IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

18 Stron V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cziterzy, Czy to koniec e-gamingu ?
Swiety
post 15:43, 28 02 2006
Post #21

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

Ten cziter z Icp to był mój pies Reksio - rasy foksterier szorstkowłosy. Długo musiałem go na to namawiać.
Mój pies jest bardzo głupi jako pies a do tego dosżło jeszcze to - jestem wstrząsnięty.

Jak widzicie ja mam w przeciwieństwie do Racheta, cywilną odwagę przyznać się kto to był.
Go to the top of the page

+Quote Post
raChet
post 15:54, 28 02 2006
Post #22

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1677

luzik;) moge podac, ale co to zmieni? lol

+Quote Post
Swiety
post 17:31, 28 02 2006
Post #23

General
Ikona Grupy

Zmieni to że teraz każdy na ulicy będzie wytykał palcem tego pana - patrzcie to ten cziter z niewykrywalnym czitem !!! a na koniec Termit go zabije.

Najsmutniejsze jest to że można sobie bezkarnie wejść na serwer i powiedzieć: Patrzcie mam niewykrywalnego zajebistego czita. PB suxx, nic mi nie można zrobić.

+Quote Post
Termit
post 15:52, 1 03 2006
Post #24

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 499

w dupie mam takie granie , koniec gry klanowej, ffa dla zabawy jak czas pozwoli kkthxbye !

+Quote Post
tranx-san
post 17:38, 1 03 2006
Post #25

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

mnie stac na tego czita ale na c@#! mi on skoro nie mozna go uzywac na oficjalnych meczach!!!!!!!!!1111 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pomimo tego ze jest zimno to polecam wiekszosci z was dzieciaczki wychdozic czesciej na dwor, bo niedlugo matrix was pochlonie ;o

+Quote Post
jarpen
post 20:32, 1 03 2006
Post #26

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3186

reksio jest sterowany przez roboty matriksa i przez to nie mozna go wytykac, bo to przecierz nie jego wina.
w ogole rtcw i et sa stworzone przez ojca dyrektora, ktory pochlania umysly bezmyslnie grajacych na czitach-ojciec wszystko widzi i was cziterow kiedys ukarze!
nie mowiac juz o lepperze, ktory jest z nim w zmowie.
a wiec pamietajcie: ojciec rydzyk was widzi i miejcie sie na bacznosci bluzniercy
rydzyk>all
IPB Image

+Quote Post
falubaz
post 23:59, 1 03 2006
Post #27

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

lepiej gdy rozmowa jest prowadzona na poziomie to jak masz napisac bzdure to nic nie pisz ...

co do cziterow. jeszcze jeden raz poprosze adminow jak maja dostep do UBER TOPICA CZITERZY to niech udostepnia go czy cos. to byl najlepszy topic na tym boardzie smile.gif

jak wygram w totka 6, to tez sobie kupie priv czita i ustawie sobie go tak by miec uber staty ale nie acc 0.5 jak co niektorzy ktorzy rozchorywuja sie na lany i pg i et guidy sie im zmieniaja z czestotliwoscia aktualizacji pb ]:->

+Quote Post
tranx-san
post 9:29, 2 03 2006
Post #28

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

jarpen widac ze jestes zd.upy

wracajac do tematu... szykuje sie nam liga oldboyi tutaj na forum... swiety juz nie gra, ja juz nie gram, termit konczy z et, falub tez pewno gra okazyjnie...

to co chlopaki moze zrobimy zrzutke na te czity ? :DDDD zrobimy sobie grafik kto i kiedy bedzie gral i bedziemy ownowac polskie warzywa na icp... zapomnialem tylko ze zeby to robic wcale nie trzeba tych czitow.. damn..

+Quote Post
blacktyger
post 11:03, 2 03 2006
Post #29

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

A JA !!!!!!!!!111111111 bez mojego uber skilla conajwyzej mozecie pompe wybudowac. PRZEKLINAM TEN POMYSLNIM POWSTAL!

btw moze ktos zbanowac jarpena? On gorszy moje poczucie czlowieczenstwa.

+Quote Post
D!z3l
post 14:39, 2 03 2006
Post #30

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1539

btw moze ktos zbanowac jarpena? On gorszy moje poczucie czlowieczenstwa.

blink.gif Tylko nie bana, dzięki takim osobinkom mam w pracy co czytać i z kogo się pośmiać biggrin.gif

+Quote Post
jarpen
post 17:53, 2 03 2006
Post #31

Hauptmann
Ikona Grupy

chyba z rydzyka

+Quote Post
Swiety
post 19:40, 2 03 2006
Post #32

General
Ikona Grupy

QUOTE(tranx-san @ 8:29, 2 03 2006) [snapback]57007[/snapback]

wracajac do tematu... szykuje sie nam liga oldboyi tutaj na forum... swiety juz nie gra, ja juz nie gram, termit konczy z et, falub tez pewno gra okazyjnie...

Ja napierdalam często tylko FFA w ET a Termit chce pójść w moje ślady.
Nie ma co fajne forum ET. Najaktywniejsci na forum to ci którzy nie grają już w ET albo jakieś warzywa.

Co do topiku "Cziterzy ku przestrodze" to zaginął w tajemniczych okolicznościach podczas ostatniej zmiany layout forum, co potwierdza tylko moją opinię że każde zmiany layout niosą więcej złego niż dobrego. No cóż - 500 postów szlag trafił.

Ja też mógłbym kupić sobie takiego czita. Gdybym zarabiał z 20000 na miesiąc to pewnie kupiłbym nawet z czystej ciekawości. A że zarabiam kilkakrotnie mniej to musiałbym dostać jakimś ciężkim narzędziem w głowę, żeby cobie coś takiego kupić.

Najgorsze jest z tym mortar czitem. O ile ktoś kto sztrzela samymi hs-ami jest łatwy do zdemaskowania to w przypadku mortar czita trudno powiedzieć czy ktoś dobrze operuje mortarem czy ma czita. Nie mówiąć już o tym że ma jak na dłoni pozycje przeciwnika i może o nich przekazywać info.
No chyba że ktoś jest na tyle bezczelny jak ostatnio na jakimś FFA kiedy sam grając mortarem i zmieniając cały czas spawny i pozycje rozstawienia mortara zawsze dostawałem za pierwszym razem od przeciwnego mortara.

+Quote Post
jarpen
post 0:32, 3 03 2006
Post #33

Hauptmann
Ikona Grupy

mortara mozna na spekcie.
jak widzi sie ze gosc ciagle kreci mortarem we wszystkie strony i ciagle trafia to mozna podejrzewac, ale nie mowie zeby od razu oskarzac.

+Quote Post
Dmitri
post 10:21, 8 03 2006
Post #34

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1035

Czity, czitami... Haxy, haxami... A i tak każdy wie, że cziterów można spotkac wszędzie, w wielu słabszych i lepszych clanach. Ale chyba nie oto tu chodzi. z Hadesem grałem w 4FuN, grało z nim tez dużo innych osób, ale nikt nigdy sie zorientował, że Hades czituje. Kiedy sprawa wyszłą najaw wiecęj go juz nie zobaczyliśmy. Mógł sie bronić, mógł zaprzeczac, ale on zniknął ponieważ sie tego wstydził. Pod zadnym pozorem go nie bronie, ale mozna wywnioskowac, ze czity to tez kwestia moralności. Wydaje mi sie, ze osoba ktora nie jest p!#@ą i nie ma przesrane w zyciu racezj po czita nie sięgnie. Chociaz, czesto widzimi w kilku lepszych clanach lub słabszych nagły przyrost formy... Miliony hsow i wielki dmg, zostaje on nastpenie zauwazony przez kogos i albo konczy w reprze albo w jakism lepszym clanie. Nie chce nikogo oskarzac ale w samej reprze grają 2 osoby, które miały "przyrost skilla" i stały sie jednymi z wiekszych ownerow z dnia na dzien. Dziwne, moze dlatego, ze kupili nową myszkę lub podkladke biggrin.gif Jednak wydaje mi sie, ze jak znowu ktoś zostanie przyłapany zrobi sie kolejna z dupy afera i po 2 dniach przejdziemy do codziennosci wspominajac go jeszcze przez lata, a tolerujac innych cziterow...

KKTHXBYE

+Quote Post
Swiety
post 17:00, 8 03 2006
Post #35

General
Ikona Grupy

Lepiej żeby ci ownerzy którzy z dnia na dzień zaczęli ownować nie zostali nagle przyłapani na używaniu czitów. Bo wtedy każdy kto podniósł sobie skilla poprzez ciężki trening czy chociażby kupno lepszej myszki/podkładki biggrin.gif automatycznie będzie bardzo podejrzany.

+Quote Post
red.fox
post 10:44, 13 03 2006
Post #36

Schutze

Nr użytkownika: 4623

Witam.
Mam takie pytanie.
Gdzie moge zglosić że dana osoba oraz klan chetują ?
Chodzi mi głównie o klan "PZ" Mass i Lirago czy jakos taka dzisiaj
bawili sie cheatami wyzywając innych graczy.
Jeśli było by to możliwe prosiłbym o odpowiedź na gg.128038

pozdrawiam Red.Fox

+Quote Post
di_kamilo
post 10:20, 14 03 2006
Post #37

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 5090

QUOTE(raChet @ 10:52, 28 02 2006) [snapback]56994[/snapback]

powiedziałbym kto to ale ma jakiś dziwny nick, wiem że biega z tagiem [NC] -net coders, jak będzie to podam ten nick, ale i tak nic to nie zmieni:P

Poszukaj tu http://et.splatterladder.com/?mod=search

Ale [NC] to też jest clan Nude Clan

Nie wiem jak można grać na takim czyms, przecież nie ma wogóle przyjemności z takiej gry...

+Quote Post
HawK_
post 0:34, 15 03 2006
Post #38

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 751

A tutaj mam dla was maly link, porownajcie sami do jakiej gry "producenci" wydali najwiecej cheatow (link) Jasno i klarownie wynika ze ET ma statystycznie wydane najwiecej tego typu wspomagaczy. Popatrzcie na CS wiekszosc osob nie cheatuje bo boji sie o swoje konto steam, za ktore dali ciezka kase (i maja racje). Wolf jest darmowy i raczej malo kto przejmuje sie tym ze podlapie banana.

P.S. Btw. Nie jestem troszeczke w temacie i na czasie, ale czy przy dziesiejszych cheatach mozna jeszcze dostac bana za oszustwo, bo cos mi sie wydaje ze producenci wspomagaczy wyprzedzili panow z PB

+Quote Post
Swiety
post 12:46, 15 03 2006
Post #39

General
Ikona Grupy

Fakt że do CSS jest mało (prawie wogóle) czitów. mówiąc CS (bez drugiego S na końcu) chodziło mi o starego CS-a, do którego było swego czasu dużo syfu (nie wiem jak jest teraz) którym jak widać panowie z EC nie zajmują się.
Nie wiem jak z "nowym" CSS jest w kwestii czitów pomijając działalność EC bo generalnie w CS-a to ja nie gram.

Napewno w płatnej grze ludzie bardziej boją się o bana obojętnie czy jest chroniona zwykłym cd-key czy też np poprzez steam.

Jeszcze sporo ludzi mówi że więcej syfu jest w AA niż w ET.

+Quote Post
blacktyger
post 12:59, 15 03 2006
Post #40

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

Znalezienie czita do CS to okolo 2 minut. Do et trzeba się troche pomeczyc majac do dyspozycji jedynie google.

+Quote Post

18 Stron V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi