![]() ![]() |
10:17, 5 03 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 324 Dołączył: 1-02-2007 Skąd: Golub-Dobrzyn Nr użytkownika: 7344 |
IMO napisze do ABW ze smiejesz sie z Kaczynskich!!! Ale tak na serio to ja sie nie martwi o ich wyglad, gdyz nie kazdy moze byc tak urodziwy jak Jolie czy tam Pitt, ale chociaz mogli by jakos mowic po 'polsku' a nie cos tam pod nosem mowia o malpach w czerwonym...
A zeby nie bylo, ze offtopicuje to za dziure ozonowa uwazam wszystkich cheaterow |
|
|
|
16:26, 5 03 2007
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 509 Dołączył: 29-09-2006 Skąd: Danzig-Osowa Nr użytkownika: 7078 |
Czarna lista (tym razem na serio):
-cziterzy -goscie spamujacy czata -ci, co przyszli sobie pograc dla jaj (i np. strzelaja do swoich) -lenie, czyli tacy, co tylko siedza w jednym miejscu i czekaja, az ktos im pod lufe podejdzie (nie mam na mysli tu snajperów itd., ale jesli tak sie zachowuje np. jedyny med w teamie to mocno wkurza) -ludzie, co wchodzac na serwer widza, ze w teamie jest pieciu medów i zaden saper, wybieraja meda, mimo ze nie jest potrzebny. To gra zespolowa i trudno! Czasami trzeba dla dobra sprawy zostac nielubiana przez siebie klasa, ale dzieki temu sie mozna do czego przydac. O ile nadmiar medów jeszcze niesie ze soba jakies korzysci, to totalnie bez sensu jest nadmiar szpiegów. O ile na np. Fueldumpie 2-3 kamperów jest przydatnych, to na np. Goldrushu to juz debilizm, w sytuacjach, kiedy nie ma ani Fieldów ani saperów. -Oczywiscie niepozadani sa tez ci, co maja niewyparzona gebe. Rzucanie panienkami malo fajnie wplywa na rozgrywke. |
|
|
|
18:54, 5 03 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 210 Dołączył: 29-02-2004 Skąd: z elity =0 Nr użytkownika: 1356 |
CYTAT -ci, co przyszli sobie pograc dla jaj (i np. strzelaja do swoich) No ja moze po swoich na ffa nie strzelam ale na powaznie to raczej nie gram : oCYTAT -ludzie, co wchodzac na serwer widza, ze w teamie jest pieciu medów i zaden saper, wybieraja meda, mimo ze nie jest potrzebny. no to niestety wpadam na Twoja czarna liste, wybacz btw. pierwszy raz od wyjscia nowego layoutu nacisnalem przycisk 'odpowiedz'. kolorystyka na 5+ =D |
|
|
|
8:10, 6 03 2007
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 29 Dołączył: 1-03-2007 Nr użytkownika: 7495 |
Ja bym tutaj dodał jeszcze nie które serki , na których dostaje sie kicki za friko
|
|
|
|
16:15, 6 03 2007
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 509 Dołączył: 29-09-2006 Skąd: Danzig-Osowa Nr użytkownika: 7078 |
CYTAT(nephit @ 19:54, 5 03 2007) [snapback]60176[/snapback] No ja moze po swoich na ffa nie strzelam ale na powaznie to raczej nie gram : o hehehe.... mi chodzi o tych, którzy specjalnie szkodza teamowi. Wolf to nie zycie faktycznie nie trzeba byc powazny. Jaja sa dopuszczalne, jak nie sa zepsute, czyli nie szkodza rozgrywce i zolandkowi |
|
|
|
10:14, 12 07 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 5 Dołączył: 12-07-2007 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 8315 |
Ciesze sie niezmiernie że mnie nikt nie wymienił x]
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |