Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cziterzy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Swiety
Miałem napisać duży post nie podając tych linków. Ale ostatecznie.

http://www.netcoders.cjb.net
http://www.elitecoders.org
Lookać to http://nc.elitecoders.org/cheats/

GG GL & HF.

RIP
blacktyger
łiiiiii tam.
jarpen
tu macie filmiki http://video.google.com/videosearch?q=netc...nG=Search+Video
na wszystkich widać, ze cziterzy to warzywa, bo grają na standardowym hudzie.
na drugim ciekawa zabawa fg42-jak to możliwe, że ne znika mu luneta? chyba co pare milisekund znowu sie uruchamia, czy coś takiego
ciesze się że mam oryginała cod2-wreszcie będzie do niego pb i dzięki cdkeyowi nie będzie tam takich lamusów
lokaj to http://nc.elitecoders.org/cheats/etBot/scr...712-battery.jpg
czyli nawet mortar jest shaczony
tu mamy riflecam http://nc.elitecoders.org/cheats/etBot/scr...Untitled-12.jpg
nie dość że czitują to od-(słowo na p)ją sobie jaja z innych http://nc.elitecoders.org/cheats/etBot/scr...s_purehack1.jpg
kaurz
fajne te fragmovies, ktore dal jarpen biggrin.gif
shela
to mniej wiecej tak samo jak wh z ta luneta ... tylko ze zamiast nalozyc teksture, po prostu ja usuwa ... po prostu wymazuje to czarne na okolo ...

a co do cziterw ... sa to paly ... ale paly tez graja na ffa i pozwalaja na takie cos .... zreszta widac na filmikach voty o kicki ... jak widac nieskuteczne ... no bo po co ..

ale da sie zauwazyc ze te haxy to raczej na etpubie/mainie sa grane .. zobaczcie jak czat zamula ... o ile mnie skleroza nie wziela to na etpro jest oswierzany na bierzaca a nie w stalym, zolwim tempie ...

zreszta ... co ja bede pisal .. kazdy to widzial tongue.gif

btw.granata tez zhaczyli xD look...
http://nc.elitecoders.org/cheats/etBot/scr...Untitled-14.jpg
http://nc.elitecoders.org/cheats/etBot/scr.../Untitled-6.jpg

o prosze .. ktos chcialby wiecej fps?
http://nc.elitecoders.org/cheats/etBot/scr...ts/cvarhack.jpg

aaaa .. i jeszcze jedno mnie smieszy ... ile te po!@#y piszace haxy chca za nie tongue.gif
cytat z jednego z w/w forow..

non PB version(Silver): 75 US$
PB version(Gold): 100 US$
jarpen
o kur.wa. to naprawde muszą być jakieś debile skoro nie umieja granatem, ani riflem trafić. omfg jakie n00by looooool.

ja usunąć hardware bana
Removing the Ban

Buy a new HDD and/or NIC

- A Small 10-20GB HDD Would Do!

ku.rwa oni nawet bana nie umieją normalnie usunąć. to naprawde jakieś z!@#y psychiczne.
chwalą się że graja na dwóch czitach jednocześnie biggrin.gif

nie grajcie na tych serwerach z wiadomych powodów:
jak widac żaden z nich nie jest na etpro
* =45thID=Noob Warehouse
IP: 69.31.6.172
Slots: 38
Mods: Shrubet

* Elitecoders/45thID Custom
IP: 207.44.236.135
Slots: 38

* *nix-coders
IP: 62.111.181.41
Slots: 16

* TRICOLORCLAN CHEAT & XPSAVE 1
IP: 83.142.49.57
Slots: 20
Mods: ETPub

* TRICOLORCLAN CHEAT & XPSAVE 2
IP: 83.142.49.100
Slots: 64

* WP CheatServer CnK
IP: 72.5.195.31
Slots: 64

* [Cheat Perfection] CHEAT SERVER
IP: 8.6.3.134:27960
Slots: 15
falubaz
rotfl

w sumie nic nowego

...
evil_lord
swienty czemu podajesz takie linki jak nie morzna ich sciognoc ?

myslalem ze wreszcie porzliscie po rozóm do glowy a tutaj nic

ja mam placic za czity - nigdy

kto moze mi pomoc z zainstalowanie czituw prosze: [email protected]

dzienki
TgcRap4
tak, tez postuluje za tym zeby dawac linki do czitow, a nie robic nam tylko smaczka pokazujac screeny i filmiki ;c
btw. kazdy wie ze top klany czituja tongue.gif
tranx-san
widzialem to juz kiedys. nice smile.gif

nie gram lately w et ale podejrzewam ze z tymi czitami graloby mi sie o wiele gorzej niz normalnie :[
Artlight
QUOTE(tranx-san @ 2:20, 22 02 2006) [snapback]56919[/snapback]

widzialem to juz kiedys. nice smile.gif

nie gram lately w et ale podejrzewam ze z tymi czitami graloby mi sie o wiele gorzej niz normalnie :[

no, no i ja sie pytam dlaczego tranx nie gra w reprze???!!!

btw. wyjatkowo kiepski odzew na prowokacyjny post Swietego. ja swoja opinie wyraze w jednym zdaniu - jesli normlny sport jeszcze nie zdechl z powodu nagminnego czitowania to i e-sport nie umrze z tego powodu.

aha, Swiety naloz sobie pbma za dawanie linkow do czitow i bana za te rzesze chetnych aby zasilic konta chlopakow z netcoders i elitecoders. juz slysze te odpowiedzi na pytania: co chcesz synku dostac na urodziny? a przed gwiazdka listy do sw. Mikolaja... ;]
tranx-san
art odpowiedz na twoje pytanie jest prosta... nie gram w reprze poniewaz mietek chcial dac innym zespolom jakies szanse... nie mozemy byc samolubami i skazywac siebie na bezprecedensowe zwyciestwo w NC.

e-gaming nie umrze dopoki beda lany, turnieje o kase i sponsorzy.. w eu i polsce moze nie ma prawdziwego e-gamingu jeszcze, ale gdyby powstal, napewno mozemy liczyc na podobne organizacje jak w prawdziwym sporcie, ktore beda testowac czy dany zawodnik na jakims wiekszym turnieju nie uzywa "wspomagaczy". Na lanie oszukiwanie jest raczej nie mozliwe chyba ze dany gamer chce zostac wyrzucony z lana razem ze swoim komputerem (kiedys widzialem filmik jak ziomka wynosili wraz z kompem bo czitowal jak gral w css).

pomimo tego iz nie jestem active et player anymore nadal interesuje sie ta scena, jak i innymi. Samo czitowanie na ffa mnie nie wzrusza, a podczas cw czy jakiegos turnieju ciezko jest znalezc osobe ktora uzywa wspomagaczy. Nie chodzi tutaj o to iz faktycznie ciezko jest kogos zlapac, a bardziej o to ze zwykly szary med skilled et player np ja, woli grac czysto, nawet dostawac w dupe, poniewaz nie chcialby nadszarpnac reputacji swojej jak i swojego klanu. A kazdy z nas e-gamerow wie, ze podnoszenie swoich umiejetnosci przez trenowanie i zdobywanie doswiadczenia jest zawsze o wiele ciekawsze niz przez uzywanie czitow... nawet grajac w gry single player raczej nie poslugiwalem sie kodami czy roznego rodzaju trainerami.. kiedys probowalem i niestety zamiast zabawy przychodzila nuda a gra szla w odstawke.

Czituja natomiast tylko z!@#y genetyczne, ktore podcinaja sobie zyly za kazdym razem gdy na ffa widza napis "you were killed by...", albo super wy!@#ani w kosmos "pro gracze" ktrorzy juz dawno staneli w miejscu, nie wiedza czemu a chca sie nadal rozwijac i ownowac all za wszelka cene.. przerosniete ambicje or smth?
Swiety
Tak w zasadzie powinienem sam siebie zabanować bo zamieściłem linki do czitów. Na moje nędzne usprawiedliwienie moge tylko powiedzieć że nie tak łatwo je ściągnąć bo trzeba za nie najpierw zapłacić.

Nigdy nie byłem przewrażliwiony na punkcie czitów. Poprostu jak ktoś dobrze strzelał to uważałem że jest skilled player. Pamiętacie może sytuację sprzed prawie 2 lat kiedy kilka osób z C4 posądzało niewinnego kolesia o czity ?

Część osób już o tych stronach wcześniej wiedziała. Część dowie się o tym dopiero teraz.
Mi chodzi o pokazanie samego zjawiska. Powstają grupy, które profesjonalnie zajmują się pisaniem czitów i biorą za to pieniądze. Nawet dają gwarancję na ich niewykrywalność przez PB ! a w przypadku wykrycia deklarują zwrot pieniędzy !! (w to akurat mało wierze).

I niestety ET wydaje się wylęgarnią czitów i taką zakałą wogóle gier fpp pod tym względem. Co prawda czity dostępne są do prawie wszystkich gier ale pod ET jest ich dostatek. Wcześniej taką wylęgarnią był CS (jak widać to co darmowe jest zakałą)
I pomyśleć że jeszcze pare lat temu w różnych grach oskarżanie kogoś o czity przez większość było traktowane z poblażliwym uśmiechem. Czity były ale to był margines (może dlatego, że nie były tak doskonałe jak teraz).

Czity te są niewykrywalne przez PB mn dlatego że to są czity prywatne, korzysta z nich bardzo ograniczona ilość osób. Ale paradoksalnie zwiększenie popularności czitów prywatnych spowoduje że jest większa szansa na wykrywanie ich przez PB. Chociaż z drugiej strony skoro Evenbalance nie zajmuje się czitami prywatnymi (przecież pierwszy lepszy człowiek z ulicy może je kupić) to znaczy że olewa sprawę.
Niektórzy mówią że to dlatego że producenci olali stare i darmowe ET. No ale jak wytłumaczyć to w przypadku nowych i płatnych gier ?

Czity są najbardziej widoczne na FFA, szczególnie ostatnio. Dość wspomnieć kolesia z nickiem reklamującym stronkę z czitami na serwerze icp biggrin.gif Nie wiem jak na klanówkach. O ile na FFA często można spotkać jakiegoś ordynusa z aimbotem ustawionym na 100% hs-ów, to już na klanówkach gorzej. W klanach z reguły grają bardziej rozsądni ludzie, nie dadzą się tak łatwo złapać. Jeśli już nawet nie używają aimbota albo aimbota z human mode (gdzie trudno odróżnić czitera od skilled player) to na klanówce command map z pozycjami przeciwnika, wallhack albo mortar cam daje olbrzymią przewagę. Wystarczy że tylko jedna osoba to używa.

Może to komuś wydawać się smieszne, że ktoś może płacić za czity ale skoro gracz może wydać 100$ na samą myszkę z podkładką, nie mówiąć już o kilku tysiącach na kompa to czemu nie miałby wydać takiej samej kwoty na czita ?
Pomijam kolesi na FFA. chuj z FFA. Ale jeśli chodzi o klanówki ? Ktoś kto ma wysokie ambicje może skusić się na taki zakup. Jesli jeszcze ktoś chce zarabiać dużą kasę (to akurat w ET naszczęście nie grozi) to jeszcze bardziej może się skusić. Z drugiej strony jak chce się zarabiać kasę to trzeba jeździć na LAN a tam wszystko wychodzi.
Zawsze byli ludzie którzy jak mieli pojechać na LAN to nagle robili się chorzy, mieli za daleko etc (alob poprostu się wstydzili biggrin.gif)

Najlepsze na koniec. Można dowolnie zmieniać swój numer Guid. Co więcej można nawet sobie wygenerować guid należący do bogu ducha winnego innego gracza. To oznacza jedno - jak koleś ma dynamiczne ip (np Neostrada) to jego zabanowanie jest praktycznie niemożliwe.
O ile wcześniej w przypadku płatnych gier cd-key i ban na niego był dość dobrym rozwiązaniem przeciwko głupim zabawom z czitami (w porównaniu z darmową grą) to obecnie jest to już nieaktualne.

Ciekawe co jeszcze wymyślą ? God mode ? Teleportacja w dowolne miejsce ? niewidzialność ? hs zabierający 200 hp ? bot połączony z aimbotem ? Będzie wtedy zajebista gra.

falubaz
QUOTE(Swiety @ 20:27, 22 02 2006) [snapback]56929[/snapback]

Nigdy nie byłem przewrażliwiony na punkcie czitów. Poprostu jak ktoś dobrze strzelał to uważałem że jest skilled player. Pamiętacie może sytuację sprzed prawie 2 lat kiedy kilka osób z C4 posądzało niewinnego kolesia o czity ?

Mi chodzi o pokazanie samego zjawiska. Powstają grupy, które profesjonalnie zajmują się pisaniem czitów i biorą za to pieniądze. Nawet dają gwarancję na ich niewykrywalność przez PB ! a w przypadku wykrycia deklarują zwrot pieniędzy !! (w to akurat mało wierze).

I niestety ET wydaje się wylęgarnią czitów i taką zakałą wogóle gier fpp pod tym względem. Co prawda czity dostępne są do prawie wszystkich gier ale pod ET jest ich dostatek. Wcześniej taką wylęgarnią był CS (jak widać to co darmowe jest zakałą)
I pomyśleć że jeszcze pare lat temu w różnych grach oskarżanie kogoś o czity przez większość było traktowane z poblażliwym uśmiechem. Czity były ale to był margines (może dlatego, że nie były tak doskonałe jak teraz).

Czity te są niewykrywalne przez PB mn dlatego że to są czity prywatne, korzysta z nich bardzo ograniczona ilość osób. Ale paradoksalnie zwiększenie popularności czitów prywatnych spowoduje że jest większa szansa na wykrywanie ich przez PB. Chociaż z drugiej strony skoro Evenbalance nie zajmuje się czitami prywatnymi (przecież pierwszy lepszy człowiek z ulicy może je kupić) to znaczy że olewa sprawę.
Niektórzy mówią że to dlatego że producenci olali stare i darmowe ET. No ale jak wytłumaczyć to w przypadku nowych i płatnych gier ?

Czity są najbardziej widoczne na FFA, szczególnie ostatnio. Dość wspomnieć kolesia z nickiem reklamującym stronkę z czitami na serwerze icp biggrin.gif Nie wiem jak na klanówkach. O ile na FFA często można spotkać jakiegoś ordynusa z aimbotem ustawionym na 100% hs-ów, to już na klanówkach gorzej. W klanach z reguły grają bardziej rozsądni ludzie, nie dadzą się tak łatwo złapać. Jeśli już nawet nie używają aimbota albo aimbota z human mode (gdzie trudno odróżnić czitera od skilled player) to na klanówce command map z pozycjami przeciwnika, wallhack albo mortar cam daje olbrzymią przewagę. Wystarczy że tylko jedna osoba to używa.

Może to komuś wydawać się smieszne, że ktoś może płacić za czity ale skoro gracz może wydać 100$ na samą myszkę z podkładką, nie mówiąć już o kilku tysiącach na kompa to czemu nie miałby wydać takiej samej kwoty na czita ?
Pomijam kolesi na FFA. c@#! z FFA. Ale jeśli chodzi o klanówki ? Ktoś kto ma wysokie ambicje może skusić się na taki zakup. Jesli jeszcze ktoś chce zarabiać dużą kasę (to akurat w ET naszczęście nie grozi) to jeszcze bardziej może się skusić. Z drugiej strony jak chce się zarabiać kasę to trzeba jeździć na LAN a tam wszystko wychodzi.
Zawsze byli ludzie którzy jak mieli pojechać na LAN to nagle robili się chorzy, mieli za daleko etc (alob poprostu się wstydzili biggrin.gif)

Najlepsze na koniec. Można dowolnie zmieniać swój numer Guid. Co więcej można nawet sobie wygenerować guid należący do bogu ducha winnego innego gracza. To oznacza jedno - jak koleś ma dynamiczne ip (np Neostrada) to jego zabanowanie jest praktycznie niemożliwe.
O ile wcześniej w przypadku płatnych gier cd-key i ban na niego był dość dobrym rozwiązaniem przeciwko głupim zabawom z czitami (w porównaniu z darmową grą) to obecnie jest to już nieaktualne.

Ciekawe co jeszcze wymyślą ? God mode ? Teleportacja w dowolne miejsce ? niewidzialność ? hs zabierający 200 hp ? bot połączony z aimbotem ? Będzie wtedy za!@#ista gra.

Hmmm. Delicius.

Napisales o tym jak c4 oskarzalo kogos o czity. Ja jako bojownik partyzantki tego forum akurat pamietam i chcialbym jeszcze raz poczytac caly ten topic ktory mial z 50 stron i byl do niego spis tresci. Czy ktos z adminow nie ma jeszcze do tego dostepu? Bo byl bardzo fajny biggrin.gif

Co do ET, to szczerze mowiac nie mam w zasadzie odniesienia do innych scen (scen ffa w moim przypadku w zasadzie), ale z tego co mi wiadomo ze prawdziwy shit to jest pod tym wzgledem AAO, tam to jest masakra podobno. Przynajmniej KiD tak mi powiedzial biggrin.gif

Aimbej jeszcze jest jako tako do wykrycia, ale ktos madry wlasnie z wh moze duzo zrobic. Of course jesli mysli i nie na-(słowo na p) bezczelnie. :]

Nie wiem tez jak to jest w css, calkiem inny sposob dystrybucji gry etc etc. Nie wiem tez jak tam jest z czitami, ale napewno gra w ktorej zmiana keya=usuniecie pliku to nie moze byc dobry system.

Przynajmniej grajac w rtcw nie mam takich cisnien jak niektorzy bo i tak tam mnie je wiekszosc osob i wiem ze to nie czity =]

pozdro
Termit
Najbardziej bolą w tej grze legendarne "nagle przyrosty skilla" , haxowanie rozpoczyna sie od trenow gdzie poprostu nikt nie ma prawa zadac demek, dla zabawy albo zeby (słowo na p)nac wynik na stronke, na oficjalach dostaje sie w dupe zaczyna to bolec wiec w pewnym momencie wiara sie nie pi.er.doli, chociaz niektorzy jeszcze sraja i boja sie haxowac przy ettv :DDDD , na tej scenie przylapany cziter po pewnym czasie staje sie bohaterem walki z systemem biggrin.gif! , jak pisal Swiety przylapanie czitera z uczłowieczonym ;o aimbotem graniczy z cudem musi on popelnic powazny blad zeby moc powiedziec z 100% pewnoscia ze haxuje, pamieta jeszcze ktos Hadesa z 4FUN na-(słowo na p)jacego z mg w czolg za ktorym stali gracze dot ?? i odprowadzajacego celownikiem jednego gracza dot do respa przez mur ?;o zostalem wtedy spier.do.lony przez komisje CGC biggrin.gif tylko Noone odziwo podzielal moje zdanie , pozniej sie okazalo ze hades rzeczywiscie haxowal i s(słowo na p)il gdzies ze sceny albo na-(słowo na p) teraz na innym nicku , gdyby nie bylo screena z meczu dot vs cross kotecek pewnie gralby teraz w reprezentacji bo mrozu niczego nie zauwazyl a bodzio wtedy niestety screena nie mial i wyladowal w reprezie naszczescie na krotko
Obecnie na scenie jest paru graczy ktorzy smierdza haxem a wh na kilometr biggrin.gif sa uwazani za wymiataczy i pewnie jakby ich ktos ruszyl to by go scena zjechala jak psa bo sa kochani przez warzywa smile.gif
Dla mnie ktos kto gra jak gowno od niepamietnych czasow zaczyna w pewnym momencie duela od 2hsow raz za razem smierdzi
jarpen
QUOTE(Swiety @ 20:27, 22 02 2006) [snapback]56929[/snapback]

Teleportacja w dowolne miejsce ? bot połączony z aimbotem ?

te dwa już gdzieś widziałem
evil_lord
To co Święty mówi, niestety jest prawdą.

Kiedyć czity były czymś marginalnym, czymś a`la "jest, ale nikt go nie widział", było to 2 lata temu, jak jeszcze komuś chciało się jakoś usprawniać ET. Teraz, jest naprawdę wysyp czitów - większość osób przejrzało na oczy dopiero po kotecku, który dość nieumiejętnie sie posługiwał czitem. Potem nastąpił ich wysyp - myślę, że może dlatego upadła ACA - na początku łapanie czitów było czymś jak "myśliwy szukający zwierzyny", potem ten problem sie zmienil, i czity zaczely być myśliwym, a maili do ACA coraz wiecej, no i komus sie to znudziło ph34r.gif

Co do Hadesa - tak to prawda. Wtedy kazdy mowil, ze gosciu "grał na słuch". Musze przyznac, ze szybko przyjalem taka wersje niestety :/, co było błędem. Cóż, może dlatego, że wtedy wszyscy uważali was, dotków za "nie ważne co sie stanie - nic na przeszkodzie do flejmu nam nie stanie tongue.gif". No offence Termit, mozna powiedziec ze to komplement smile.gif

Teraz wypływ cziterów jest glownie dlatego, ze PB jest prawie w ogóle nieuaktualniane...

Świętej Pamięci blinkkin mawiał, że scena pada - pomylił się o jakieś 1,5 roku...

pozdRo
raChet
co do tych czitów to:
-w pl są 2 osoby które było na niego stać (znam jedną, drugiego nicka nadal nie poznałęm)
-korzystanie z nich w jakim kolwiek oficjalnym meczu jest zabronione przez autorów (działa to na zasadzie logowania on-line równo z odpaleniem haxa)
-małą prezentacje mieliscie na icp, ale raczej na tym ffa juz sie nie pojawi bo musielismy go na to długo namawiać ("brak przyjemnosci z takiego grania, lepsze UPC")
-mieć takiego haxa może mieć każdy za jedyne 150 $ smile.gif

a zapomniałbym, aimbot można dowolnie konfigurować także acc 70% czy latający celownik odpadają, bo tu jest "1st - right leg, 2nd missed, 3rd left arm..." itd
Termit
-korzystanie z nich w jakim kolwiek oficjalnym meczu jest zabronione przez autorów (działa to na zasadzie logowania on-line równo z odpaleniem haxa)

i autorzy oczywiscie sprawdzaja czy to nie przypadkiem oficjal :DDD , ktos kupi haxa za 150$ zeby sobie pona.ier.dala.c na ffa biggrin.gif

-małą prezentacje mieliscie na icp, ale raczej na tym ffa juz sie nie pojawi bo musielismy go na to długo namawiać ("brak przyjemnosci z takiego grania, lepsze UPC")

rzeczywiscie za!@#ista przyjemnosc jak sie jest daunem , smieszne ze namawialiscie jakiegos idiote zeby laskawie zaprezentowal na ICP jakim jest zerem schodzac do poziomu jeszcze nizszego niz on rofl,
gralem wtedy na ICP i poprostu wiekszsc graczy zeszla na specta nie zeby go "podziwiac" tylko grac sie nie dalo normalnie, dla mnie przez takich z!@#ow ta gra jest "martwa" , ekipa pb zreszta juz ja od dawna p.ie.rdo.li

("brak przyjemnosci z takiego grania, lepsze UPC") -- taka pi.z.da nawet na UPC bez haxa sobie nie radzi przykre sad.gif

a ty rachet jak jestes uczciwy to powiedz kto to jest biggrin.gif , oczywiscie tego nie zrobisz bo jestes gownem co pokazales "musielismy go na to długo namawiać"
raChet
powiedziałbym kto to ale ma jakiś dziwny nick, wiem że biega z tagiem [NC] -net coders, jak będzie to podam ten nick, ale i tak nic to nie zmieni:P

"taka pi.z.da nawet na UPC bez haxa sobie nie radzi przykre" - termit, ale ty też tam sobie nie radzisz.
Swiety
Ten cziter z Icp to był mój pies Reksio - rasy foksterier szorstkowłosy. Długo musiałem go na to namawiać.
Mój pies jest bardzo głupi jako pies a do tego dosżło jeszcze to - jestem wstrząsnięty.

Jak widzicie ja mam w przeciwieństwie do Racheta, cywilną odwagę przyznać się kto to był.
raChet
luzik;) moge podac, ale co to zmieni? lol
Swiety
Zmieni to że teraz każdy na ulicy będzie wytykał palcem tego pana - patrzcie to ten cziter z niewykrywalnym czitem !!! a na koniec Termit go zabije.

Najsmutniejsze jest to że można sobie bezkarnie wejść na serwer i powiedzieć: Patrzcie mam niewykrywalnego zajebistego czita. PB suxx, nic mi nie można zrobić.

Termit
w dupie mam takie granie , koniec gry klanowej, ffa dla zabawy jak czas pozwoli kkthxbye !
tranx-san
mnie stac na tego czita ale na c@#! mi on skoro nie mozna go uzywac na oficjalnych meczach!!!!!!!!!1111 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pomimo tego ze jest zimno to polecam wiekszosci z was dzieciaczki wychdozic czesciej na dwor, bo niedlugo matrix was pochlonie ;o
jarpen
reksio jest sterowany przez roboty matriksa i przez to nie mozna go wytykac, bo to przecierz nie jego wina.
w ogole rtcw i et sa stworzone przez ojca dyrektora, ktory pochlania umysly bezmyslnie grajacych na czitach-ojciec wszystko widzi i was cziterow kiedys ukarze!
nie mowiac juz o lepperze, ktory jest z nim w zmowie.
a wiec pamietajcie: ojciec rydzyk was widzi i miejcie sie na bacznosci bluzniercy
rydzyk>all
IPB Image
falubaz
lepiej gdy rozmowa jest prowadzona na poziomie to jak masz napisac bzdure to nic nie pisz ...

co do cziterow. jeszcze jeden raz poprosze adminow jak maja dostep do UBER TOPICA CZITERZY to niech udostepnia go czy cos. to byl najlepszy topic na tym boardzie smile.gif

jak wygram w totka 6, to tez sobie kupie priv czita i ustawie sobie go tak by miec uber staty ale nie acc 0.5 jak co niektorzy ktorzy rozchorywuja sie na lany i pg i et guidy sie im zmieniaja z czestotliwoscia aktualizacji pb ]:->
tranx-san
jarpen widac ze jestes zd.upy

wracajac do tematu... szykuje sie nam liga oldboyi tutaj na forum... swiety juz nie gra, ja juz nie gram, termit konczy z et, falub tez pewno gra okazyjnie...

to co chlopaki moze zrobimy zrzutke na te czity ? :DDDD zrobimy sobie grafik kto i kiedy bedzie gral i bedziemy ownowac polskie warzywa na icp... zapomnialem tylko ze zeby to robic wcale nie trzeba tych czitow.. damn..
blacktyger
A JA !!!!!!!!!111111111 bez mojego uber skilla conajwyzej mozecie pompe wybudowac. PRZEKLINAM TEN POMYSLNIM POWSTAL!

btw moze ktos zbanowac jarpena? On gorszy moje poczucie czlowieczenstwa.
D!z3l
btw moze ktos zbanowac jarpena? On gorszy moje poczucie czlowieczenstwa.

blink.gif Tylko nie bana, dzięki takim osobinkom mam w pracy co czytać i z kogo się pośmiać biggrin.gif
jarpen
chyba z rydzyka
Swiety
QUOTE(tranx-san @ 8:29, 2 03 2006) [snapback]57007[/snapback]

wracajac do tematu... szykuje sie nam liga oldboyi tutaj na forum... swiety juz nie gra, ja juz nie gram, termit konczy z et, falub tez pewno gra okazyjnie...

Ja napierdalam często tylko FFA w ET a Termit chce pójść w moje ślady.
Nie ma co fajne forum ET. Najaktywniejsci na forum to ci którzy nie grają już w ET albo jakieś warzywa.

Co do topiku "Cziterzy ku przestrodze" to zaginął w tajemniczych okolicznościach podczas ostatniej zmiany layout forum, co potwierdza tylko moją opinię że każde zmiany layout niosą więcej złego niż dobrego. No cóż - 500 postów szlag trafił.

Ja też mógłbym kupić sobie takiego czita. Gdybym zarabiał z 20000 na miesiąc to pewnie kupiłbym nawet z czystej ciekawości. A że zarabiam kilkakrotnie mniej to musiałbym dostać jakimś ciężkim narzędziem w głowę, żeby cobie coś takiego kupić.

Najgorsze jest z tym mortar czitem. O ile ktoś kto sztrzela samymi hs-ami jest łatwy do zdemaskowania to w przypadku mortar czita trudno powiedzieć czy ktoś dobrze operuje mortarem czy ma czita. Nie mówiąć już o tym że ma jak na dłoni pozycje przeciwnika i może o nich przekazywać info.
No chyba że ktoś jest na tyle bezczelny jak ostatnio na jakimś FFA kiedy sam grając mortarem i zmieniając cały czas spawny i pozycje rozstawienia mortara zawsze dostawałem za pierwszym razem od przeciwnego mortara.
jarpen
mortara mozna na spekcie.
jak widzi sie ze gosc ciagle kreci mortarem we wszystkie strony i ciagle trafia to mozna podejrzewac, ale nie mowie zeby od razu oskarzac.
Dmitri
Czity, czitami... Haxy, haxami... A i tak każdy wie, że cziterów można spotkac wszędzie, w wielu słabszych i lepszych clanach. Ale chyba nie oto tu chodzi. z Hadesem grałem w 4FuN, grało z nim tez dużo innych osób, ale nikt nigdy sie zorientował, że Hades czituje. Kiedy sprawa wyszłą najaw wiecęj go juz nie zobaczyliśmy. Mógł sie bronić, mógł zaprzeczac, ale on zniknął ponieważ sie tego wstydził. Pod zadnym pozorem go nie bronie, ale mozna wywnioskowac, ze czity to tez kwestia moralności. Wydaje mi sie, ze osoba ktora nie jest p!#@ą i nie ma przesrane w zyciu racezj po czita nie sięgnie. Chociaz, czesto widzimi w kilku lepszych clanach lub słabszych nagły przyrost formy... Miliony hsow i wielki dmg, zostaje on nastpenie zauwazony przez kogos i albo konczy w reprze albo w jakism lepszym clanie. Nie chce nikogo oskarzac ale w samej reprze grają 2 osoby, które miały "przyrost skilla" i stały sie jednymi z wiekszych ownerow z dnia na dzien. Dziwne, moze dlatego, ze kupili nową myszkę lub podkladke biggrin.gif Jednak wydaje mi sie, ze jak znowu ktoś zostanie przyłapany zrobi sie kolejna z dupy afera i po 2 dniach przejdziemy do codziennosci wspominajac go jeszcze przez lata, a tolerujac innych cziterow...

KKTHXBYE
Swiety
Lepiej żeby ci ownerzy którzy z dnia na dzień zaczęli ownować nie zostali nagle przyłapani na używaniu czitów. Bo wtedy każdy kto podniósł sobie skilla poprzez ciężki trening czy chociażby kupno lepszej myszki/podkładki biggrin.gif automatycznie będzie bardzo podejrzany.
red.fox
Witam.
Mam takie pytanie.
Gdzie moge zglosić że dana osoba oraz klan chetują ?
Chodzi mi głównie o klan "PZ" Mass i Lirago czy jakos taka dzisiaj
bawili sie cheatami wyzywając innych graczy.
Jeśli było by to możliwe prosiłbym o odpowiedź na gg.128038

pozdrawiam Red.Fox
di_kamilo
QUOTE(raChet @ 10:52, 28 02 2006) [snapback]56994[/snapback]

powiedziałbym kto to ale ma jakiś dziwny nick, wiem że biega z tagiem [NC] -net coders, jak będzie to podam ten nick, ale i tak nic to nie zmieni:P

Poszukaj tu http://et.splatterladder.com/?mod=search

Ale [NC] to też jest clan Nude Clan

Nie wiem jak można grać na takim czyms, przecież nie ma wogóle przyjemności z takiej gry...
HawK_
A tutaj mam dla was maly link, porownajcie sami do jakiej gry "producenci" wydali najwiecej cheatow (link) Jasno i klarownie wynika ze ET ma statystycznie wydane najwiecej tego typu wspomagaczy. Popatrzcie na CS wiekszosc osob nie cheatuje bo boji sie o swoje konto steam, za ktore dali ciezka kase (i maja racje). Wolf jest darmowy i raczej malo kto przejmuje sie tym ze podlapie banana.

P.S. Btw. Nie jestem troszeczke w temacie i na czasie, ale czy przy dziesiejszych cheatach mozna jeszcze dostac bana za oszustwo, bo cos mi sie wydaje ze producenci wspomagaczy wyprzedzili panow z PB
Swiety
Fakt że do CSS jest mało (prawie wogóle) czitów. mówiąc CS (bez drugiego S na końcu) chodziło mi o starego CS-a, do którego było swego czasu dużo syfu (nie wiem jak jest teraz) którym jak widać panowie z EC nie zajmują się.
Nie wiem jak z "nowym" CSS jest w kwestii czitów pomijając działalność EC bo generalnie w CS-a to ja nie gram.

Napewno w płatnej grze ludzie bardziej boją się o bana obojętnie czy jest chroniona zwykłym cd-key czy też np poprzez steam.

Jeszcze sporo ludzi mówi że więcej syfu jest w AA niż w ET.
blacktyger
Znalezienie czita do CS to okolo 2 minut. Do et trzeba się troche pomeczyc majac do dyspozycji jedynie google.
falubaz
sry ale te dane sa bzdurne tbh. najwiecej szitu jest w AA. i kazdy szanujacy sie gracz aa ci to powie. tam wiecej czitow lazi niz czystych.
jarpen
imo cod2 wyprzeda, bo aa i et sa duzo dluzej, a czitow wydanych na dany okres czasy jest miej.
chodzi mi o to, ze do et jest w ogole wiecej czitow, ale pojawaiaja sie z mniejsza czestotliwoscia, bo do cod2 nie ma na razie zadnego antyczita.
Tapp
wow, jak ja tu często pisze laugh.gif Chciałem napisać coś w sprawie cheaterów z UPC. Ostatnio jestem zorientowany w tej sprawie. Ci goście to [nC] - Net Coders. Gra ich 2-3 na UPC. Jeden "na1rda" - to Polak, ma private bota za 100$, drugi to "Mef" - nie wiem jakiej narodowości, też private bot i na końcu "gS" - pełny nick Geenstijl, założyciel NetCoders.

Zapraszam na forum UPC:

http://gry.upc.pl/forum/viewtopic.php?t=11...a1eac6f5a06c14d

Tam jest wątek w którym na1rda przyznaje się do umowy ze sceną ET w związku z cheatami ph34r.gif Jest to fragment rozmowy na GG dry.gif A w tej umowie jest ustalone, że cheaterzy z nC będą grać tylko na UPC. Jeśli to jest prawda, to jest jakaś paranoja, aby czołówka sceny zgadzała się na cheatowanie, nawet na ffa ph34r.gif
evil_lord
ładne jaja

mysle ze te kontakty są całkiem możliwe... huh.gif
falubaz
zglaszam projekt komisji sledczej!!11111111111

podejrzanym jest Dmitri! biggrin.gif

a tak to #care XD niech se gra na ffa, zreszta na jakim on jest poziomie intelektualnym zeby wydac 330 pln na czita?

zreszta mozecie dawac kicki, prosic admina o bany do skutku etc. wyjsc macie duzo. w tym wyjscie z serwera. na szczescie problem et mnie nie dotyczy ;[
ymma
Widze rozpasało się pospólstwo okrótnie ph34r.gif Co te biedne, małe debile mają w głowach, że bawią ich takie rzeczy? I jeszcze pewnie myśla, że mają jakaś władze, bo kogoś tam mogą upupić. To już nie żałośc bierze, ale przerażenie, ze takie toto chodzi po świecie a nie siedzi w poprawczaku. Chyba zapisze się do LPR i przeforsuję ustawę o koniczności wybijania pierdół z głów pociech za pomocą mokrego, skórzanego pasa przez ojców, matki, nauczycieli, ciotki, księży, sąsiadki, kierowców autobusów, pań w monopolowym itp. Jak można wywalić tyle kasy, poświęcić tyle czasu i zachodu na...no właśnie na co? Po co? Co taki frajer ma z tego? Satysfakcję, że potrzebuje "wspomagaczy" żeby nie być ostatnim na serwerze ffa? ohmy.gif To może zrobiłby ktoś jakiegoś prv czita na mózg?
rudy^
na1rda jest bardzo, że tak powiem DUMNY z tego, że jest cheaterem, że posiada swojego bota za 100$ i jest w netcoders. Z tego powodu zaczął rozmawiać z przedstawicielami takich clanów jak tC, kN, FF, uvm, icp, oraz innych ważniejszych, polskich clanów. Pokazał im możliwości swojego bota, pojechał najlepszych graczy w polsce na nim, pokazał im screeny, dema, pokazał co robi z graczami, którzy są jak on to mówi "zbyt ambitni", a widocznie ktoś z liczących się ludzi na polskiej scenie et, np. mr0zu (to jedynie przykład) kapitan polskiej reprezentacji et, czy abus3r z tC (jego ulubieniec), mógł zagadać do na1rdy z prośbą aby netcoders grali jedynie na serwerach upc, uważanych przez wszystkie "sławy" (unoszący się dumą p@!@nci :/ jedynym, sławnym i porządnym gościem był doct0r i gatess...) za serwer warzywny.

huh.gif
Swiety
Balcerowicz musi odejść !!!
Tapp
Święty, twoja odpowiedź wygląda jakbyś coś miał do ukrycia tongue.gif
Swiety
Moja odpowiedź gówno znaczy podobnie jak i większość wypowiedzi na tym forum.

Wracając do tematu i topiku na upc.

Nazywanie kolesi używających stuff z netcoders debilami, dzieciakami, zjebami itd nic nie da. Oni poprostu nimi są a to że nazwiemy go słusznie debilem to nie zmieni faktu, że koleś bezkarnie sobie hasa po serwerach z aimbotem.

Tapp jakbyś trochę poczytał to forum (np FAQ) lub coś innego to byś wiedział że Guid jest dostępny dla wszystkich, nie tylko dla adminów serwerów. Guid ma cie identyfikować przed PB, serwerem ET i adminami.

http://www.yawn.be/findPlayer.yawn?nick=&p...996&gamecode=ET

To że ktoś jeszcze zna twój guid to nie jest żadna tragedia. Cały system na tym polega żeby twój guid znać.
To tak jakbyś podał swój numer telefonu i adres zamiekszania.
Dotychczas ten system działał tak że praktycznie znajomość twojegu guidu oznaczała że nikt inny nie może grać z twoim guidem chociaż wszyscy mogą go znać. Te guidy są generowane na podstawie numeru etkey oraz komponentów w kompie. Generowane a dokładnie szyfrowane mocnymi kluczami prywatno-publicznymi (stąd wszyscy znają twój gudi ale nie mogą z nim grać). W teorii aby złamać taki szyfr potrzebaby bardzo dużo czasu.

Jednak ostatnio pojawiły się pogłoski czy też sytuacje, że ludie grali z guidami innych ludzi zupełnie nieświadomych tego, lub też pokazywali ponoć innym że mogą zagrać z ich guidami.
Admini Pbbans mówią że się nie da ale ponoć się da (nie widziałem tego, mówię to co słyszałem).

I to właśnie jest najgorsze w tym wszystkim. Nie te aimboty i inne rzeczy ale właśnie możliwość podszywania się.

Swoją drogą to trzeba mieć niezły tupecik żeby startować do dobrych klanów nie jako gracz tylko jako operator aimbota i wogóle tego nie ukrywać. Całe szczęście ze coraz mniej albo wogóle nie gram w ET bo robi się tutaj syf (syf zawsze był ale teraz to jest max syf)

A jak chcecie kopać cziterów to na refów nie wybierajcie warzyw, które nie potrafią odróżnić dobrego gracza od czitera.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.