![]() ![]() |
16:42, 31 05 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 385 Dołączył: 8-07-2004 Skąd: Toruń - tak, jestem Krzyżakiem! Nr użytkownika: 2258 |
Może i nie powinnam wypowiadać się na temat czegoś na czym niemal zupełnie się nie znam, zasadniczo się nie interesuję, a nawet za bardzo nie lubie. Wypowiem się jednak jako kibic wszelakich polskich reprezentacjii. Piłka nożna jest chyba najpopularniejszym sportem w kraju i nie wiem dlaczego. Znaczy rozumiem, że ludziom podoba się akurat ta dyscyplina sportowa, nie rozumiem tylko jak można w kółko jarać się akurat polską piłką nożną?
Co do tych mistrzostw to nie byłabym wcale taka pewna czy w ogóle wyjdziemy z grupy a jeśli nawet to łomot jaki póżniej dostaniemy będzie okrutny. I tak co 4 lata |
|
|
|
18:08, 31 05 2006
|
|
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
odpowiadajac na post Ymmci:
Juz Ci mowie dlaczego: Jakos tak juz jest, ze w mentalnosci moich rodakow (i mojej, bez bicia) pozostaje od setek lat zamilowanie do wspominania. Jako to bylo cudownie kiedys, pamietasz itd... Dzis, w czasach peace`u (czytac: pisu), gdy nie mamy juz wrogow za odra, a wrog za bugiem jest dla nas za malym wrogiem, gdy nie ma sie przeciw czemu buntowac i walczyc wspominamy lata swietnosci. Najwieksza swietnoscia w po unii lubelskiej sa oczywiscie wystepy polskiej reprezentacji w latach 70` i poczatku 80`. Dlatego siedzimy i podniecamy sie, ludzac ze bedzie jak kiedys. Warto podkreslic, ze juz sam fakt awansu po raz drugi z rzedu do ms to sukces nielada... pzdr |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |