Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilnie potrzebuje pomocy !!
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Serwer
Machomen
Witam sprawa wyglada tak:
Mamy swój serwer i już 2 raz zdarzyło sie że serwer działa ale nie tak jak trzeba omniboty ktore mamy na serwie nie chodza stoja w respie XP sie kasuje pomimo ze jest plik XPSAVE.cfg oraz w katalogu wszystkie dane zapisanych XP.Nie dzialaja komendy z HLSW oczywiscie po wpisaniu RCONA w HLSW typu: //bot maxbots, exec server.cfg a nawet komenda do zastartowania kampani od nowa wyskakuje "couldn't exec server.cfg"
Korzystam z programu WinSCP i za bardzo nie wiem co i jak nim robic.
Niestety nie wiem jak wylaczyc i wlaczyc serwer przez WInSCP a server config wstawilem dobry.
Jesli to ma jakies znaczenie serwer jest na modzie NQ
Moze ktos mi poradzi jak wylaczyc i zastartowac na nowo serwer i czy da sie to przez WinSCP lub jaki program jest do tego potrzebny i jak to zrobic ?
Prosze po pilna pomoc !!
Machomen
Widze jednak ze tu tepi ludzie sa.
Sam doszedlem do wszystkiego.
Moge sie podzielic swoimi naukami.
Zatem.
Server wylaczamy komenda quit przez HLSW.
Wlaczamy program putty laczymy sie z serwerem znajac IP loggin name i haslo dostepu.
Wpisujemy sciezke ET na serwerze i potem ./start.sh
i to wszystko serwer juz dziala.
Moje nauki poszezyly sie znacznie potrafie edytowac server.cfg oraz plik cfg odpowiedzialny za kampanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.