IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> @Anti Cheats Association
MorFeuS
post 20:02, 20 03 2007
Post #41

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7344

Już nie raz to powtarzałem, ale powtórze to jeszcze raz - Lukward obraził pół polskiej sceny, jak nie całą, nazywając te forum dnem. O ile dobrze wiem, nie ma drugiego takiego forum, co by miała taka baze postów, a raczej jest ich sporo. Pozatym czym te forum zawiniło? Jest legalne, utrzymywane jest w 'miare' porzadnie no i staramy się 'uspokoić' tych, którzy wygaduja glupoty (pzdr Lukward). Pewnie to ostatnie spowodowało taką niechęc, nienawiść do tego forum u uzytkownika Lukward... a szkoda, bo myślę, że te forum jest jedyną pamiątka starych czasów ET, gdzie C4 i Poison panowały w najlepsze...
Go to the top of the page

+Quote Post
falubaz
post 20:28, 20 03 2007
Post #42

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

MorFeuS, z drugiej strony, ty tez nie puszczaj w gacie. Jak widzisz gowno na ulicy to z nim dyskutujesz? Nie. To daj sobie luz. Jeszcze nie jedna osoba sie taka przydarzy, a szkoda nerwow.

+Quote Post
MorFeuS
post 20:35, 20 03 2007
Post #43

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7344

falubaz czy ja z nim dyskutuje?? Przeprowadziłem z nim jedna rozmowe na mircu, która zreszta została wklejona tutaj, na forum. Gdybym się nim przejmował, to bym komentował na et.owned.pl itd itd, ale tego nie robie. A dlaczego? Bo nie biore go na poważnie. Poprostu mnie zwalila ta wieśc, ze te forum jest dnem i tyle. I nie popuszczam w gacie :[ A co do luzu zawsze byłem wyluzowany, gdybym nie był, to bym zasypal luke whinem biggrin.gif i flamem

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi