![]() ![]() |
16:08, 18 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 67 Dołączył: 27-10-2003 Nr użytkownika: 584 |
Choć go nie widzialem sądzę że polska nie miala szans z finami , gdyż 1Mają oni silny skład 2 znakomity teamwork |
|
|
|
18:49, 18 11 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 141 Dołączył: 24-09-2003 Nr użytkownika: 293 |
imo finladnia nie ma skladu silniejszego niz team poland, bo wierz mi ze 1v1 prezentowalismy taki sam (miejscami wyzszy) jak finowie skill... przewazyl teamplay, niestety nikt nie ma czasu zeby siedziec przed kompem 24/7, a gry w klanach tez nie mozna zupelnie olac
|
|
|
|
1:11, 19 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 60 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 524 |
finowie jakos mieli ten czas hrhr
|
|
|
|
10:34, 19 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 58 Dołączył: 29-09-2003 Nr użytkownika: 332 |
NO offence - ale zawsze po meczu reprezentacji czy to RTCW czy teraz ET padało stwierdzenie
"...w sumie to byli do pojechania.." No ale nic to:) powodzenia życzę!!! |
|
|
|
10:49, 19 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 405 Dołączył: 15-07-2003 Skąd: Poznan Nr użytkownika: 26 |
Tia reasumujac mysle ,ze i tak odnieslismy moralne zwyciestwo
Pozdro |
|
|
|
11:10, 19 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 6-10-2003 Nr użytkownika: 392 |
A czy wiecie w jakim mniej więcej wieku byli ci goście z Finlandii?
|
|
|
|
13:13, 19 11 2003
|
|||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 207 Dołączył: 13-08-2003 Nr użytkownika: 92 |
Jezeli chodzi o skill to w XXI wieku a jezeli o teamplay to XXII wieku ...... |
||
|
|
|||
14:57, 19 11 2003
|
|||
|
Grupa: Użytkownicy Postów: -999899 Dołączył: 9-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 200 |
buahahaha |
||
|
|
|||
18:16, 19 11 2003
|
|||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 253 Dołączył: 5-09-2003 Nr użytkownika: 188 |
Lol FAR ownzya |
||
|
|
|||
18:48, 19 11 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Half ProPlay0r Postów: 124 Dołączył: 29-09-2003 Nr użytkownika: 334 |
Obejrzalem demka i mam kilka uwag:
1. Skilowo PolTeam (PT) gral dobrze (jak na reprezentacje). 2. Przegralismy nie tylko przez brak zgrania ale tez przez bledy taktyczne. Teraz podpunkty: a) Na railgun pf zupelnie sie nie sprawdzil. c) Przy ataku na oasis nie zbudowano pompy wiec byla tylko jedna droga ataku. Finowie mogli skoncentrowac obrone na glownym wejsciu. Zreszta nikomu z PT nie wpadlo do glowy obejsc muru i zaatakowac innym wejsciem. Btw. Finowie zrobili pompe i w czasie gdy wiekszosc teamu walczyla z "przodu" ich eng zakradl sie i podlozyl dynamit pod poludniowe dzialo (za 2 razem wysadzil). d) Nasz dream team tak sie lubi, ze chca byc caly czas blisko wiec chodza tuz obok siebie. Dzieki temu Fin redcross (chyba) ladnie ich rozwala z pf (btw. jak ktos jeszcze powie, ze pf jest bezsensem w klanowkach to niech zobaczy ile cial moze wyparowac po takim strzale -> nie da sie wskrzesic). Finowie zachowywali wieksze odstepy (chociaz PT nie miala pf). e) Czemu w obronie oasis PT mialo 1 enga? Finom wystarczylo go zabic i dobic i lezymy. Za to mielismy 2 fieldow. Mam nadzieje, ze PT wyciagnie wnioski z tego maczu. Powodzenia. ps. tam gdzie jest usmieszek to byl punkt b, nie mam poojecia czemu tak sie zrobilo.. gdy edytuje widze dobrze |
|
|
|
19:26, 19 11 2003
|
|||
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 6-10-2003 Nr użytkownika: 392 |
świetne. daj namiary na sprzęt który wciągasz |
||
|
|
|||
21:19, 19 11 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 115 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Ostrołęka Nr użytkownika: 526 |
też bym napisał buhahahah i omg i lol i rotfl, ale nie wiem jak sie wstawia cytaty
|
|
|
|
1:09, 20 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 25 Dołączył: 6-11-2003 Nr użytkownika: 684 |
Wybaczcie ale gracze w reprezentacji Finlandi to "młodzi ludzie (17-18 lat) ktorzy siedza po 12 godzin dziennie przed ET i maja czas na gre. Niestety ani ja ani nikt inny z reprezentacji (moze za wyjatkiem Tsunamiego
Jeżeli sie komus nie podoba nasza reprezentacja - gracze ktorzy sa w PT, to bardzo prosze niech znajdzie sie ktos kto "pociagnie" reprezentacje w meczach i po za nimi i niech znajdzie graczy z takim skillem jak Ci ktorzy juz sa PT, ale zeby mieli wiecej czasu.... Ja kiedys tez siedzialm 12h nonstop ( czasmi troche wiecej ) przed RTCW stad moze wzial sie moj skill, ale kosztowalo mnie to pare innych "rzeczy" ktore sa w zyciu wazniejsze od "gry" i teraz nie mam zamiaru zrobic tego samego bledu. Gramy tyle ile mozemy i tyle na ile pozwala nam czas. |
|
|
|
7:28, 20 11 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Half ProPlay0r Postów: 124 Dołączył: 29-09-2003 Nr użytkownika: 334 |
Angel wlasnie dlatego napisalem, ze byla tez nienajlepsza (imo) taktyka. Opracowanie taktyki nie zabiera czasu, dopiero jaj przecwiczenie. Chyba nie powiesz, ze np. samotne ataki na depot yard (czy jak to tam sie pisze) byly sensowne. Z PT jestem zadowolony i sadze, ze bedzie dobrze.
btw. Sadze, ze po obejrzeniu demek miales podobne uwagi co ja. |
|
|
|
10:34, 20 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 25 Dołączył: 6-11-2003 Nr użytkownika: 684 |
Hehe... No dobrze wytlumacze Ci cos od poczatku do konca... Jakies 20 minut przed meczem rover przedstawil czest takty na raila tzn. obrone flagi i to byla nasza takta. Flagi nie udalo sie zdobyc i to co widziales na demie to byla czysta improwizacja - nie bylo zadnych ustalen obrony przycisku, caly nasz czas obrony przy przycisku to czysty team play i improwizacja a takze info gdzie i skad ida. Podobnie w ataku nie bylo zadnej takty, caly railgun to czysta improwizacja i teamplay !! Jeszcze jakies pytania co do gry PT z Finami ??
|
|
|
|
18:59, 20 11 2003
|
|||
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 141 Dołączył: 24-09-2003 Nr użytkownika: 293 |
blablabla najlatwiej jest wlasnie wytykac bledy. tak jak powiedzial Angel - railgun w 80% bylo gra ffa, a takta na oasis... no coz - zrobilem co moglem, przykro mi jezeli bylo to nieywtarczajace. Kael, bledow rzeczowych, zdarzajacych sie podczas gry, nie ma sensu wytykac. dlaczego? bo kazdy z nas czasem cos sp...i, wiadomo ze zazwyczaj zawsze jest jakies lepsze wyjscie z danej sytuacji, ale w momecie kiedy na podjecie decyzji ma sie kolo 0.5 sekundy - sorry ale kazdemu moze sie noga wywinac. Wytykanie problemow efektywnosci na railgunie jest juz kompletnie bez sensu, chociazby ze wzgledu na to, ze nigdy go razem nie gralismy. ffa jakie tam zaprezentowalismy, szczegolnie w obronie bylo wg mnie na prawde bardzo dobrze. Kazdy wykorzystywal swoje doswiadczenie i jakos to trzymalo sie kupy, a niesprawdzajacy sie pomysl z pfem czy zle rzucony nalot to zwykly pikus przy tym co zaprezentowalismy. dlaczego? bo nie mielismy kiedy sprawdzic czy w aktualnej konfiguracji skladu te pomysly sie sprawdza. Jeszcze dwa lata temu, kiedy mielismy wszyscy bardzo duzo czasu i gralismy po 12h na dobe, wszystko wygladaloby o wiele lepiej, ale teraz kiedy kazdy z nas przychodzi styrany do domu kolo godziny 19.00-20.00 i musi zjesc+pocalowac kobiete+zagrac w klanie+zagrac w PT+wylozyc takte+sprawdzic ja w praniu+sluchac z... po meczu+wstac o next day i udac sie do roboty, to sorry - nikt nie jest robotem. robimy co mozemy i tak jak mowi Angel - polteam jest caly czas otwarty na propozycje przyjecia nowych zawodnikow, grajacych na poziomie reprezentacji i siedacych przed kompem 24/7... chociaz w sumie tez trzeba byloby miec 6 takich zeby mogli trenowac 8h dziennie razem, a nie oddzielnie. |
||
|
|
|||
19:37, 20 11 2003
|
|
|
Ludzie spokojanie. Macie (za przeproszeniem) jakas paranoja czy co? Przeciez ja podalem tylko uwagi. Wasza sprawa jak je potrakrujecie. Nie pisalem tego chcac kogos denerwowac. Bledy byly, temu zaprzeczyc nie mozecie. Ale zrozumcie, ze ja nie mam Wam za zle tej przegranej. Rozumiem tez wasze powody. Ja nie robilem uwag by narzekac, robilem ja "na przyszlosc" (chyba moze sie zdazyc, ze bedziecie grac na oasis). Nie bardzo rozumiem dlaczego traktujecie mnie jak napastnika (malo mnie to obchodzi) bo ja przeciez nigdzie na PT nie narzekam. Moja krytyka miala byc (i moim zdaniem jest) konstruktywna. Jestescie imo przewrazliwieni. Mam nadzieje, ze w koncu zrozumiecie, ze podoba mi sie PT.
ps. Jezeli Wy tak gracie ffa jak z Finami to ze zgraniem bedziecie niepokonani. |
|
|
|
11:38, 21 11 2003
|
|||
|
Dzięki Angel za odpowiedź. |
||
|
|
|||
19:30, 2 01 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 43 Dołączył: 10-11-2003 Nr użytkownika: 707 |
Jak widac op reakcjach ludu to wiekszosc z was chyba grala w jakis reprezentacjach no bo jak widze to bluzgi i krytyka jest nieziemska pod adresem gry PT w meczu z finlandią. IMO to oni (finladnia) będą najlepsi w nations cup co można zobaczyć po chocby europejskim laderze ( I & II miejsce klany fińskie ). Czepiacie sie o wszytsko tak jakbyscie grali w jakichs reprezentacjach i byscie wygrywali. First Kael sie czepia ze Pt chodzil razem zbici w gromadke i przez to redcross eliminowal ich PF-em. Tylko zastanoow sie co by bylo gdyby chodzili samemu. Tak jest FFA żondzi (ortografia rulzzz
PS. Polska tez |
|
|
|
| Go��_Stick |
14:16, 3 01 2004
|
|
Goście |
Reprezentacja Polski w ET miała za mało treningów przed turniejem !!
Powinni mieć więcej trenów i żeby zgrać reprezentacje muszą grać sparini z średnimi klanami. Wogólu to nawet dobrze grają ale mecz z Finami to przegrali !! PS: Jakby były treny PL ET to może byśmy Finow pokonali (Wiem że Finowie najlepiej grają w ET) Każdego da się obegrać tylko trzeba wiedzieć JAK !! =================================R=E=K=L=A=M=A======================================== Z.A.P.R.A.S.Z.A.M. www.sow.friko.pl
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |