![]() ![]() |
20:12, 8 11 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 8-11-2007 Nr użytkownika: 8946 |
Witam sprawa wyglada tak:
Mamy swój serwer i już 2 raz zdarzyło sie że serwer działa ale nie tak jak trzeba omniboty ktore mamy na serwie nie chodza stoja w respie XP sie kasuje pomimo ze jest plik XPSAVE.cfg oraz w katalogu wszystkie dane zapisanych XP.Nie dzialaja komendy z HLSW oczywiscie po wpisaniu RCONA w HLSW typu: //bot maxbots, exec server.cfg a nawet komenda do zastartowania kampani od nowa wyskakuje "couldn't exec server.cfg" Korzystam z programu WinSCP i za bardzo nie wiem co i jak nim robic. Niestety nie wiem jak wylaczyc i wlaczyc serwer przez WInSCP a server config wstawilem dobry. Jesli to ma jakies znaczenie serwer jest na modzie NQ Moze ktos mi poradzi jak wylaczyc i zastartowac na nowo serwer i czy da sie to przez WinSCP lub jaki program jest do tego potrzebny i jak to zrobic ? Prosze po pilna pomoc !! |
|
|
|
0:05, 16 11 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 8-11-2007 Nr użytkownika: 8946 |
Widze jednak ze tu tepi ludzie sa.
Sam doszedlem do wszystkiego. Moge sie podzielic swoimi naukami. Zatem. Server wylaczamy komenda quit przez HLSW. Wlaczamy program putty laczymy sie z serwerem znajac IP loggin name i haslo dostepu. Wpisujemy sciezke ET na serwerze i potem ./start.sh i to wszystko serwer juz dziala. Moje nauki poszezyly sie znacznie potrafie edytowac server.cfg oraz plik cfg odpowiedzialny za kampanie. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |