![]() ![]() |
| Go��_ss|KuBeK |
15:59, 30 11 2003
|
|
Goście |
oto w tej grze chodzi zatrzymac przeciwnika nie wiem czemu sie czepiacie mnie to wqrza ale rozumiem to ehhh
|
|
|
|
19:05, 30 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Moderatorzy Postów: 41 Dołączył: 29-09-2003 Nr użytkownika: 333 |
Looki mam dla Ciebie pomysl...
podczas gry rob "ustawki" z druzyna przeciwna, gdzie sie mozecie zabijac... Tylko wtedy nie zostaniesz zabity przy respie. Na railgunie proponuje przy NIEODBITEJ FLADZE, kazdy z respa ma kawalek, bedzie fair! No nie?? A tak na marginesie, to w takiej b.starej grze jak szachy, tez chodzi o to aby zablokowac przeciwnika, aby on nie mial ruchu (w footballu i wielu innych grach tak samo). Nie ma tego natomiast w pasjansach... ale moze ciezko sie przestawic??? |
|
|
|
20:05, 30 11 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 165 Dołączył: 28-09-2003 Nr użytkownika: 330 |
Eh Hannz ty i te twoje narkotyki...
Czy aby na pewno czytasz te moje posty ? Moze tylko co 4 slowo ? Czy ja miaucze ze mi ze spawna AXISU wyjsc nie daja na railgunie ? Czy ja twierdze "to jest nie fair bo my przegrywamy" ? A tak wlasciwie stwierdzenie ze zabicie goscia przy spawnie to jest super sprawa bo musi czekac 18 s na respa. Cos nie bardzo - to tylko 18 s. Jak dla mnie optymalne rozwiazanie to np. rozwalic np enga ktory wlasnie podbiegl rzucic ten dynamit (np fueldump) a zmiast tego dostal w czache. Bo przez to stracil czas na dojscie , czeka pare sekund na respa , a potem znowu bedzie musial pokonac dosc dluga trase. To rzecz jasna zalezy od planszy itd. Do tego dochodzi kwestia "nieudana kampa na respa". Bo poszedl taki cwaniak z pfem , kosiarka i stara sie cos upolowac. Jeden gracz pomyslal , poszedl bokiem albo wypalil zapobiegawczego rifle grenade , pfiarz sie skonsternowal , dostal heada od nastepnego goscia i koniec bajki. Druzyna biegnie a pfiarz lezy i kwiczy. Ile razy gosc z kosiara ustawial sie pod respem allies na goldrushu. Paru upolowal - na poczatku. A potem wystarczylo ze zobaczylo sie pare lecacych i kul i juz garand skierowany w gore a po sekundzie latwy frag. Nasz medyk zaexpil rozdajac pare aptek a my do przodu. Nie wiem - opinie sa i zawsze beda rozne. A goraczkowac tez sie nie ma o co. |
|
|
|
0:51, 13 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 24 Dołączył: 9-12-2003 Nr użytkownika: 874 |
...tak a kilka minut później aliantom udało się przełamać kampe niemców i załatwić ich na cacy więc, potwierdza to że nawet tak tragiczną sytuacje da sie prędzej czy później przełamac. Zresztą to jest wojna a na tej wszelkie chwyty są dozwolone, wiadomo kampa na respa jest chamska, ale punkbuster za to nie wywla
o objectiwach (na FFA ja mysle bo chyba nie na meczach? A ci co wyzywają i bluzgają niech sie schowają bo pewno sami są siebie warci. Dziś narzekają ze ich kampią a jutro sami kampią na respie. Jak dla mnie kampa na respa jest i będzie stosowana zawsze bo tak jak często życie jest niefair, to również ta gra jest niesprawiedliwa i brutalna |
|
|
|
13:10, 13 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 347 Dołączył: 23-11-2003 Skąd: Starogard Gdański Nr użytkownika: 795 |
Spawn killing jest be! Wsystkie małe dzieci wiedzom, ze to jest nie fer i ze kazdy kto kampuje powinien byc wyrzucony z serwera (bo wykopany zabroniła mi mamusia mówic)!
Spawn killingowi mówimy nie! |
|
|
|
14:34, 13 12 2003
|
|||
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
Nie zgodze sie z toba, tak jak wielu graczy. Mozna nie ubic spawn killingu, ale nie mozna mowic ,ze jest nie fair. Trzeba od poczatku zmartwychwastania orientowac sie w sytuacji. |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |