![]() ![]() |
22:59, 22 02 2006
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
A tak sobie siedze i mysle .. kto tu jeszcze zaglada? No i se mysle - sie zapytam. Modem jestem to moge, kto zabroni nie? Ba, negatywne odzewy delet i juz. Nie?
Tak zeby zachecic moze zaczne, wiec ja sobie ostatnio gram w l2 (patrz sygnatura shela mnie dopadnie no i cos tam gramy etc. Chodzem se do szkoly nie ucze sie. Nic nowego. No poza tym !@#any l2 Tak poza tym to brakuje troszke flejmow i w ogole Was mi brakuje btw est Twoje posty delete. |
|
|
|
15:04, 23 02 2006
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 505 Dołączył: 21-12-2003 Skąd: Toruń Nr użytkownika: 952 |
black, masz racje - juz malo funu daje gra, moze dlatego ze ja juz prawie w ogole nie gram, ba - nie ciagnie mnie do tego szczerze mowiac
co do sceny - ja nie wiem czy jest za!@#iscie. Gdzie tamta scena, mecze poison vs c4, huntery, dotki, potem storksi...eh to byly czasy Wtedy wracalem ze szkoly, jakis newsik na et.pl i jazda klanówka/ffa, choc nigdy maniakalnie nie gralem (kto ma wiedziec ten wie Ta scena nie jest juz ta co byla. Mam nadzieje ze gdy powstanie RTCW i nie bedzie to shit, to chociaz 1/2 TAMTEJ sceny powróci ^^ gadam jak dziadek, zyje tylko wspomnieniami |
|
|
|
16:49, 23 02 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 301 Dołączył: 31-07-2003 Nr użytkownika: 54 |
|
|
|
|
19:36, 23 02 2006
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Nasza scena ssie, ale europejska. Ostatnio powstalo z 5 dobrych starych klanow wiec nie jest zle. Turniejow od ciula etc etc. W kazdym razie gdzie czasy DOD i Rhine bridge2 gdzie bude zarywalem? Nie ma - nie wroca ...
|
|
|
|
19:48, 23 02 2006
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 505 Dołączył: 21-12-2003 Skąd: Toruń Nr użytkownika: 952 |
QUOTE(blacktyger @ 18:36, 23 02 2006) [snapback]56947[/snapback] Nasza scena ssie, ale europejska. Ostatnio powstalo z 5 dobrych starych klanow wiec nie jest zle. Turniejow od ciula etc etc. W kazdym razie gdzie czasy DOD i Rhine bridge2 gdzie bude zarywalem? Nie ma - nie wroca ... oo ! Dod 1 i Dod 2 + tenbit |
|
|
|
20:15, 23 02 2006
|
|
|
U cioci na imieninach & CDA. Pierwsze srv chyba, szukane jeszcze w wyszukiwarce przez wolfa ...
|
|
|
|
21:54, 23 02 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 301 Dołączył: 31-07-2003 Nr użytkownika: 54 |
chlip chlip co za piekne czasy. Maj, Czerwiec i wakacje 2003. To taki piekne czasy byly, nie bylo tam nubow, jedynym nubem ktory byl na scenie bylem ja
|
|
|
|
22:05, 23 02 2006
|
|
|
A jak tak wspominamy to kto pamieta forum hive
|
|
|
|
23:48, 23 02 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 385 Dołączył: 8-07-2004 Skąd: Toruń - tak, jestem Krzyżakiem! Nr użytkownika: 2258 |
Heh a myślałam, że to ja się starzeję
Drodzy Panowie - przemijanie jest nieodzowną częścią życia i w sumie należy się z tego cieszyć. To mobilizuje - a przynajmniej powinno Podobno to ja mam w zwyczaju gadki w stylu - "a kiedyś to i gobliny były bardziej zielone", ale od was widze powinnam się sporo nauczyć! Też już praktycznie nie gram w ET, czasem jakieś małe ffa, ale i to coraz rzadziej, jednak to nie dlatego, że "coś się zepsuło", tylko, że minął właśnie okres poznawania i rozwijania się w grze, minął okres emocjii związanych z klanem i rozgrywkami i powoli wkradła się nuda. I WCALE ale to WCALE mnie to nie dziwi ani nie zaskoczyło mnie to. I to jak się ma scena nie ma tu ABSOLUTNIE nic do rzeczy. To MI się znudziło, coś się skończyło i tyle. I nie bądźcie zaskoczeni, że i Wam się to przytrafia. To naturalna kolej rzeczy :| Nie wiem jak inni (Święty czasem coś wspomina o straconym czasie), ale nie żałuję tego okresu w życiu. Prywatnie był dość ciężki a ET było niezłą odskocznią. Może jestem w tej komfortowej sytuacji związanej z wiekiem, że raczej nie grozi/groziło mi zmarnowanie, niewykorzystanie czegoś w życiu. No przynajmniej w mniejszym stopniu Inna sprawa to kto wie, czy coś mnie jeszcze nie napadnie i znów się nie wciągne Teraz gram w WoWa, ale wiecie - ile można grać w RPGi? |
|
|
|
0:16, 24 02 2006
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
czesc!
ja tez lately nei gram w et, rzucilem nawet wowa, nie bardzo w ogole mam ochote na gry, wiekszosc mojego czasu dominuje real life, net life to jakies 2-3 h lazenia po forach sluchania muzyi i banowania na ircu. Co do et to tez najmilej wspominam poczatki sceny et. Na same gry stracilem z 7 albo i wiecej lat zycia. Kiedys bylem jeszcze w stanie pogodzic gre w gry z posiadaniem kobiety i jakas szkola czy wyjsciem gdzies.. teraz pracuje i juz niestety mi nie starcza, wiec e-life poszedl sie !@#ac. Jezeli chodzi o upadek et w moim zyciu to mam podobne odczucie jak kaska... nie mam juz sie od kogo uczyc, gralem na nawet przyzwoitym poziomie, jedyne co mi zostalo w tej grze to dobracowanie juz zautomatyzowanego stylu gry... czekam na jakas nowa gre, moze znowu mnie wciagnie. |
|
|
|
1:49, 24 02 2006
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
Witam.
Sprawa ma sie nastepujaco: nie jest dobrze! Wywalili mnie ze studiow bo nie profesorek nie pozwolil mi zdawac egzaminu komisyjnie. rotfl. #care. ale z turystyki i rekreacji ide jednak na administracje. zrobie sobie 2-3 licencjaty i bede mial ciepla posadke. mam nadzieje Nastepna sprawa, et. teterete? nie gram stety, niestety juz w et. Jak juz pare razy pisalem gram only rtcw. Fun only. ale ostatnio zebralo sie pare osob z polski i stworzylo klon. gramy 4 fun. np. dzisiaj ostro nas zjadl klan one. jest uber. uber uber. wogole naprawde rtcw jest uber. szkoda ze tak malo ludzi w to gra wkrotce zrobie male fm wlasnie z tymi fragami, ale nie beda to takie fm jak moje poprzednie(zalosne). mam nadzieje. wspomnienia? okres do jesieni 2003 roku. wtedy wlasnie sie gralo na dod-ach i laske kladlem na wszystko inne. pozniej jakies 2-3 klany. nic nie osiagnalem w et. pozniej przyszlo granie w rtcw na jolcie, rtg a jak tam nikogo nie bylo to jakies z!@#ane shruby czy banimody :/ i oczywiscie siedzenie na ircu, bycie post-whore na tymze boardzie. sie zyje. nie gralem w klanach po wspomnieniach z ac i ukf, szczegolnie do dzisiaj ze smiechem spowodowanym zaloscia vistorante. ostatnio(pare dobrych miesiecy) tylko rtcw :/ board. co do nadchodzacego. oczywiscie czekanie na rtcw2. chodz nie jest to najwazniejsze. zycie>granie. |
|
|
|
8:47, 24 02 2006
|
|
|
ukf ownuje
|
|
|
|
12:06, 24 02 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 499 Dołączył: 15-11-2004 Skąd: 20x z dupy Nr użytkownika: 3186 |
ach ten rtcw.
sam zamierzam kupić sobie oryginała. niepamiętne czasy serwera cda. ale zapomnieliście jeszcze o dialogu. dod i u cioci na imieninach nie wrócą. na rhine2 nikt nie gra. nexus już ma tylko 32 sloty. za starych czasów granie w mainie. ach teraz to powód do śmiechu jak ktos gra na mainie. ach. w et nikt nie gra na ice, assaulcie, tramie, villagu i keepie [beach się przejadło] luk et dys http://www.swertcw.com/default.php?c=download&id=1106 nowy filmik thora-do tego z rtcw |
|
|
|
13:02, 24 02 2006
|
|
|
A ja pamiętam radość, jaką było spotkanie na jakimś zagranicznym serwerze Polaka. A co !
ET - rozbudowany chat hehe |
|
|
|
15:43, 24 02 2006
|
|
|
Jarpen chcesz to Ci sellne
|
|
|
|
16:10, 24 02 2006
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
ROTFL
Ostatnio nie wchodziłem na to forum. Cały czas widziałem że ostatnim postodawcą jest Blacktyger. Skoro cały czas jest ten Blacktyger to pewnie nic tu się nie dzieje. A tu się dzieje i Blacktyger jest wszędzie. Wszedzie to malo powiedziane! - edit |
|
|
|
16:50, 24 02 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 499 Dołączył: 15-11-2004 Skąd: 20x z dupy Nr użytkownika: 3186 |
ja dalej nie rozumiem.
mohaa jest z tego samego roku co rtcw. gra w niego więcej osób nie da sie ukryć. idzie po 20zł w folii. rtcw używane za 40-50. to jest normalnie po!@#ane. |
|
|
|
19:33, 24 02 2006
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
dlatego ze mohaa to szit. za jakosc sie placi. zobacz tez producentow
|
|
|
|
19:35, 24 02 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 210 Dołączył: 29-02-2004 Skąd: z elity =0 Nr użytkownika: 1356 |
elo elo trzy dwa zero (f skrucie eloelo320)
Ja za to najlepiej pamietam serwer Ala ma... Na poczatku jezeli gralem w et to gralem na tym serwerze ;] I zawsze byla tam kampania 6map+trainyard (szkoda, ze ta mapa sie nie przyjela, pewnie ze wzgledu na mozliwosc wykonania obj przez obie strony - czyli odejscie od klasycznego trybu). Jak skonczylem z byciem totalnym nubem to zaczalem gre traktowac ambicjonalnie, duzo trenow itp. Ale gdy odkrylem ze moj talent do gier fpp jest ograniczony (: d) i musialem wkladac w to duzo czasu otrzymujac niewymierne rezultaty, olalem i zaczalem czerpac z tego troche zabawy. Mam teraz klan, ktory gorołco pozdrafiam ( www.dcclan.gamesnet.pl & #dc-et zapraszam :{), gramy 4 pure fun ale co prawda to prawda, gra zaczyna sie troche nudzic (przez co w nasze szeregi zaczyna sie wkradac glupie l2 ;[). Ps: zastanawiam sie czy skoro zostaly mi juz 2 miesiace do matury wziac sie za nauke czy moze jeszcze troche poczekac na koniec tych dywagacji pozdrawiam gisa, moja dz!#@e i kaurza, mojego alfonsa. |
|
|
|
1:22, 25 02 2006
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 584 Dołączył: 17-11-2004 Skąd: położenie horyzontalne Nr użytkownika: 3234 |
alwąsa
a odnośnie tematu, to u mnie chyba sie nie zdaza sytuacja, w ktorej ET > RL, bo gram tylko w momencie, w ktorym jestem w domu. A do domu wracam pozno, takze na granie pozostaja mi 2h - w sam raz na jakies cw. Gry tez nie traktuje jakos bardzo ambicjonalnie (chociaz wiem, ze karam plebs i ownuje warzywy na pecewach), dla mnie to zawsze jest fun, bo nie liczy sie imho wynik, tylko zabawa. postrafjam fszystkich polakuf i moje cifki - gisa i ukasza |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |