IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

13 Stron V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Skąd wziął się wasz pseudonim?, okolicznosci powstania nicku..
Sagitarius
post 14:58, 30 11 2003
Post #21

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 513

no to ja podam wszystkie ksywki ktore uzywalem newet te berdzo glupie..:Tasiorek,Gonzo(pl),Tasior(pl),kermit(nie myslcie pigi nie uzywalem..;p),Schadow of Wolf,Black Wolf,Sagitarius(pl,lub **Sagitarius** lub SAGITARIUS to zalezy bo w wolfie mam kilka kolorowych xwek i co jakis czas zmienia mi sie napis..ale zawsze jest sagitarius smile.gif biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Ghost
post 15:21, 30 11 2003
Post #22

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 539

Ghost'ów jest na świecie pełno - mnie tak nazywają kumple z netu. Jednak mój roboczy nick jest UNIKATOWY. A mianowicie "Grumbullgast" (Burczący Duszek biggrin.gif). Pochodzi on z pewnej kreskówki która leci na FoxKids ("Szalony Jack Pirat"), gdzie miasteczko w którym dzieje się akcja kreskówki nazywa się Grumbullgast. I tak zostało - najbliżsi koledzy i nauczyciele mówią do mnie właśnie Grumbullgast - kumple z sieci zaś Ghost.

Grumbull - burczący, buzdrzący się
Gast - duszek, dobry duszek

+Quote Post
Swiety
post 17:25, 30 11 2003
Post #23

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Mój pierwszy nick (który używam na codzień w real-life, na ircu, podczas gry w Quaka i z któtym grałem najczęściej w RTCW)
- Swiety pochodzi poprostu od nazwiska - Świętosławski, tak wołali na mnie od przedszkola biggrin.gif

Mój drugi nick - WOLFszLAGIER - no cóż swego czasu miałem bardzo kiepski net, wciąż lagi, pingi, nie mogłem nikogo zabić i wstydziłem się grać ze swoim pierwszym nickiem biggrin.gif
Lubiłem też grać z defaultowym nickiem czyli ETPlayer albo WolfPlayer biggrin.gif z Wolfplayera i połączenia lagów zrobił się Wolf-lagier. Pomimo lagów źle mi nie szło to powstał WOLF-szLAGIER biggrin.gif

Teraz łącze lepsze ale jakoś drugi nick został, Ludzie z którymi grałem dłużej i tak mówią Swiety nowi wołają Wolf smile.gif

+Quote Post
[=||=]HanZz
post 18:35, 30 11 2003
Post #24

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 333

Hyhy...
Primo to nie obrzucam blotem autora, tematow, itp.
Secundo... no musze bo lol za...isty biggrin.gif
Majcok12 nie wqrwiaj sie... hyhy... ale Twoja ksywka jest niezla... hyhy... Widze, ze (fonetycznie) sie przechwalasz co do swoich... hyhy... rozmiarow.
Niezle... hyhy...
ps.nic personalnego
buhahahahahha

+Quote Post
Mengele
post 18:41, 30 11 2003
Post #25

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 834

Powiem Wam w sekrecie ....

ze Majcok =50 od dzis mowice mi Majcok50 !!!!

Kocham to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:DDDDDDDDDDDDDDD

P.S. Spadlem ze stolka

+Quote Post
Maczo
post 18:57, 30 11 2003
Post #26

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 795

Moja ksywka powstała za sprawą KASY i jego meksykańskiego nagrania.
Nadały mi ją dziewczyny. cool.gif Używają jej do dziś. biggrin.gif

+Quote Post
Sagitarius
post 20:38, 30 11 2003
Post #27

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 513

majock12- taki przecietny gracz czy internauta twoj nik moze kojarzyc z wiekiem....czesto tak bywa wink.gif

