IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Co u Was?
blacktyger
post 22:59, 22 02 2006
Post #1

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

A tak sobie siedze i mysle .. kto tu jeszcze zaglada? No i se mysle - sie zapytam. Modem jestem to moge, kto zabroni nie? Ba, negatywne odzewy delet i juz. Nie?

Tak zeby zachecic moze zaczne, wiec ja sobie ostatnio gram w l2 (patrz sygnatura sad.gif(( ), aktualnie siedze na placu w giran i selluje Doom heavy .. No, ale nie o tym mialem. Wiec sobie gram w l2 co pochlania wiekszosc mojego czasu. kiedy srv down or sth, wchodzem sobie na ffa i czasem jakis IPB Image shela mnie dopadnie no i cos tam gramy etc. Chodzem se do szkoly nie ucze sie. Nic nowego. No poza tym !@#any l2 sad.gif((. Wybaczcie (tak notabene), ze nie odpalam irca i nie czytam waszych gejowskich logow, ale jakos nie mam ochoty. Za duzo szumu, za duzo Was i w ogole za duzo wszystkiego. // chwila musze pare SSB zrobic//.

Tak poza tym to brakuje troszke flejmow i w ogole Was mi brakuje sad.gif. Swiety jakos malo pisze, nie gnoi - nie ma sil? No i to et, jakos juz tak fanu nie daje. Wchodze, ale samo granie smierdzi, musze robic nick piotrek_pl i pytac jak sie kupuje bronie ... A ze scena wcale nie jets zle, ba jest za!@#iscie dobrze. A co u Was?

btw est Twoje posty delete.
Go to the top of the page

+Quote Post
evil_lord
post 15:04, 23 02 2006
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

black, masz racje - juz malo funu daje gra, moze dlatego ze ja juz prawie w ogole nie gram, ba - nie ciagnie mnie do tego szczerze mowiac

co do sceny - ja nie wiem czy jest za!@#iscie.

Gdzie tamta scena, mecze poison vs c4, huntery, dotki, potem storksi...eh to byly czasy smile.gif
Wtedy wracalem ze szkoly, jakis newsik na et.pl i jazda klanówka/ffa, choc nigdy maniakalnie nie gralem (kto ma wiedziec ten wie tongue.gif). Oczekiwania na nowe etpro, na nowe mapy, odkrywanie SD2, podniecanie się na którym to jest sie miejscu w CB, wchodznie na infie w szkole na 3 niesmiertelnych (strona klanowa, et.pl, CB) i podniecanie sie komentarzami. Były też fajne czasy na Forum. Dankan, blinkkin, KiD, Hanzz - rozumiem ze sa tylko moderatorami jako pomnik tak ? :>

Ta scena nie jest juz ta co byla. Mam nadzieje ze gdy powstanie RTCW i nie bedzie to shit, to chociaz 1/2 TAMTEJ sceny powróci ^^

gadam jak dziadek, zyje tylko wspomnieniami smile.gif

+Quote Post
TgcRap4
post 16:49, 23 02 2006
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 54

sad.gif buuuu. Ale wiecie nie macie czego zalowac, ja mam podobnie. Codziennie to samo, alkohol pochlania caly moj wolny czas. Pije, pije i cialge pije, k#!@a, banda c@#!a. Pamietam te czasy jak gralem w ET, przynajmiej mialem co robic, a teraz no coz, c@#! wielki i babelki... Btw wlazic na mojego blogusia (nazwa przyrodzenia)ki :* http://tgc.blog.onet.pl/

+Quote Post
blacktyger
post 19:36, 23 02 2006
Post #4

Generalmajor
Ikona Grupy

Nasza scena ssie, ale europejska. Ostatnio powstalo z 5 dobrych starych klanow wiec nie jest zle. Turniejow od ciula etc etc. W kazdym razie gdzie czasy DOD i Rhine bridge2 gdzie bude zarywalem? Nie ma - nie wroca ...

+Quote Post
evil_lord
post 19:48, 23 02 2006
Post #5

Major
Ikona Grupy

QUOTE(blacktyger @ 18:36, 23 02 2006) [snapback]56947[/snapback]

Nasza scena ssie, ale europejska. Ostatnio powstalo z 5 dobrych starych klanow wiec nie jest zle. Turniejow od ciula etc etc. W kazdym razie gdzie czasy DOD i Rhine bridge2 gdzie bude zarywalem? Nie ma - nie wroca ...

oo !

Dod 1 i Dod 2 + tenbit

rolleyes.gif

+Quote Post
blacktyger
post 20:15, 23 02 2006
Post #6

Generalmajor
Ikona Grupy

U cioci na imieninach & CDA. Pierwsze srv chyba, szukane jeszcze w wyszukiwarce przez wolfa ...

+Quote Post
TgcRap4
post 21:54, 23 02 2006
Post #7

Hauptmann
Ikona Grupy

chlip chlip co za piekne czasy. Maj, Czerwiec i wakacje 2003. To taki piekne czasy byly, nie bylo tam nubow, jedynym nubem ktory byl na scenie bylem ja tongue.gif A pierwsze customy, ludzie to byl szok! Trainyard i silly_ctf. Gralo sie rzecz jasna na etmainie :U w p!#@u bylo bugow. Pamietam tez jakas nowoscia bylo odkrycie przez niedziowiedzia walljumpa na oasis. Ehh piekne czasy, nie wrocia juz nigdy sad.gif. A moje pierwsze fragmovie i trickjump_movie ehhh ludzie sad.gif poprostu sie poplacze. A jak szukalem klanu, a jak mnie CL pochwalil, a jak zostalem vCL, k#!@a przestane bo sie porycze...

+Quote Post
TgcRap4
post 22:05, 23 02 2006
Post #8

Hauptmann
Ikona Grupy

A jak tak wspominamy to kto pamieta forum hive tongue.gif? Hive to bylo cos, a nie to badziewne et.pl :C Ehh hive > all

+Quote Post
ymma
post 23:48, 23 02 2006
Post #9

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2258

Heh a myślałam, że to ja się starzeję ohmy.gif

Drodzy Panowie - przemijanie jest nieodzowną częścią życia i w sumie należy się z tego cieszyć. To mobilizuje - a przynajmniej powinno tongue.gif
Podobno to ja mam w zwyczaju gadki w stylu - "a kiedyś to i gobliny były bardziej zielone", ale od was widze powinnam się sporo nauczyć!
Też już praktycznie nie gram w ET, czasem jakieś małe ffa, ale i to coraz rzadziej, jednak to nie dlatego, że "coś się zepsuło", tylko, że minął właśnie okres poznawania i rozwijania się w grze, minął okres emocjii związanych z klanem i rozgrywkami i powoli wkradła się nuda. I WCALE ale to WCALE mnie to nie dziwi ani nie zaskoczyło mnie to. I to jak się ma scena nie ma tu ABSOLUTNIE nic do rzeczy. To MI się znudziło, coś się skończyło i tyle. I nie bądźcie zaskoczeni, że i Wam się to przytrafia. To naturalna kolej rzeczy :|
Nie wiem jak inni (Święty czasem coś wspomina o straconym czasie), ale nie żałuję tego okresu w życiu. Prywatnie był dość ciężki a ET było niezłą odskocznią. Może jestem w tej komfortowej sytuacji związanej z wiekiem, że raczej nie grozi/groziło mi zmarnowanie, niewykorzystanie czegoś w życiu. No przynajmniej w mniejszym stopniu tongue.gif
Inna sprawa to kto wie, czy coś mnie jeszcze nie napadnie i znów się nie wciągne biggrin.gif Może będzie to inna gra? Może spotkam tam kilku znajomych głąbów? ^^
Teraz gram w WoWa, ale wiecie - ile można grać w RPGi? biggrin.gif

+Quote Post
tranx-san
post 0:16, 24 02 2006
Post #10

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

czesc!

ja tez lately nei gram w et, rzucilem nawet wowa, nie bardzo w ogole mam ochote na gry, wiekszosc mojego czasu dominuje real life, net life to jakies 2-3 h lazenia po forach sluchania muzyi i banowania na ircu.
Co do et to tez najmilej wspominam poczatki sceny et. Na same gry stracilem z 7 albo i wiecej lat zycia. Kiedys bylem jeszcze w stanie pogodzic gre w gry z posiadaniem kobiety i jakas szkola czy wyjsciem gdzies.. teraz pracuje i juz niestety mi nie starcza, wiec e-life poszedl sie !@#ac.
Jezeli chodzi o upadek et w moim zyciu to mam podobne odczucie jak kaska... nie mam juz sie od kogo uczyc, gralem na nawet przyzwoitym poziomie, jedyne co mi zostalo w tej grze to dobracowanie juz zautomatyzowanego stylu gry... czekam na jakas nowa gre, moze znowu mnie wciagnie.

+Quote Post
falubaz
post 1:49, 24 02 2006
Post #11

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

Witam.

Sprawa ma sie nastepujaco: nie jest dobrze! Wywalili mnie ze studiow bo nie profesorek nie pozwolil mi zdawac egzaminu komisyjnie. rotfl. #care. ale z turystyki i rekreacji ide jednak na administracje. zrobie sobie 2-3 licencjaty i bede mial ciepla posadke. mam nadzieje

Nastepna sprawa, et. teterete? nie gram stety, niestety juz w et. Jak juz pare razy pisalem gram only rtcw. Fun only. ale ostatnio zebralo sie pare osob z polski i stworzylo klon. gramy 4 fun. np. dzisiaj ostro nas zjadl klan one. jest uber. uber uber. wogole naprawde rtcw jest uber. szkoda ze tak malo ludzi w to gra sad.gif zreszta raz mi stanal jak gralem z tym klanem. zabilem 2 razy trzech pod rzad ^^. dobrze ze moczenia nie bylo.

wkrotce zrobie male fm wlasnie z tymi fragami, ale nie beda to takie fm jak moje poprzednie(zalosne). mam nadzieje.

wspomnienia? okres do jesieni 2003 roku. wtedy wlasnie sie gralo na dod-ach i laske kladlem na wszystko inne. pozniej jakies 2-3 klany. nic nie osiagnalem w et. pozniej przyszlo granie w rtcw na jolcie, rtg a jak tam nikogo nie bylo to jakies z!@#ane shruby czy banimody :/ i oczywiscie siedzenie na ircu, bycie post-whore na tymze boardzie. sie zyje. nie gralem w klanach po wspomnieniach z ac i ukf, szczegolnie do dzisiaj ze smiechem spowodowanym zaloscia vistorante. ostatnio(pare dobrych miesiecy) tylko rtcw :/

board. biggrin.gif najlepsze byly flejmy. no flejmy roxed. czytanie ich, przynosilo mi tyle beki ze omg biggrin.gif buehehe. duzo mozna byloby pisac

co do nadchodzacego. oczywiscie czekanie na rtcw2. chodz nie jest to najwazniejsze. zycie>granie.

+Quote Post
blacktyger
post 8:47, 24 02 2006
Post #12

Generalmajor
Ikona Grupy

ukf ownuje smile.gif)). Nigdy nie bawila mnie za bardzo gra klanowa, moze dlatego do dzis nie znam tej gry za dobrze mimo ~3 lat?

+Quote Post
jarpen
post 12:06, 24 02 2006
Post #13

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 3186

ach ten rtcw.
sam zamierzam kupić sobie oryginała.
niepamiętne czasy serwera cda.
ale zapomnieliście jeszcze o dialogu.
dod i u cioci na imieninach nie wrócą.
na rhine2 nikt nie gra.
nexus już ma tylko 32 sloty.
za starych czasów granie w mainie.
ach teraz to powód do śmiechu jak ktos gra na mainie.
ach. w et nikt nie gra na ice, assaulcie, tramie, villagu i keepie [beach się przejadło]
luk et dys http://www.swertcw.com/default.php?c=download&id=1106
nowy filmik thora-do tego z rtcw

+Quote Post
evil_lord
post 13:02, 24 02 2006
Post #14

Major
Ikona Grupy

A ja pamiętam radość, jaką było spotkanie na jakimś zagranicznym serwerze Polaka. A co !

ET - rozbudowany chat hehe biggrin.gif

+Quote Post
blacktyger
post 15:43, 24 02 2006
Post #15

Generalmajor
Ikona Grupy

Jarpen chcesz to Ci sellne sad.gif( Oryginal z keyem i et w dodatku kupione za 80zl z rok temu ... ~40 zl ^^.

+Quote Post
Swiety
post 16:10, 24 02 2006
Post #16

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

ROTFL
Ostatnio nie wchodziłem na to forum. Cały czas widziałem że ostatnim postodawcą jest Blacktyger. Skoro cały czas jest ten Blacktyger to pewnie nic tu się nie dzieje. A tu się dzieje i Blacktyger jest wszędzie.

Wszedzie to malo powiedziane! - edit

+Quote Post
jarpen
post 16:50, 24 02 2006
Post #17

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3186

ja dalej nie rozumiem.
mohaa jest z tego samego roku co rtcw.
gra w niego więcej osób nie da sie ukryć.
idzie po 20zł w folii.
rtcw używane za 40-50.
to jest normalnie po!@#ane.

+Quote Post
falubaz
post 19:33, 24 02 2006
Post #18

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

dlatego ze mohaa to szit. za jakosc sie placi. zobacz tez producentow

+Quote Post
nephit
post 19:35, 24 02 2006
Post #19

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1356

elo elo trzy dwa zero (f skrucie eloelo320)

Ja za to najlepiej pamietam serwer Ala ma... Na poczatku jezeli gralem w et to gralem na tym serwerze ;] I zawsze byla tam kampania 6map+trainyard (szkoda, ze ta mapa sie nie przyjela, pewnie ze wzgledu na mozliwosc wykonania obj przez obie strony - czyli odejscie od klasycznego trybu). Jak skonczylem z byciem totalnym nubem to zaczalem gre traktowac ambicjonalnie, duzo trenow itp. Ale gdy odkrylem ze moj talent do gier fpp jest ograniczony (: d) i musialem wkladac w to duzo czasu otrzymujac niewymierne rezultaty, olalem i zaczalem czerpac z tego troche zabawy. Mam teraz klan, ktory gorołco pozdrafiam ( www.dcclan.gamesnet.pl & #dc-et zapraszam :{), gramy 4 pure fun ale co prawda to prawda, gra zaczyna sie troche nudzic (przez co w nasze szeregi zaczyna sie wkradac glupie l2 ;[).

Ps: zastanawiam sie czy skoro zostaly mi juz 2 miesiace do matury wziac sie za nauke czy moze jeszcze troche poczekac ph34r.gif

na koniec tych dywagacji pozdrawiam gisa, moja dz!#@e i kaurza, mojego alfonsa.

+Quote Post
kaurz
post 1:22, 25 02 2006
Post #20

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3234

alwąsa

a odnośnie tematu, to u mnie chyba sie nie zdaza sytuacja, w ktorej ET > RL, bo gram tylko w momencie, w ktorym jestem w domu. A do domu wracam pozno, takze na granie pozostaja mi 2h - w sam raz na jakies cw.
Gry tez nie traktuje jakos bardzo ambicjonalnie (chociaz wiem, ze karam plebs i ownuje warzywy na pecewach), dla mnie to zawsze jest fun, bo nie liczy sie imho wynik, tylko zabawa.

postrafjam fszystkich polakuf i moje cifki - gisa i ukasza

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi