IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> WOLFENSTEIN ENEMY TERRITORY 2, czyli czego się spodziewamy po nowym Wolfie
Konik
post 9:20, 18 04 2007
Post #41

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1690

Saruman niezly avatar, bardzo mi sie podoba turned.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
SPIDIvonMARDER
post 15:38, 18 04 2007
Post #42

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7078

Jakie QW będzie - to każdy zobaczy. Ja uważam, ze będzie to kawał dobrej gierki.
Liczę na ciekawe mapy (i lepiej by ich było bazowo więcej niż sześć)

+Quote Post
MorFeuS
post 16:09, 18 04 2007
Post #43

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7344

CYTAT
Saruman niezly avatar, bardzo mi sie podoba turned.gif

A muzyka z tego filmu jeszcze jest lepsza! Requiem for a Dream!

SPOILER!
BTW. ten kolo mial za!@#ista reke =o! Dosłownie mnie reka zaczynała bolec jak ją widziałem....

+Quote Post
falubaz
post 18:24, 18 04 2007
Post #44

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

Super! Zacznijcie nie robic offtopu na kazdym miejscu, bo merytoryki tutaj brak, a (słowo na p)enia za duzo.

+Quote Post
saruman
post 23:17, 18 04 2007
Post #45

Schutze

Nr użytkownika: 3093

Jak sie ogląda zapowiedzi na google wideo QW to wygląda to bardzo fajnie i ludzie którzy testują ta grę mówią ze w coś takiego jeszcze nie grali (w sumie za to im płacą, wiec co innego można mówić). Ale patrząc na ich minki... ja im wierzę. Chyba najbardziej istotna dla mnie sprawa będzie to że nie będzie to darmowa gierka, z jednej strony to minus ale jeżeli popatrzymy sie na to, co dzieje sie na serwerach ET i ile tam HAXÓW biega, to chyba jednak będzie warto wydać trochę grosza na czysta grę. Aspekt global bana i wywalonych pieniędzy w błoto powinno odstraszać dość dobrze.

Sorki za dalsza cześć bo to offtop. Konik... dzięki, mi też sie podoba jak na niego patrze to ślinka zaczyna mi lecieć.
MorFeus... nie mailem zielonego :) pojęcia, ze jest to z jakiegoś filmu, będę musiał niedługo zaspokoić swą ciekawość i zobaczyć ten filmik.

+Quote Post
ymma
post 13:11, 19 04 2007
Post #46

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 2258

CYTAT
MorFeus... nie mailem zielonego :) pojęcia, ze jest to z jakiegoś filmu, będę musiał niedługo zaspokoić swą ciekawość i zobaczyć ten filmik.

To przestanie ci ślinka lecieć :>

wątpię, czy ET:QW zrobi większą karierę i wątpię żeby spodobał się tym, co oczekują kontynuacji ET. To będzie zapewne coś nowego, i może nawet sympatycznego dla niektórych, ale z ET wiele wspólnego mieć nie będzie.

+Quote Post
lam:.
post 11:11, 20 04 2007
Post #47

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7545

Ja licze na to ze scena ET wypusci mod QWPRO XD I dostosuje nowy silnik do naszych wymagan ;]

+Quote Post
jarpen
post 12:59, 20 04 2007
Post #48

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3186

może ktoś zrobi mod a'la forgotten hope do bf2 i znów będzie tradycyjny szoter w starych klimatach ;D

+Quote Post
lam:.
post 13:17, 20 04 2007
Post #49

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7545

CYTAT(jarpen @ 12:59, 20 04 2007) [snapback]61340[/snapback]
może ktoś zrobi mod a'la forgotten hope do bf2 i znów będzie tradycyjny szoter w starych klimatach ;D

Z tego co sie orientuje to FH2 robia i robia i robia i robia ;] Project reality do bfa2 > all

+Quote Post
SPIDIvonMARDER
post 19:45, 27 04 2007
Post #50

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7078

Fajnie, jakby dali w ET2 jakiś prosty w obsłudze edytor map itd. Przykładem niech będzie choćby Serious Sam. Dołączony tam edit jest łatwiejszy w obsłudze od grabi teehee.gif

+Quote Post
Estaloth
post 22:01, 27 04 2007
Post #51

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1257

CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 19:45, 27 04 2007) [snapback]61526[/snapback]
Fajnie, jakby dali w ET2 jakiś prosty w obsłudze edytor map itd...

Fajnie jakby w ogole wydali ET2. Sequel nawiązujący w większym stopniu do pierwowzoru niż ET:QW, nie robione na xboxa360 czy inną next gen konsolę jak RtCW2. Gra w ktorej postawiono by na naprawde dobry engine (Unreal3?), ze swietnym engine fizyki (Havok next gen?). Osadzonona w realiach 2WW lub obecnych czasach (ale bardziej klimaty csa niz wojny w iraku) Kontynuacja która byłaby skillowa jak Quake i CS, w ktorej rozgrywka jest dynamiczna, a zarazem taktyczna. Duza, ale posiadajaca pewne ograniczenia interakcja z otoczeniem. Gra grubbo płatna na dodatek z porządnym systemem antyhaxorskim i porzadnym supportem twórców
Jednak przede wszystkim gra ktora tworzona byla od poczatku do konca pod competition:
- brak pojazdow/wprowadzenie je z ograniczeniami (vide et)
- szybkie, dynamiczne, wielopoziomowe mapy (wielopoziome vide grush w et: tank, bariera, zloto, truck, bariera - w zadnym wypadku mapy typu battery: bunkier (opcjonalnie) i glowny obj)
- 4on4-6on6 - zadnych 32v32 nawet jesli chodzi o ffa etc
- zbalansowane strony konfliktu (zadnego imba jak np na battery na poczatku wydania et)
- gra postawiona głownie na pure smg skill ale tak jak w et, mozliwosc uzywania innych broni z ograniczeniami + ich niezbyt duzy wybór
- klasy (bez promocji w skillach tak jak teraz w et (caly czas poczatkowy poziom light weapons n shit + zadnego durnego xp).

+ te wszystkie elementy gry powiazane z et ktore sie sprawdzily + dodanie tych ktore sprawdzily sie w najlepszych shooterach online stworzonych pod competition. Zeby ta gra wygladala na sequel, ale bez powielenia starych błedow. Perfekcyjne połączenie tego co lubimy w et z tym co inni gracze widza w swoich grach.

+Quote Post
MorFeuS
post 22:40, 27 04 2007
Post #52

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7344

CYTAT
- gra postawiona głownie na pure smg skill ale tak jak w et, mozliwosc uzywania innych broni z ograniczeniami + ich niezbyt duzy wybór

Moim zdaniem byłoby zbyt nudno, gdyby się skupili tylko na rozgrywkach z 'pure smg skill'. Ja najwiekszy fan mam z zabicia kogoś np. z PFa albo MG42 ;] Nawet morta lubiłęm sie bawic, ale teraz juz nie ma :<!

Wiem, wiem, skillowa gra jest najlepsza, bo można wtedy pokazac kto jest elitarny - ale czy to jest az takie fajne? Moim zdaniem gra powinna być nastawiona na kazdy rodzaj broni, aby można chociaz na FFA się postrzelac, a na competition to cfg mozna zrobic odpowiedni.

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi