinia. Masz prawo się z nią nie zgodzić, byle bez bluzgów w stylu "noob", "warzywo" itp.)
Spawnkill/kapienie to dla ciebie skill? Człowieku, o czym ty mówisz? Jedno i drugie to taktyka po prostu lamerska - masz nikłe szanse, by zginąć, a ci, którym kampisz spawna/za rogiem, mają nikłe szanse przeżyć. To ma być SKILL? Skill to aim i znajomość gry - a nie spawnkill/kampienie. KAŻDY jest w stanie zdobywać lamerskie fragi kampieniem albo spawnkillingiem. Nawet gościu, który właśnie zainstalował ET i zastanawia się, po co komu potrzebny inżynier. Zaś naloty/artyleria field opsem na spawn to już SKRAJNE lamerstwo... I do tego nie musisz robić NIC - po prostu przejść obok spawna. Ogólnie - spawnkilling na FFA = lamerstwo. I zdania nie zmienię. I lekki dopisek do mojego punktu "Jak ci słabo idzie - CHEATUJ!" . Najlepsze aimboty to te, które pozwalają ci zownować 10 gości lugerem. Nie dość, że maksymalnie ownujesz, to jeszcze nikt nie zauważy, że masz aimbota!!! |
|
|
|
16:18, 29 10 2005
|
|||
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
spawnkilling na FFA = gr8 fun a nie lamerstwo asd)placz na globalu i lamentuj na forum jak !@#ia cale spawny jedna pucha
|
||
|
|
|||
17:11, 29 10 2005
|
|||
|
Conish masz racje - źle zrozumiałem przesłanie Tranx'a - zatem przepraszam Cię Tranx że tak wyjechałem Jeżeli możesz zignoruj poprzedniego posta. Rzucam puchy na FFA mało tego wrzucam jeszcze nady na spawn dla pewności aby nikt się nie męczył - nie dobity Sn!per, widzisz niestety ( stety ) zadaniem Fielda jest rzucanie za!@#iscie czasowych puszek i blokowanie drogi przeciwnikowi. Po prostu jeżeli Was spawnkillują znaczy że jesteście na tyle słabi ze nie umiecie temu spawnkillngowi zapobiec. A na FFA jest tak że gdy Ciebie spawnkillują drzesz m@!de - a ja spawnkillowany jest Twój przeciwnki - masz to w dupie ( siedzisz cicho ) ba! nawet do tego rękę przykładasz.
Nic nie masz, źle zrozumiałem intencję Tranx'a ot co. Widzę natomiast u Ciebie rzecz specyficzną.... dla Ciebie każdy powinien wybiegać na pałe - i każdy powinien być widoczny.Nie wychylać się z zza rogu, etc. Grałeś kiedyś w klanie ? nie ? jak pograsz trochę meczy chętnie zobaczę jaka będzie wtedy Twoja opinia. ( a jeżeli grałeś to nie pytam w jakim.... Co do Cheat'a co ma piernik do wiatraka ? :| Pozdrawiam. |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |