IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3  
Closed TopicStart new topic
> Ogród warzywno-owocowy, czyli cos co nie powinno miec miejsca!
KiD
post 10:22, 19 11 2003
Post #41

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 26

Wniosek - Każdy musi dostać w d.upe po to żeby później walić w d.upe innych

Reasumujac jezeli nie chcecie aby WOLFszLAGIER walil was w dupe to brac sie do roboty smile.gif

Pozdrawiam naprawde pozdrawiam smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
dorbi
post 11:04, 19 11 2003
Post #42

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 530

Wracają do tematu owocowo-warzywnego

Najgorsze pomidory to medycy klepiący XP na FFA. Wybiegamy z respawnu, a do mnie wali med, @#%@*&#*&(#!!! (w myślach). Potem cie podnosi i obrzuca gradem apteczek. To są pomidory, typowe pomidory! Potem taki po 6-tej mapie chwali się wszem i wobec, jaki to on zaj...ty. Niestety taką grą tylko innych spowalnia i nic nie pomaga drużynie. Przykro mówić, ale zdarzyło mi się to kilka razy z klanowiczami (sprawdzałem nicki na stronach klanowych). Próbuję rozmawiać z takim, a w ostateczności kickować, a on się pyta za co??? Nie zawsze n00by (pewnie sam nim jestem wink.gif ) źle grają. Zazwyczaj gram engiem i dla mnie dobra gra to np. 8 min na Gold Rash'u kiedy jest nas 4 do 6, a ja mam do 10 fragów, ale wygrywamy! Latam wtedy koło czołgu jak poparzony, a waleniem w Axich zajmuje się mój zaprzyjaźniony soldat.

Pozdrowy dla tych co chcą wojny a nie XP!!!

+Quote Post
(?)Carnage
post 11:58, 19 11 2003
Post #43

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 493

Dorbi o co ci chodzi?No staram sie cos zrozumiec .. Chyba lepiej jest gdy majac 20% HP medyk cie dobije i podniesie cie na nowo.Masz wiecej HP po podniesieniu ok, 50% i do pelnego zdrowia potrzba ci 2 apteczek a nie 4. Wez sie czlowieku naucz wyslawiac bo nie wiem o co masz pretensje, ze cie medyk zabija i podnosi jak masz 20% ,czy jak masz100% hp?? Jezeli masz pretensjeo to ze majac 20% HP dostajesz po dupie od wlasnego meda to jestes mega pomidor przeznaczony na ketchup

+Quote Post
dNkN!
post 12:20, 19 11 2003
Post #44

Nr użytkownika: 200

nie sądzę żeby własnie o to mu chodziło. miał na myśli ludzi którzy przez cała 6, 7, 9 mapową kampanie grają medem, a po każdym respie walą sobie w jedną, dwie dowolne postacie pozostawiając im resztki hp żeby nakarmić ich apteczkami za które dostaną xp. spoktałem się z tym nie raz, ale ja nie oszczędzam takich gnomów, albo ich zabijam albo ranię ich zaraz po respie i w dupie mam.

ale i tak najbardziej wkurzają mnie postacie, które dają się zamknąć w respie a potem krzyczą o spawnkillu (btw co to jest spawnkill? imo cybiona nazwa - powinno się nazywać "jazda po leszczach"), votują na różne dziwne rzeczy, albo zmieniają team i próbują dać kicka. druga sprawa, wydaje mi się, że zupełnie poronionym pomysłem są skargi (complainy). każdemu zdarza się czasem kogoś postrzelić, często jest to wynik własnie tego, który zginął (bo np. chamkso władował ci się na linie strzału) i raczej nie jestem za dawaniem skarg. są jednak tacy, którzy daję je przy każdej okazji, gdzie wyjątkiem jest ich śmierc nie z ich winy - to są warzywa

+Quote Post
dorbi
post 13:34, 19 11 2003
Post #45

Gefreiter
Ikona Grupy

QUOTE ((?)Carnage @ 9:58, 19 11 2003)
Dorbi o co ci chodzi?No staram sie cos zrozumiec .. Chyba lepiej jest gdy majac 20% HP medyk cie dobije i podniesie cie na nowo.Masz wiecej HP po podniesieniu ok, 50% i do pelnego zdrowia potrzba ci 2 apteczek a nie 4.  Wez sie czlowieku naucz wyslawiac bo nie wiem o co masz pretensje, ze cie medyk zabija i podnosi jak masz 20% ,czy  jak masz100% hp?? Jezeli masz pretensjeo to  ze majac 20% HP dostajesz po dupie od wlasnego meda to jestes mega pomidor przeznaczony na ketchup

Pisze o medach co walą ci w plecy kiedy wybiegasz z respawna, a nie o tych co są przy tobie i ci POMAGAJĄ. Tych szanuję i Thanks!

Wpierw walisz, że nie rozumiesz, a potem się pytasz o co chodzi! Ja tego nie rozumiem?

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 13:42, 19 11 2003
Post #46

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 528

Jak delikwent do mnie raz strzeli,a przewaznie jest to w plecy to odrwacam sie zabijam gnoja i go dobijam, zeby mi sie nie paletal pod nogami, pozatym chyba to jest jedyny powod dla ktorego zrobili ./kill'a w tej grze.
Ogolnie fakt faktem, ze sa zli i dobrzy tu nie m sie co czarowac, ale lepiej wzajemnie sobie nie wchodzic w droge i nie slodzic. Dojdzie do tego ze tak jak ludzie graja w moh'a to co drug rzuca ciezkim miesem, potem jzu gra wyglada tak ze wszyscy stoja i klepia w klawiature i wymyslaja coraz nowsze przycinki

+Quote Post
Mrozu
post 20:54, 19 11 2003
Post #47

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 526

Panowie (nie wiem nic o obecności kobiet smile.gif), po co marnować ammo na zabijanie teammate-ów !

Moja metoda jest może trochę drastyczna ale w pełni skuteczna, ja takiemu delikwentowi, puszczam vota na kicka albo muta (zależy od serwa). Wielu graczy, którzy zostali dotknięci przez głupotę takich graczy votuje na tak i jest po sprawie, a jeżeli się nie uda to, zaczynam go dręczyć tak samo jak on to robił innym graczom, czyli ganiam go z nożem i walę po plecach, a jeżeli mnie zabija to daje mu complainty, a jak wiecie za dużą liczbę complaintów dostaje kicka smile.gif. (Ta metoda często (częściej niż powinna) daje pozytywne rezultaty i zazwyczaj zmusza gracza po ustawicznym stresie (to juz się fobia robi, jak cię ktoś całą grę z nożem gania), do opuszczenia serwera (istnieje jeszcze możliwość dodania sobeie owego gracza do listy w wyszukiwarkach typu The All Seeing Eye i ściganie go po serwerach psując mu zabawę biggrin.gif)

+Quote Post
dorbi
post 9:03, 20 11 2003
Post #48

Gefreiter
Ikona Grupy

QUOTE (MRozu @ 20:54, 19 11 2003)
Panowie (nie wiem nic o obecności kobiet smile.gif)

Może nie na temat, ale nic mnie tak nie interesuje ja kobecność kobiet nie tylko na forum, ale również w ET.

Dziewczyny! Odezwijcie się! rolleyes.gif

+Quote Post
chinczyk2
post 9:23, 20 11 2003
Post #49

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 170

kolego, caly topik o tym byl smile.gif

+Quote Post
Mrozu
post 11:05, 20 11 2003
Post #50

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 526

co to topic ? biggrin.gif

+Quote Post
Prosper
post 13:35, 20 11 2003
Post #51

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

Swiety wez zacznij ukrucac spemerstwo poki jeszcze mozna. Bo z tego co widze wyrastaja nam nowi nabijacze postow. Polowa postow z tego topica nadaje sie do kosza!.

EOT

+Quote Post
KiD
post 15:04, 20 11 2003
Post #52

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 26

Tak jak napisal Prosper EOT

Pozdrawiam

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi