Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skąd wziął się wasz pseudonim?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Sagitarius
Mój nie z przypadku jeszcze jak gralem w qeaka to myslalem jaką by tu ksywke sobie dac.?jak gralem to wpisywalem coraz to nowe ksywki az wkoncu, gdzieś czytalem o sredniwiecznych zamkach itp i tam pojawila sie wzmianka o Sagitariusach-elitarne oddzialy lucznikow czy cos takiego no i pomyslalem ze to by bylo dobre..i przetrwalo po dzis dzień..a w jakich okolicznosciach wy wymysleliscie swoje wirtualne imię?
Sierpik
powiem jedno "skad jestes buraku" .... -> Skad jestes buraku ..... (strony 1 2 3 ...5 )

mad.gif unsure.gif blink.gif
Runos
QUOTE (Sierpik @ 19:06, 29 11 2003)
powiem jedno "skad jestes buraku" .... -> Skad jestes buraku ..... (strony 1 2 3 ...5 )

mad.gif unsure.gif blink.gif

Chyba cos ci sie pomylilo:/ Tamten topic jest odnoscie skad JESTESMY a nie skad wziela sie nasha ksywa.... CZYTAJ UWARZNIE.....

Moja ksywa wziela sie od nazwiska:P Od 1 klasy tak jest i tak pozostanie:) Czasami mam Archaniol Runos.... Ale o tym dlaczego Archaniol to jush mi sie nie kce mowic tongue.gif
[=||=]HanZz
Jak co dnia czytalem Biblie i tam wlasnie znalazlem swoj nick....

Boshe co za lolowe tematy sie zaczynaja pojawiac...

Moze nastepny: "Czy Twoja dziewczyna lubi 6/9?"

WIELKI LOL
Patrol
Od jak dawna pamiętam moja siostra cioteczna mówiła na mnie "Patrol", więc tą ksywę miałem zanim jeszcze zacząłem grać sieciowo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.
Thoro
Juz tez nie przesadzajcie. Przechodzicie ze skrajnoscie. Temat ten jest luzno powiazany z ET, ale w porownaniu do ostatnich tematow wcale nie jest tai zly (teraz macie zamiar wrzucac na kazdego kto napisze nowy temat??).

Ja chetnie opowiem skad wzial sie moj nick.

Otoz swegp czasu wpadla mi w rece ksiazka pod tytulem "Hobbit, czyli tam i z powrotem". Akurat okres czytania jej zbiegł się z wydaniem gry Baldur's Gate. Od tej pory stalem sie fanem gier rpg, ale stwierdzilem, ze glupio by bylo grac na nicku LukaS, bo to malo epickie tongue.gif. Tak samo nie chcialem uzywac wymyslonych juz imion typu Gandalf itp. Stwierdzilem, ze trzeba samemu cos wymyslic. Podobalo mi sie imie pewnego krasnoluda imieniem Thorin. Troszke przerobilem (jak widac nie za duzo) i powstalo Thoro smile.gif.
blinkkin
kto mnie tak ochrzcil? sam nie wiem dokładnie. kiedys nosilem pseudo makarenko, poniej w jakis magiczny sposob pojawil sie przedrostek blind. stad niedaleko do blink, a poznied do blinkin i w koncu do blinkkin. troche zagmotane, ale w sumie nikt nie ma takiego nicku jak ja. niektorzy sygerowali, ze slucham blink182. ostatnio kolega z klanu powiedzial, ze pewnie sobie nick z filmu 'chlopaki w rajtuzach' wzielem. byl tam taki slepy staruszek, ktory na poczatku filmu czytal kolorowe pisemko dla newidomych. i co ciekawe nazywal sie blinkin.... dziwna to sprawa z tym moim nickiem.

btw. ciekawe skad niki wzieli polishvodka i polishpopitka ze skladu ufo. przy okazji serdecznie pozdrawiam wszystkich wyalienowanych.
Cezar
Hanzz troche luzu, jak chcesz to nam opowiedz czy Twa dziewczyna lubi 69 biggrin.gif
ja nie jestem orginalny Cezary mam na imię a Juliusz Cezar był moja ulubiona postacią historyczną. (Thoro masz rację nie jest to zbyt epickie)
czasami gram jako BEHEMOT to akurat z Bułhakowa z "mistrza i małgorzaty"
pzdr
Majcok(12)
Moj nick powstal przypadkiem.

Kiedys jak chcialem sie zarejstrowac na forum CDA za pieprwszym razem podalem nick Majcok, ale maila zlego podalem. I pozniej rejestrowalem sie jeszcze raz ale pisze ze nick Majcok jest zajety, wiec dopisalem 12 tak akurat mialem na mysli ta liczbe i tym razem podalem dobry mail i juz taki nick zostal.

Pzdr
VISTORANTE
moja xywa wbrew przekonaniom niektórych wcale nie jest od pizzy. biggrin.gif Kiedys mi sie powiedziało i tak zostało. cool.gif
Switch
przeglądałem users manual do mojej płyty biggrin.gif
mlody sk8er
swego czasu gralem w vietcong.Nie wiedzialem jaka mam dac sobie ksywke zastanawialem sie jak na mnie mowia kumple, a że obracam sie w środowisku starszych ode mnie, mowili do mnie Mlody.Potem zacząlem sie interesowac kulturą hh.I puuuffffffffffffffffffffffffffffffffff.Tak powstal chocapick.
lkts
O ile pamietam to podobny topic mial miejsce jeszcze za czasow HIV(E) i cieszyl sie dosc duza popularnoscia , wiec nie widze najmniejszego sensu obrzucania blotem autora tego topicu Hanz . Co do mojej ksywki - Lkts - powstalo z przeksztalcenia slowa LAKTUS i wsio ;]
Sabaka
Bede szczery. Moj nick sie imo z dupy wziol. Tak na poczekaniu wymyslilem... Przykro mi ze musze was zawiesc... Nie mam za...istej historii, chodz Tolkiena czytalem w wieku 12 lat a w rpg i crpg gram od 10lat biggrin.gif Nikt mnie nie kuma bo ciagle zmieniam nicki oi dobrze mi z tym tongue.gif
blacktyger
hmm mój nick....bardzo, że tak powiem pospolity, choć nie widziałem jescze żadnego czarnego tygrysa smile.gif a wziął się z czasów Unreal Tournament kiedy grałem (później w UT2003) i zobaczyłem kolesia o nicku WhiteTyger skoro jest biały to i czemu czarnego ma nie być laugh.gif a tak dla ciekawskich mój nick w grze wygląda mniej-więcej tak:

|mW|BlackTyger
Dajmos
moze nie którzy pamientają takie Anime Generał. Dajmos - to ja tongue.gif
Sagitarius
blacktyger- ja swego czasu uzywalem Black Wolf..jeszcze bardziej pospolity niz twoj...jest smile.gif
Vermin
Piosenka Cannibal Corpse - Devourded by Vermin. Aktulanie dodlalem jeszcze 2 litery - Th. Skrot czy nic nie znaczace litery, domyslcie sie sami tongue.gif
DaBi
Nick mój powstał kawałek czasu temu kiedy jesczze nawet nie posiadałem komputera ani tym bardziej netu.
Nadany przez przyjaciółó przyjął się dość dobrze. Pochodzi on od nazwiska, po części imienia i od paru inych rzeczy. Bo jak zapewniaja wynalazcy tego miana po prostu to pasuje do mojego charakteru i naweg wyglądu. wink.gif

DaBi w świecie normalnym czyta się jako Dąbi ( tak jak takie drzewo ) ale jako ze nie było w wolfie literki ą wiec zostało DaBi.

Pozatym jest w Polsce takie drzewo nastarsze i wieleki co się nazywa Bartek i jest to dąb. A ja akurat też mam tak na imie. Tak wiec też pasuje.
Pozatym jako że towarzysze wymyślające tego nicka to osoby grające w rpg tak wiec i mój charakter porównywali do drzewca ^___^
Inne nicki z jakich korzystałem i czasami jeszcze korzystam to Witch Hunter oraz Hexen Jeager znaczące kolejno po angielsku i niemiecku Łowca czarownic bo takiego nicka używam w sieci.
A ten znowuż się wział z pewnej moim zamiłowaniu do tych osobników.
eXtreme
A ja zawsze byłem wyjątkowy.
Profesorka od angielskiego mówiła mi, że ją doprowadzam
do ostateczności i krańcowo wyczerpuje ją z sił oraz że jestem wyjątkowym uczniem. laugh.gif
I tak zostało. Nie myślcie sobie że robiłem jej coś złego -nie.
Dziś kiedy ją spotykam ma same miłe wspomnienia o mnie i ja tak samo o niej.
Miałem jeszcze kilka ksywek ale przy tej trzymam sie już od dłuższego czasu

extreme, extremely
kraniec, ostatecznosc, krancowy, ostateczny, ekstremalny, wyjątkowy, skrajny, niezmiernie, nadzwyczajnie
Sagitarius
no to ja podam wszystkie ksywki ktore uzywalem newet te berdzo glupie..:Tasiorek,Gonzo(pl),Tasior(pl),kermit(nie myslcie pigi nie uzywalem..;p),Schadow of Wolf,Black Wolf,Sagitarius(pl,lub **Sagitarius** lub SAGITARIUS to zalezy bo w wolfie mam kilka kolorowych xwek i co jakis czas zmienia mi sie napis..ale zawsze jest sagitarius smile.gif biggrin.gif
Ghost
Ghost'ów jest na świecie pełno - mnie tak nazywają kumple z netu. Jednak mój roboczy nick jest UNIKATOWY. A mianowicie "Grumbullgast" (Burczący Duszek biggrin.gif). Pochodzi on z pewnej kreskówki która leci na FoxKids ("Szalony Jack Pirat"), gdzie miasteczko w którym dzieje się akcja kreskówki nazywa się Grumbullgast. I tak zostało - najbliżsi koledzy i nauczyciele mówią do mnie właśnie Grumbullgast - kumple z sieci zaś Ghost.

Grumbull - burczący, buzdrzący się
Gast - duszek, dobry duszek
Swiety
Mój pierwszy nick (który używam na codzień w real-life, na ircu, podczas gry w Quaka i z któtym grałem najczęściej w RTCW)
- Swiety pochodzi poprostu od nazwiska - Świętosławski, tak wołali na mnie od przedszkola biggrin.gif

Mój drugi nick - WOLFszLAGIER - no cóż swego czasu miałem bardzo kiepski net, wciąż lagi, pingi, nie mogłem nikogo zabić i wstydziłem się grać ze swoim pierwszym nickiem biggrin.gif
Lubiłem też grać z defaultowym nickiem czyli ETPlayer albo WolfPlayer biggrin.gif z Wolfplayera i połączenia lagów zrobił się Wolf-lagier. Pomimo lagów źle mi nie szło to powstał WOLF-szLAGIER biggrin.gif

Teraz łącze lepsze ale jakoś drugi nick został, Ludzie z którymi grałem dłużej i tak mówią Swiety nowi wołają Wolf smile.gif

[=||=]HanZz
Hyhy...
Primo to nie obrzucam blotem autora, tematow, itp.
Secundo... no musze bo lol za...isty biggrin.gif
Majcok12 nie wqrwiaj sie... hyhy... ale Twoja ksywka jest niezla... hyhy... Widze, ze (fonetycznie) sie przechwalasz co do swoich... hyhy... rozmiarow.
Niezle... hyhy...
ps.nic personalnego
buhahahahahha
Mengele
Powiem Wam w sekrecie ....

ze Majcok =50 od dzis mowice mi Majcok50 !!!!

Kocham to forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:DDDDDDDDDDDDDDD

P.S. Spadlem ze stolka
Maczo
Moja ksywka powstała za sprawą KASY i jego meksykańskiego nagrania.
Nadały mi ją dziewczyny. cool.gif Używają jej do dziś. biggrin.gif
Sagitarius
majock12- taki przecietny gracz czy internauta twoj nik moze kojarzyc z wiekiem....czesto tak bywa wink.gif
zUBER
zuber - wzial sie z puszczy

majcok12 - od wieku, no teraz juz ma 13 tongue.gif
Kleofas
Moj wyj.ebisty nick powstał dzięki mojemu za....istemu kumplowi Sputnikowi biggrin.gif, na jednym z obozów zimowych(PoZdRoWiEnIa dla mojego wypaśniego terenera Mieciaa).Nie mial chlopak jak na mnie wołać to wymyślił KLEOFAS tongue.gif .Czasem mówią ludzie na mnie KLEO(zebyb bylo krócej na TS'ie) albo ostatnio Acid wypalił z nickiem Kleło.Oto historia mojego nicka...uff
Majcok(12)
Ekhm........ heheheh tak czytam ostatnie posty i czemu akuart do mojego nicku sie musieliscie doczepic, hm.... co w nim takiego smiesznego? Tak biorac wszystkie komenty co do mojego nicku w jedna calosc NIEZLE sie usmialem, hehe.

PS. Hehehe od wieku, heh przeciez pisalem ze ta 12 to przypadek.

Pozdrawiam!!!
hxs
Hehe bo smiesznie ta 12 wyglada przy nicku tongue.gif
A moj nick uhuh powstal... nawet nie pamietam, mam go od tylu lat ze nie kojarze tongue.gif Wczesniej mialem nick Nagan po nazwisku tongue.gif pozniej to wlasnie Hxs.
KaeL
Ten ktorego teraz uzywam to po prostu fonetyczny zapis moich inicjalow.
KL czyta sie "KaeL". Bardzo proste i wygodne. Niestety sa ludzie z taka ksywka (np na quakenet) i wtedy jest "KaeL|".

Btw. w realu kiedys bylem lewusem (od nazwiska) a czasami wolaja na mnie Denzel (od znanego aktora), i historia tej xywy jest strasznie glupia. Lubie pomagac ludziom (bo co mi szkodzi) i moi kumple stwierdzili, ze wykonuje prosby jakbym byl niewolnikiem (czyli zawsze (no prawie)). Oczywiscie skojarzyli niewolnictwo z murzynami. I tak powstal Denzel (chociza niektorzy kumple woleli Samuel). smile.gif)))

ps A moja rodzina wola na mie "Kita". Jak ktos zgadnie dlaczego to wygra nagrode niespodzianke.

edycja: powiem jak ktos zgadnie innych komentarzy robic nie bede; hxs zle
hxs

Masz wiewiorke, zajaca czy co tam? masz rude wlosy? znalazlees kite jakiegos zwierzaka?

Masz wiewiorke, zajaca czy co tam? masz rude wlosy? znalazlees kite jakiegos zwierzaka? Lubisz Kitketa (to dla kotow) tongue.gif
sin
QUOTE (**Sagitarius** @ 12:58, 30 11 2003)
no to ja podam wszystkie ksywki ktore uzywalem newet te berdzo glupie..:Tasiorek,Gonzo(pl),Tasior(pl),kermit(nie myslcie pigi nie uzywalem..;p),Schadow of Wolf,Black Wolf,Sagitarius(pl,lub **Sagitarius** lub SAGITARIUS to zalezy bo w wolfie mam kilka kolorowych xwek i co jakis czas zmienia mi sie napis..ale zawsze jest sagitarius smile.gif biggrin.gif

hm.. tasiorek?? ^^ czy ty przypadkiem nieuczestniczyles kiedys w scenie polskiego warezu? tongue.gif
a co do mojego nicka to pozniej chyba napisze, bo kompa musze wylaczac unsure.gif
U.F.O.
Moja wziela sie od nazwiska (Ufanl)
I od ubran ktore nosilem w dziecinstwie (lubilem sie bawic w UFO) LOL
LOKI 65t
QUOTE (sin @ 20:33, 30 11 2003)
a co do mojego nicka to pozniej chyba napisze, bo kompa musze wylaczac unsure.gif

Klasyczny Sin. blink.gif

Co do nicka to juz napisalem w jednym z pierwszych swoich postow w "Poczatki kariery".

Coz Loki to po prostu fajnie wygladajacy , najbardziej humanoidalny mech z serii gier mechwarrior a ze mi sie cholernie podoba jego zwinnosc i mozliwosci zmiany uzbrojenia (omnitech) zwlaszcza w camo warpaint (zielono-czerwone barwy - takie stosuje w niku w ET ) to czemu nie ? Generalnie chcialem cos krotkiego co szybko sie pisze. Kiedys stosowalem Nuke z tych samych wzgledow a lata temu Predator - bo podobal mi sie motyw bydlaka ktory zyje wg kodeksu honorowego (no i byla taka extra gierka na automatach Aliens vs Predator - pomimo wagi jakichs 200 kg koles skakal pod sufit )

Skoro liczby cos sugeruja to 65 t moze mi nabruzdzic. ph34r.gif laugh.gif
[=||=]no0by
Moj nick wzial sie od poziomu gry :> nikt nie moze mi juz powiedziec Ty n00bie tak zeby mnie obrazic tongue.gif

Co do MajCok'a Mengel zbokolu dajcie kolesiowi looz btw banner MajCok ownuje tongue.gif
Buli
moj nick ...
byla sobie kiedys bajka o jakis s(słowo na k)ialych bałwanach co sie podniecały sniegiem na TVN1 w dobranocce o 19:00 potem ja zdjeli bo byla chyba za debilna .

buli byl glownym bohaterem
i mial w !@# kumpli i kazdy jakos inaczej sie nazywal
buli-punk
buli-nka
buli-kucharz
buli-lager
o czym ja p...e wogole
;=]
i ktos kiedys mnie tak nazwal i zostalo do dzisiaj
no to gram w rtcw/et jako ^4Buli
spanzik
spanz - druzyna paintballowa i sklep , niestety druzyna sie rozsypala a sklep upadl. Nazwa pozostala, kiedys na zawodach pijany Maka zalozyciel i TL w odpowiedzi na pytanie co znaczy spanz odpowiedzial kolesiowi "spierdalaj pedale albo niezle zarobisz" ohmy.gif
Kleryk
Widze, ze z ksywkami co niektorych jest zwiazana jakas dluzsza historyjka. Niesttey prawie wszytkie moje pomysly na nicka pochodza z filmow i tak: smile.gif

Kleryk - pochodzi z jednego z najlepszych filmow jakie ogladalem w tym roku, Equlibrium.
Tanczacy z wilkami - chyba nie musze tlumaczyc. Mial to byc 1 sesyjny fn, ale ksywka mi sie spoodbala. Czasami podczas gry formowaly sie nieformalne klany tanczacych z kurami, owcami, motylami itp :DDD Chyba moja ulubiona hahaa
8z9 - pochodzi ze Star Treka, fanem serialu nie jestem, ale utkwila mi w pamieci odtworczyni w tym filmie pewnej samicy Borg (7of9) i stad ksywa biggrin.gif
Loki - od pewnego boga z mitologii Skandynawskiej (Vikingowie)
i cala masa innych, ale zazwyczaj 1 razowych.
Sagitarius
spanzik o ile sie nie myle to bana dostataniesz ale taki czlek jak ja ubawil sie przy twojej historyjce tongue.gif
Kleryk--widac ze jestes klasycznym przedstwaicielem ludzi ktorzy siedza przed TV i jedz czipsy alb sa w kinie i jedza popkorn..;D
=PEF=Buli-No i nawet dobranockarzow tu mamy..biggrin.gif
dalej dalej ,fajne te historyjki smile.gif
Zguba
Mój nick się wzioł z mohaa(wiem juz sobie wyobrażam te krzywe spojrzenia wink.gif )Ale jak zaczołem w to grac po necie to przyjeli mnie do takiego lamerskiego klanu jeszcze na ver.1.0 gdzie CL mial przed nickiem marsz.od marszałka kupa śmiechu bo jak grałem na jakim kolwiek serwie a on tam był to zawsze byłem lepszy od niego,na klanówkach byłem najlepszy i miałem nick killer taki mi oni nadali.Potem nadeszły czasy zmian na ver.1.11 tam znowu pierszy mój klan dość lamerski ale lubie do dziś chłopaków.Zapisaliśmy się do CB i na pierwszej klanówce byłem w obronie i tak się stało że wszyscy kumple zgineli a ja przeżyłem i sam wyrżnołęm 5 kolesi z przeciwnego klanu więc chłopcy nazwali mnie Zguba od tego że jak sam zostaje na klanówce to czeka wrogów Zguba taka to historia

Pozdro all
Remol
Moja ksywka wzieła się... w szkółce. w 1 klasie podstawowej (albo nawet w przedzkolu) muj qmpel z podstawowki i przedszkola zaczął mnie nazywać remol, ponieważ najbardziej pasowalo do mojego imienia, czyli Remka. nosiłem ten nik z wieloma "zastępczymi", np: kiksol, remi itd
teraz gram w ET jako wtf|remol rolleyes.gif
Guy7
Ha! laugh.gif Mój nick wziął się z nikąd. Po prostu potrzebowałem nicka. Myślałem nad orginalną, nipowtarzalną i zrozumiałą dla obcokrajowców ksywą. Kiedyś przeglądając słownik angielskiego zauważyłem takie charakterystyczne imię "Guy" (po polsku "Gwido", co znaczy także "koleś" laugh.gif ). Numerek doszedł przez przypadek, nie myślcie, że mam 7 latek (dla niektórych liczba 7 jest szczęśliwa, a dla innych nie laugh.gif , na mnie trafiło). I tak powstał Guy7 (koleś nr 7). biggrin.gif
(?)JiNX|
Moj nick powstal od takiej slamsowej gry... tongue.gif jezli ktos powie to samo slowo jednoczesnie wtedy moowi sie Jinx tongue.gif fajnie mi to zabrzmialo no i tak juz zostalo wink.gif
NIEDZIOWIEDZ'
Skąd się wziął mój nick?

...nie pytaj...

powiem tylko, że moi kumple za dużo piją wink.gif

[ja chyba też happy.gif]
Cienki Bolek
Witka

adolph Jak zainstalowalem net stalke i wlazlem na gry po necie UT to za cholere nie moglem nikogo zabic i sobie pomyslalem no qrna wstyd pod wlasnym nickiem non stop przegrywac smile.gif Przemianowalem sie na Cienkiego Bolka.. bo chyba nic gorszego nie mozna bylo powidziec o jakosci mojej gry. Wydawalo mi sie, ze w slowniku ludzi kulturalnych najbardziej to pasuja na ocene ( samokrytyke tego co soba reprezentuje na net ) A adolph ...
szkola srednia szkolapierwsza lekcja jezyka niemieckiego no i nauczycielka pyta sie wszystkich po kolei jak sie nazwyaja...
Heisst Du Miller ?
Nein Ich heisse jas kowalski itp .. sczerze mowiac to troche to nudne bylo i wpdalo mi do glowy nagle oswiecenie smile.gif
Heisst Du Miller ?
Ja, ich Heisse Adolph Miller tongue.gif
Ona lekka konsternacja ale nic poszla dalej.. potem na liscie szukala i nie mogla sie dopatrzec... hihi a koledzy jak to koledzy szybko podlapali i tak cale 4 lata na mnie wolali, na imprezkach nowych ludzi poznajesz.. wszyscy na ciebie adolf mowia .. i kazdy z niedowierzaniem ja cie ty sie na prawde nazywasz adolf??? a ja tak tak ... nie bylo problemu z zapamietaniem mojej osoby smile.gif

A teraz juz minelo 12 (Majcok) tongue.gif lat od tego czasu, 17listopada zona powila mi coreczke, kurde jak ten czas szybko leci smile.gifsmile.gifsmile.gif
Niedlugo pewnie bede odstraszal prysczatyc przydupasow mojej cory smile.gifsmile.gif

Myslalem, ze jak sie podszkole to zmienie z Cienkiego Bolka na adolpha znowu ... ale jednak fajniej jak kilujesz kogos po raz nty .. ( bo w glowe sie w koncu nauczylem strzelac) a on widzi zabil cie Cienki Bolek.... qrde to chyba musi troszke draznic, ze jakis cienias taki zabil mnie supergracza et smile.gif
dorbi
Wyrwanych kilka liter z nazwiska i cóś tam się urodziło... smile.gif W sumie to powinno być tak: "dor|bi||"

smile.gif Ciekawie wyszło, może zmienię wink.gif
tomek
Ja tam si nie bawie w wymyślanie tu jestem tomek w et tomek pl w america army tomwolf (to dlatego ze tomek pl jest zajety) biggrin.gif
dry
Zawsze bylem suchy(ci co znaja mnie lub widzieli zdjecie wiedza o czym mowie).Jak zaczalem grac jeszcze w rtcw w 1 demo wymyslilem dry , ale tak zeby bylo smieszniej nie od suchy ale od wytrawny(w sensie wino , np : semi-dry)i tu trafilem w sedno:D!.Tyle czasu juz sie"mecze" z SS biggrin.gif!.Nic dodac nic ujac....
PS.moja zona lubi 6/9:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.