+Quote Post
zUBER
post 20:48, 30 11 2003
Post #28

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 755

zuber - wzial sie z puszczy

majcok12 - od wieku, no teraz juz ma 13 tongue.gif

+Quote Post
Kleofas
post 21:18, 30 11 2003
Post #29

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 435

Moj wyj.ebisty nick powstał dzięki mojemu za....istemu kumplowi Sputnikowi biggrin.gif, na jednym z obozów zimowych(PoZdRoWiEnIa dla mojego wypaśniego terenera Mieciaa).Nie mial chlopak jak na mnie wołać to wymyślił KLEOFAS tongue.gif .Czasem mówią ludzie na mnie KLEO(zebyb bylo krócej na TS'ie) albo ostatnio Acid wypalił z nickiem Kleło.Oto historia mojego nicka...uff

+Quote Post
Majcok(12)
post 21:31, 30 11 2003
Post #30

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 523

Ekhm........ heheheh tak czytam ostatnie posty i czemu akuart do mojego nicku sie musieliscie doczepic, hm.... co w nim takiego smiesznego? Tak biorac wszystkie komenty co do mojego nicku w jedna calosc NIEZLE sie usmialem, hehe.

PS. Hehehe od wieku, heh przeciez pisalem ze ta 12 to przypadek.

Pozdrawiam!!!

+Quote Post
hxs
post 21:39, 30 11 2003
Post #31

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 406

Hehe bo smiesznie ta 12 wyglada przy nicku tongue.gif
A moj nick uhuh powstal... nawet nie pamietam, mam go od tylu lat ze nie kojarze tongue.gif Wczesniej mialem nick Nagan po nazwisku tongue.gif pozniej to wlasnie Hxs.

+Quote Post
KaeL
post 22:02, 30 11 2003
Post #32

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 334

Ten ktorego teraz uzywam to po prostu fonetyczny zapis moich inicjalow.
KL czyta sie "KaeL". Bardzo proste i wygodne. Niestety sa ludzie z taka ksywka (np na quakenet) i wtedy jest "KaeL|".

Btw. w realu kiedys bylem lewusem (od nazwiska) a czasami wolaja na mnie Denzel (od znanego aktora), i historia tej xywy jest strasznie glupia. Lubie pomagac ludziom (bo co mi szkodzi) i moi kumple stwierdzili, ze wykonuje prosby jakbym byl niewolnikiem (czyli zawsze (no prawie)). Oczywiscie skojarzyli niewolnictwo z murzynami. I tak powstal Denzel (chociza niektorzy kumple woleli Samuel). smile.gif)))

ps A moja rodzina wola na mie "Kita". Jak ktos zgadnie dlaczego to wygra nagrode niespodzianke.

edycja: powiem jak ktos zgadnie innych komentarzy robic nie bede; hxs zle

+Quote Post
hxs
post 22:17, 30 11 2003
Post #33

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 406

Masz wiewiorke, zajaca czy co tam? masz rude wlosy? znalazlees kite jakiegos zwierzaka?

Masz wiewiorke, zajaca czy co tam? masz rude wlosy? znalazlees kite jakiegos zwierzaka? Lubisz Kitketa (to dla kotow) tongue.gif

+Quote Post
sin
post 22:33, 30 11 2003
Post #34

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 47

QUOTE (**Sagitarius** @ 12:58, 30 11 2003)
no to ja podam wszystkie ksywki ktore uzywalem newet te berdzo glupie..:Tasiorek,Gonzo(pl),Tasior(pl),kermit(nie myslcie pigi nie uzywalem..;p),Schadow of Wolf,Black Wolf,Sagitarius(pl,lub **Sagitarius** lub SAGITARIUS to zalezy bo w wolfie mam kilka kolorowych xwek i co jakis czas zmienia mi sie napis..ale zawsze jest sagitarius smile.gif biggrin.gif

hm.. tasiorek?? ^^ czy ty przypadkiem nieuczestniczyles kiedys w scenie polskiego warezu? tongue.gif
a co do mojego nicka to pozniej chyba napisze, bo kompa musze wylaczac unsure.gif

+Quote Post
U.F.O.
post 23:17, 30 11 2003
Post #35

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 653

Moja wziela sie od nazwiska (Ufanl)
I od ubran ktore nosilem w dziecinstwie (lubilem sie bawic w UFO) LOL

+Quote Post
LOKI 65t
post 23:27, 30 11 2003
Post #36

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 330

QUOTE (sin @ 20:33, 30 11 2003)
a co do mojego nicka to pozniej chyba napisze, bo kompa musze wylaczac unsure.gif

Klasyczny Sin. blink.gif

Co do nicka to juz napisalem w jednym z pierwszych swoich postow w "Poczatki kariery".

Coz Loki to po prostu fajnie wygladajacy , najbardziej humanoidalny mech z serii gier mechwarrior a ze mi sie cholernie podoba jego zwinnosc i mozliwosci zmiany uzbrojenia (omnitech) zwlaszcza w camo warpaint (zielono-czerwone barwy - takie stosuje w niku w ET ) to czemu nie ? Generalnie chcialem cos krotkiego co szybko sie pisze. Kiedys stosowalem Nuke z tych samych wzgledow a lata temu Predator - bo podobal mi sie motyw bydlaka ktory zyje wg kodeksu honorowego (no i byla taka extra gierka na automatach Aliens vs Predator - pomimo wagi jakichs 200 kg koles skakal pod sufit )

Skoro liczby cos sugeruja to 65 t moze mi nabruzdzic. ph34r.gif laugh.gif

+Quote Post
Go��_[=||=]no0by
post 0:21, 1 12 2003
Post #37

Goście

Moj nick wzial sie od poziomu gry :> nikt nie moze mi juz powiedziec Ty n00bie tak zeby mnie obrazic tongue.gif

Co do MajCok'a Mengel zbokolu dajcie kolesiowi looz btw banner MajCok ownuje tongue.gif

+Quote Post
Buli
post 0:56, 1 12 2003
Post #38

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 481

moj nick ...
byla sobie kiedys bajka o jakis s(słowo na k)ialych bałwanach co sie podniecały sniegiem na TVN1 w dobranocce o 19:00 potem ja zdjeli bo byla chyba za debilna .

buli byl glownym bohaterem
i mial w !@# kumpli i kazdy jakos inaczej sie nazywal
buli-punk
buli-nka
buli-kucharz
buli-lager
o czym ja p...e wogole
;=]
i ktos kiedys mnie tak nazwal i zostalo do dzisiaj
no to gram w rtcw/et jako ^4Buli

+Quote Post
spanzik
post 10:03, 1 12 2003
Post #39

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 212

spanz - druzyna paintballowa i sklep , niestety druzyna sie rozsypala a sklep upadl. Nazwa pozostala, kiedys na zawodach pijany Maka zalozyciel i TL w odpowiedzi na pytanie co znaczy spanz odpowiedzial kolesiowi "spierdalaj pedale albo niezle zarobisz" ohmy.gif

+Quote Post
Kleryk
post 14:59, 1 12 2003
Post #40

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 108

Widze, ze z ksywkami co niektorych jest zwiazana jakas dluzsza historyjka. Niesttey prawie wszytkie moje pomysly na nicka pochodza z filmow i tak: smile.gif

Kleryk - pochodzi z jednego z najlepszych filmow jakie ogladalem w tym roku, Equlibrium.
Tanczacy z wilkami - chyba nie musze tlumaczyc. Mial to byc 1 sesyjny fn, ale ksywka mi sie spoodbala. Czasami podczas gry formowaly sie nieformalne klany tanczacych z kurami, owcami, motylami itp :DDD Chyba moja ulubiona hahaa
8z9 - pochodzi ze Star Treka, fanem serialu nie jestem, ale utkwila mi w pamieci odtworczyni w tym filmie pewnej samicy Borg (7of9) i stad ksywa biggrin.gif
Loki - od pewnego boga z mitologii Skandynawskiej (Vikingowie)
i cala masa innych, ale zazwyczaj 1 razowych.

+Quote Post

13 Stron V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi